madohora 14.05.08, 10:28 Witaj Słoneczko1 nam w progach naszych Jako gospodarz serdecznie zapraszam Myślę jak tutaj gościa ugościć Może tym linkiem będzie najprościej: Kwiaty dla Słoneczka1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek-de1 Re: Do Słoneczka1 14.05.08, 11:47 Mie juz sloneczko pysk spolilo. Ale niych sie swiyci nad Nikiszym. No i zeby my niy musieli godac zaszla klara. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Do Słoneczka1 17.05.08, 23:16 dziynki ,jo sie dzisio tysz spolyła na słońcu przi robocie Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Do Słoneczka1 18.05.08, 21:56 Pewnie na logrodku robilas. ....._.;_'.-._ …{..'-`.._;..-'; ...{`--..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._ .{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,} .{..'-`.._;..-';.{`--..-.'_,}.{;..\,__...-'/} ....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-} ........,--\\..,-"…`'--.._..- ..--.._..- ...... ....._.;_'.-._..... ||......// ..........{`--..-.'_,}.,-"-.....//.,-"-.. ........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\ ………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,/ ......../....-'.)..\......... // ........\,---'`...\\.......//. .....................\| ..// POZDRAWIAM SERDECZNIE ............((_,»*¯*« »*¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_)) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Do Madohory 17.05.08, 23:18 i odymie przyjmnij gyszynk pl.youtube.com/watch?v=RBP7KYk3GaE&feature=related Odpowiedz Link
madohora Re: Do Madohory 19.05.08, 17:11 Prześliczne kwiaty, serdecznie dzięki Aż żal, że nie można powąchać, wziąść do reki Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: 20.05.08, 22:18 zimno i mokro, pogoda akurat do spanio a kto robota zrobi? krasnoludki wyniosły sie jusz downo pod inne progi pod progi kaj dzieci som i niy ma kotow Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: 22.05.08, 17:47 Pogoda sie zmiyni Robotom sie niy przejmuj Przeca dugi weekend. Odpowiedz Link
madohora Re: 23.05.08, 11:25 Krasnale już zniknęły? Odeszły w baśni cień? A one u mnie siedzą Czy to jest noc czy dzień Czasem na skrzypcach grają A wówczas w duszy cierń A czasem coś gadają I widzę znów ich cień... Ciiiii, bo znikną... Odpowiedz Link
madohora Re: Do Słoneczka1 28.09.17, 12:51 Teraz mam trochę "pod górkę" ale jak się ogarnę abo i nie, t może jeszcze będzie okazja się spotkać. Odpowiedz Link
madohora Re: Do Słoneczka1 05.05.18, 17:50 Ja po Gliwicach teraz kursuję Na inne rzeczy czasu brakuje Odpowiedz Link
madohora Re: Do Słoneczka1 10.09.18, 19:12 ....._.;_'.-._ …{..'-`.._;..-'; ...{`--..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._ .{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,} .{..'-`.._;..-';.{`--..-.'_,}.{;..\,__...-'/} ....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-} ........,--\\..,-"…`'--.._..- ..--.._..- ...... ....._.;_'.-._..... ||......// ..........{`--..-.'_,}.,-"-.....//.,-"-.. ........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\ ………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,/ ......../....-'.)..\......... // ........\,---'`...\\.......//. .....................\| ..// POZDRAWIAM SERDECZNIE ............((_,»*¯*« »*¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_)) Odpowiedz Link
madohora Re: Do Słoneczka1 16.01.19, 00:23 Nikt mi tutaj nie odpowie Ja też więcej nie dopowiem Jeszcze z roczek się pobiedzę I na forum tym posiedzę *** A jak nie będzie końca świata To może posiedzę i ze dwa lata Odpowiedz Link
madohora Re: Do Słoneczka1 04.01.20, 21:51 Czekaj chwileczke Przywitam sie ze Sloneczkiem Odpowiedz Link