jk2007 28.03.10, 12:03 slon.ru/news/341517/ Polska nie ma szansy wyprzedzic Bialorus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyjacielameryki Re: Chiny inwestuja w Bialorus 15,7 mld $ 28.03.10, 12:07 jk2007 napisał: > slon.ru/news/341517/ > Polska nie ma szansy wyprzedzic Bialorus Białoruś wypięła się na Rosję!! Cha!, cha!, cha! Niezły policzek dla Rosji, nawet Białoruś ją olała. Super. Dawno tak się nie uśmiałem. To jak to wygląda ta współpraca w ramach unii rosyjsko-białoruskiej, to po co ta unia?. Ukraina ma fantastyczny przykład, czym kończą się wszelkie unie z Rosją. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Białoruś wypieła się na "przyjaciela" 28.03.10, 14:02 przyjacieljaruckiej napisał: > Dawno tak się nie uśmiałem. Jeżeli byś przeczytał wskazany przez jk2007 tekst to być może nie miałbyś powody do radości. Dopływ środków finansowych, dzięki porozumieniom z Chinami i wcześniej z Fundacją R., umożliwia Kołchoźnikowi przeprowadzenie koniecznej rekonstrukcji przemysłu bez oglądania się na europejską marchewkę. Bez kija i marchewki, do czego się sprowadzała rola "partnerstwa", Unia nic na Białorusi nie wskóra. Tak więc los Pani Borys chyba już jest przesądzony. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Chiny inwestuja w Bialorus 15,7 mld $ 28.03.10, 12:10 Polska to inna bajka, to inny świat! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 13:05 a pieski z Polski nadal udają ze nie widza, ze nawet EU olała partnerstwo wschodnie. widać RFN finansuje wystarczająco projektów Francji żeby mieć kasę na fanaberie polskich sprzedajnych elyt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 13:08 stara_swinia_nowynick napisał: > a pieski z Polski nadal udają ze nie widza, ze nawet EU olała partnerstwo > wschodnie. widać RFN finansuje wystarczająco projektów Francji żeby mieć kasę n > a > fanaberie polskich sprzedajnych elyt ;-) Bredzisz jak zwykle. Pieniądze na Partnerstwo już dawno są zaklepane, idzie o szczegóły. Normalna praca. Białoruś do Europy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 13:33 przyjacielameryki napisał: > Bredzisz jak zwykle. Pieniądze na Partnerstwo już dawno są zaklepane, idzie o szczegóły. Normalna praca. Białoruś do Europy!!!! > No a takim szczegółem jest to, ze żadnego Polaka nie ma w MSW Europy. Ale to nieistotny szczegół. Drugim szczegółem jest to ze z pewnością EU cierpi na nadmiar kasy i będzie płaciła Ukrainie rachunki za ukradziony rosyjski gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 13:47 stara_swinia_nowynick napisał: > przyjacielameryki napisał: > > > Bredzisz jak zwykle. Pieniądze na Partnerstwo już dawno są zaklepane, idz > ie o > szczegóły. Normalna praca. Białoruś do Europy!!!! > > > > No a takim szczegółem jest to, ze żadnego Polaka nie ma w MSW Europy. Ale to > nieistotny szczegół. Drugim szczegółem jest to ze z pewnością EU cierpi na > nadmiar kasy i będzie płaciła Ukrainie rachunki za ukradziony rosyjski gaz. Nie było żadnej kradzieży, to była tylko rosyjska prowokacja, jak zwykle zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 13:50 przyjacielameryki napisał: > Nie było żadnej kradzieży, to była tylko rosyjska prowokacja, jak zwykle zresztą! A prowokacja połgała na tym żeby Ukraińcy zapłacili za ukradziony gaz. Jak ktoś pożyczył to zapłacili i sprawa sie skonczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 14:13 Chiny szukaja nowych rynkow zbytu bo US i EU sie wykladaja. Inwestuja wszedzie w kraje BRIC i nawet w Afryke. Tam beda sprzedawac swoje towary. Nie przejmuj sie przyjacielu o Ukraine, Rosje czy Bialorus. Tak jak wszyscy mowia po rosyjsku tak sie i dobrze dogaduja...... en.rian.ru/exsoviet/20100328/158336230.html Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: USA pada na rylo to szukaja nowe rynki zbytu 28.03.10, 14:16 en.rian.ru/exsoviet/20100312/158172805.html Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 US i EU padaja na rylo 28.03.10, 14:48 A przyjaciel opowiada bajki.... news.goldseek.com/InternationalForecaster/1269792000.php Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Oby w obecnym kształcie EU upadło jak najszybciej 28.03.10, 23:57 EU potrzebuje odnowy, integracji a nie potrzebuje Israela, USA i walki z Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Oby w obecnym kształcie EU upadło jak najszyb 29.03.10, 10:49 stara_swinia_nowynick napisał: > EU potrzebuje odnowy, integracji a nie potrzebuje Israela, USA i walki z Rosja. A co ciebie obchodzi UE?? Rosja i tak zawsze będzie poza UE. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: Oby w obecnym kształcie EU upadło jak najszyb 29.03.10, 12:19 przyjacielameryki napisał: > stara_swinia_nowynick napisał: > > > EU potrzebuje odnowy, integracji a nie potrzebuje Israela, USA i walki z > Rosja. > > A co ciebie obchodzi UE?? a co ciebie obchodzi EU? ja przynajmniej jestem europejczykiem a ty jesteś pindoska czernota -> Rosja i tak zawsze będzie poza UE. Oby, dla jej dobra, Rosja powinna połączyć się ze wszystkim krajami słowiańskimi. Ale pindosom nic do tego niech lepiej spłacą swoje junk bonty Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Witaj S-S-N 28.03.10, 16:32 stara_swinia_nowynick napisał: > Jak ktoś pożyczył to zapłacili i sprawa się skończyła. Mała lekcja poglądowa dla "przyjacielajaruckiej". www.youtube.com/watch?v=TvmYMI3EEio&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick @walter privet 28.03.10, 23:55 walter622 napisał: > Mała lekcja poglądowa dla "przyjacielajaruckiej". > > www.youtube.com/watch?v=TvmYMI3EEio&feature=related za inteligentna jak dla niego; ja wole od przyjaciela Jaruckiej черная пиндоска lepiej pasuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: @walter privet 29.03.10, 06:23 Przyjaciele sie dogadaja, Ukraina dostanie znizke a Polska zaplaci swiatowa cene, Przyjaciel dostal zatwardzenia i zaniemowil.....PS. Bedzie sie nie dlugo smial ale baranim glosem... en.rian.ru/business/20100325/158313770.html Odpowiedz Link Zgłoś
stara_swinia_nowynick Re: @walter privet 29.03.10, 13:04 hubert100 napisał: > Przyjaciele sie dogadaja, Ukraina dostanie znizke a Polska zaplaci swiatowa cene, Polska ma misje antyrosyjska, cena, ktora zaplacymi nie jest istotna. Dla USA. >Przyjaciel dostal zatwardzenia i zaniemowil.....PS. Bedzie sie nie dlugo > smial ale baranim glosem... albo milaczał milczeniem owiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś