Dodaj do ulubionych

Dorzynanie platfusów

24.06.15, 21:56
Żal mi ich bo nagle wszyscy się na nich rzucili, kopią i opluwają jakby nie wiem co strasznego się w POlsce stało za ich rządów. W czym były lepsze poprzednie rządy nie wiem. Raczej gorsze. Z tym, że żaden tak długo się nie utrzymał. I to ludzi mogło wkurzyć.
Obserwuj wątek
    • krol-czy-krolik Re: Dorzynanie platfusów 25.06.15, 13:30
      basilisque napisał:

> Żal mi ich bo nagle wszyscy się na nich rzucili, kopią i opluwają jakby nie wie
      > m co strasznego się w POlsce stało za ich rządów. W czym były lepsze poprzednie
      > rządy nie wiem. Raczej gorsze. Z tym, że żaden tak długo się nie utrzymał. I t
      > o ludzi mogło wkurzyć.

Też mi żał tych platfusów.
      Może im kupić wkładki ortopedyczne?

DB (bez wkładki) od Rabbita
      • ilnyckyj Re: Dorzynanie platfusów 18.07.15, 22:19
        krol-czy-krolik napisał:

> basilisque napisał:
        >
        > > Żal mi ich bo nagle wszyscy się na nich rzucili, kopią i opluwają jakby n
        > ie wie
        > > m co strasznego się w POlsce stało za ich rządów. W czym były lepsze popr
        > zednie
        > > rządy nie wiem.
        > Też mi żał tych platfusów.
        > Może im kupić wkładki ortopedyczne?
        >
        > DB (bez wkładki) od Rabbita

Na wkładki już za późno. Platfusy mogą jeszcze się ratować względnym liberalizmem w kwestii obyczajowej i mentalnej oraz bezdyskusyjną pro-europejskością. Duża część ludzi wiąże swój byt z otwartością europejskich granic i tamtejszym rynkiem pracy.
        • basilisque Re: Dorzynanie platfusów 19.08.15, 23:44
          Czuję, że to na razie cisza przed burzą. Pis zaraz ruszy z kolejnymi podsłuchami, pseudo-aferami. Oni nie chcą tylko wygrać wybory. Chcą unicestwić PO, żeby nawet nie weszła do Sejmu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka