vanmovinia 02.06.09, 20:09 jakie marki maja WOKi dostosowane do plyty indukcyjnej? Posiadacie moze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes1704 Re: WOk na indukcje 02.06.09, 21:27 Interesowałam sie troszkę naczyniami, bo tez chcę sobie kupic indukcję i wydaje mi się, że ciekawe propozycje mozna spotkać na e- naczynia.pl, czytałam wpisy babeczek, które są zadowolone z zakupów w tym sklepie. Zdaje się woki chyba tez tam są. Odpowiedz Link
iv26 Re: WOk na indukcje 03.06.09, 09:40 Ja polecam wok z ikei...zadowolona jestem, na indukcję nadaje się jak najbardziej. pozdrawiam Odpowiedz Link
mujer_bonita Re: WOk na indukcje 03.06.09, 21:08 iv26 napisała: > Ja polecam wok z ikei.. Który? Odpowiedz Link
iv26 Re: WOk na indukcje 07.06.09, 22:18 Mowa o tym zwykłym, najzwyklejszym, chyba za ok 15zl... pozdrawiam Odpowiedz Link
mujer_bonita Re: WOk na indukcje 09.06.09, 10:48 iv26 napisała: > Mowa o tym zwykłym, najzwyklejszym, chyba za ok 15zl... No to ja ten stanowczo odradzam!! Kupiłam jakiś miesiąc temu, postawiłam na kuchence wlałam olej (sezamowy) i co?? Po minucie wierzchnia warstwa STOPIŁA się pod wpływem ciepła!! Miałam mieszankę oleju i 'tefolnu' Bardzo lubię Ikeę ale ten wok to bubel jakich mało! Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: WOk na indukcje 03.06.09, 22:01 Witam, Pod wokiem musi być ogień. Prawdziwy ogień. Tak mawia moja koleżanka, najlepsza kuchara na świecie, z zamiłowania i wykształcenia. To tak apropos "woków" i indukcji. Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link
vanmovinia Re: WOk na indukcje 04.06.09, 11:28 och wiem, wiem... ale taniej mi przelknac chinszczyzne z indukcji niz podprowadzanie gazu do mieszkania dla chinszczyzny. Dzieki dziewczyny! Odpowiedz Link
osmanthus Re: WOk na indukcje 08.06.09, 02:53 Mysle, ze jednak taniej Ci wyjdzie a/ doprowadzenie gazu albo b/ zakupienie elektrycznego woka albo c/zakupienie indywidualnego gazowego palnika do woka na gaz z butli - to juz raczej do uzytku na swiezym powietrzu) albo d/ jadanie chinszczyzny w dobrej chinskiej knajpie Chyba, ze stac Cie na a/ zakupienie plyty indukcyjnej firmy Gaggenau + stojak do woka + wok renomart.com.au/magnetic-induction-wok-gaggenau-vario-vi-411-induction-cooktop/ albo b/ zakupienie plyty indukcyjnej z wglebieniem na wok (i nic ponadto) + wok firmy SMEG(w Australii = +/- $3300) www.smegappliances.com.au/Product-307-High_Power_Induction_Cooktop_SIHP40WG4.aspx Odpowiedz Link
apewu Re: WOk na indukcje 07.08.09, 00:09 Użytkuję płytę indukcyjną i mam wok z Duki. Działa. Chinol palce lizać. Polecam. Odpowiedz Link
musam Re: WOk na indukcje 07.08.09, 20:31 a ja mam wok indukcyjny elektrolux, fajna zecz, do tego pasujace patelnie-wok, uwielbiam gotowac asjatykie potrawy. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1793502,5,25,35473.html Odpowiedz Link