Dodaj do ulubionych

Cenzura adminu - czysto mechaniczna wybiorka

IP: *.directories.co.nz 21.01.04, 23:31
Nie ma w tym zadnej konstruktywnej analizy wypowiedzi,moim zdaniem.
Automatycznie wyrzucane sa:
a) przeklenstwa
b) texty w jezykach obcych
c) obscenities
d) tak zwany "spam".
Wszystko inne przechodzi jako jak najbardziej prawidlowa i przyzwoita debata.
Nawet jak ktos deklaruje sie jako faszysta i nawoluje do palowania tych co
roznia sie od niego w przekonaniach.
TU CHODZI O FORME, NIE O TRESC co w sumie jest bez znaczenia i strata czasu.

Regards
Obserwuj wątek
    • tma34 Re: Cenzura adminu - czysto mechaniczna wybiorka 21.01.04, 23:36
      Nie, cenzura nie jest automatyczna. Ale czym innym jest cenzurowanie poglądów.
      Możemy wszystkich podciągnąć pod linijkę politycznej poprawnośći - ale wtedy
      na Forum nie będzie żadnej dyskusji i ono upadnie. Po drugie - nie dotrzemy w
      jednej sekundzie do wszystkich Państwa wypowiedzi.
      • Gość: ABE Re: Cenzura adminu - czysto mechaniczna wybiorka IP: *.directories.co.nz 22.01.04, 00:14
        NO wiec jednym slowem cenzura formy bez wplywu na tresc jest strata czasu.
        Jesli chodzi o posty pro-faszystowkie i tym podobne wypowiedzi to nie
        nazwalabym tego 'pogladami' ale skrajna propaganda, z ktora my tu juz oswojeni
        bo tak czesto wystepuje. Niektorzy twierdza ze to "dla ubawu". No coz, nie
        bedzie sie przeciez poczucia humoru pietnowac.
        Polityczna Poprawnosc jest pojeciem wzglednym. Moge Pana zapewnic, ze z reguly
        zadnej dyskusji nie ma na tematy extremalne, bo nie sposob z fanatykami
        dyskutowac. Natomiast sa dyskusje kiedy ludzie sa otwarci na innych opinie.
        Wiec do pewnego stopnia my sie tu sami cenzurujemy :)
        • tma34 Re: Cenzura adminu - czysto mechaniczna wybiorka 22.01.04, 00:18
          Mogę zapewnić, że jeśli trafię na wątek propagujący rasizm, przemoc i inne
          tego rodzaju postawy - zostanie on usunięty. Natomiast jest wiele dyskusji, w
          których prezentują Państwo swoje poglądy polityczne, czasami dyskusyjne - i w
          takie nie zamierzam ingerować bez wyraźnej potrzeby.
          • schlagbaum Re: Cenzura adminu - czysto mechaniczna wybiorka 22.01.04, 00:21
            tma34 napisała:

> Mogę zapewnić, że jeśli trafię na wątek propagujący rasizm, przemoc i inne
            > tego rodzaju postawy - zostanie on usunięty. Natomiast jest wiele dyskusji, w
            > których prezentują Państwo swoje poglądy polityczne, czasami dyskusyjne - i w
            > takie nie zamierzam ingerować bez wyraźnej potrzeby.

To byloby cos nowego.
            Czy do tej pory forum opiekowal sie inny zespol ?
          • Gość: jojo [...] IP: *.proxy.aol.com 22.01.04, 01:39
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: kontra Pytanie do ćmy34 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 22:34
            tma34 napisała:

> Mogę zapewnić, że jeśli trafię na wątek propagujący rasizm, przemoc i inne
            > tego rodzaju postawy - zostanie on usunięty.

czy można propagować komunizm?
            • tma34 Re: Pytanie do ćmy34 25.01.04, 23:12
              Komunizm był systemem zbrodniczym, ale zarazem - propagowanie go nie jest
              prawnie zakazane - niestety. Ale - jeśli ktoś napisze,że np. w imię
              komunistycznej urawniłowki należy wyciąć tych(...)sługusów kapitalistów, to...
              • Gość: kontra pytanie dodatkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 23:20
                tma34 napisała:

> Komunizm był systemem zbrodniczym, ale zarazem - propagowanie go nie jest
                > prawnie zakazane - niestety. Ale - jeśli ktoś napisze,że np. w imię
                > komunistycznej urawniłowki należy wyciąć tych(...)sługusów kapitalistów,
                to...

Czy mam wyciągnąć wniosek, że na forum GW można sławić Stalina?
                • tma34 Re: pytanie dodatkowe 25.01.04, 23:25
                  Jeśli się uzasadni, że godnym owego szacunku był, co wydaje mi się niemożliwe.
                  A , przepraszam, jest gdzieś tu wątek wynoszący Generalissimusa pod niebiosa???
                  • Gość: kontra Re: pytanie dodatkowe ostatnie dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 23:32
                    tma34 napisała:

> Jeśli się uzasadni, że godnym owego szacunku był, co wydaje mi się
                    niemożliwe.
                    > A , przepraszam, jest gdzieś tu wątek wynoszący Generalissimusa pod
                    niebiosa???

sławienie to nie znaczy szanowanie :))

to było takie sobie teoretyzowanie, a propos równego traktowania, przykładowo
                    faszyzmu i komunizmu (semityzmu i antysemityzmu :))

ostatnie pytanie, czy ćma nie brzmi ładniej niż tma? pod jednym warunkiem,
                    domyślasz się oczywiście jakim.
                    • tma34 Re: pytanie dodatkowe ostatnie dzisiaj 25.01.04, 23:37
                      Ćma bardzo mi się podoba. Zwłaszcza lubię "trupie główki" które tak łądnie
                      zagrały w "Milczeniu Owiec":)
                      • Gość: kontra Re: pytanie dodatkowe ostatnie dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 23:40
                        tym bardziej, że przed chwilą przeczytałem, że jesteś dziwczynką :)
                        to był ten oczywisty warunek :))
                        • tma34 Re: pytanie dodatkowe ostatnie dzisiaj 25.01.04, 23:46
                          ;)
      • Gość: sp;lit Re: Cenzura adminu - czysto mechaniczna wybiorka IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.01.04, 00:58
        To wlasnie zrobil wlasciciel tego forum (evangelical-zionist sympatiser) ,...

Kilka miesiecy po 9/11 , kupil ta web-site i wprowadzil polityczna poprawnosc ,
        Oczywiscie pro-Bush , neo-cons agenda , czyt. pro-war , Pro-Israel ,
        anty-wszystkim ktorzy mieli odmienne zdanie , "sprzeciwow nie uwzgledniam" ,...

Stracil sponsorow , stracil 3/4 forumowiczow i ledwo zipie dzis , bo forum
        nudne jak kupa ,... A pamietam czasy kiedy dobry post lecial 300 wpisow na
        godzine ,.. W Stanach tez jest cenzura :)

uklony

===============================================================================

Możemy wszystkich podciągnąć pod linijkę politycznej poprawnośći - ale wtedy
        na Forum nie będzie żadnej dyskusji i ono upadnie .

===============================================================================

www.freerepublic.com/focus/news/browse?ao=0
    • marcus_crassus nawoluje tylko do zdecydowanej reakcji policji w 21.01.04, 23:36
      przypadkach zaklocania porzadku przez organizacje lewicujace oraz mlodziez
      alternatywna :)))))))))))

alez to zrecznie ujalem :))))..prawdziwa finezja slowna :))))

a i tak wszyscy wiedza o czym mowie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a teraz ABE mozesz mi dac buzi...wiesz mam nadzieje gdzie :))))))

• Gość: titanic [...] IP: 216.127.68.* 21.01.04, 23:48
        • Gość: titanic [...] IP: 216.127.68.* 21.01.04, 23:56
          • Gość: ANka I co wam to da? IP: *.ifn-magdeburg.de 22.01.04, 00:00
            Wyjdzie na to co wlasnie Crassus powiedzial. Ze cenzura sluszna choc walka z
            chamstwem to czasem utopia.
            To naprawde bolesne nie umiec inaczej. Czy dlatego rzucacie sie jak piskorze?
            • marcus_crassus coz...zwyciestwo inteligencji nad...no wlasnie... 22.01.04, 00:04
              nad czym???:)))))

a ja jeszcze raz specjalnie skladam ANce dobranoc i zycze milej nocy :))))))
              • Gość: ANka nad zepsuta plyta.. IP: *.ifn-magdeburg.de 22.01.04, 00:08
                niestety.. Dobranoc - ujmijmy to tak - jak sie nie ma w glowie to - i tu mala
                modyfikacja w paluszkach przyciskajacych klawisze control i c...
              • Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 22.01.04, 00:08
                • Gość: ANka Ech tam Tomson, ty uwazasz, ze jak Twoj System IP: *.ifn-magdeburg.de 22.01.04, 00:12
                  takie metody stosuje to wszyscy inni tez tak musza? Nie przesadzaj Marcus sie
                  cieszy jak dziecko. A to szczera radosc.. Rzeczywiscie niektorzy jak na nich
                  sobie dzis popatrzec to niezle sie miotaja.. Jak malcy, ktorym jak powiedziec
                  nie wkladaj paluszka do ognia - oni i tak wloza..
                  • marcus_crassus hehe...rzeczywiscie...od 18 wielki smile nie 22.01.04, 00:15
                    schodzi mi z twarzy a jak juz ogladam teraz wyglad tego watku to po prostu
                    pokladam sie ze smiechu :)))))

radosc to zdrowie :DDDDDDDDDDDDDDDD
              • Gość: Tomson Jednak "yntelygencie"też nie jesteś nietykalny :o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 22.01.04, 00:59
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9993632&a=9998724
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9993632&a=9997851
            • schlagbaum Re: I co wam to da? 22.01.04, 00:10
              Gość portalu: ANka napisał(a):

> Wyjdzie na to co wlasnie Crassus powiedzial. Ze cenzura sluszna choc walka z
              > chamstwem to czasem utopia.
              > To naprawde bolesne nie umiec inaczej. Czy dlatego rzucacie sie jak piskorze?

Co za oszalamiajacy sukces interwencji admina.

MC nasz "prawnik" "sklada dobranoc".
              Ciekawe jak dlugo wytrzyma.
              • marcus_crassus bardzo dlugo :)))) 22.01.04, 00:13
                szczegolnie ze jak ogladam ten watek to bawie sie tak dobrze jak nigdy dotad :)))))

• schlagbaum Re: bardzo dlugo :)))) 22.01.04, 00:16
                  marcus_crassus napisał:

> szczegolnie ze jak ogladam ten watek to bawie sie tak dobrze jak nigdy
                  dotad :)
                  > ))))
                  >

W prawdzie trudno mi sobie wyobrazic ale nadziei nie trace.
                  "Skladam ci powodzenia"
              • Gość: ANka Goldbaum IP: *.ifn-magdeburg.de 22.01.04, 00:16
                o tym, ze ty nie potrafisz wytrzymac to juz wiem..
                Nie zapomnialam. Wiesz - dzienniczek przykrosci- tez zakladam. Tu cenzura - ja
                dzienniczek i tak wkrotce zrobimy ordnung..
                • schlagbaum Re: Goldbaum 22.01.04, 00:17

> o tym, ze ty nie potrafisz wytrzymac to juz wiem..
                  > Nie zapomnialam. Wiesz - dzienniczek przykrosci- tez zakladam. Tu cenzura - ja
                  > dzienniczek i tak wkrotce zrobimy ordnung..

Przepraszam, czy to do mnie ?
                  • Gość: ANka NIe IP: *.ifn-magdeburg.de 22.01.04, 00:22
                    do ´grupy etnicznej pochodzenia pruskiego. Do mieszanek genetycznych, ktore
                    jednak nie byly mieszankami genetycznymi a efektem tajemniczego, wspanialego
                    procesu jednoczenia na przestrzeni wiekow´.. itp.

Dobranoc...
                    • schlagbaum Re: NIe 22.01.04, 00:25

> do ´grupy etnicznej pochodzenia pruskiego. Do mieszanek genetycznych, ktore
                      > jednak nie byly mieszankami genetycznymi a efektem tajemniczego, wspanialego
                      > procesu jednoczenia na przestrzeni wiekow´.. itp.
                      >
                      > Dobranoc...

Mam nadzieje, ze nie musze tego rozumiec, bo to dla mnie zbyt trudne.
          • Gość: titanic [...] IP: 216.127.68.* 22.01.04, 00:05
      • Gość: Tomson Crassus vel nowy.men, przecież sam się swego czasu IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 21.01.04, 23:58
        przyznałeś że wolisz chłopców, więc raczej nie masz co marzyć. :oD

marcus_crassus napisał:

> a teraz ABE mozesz mi dac buzi...wiesz mam nadzieje gdzie :))))))
      • Gość: ABE Nadzieja matka glupich IP: *.directories.co.nz 22.01.04, 01:00
        ale przeciez Ci nie musze twoich wlasnych czlonkow rodziny przedstawiac :)
      • Gość: titanic [...] IP: 216.127.82.* 22.01.04, 13:31
    • marcus_crassus hhahahaa...:)))do piessny :))))) 22.01.04, 00:33
      ale sie usmialem jak zobaczylem ten komentarz do jednego postu pt "do gory" (z
      19.56) ;))))))))))jeszcze nie moge przestac sie smiac :))))))

bez odbioru ;)))))zeby nie bylo ze tutaj jakies kumoterstwo i nepotyzm panuje
      ;)))))))
    • Gość: titanic [...] IP: 216.127.68.* 22.01.04, 16:46
      • Gość: titanic [...] IP: 216.127.82.* 25.01.04, 23:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka