nelam4 21.11.08, 13:01 Nie potrafię o Tobie nie myśleć.Rozum mowi,że powinnam,ale serce nie słucha.Jesli przeczytałeś tamte maile odpisz po turecku,może ktos życzliwy mi to przetłumaczy. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarekkapuscinski Re: prosze na turecki 21.11.08, 14:40 Seni düsünmemek bir türlü elimden gelmiyor. Aklim düsünmemem gerektigini söylüyor ama kalbim dinlemiyor. Eger sana gönderdigim e-postalari okuduysan, bana lütfen cevap yaz. Türkce olsun önemli degil. Belki, bana yazdiklarini cevirebilecek yardimsever birisi bulunur. Odpowiedz Link
nelam4 Re: prosze na turecki 22.11.08, 13:42 Moze uda mi sie przyjechac do ciebie w marcu na tydzien.Napisz co o tym myslisz? Odpowiedz Link
jarekkapuscinski Re: prosze na turecki 23.11.08, 11:46 Belki mart ayinda bir haftaligina sana (senin yanina) gelebilirim. Lütfen bu konuda ne düsündügünü bana yaz. Pozdrawiam i milego weekendu... Odpowiedz Link
nelam4 Re: prosze na turecki 23.11.08, 13:05 dlaczego do mnie nie piszeszczekam na odpowiedz Odpowiedz Link
oz.can Re: prosze na turecki 24.11.08, 12:14 Dlaczego do mnie nie piszesz? czekam na odpowiedz Niçin bana yazmıyorsun? Cevabını bekliyorum. Pozdrawiam, Ozcan Odpowiedz Link