durango 17.02.02, 02:04 W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS CZTERY TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
durango Re: 17.02.02, 03:07 Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. Hop ! Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie homary huczały haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! Harmoniczny hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, heterotroficzne hipsometry, hipersoniczne helikoptery. Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym haszyszem hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując hanowerskie hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! Hydroenergetyk huknął ; hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamowi, hu-ha ! Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF Brawo Durango .... IP: *.cm-upc.chello.se 17.02.02, 03:38 Moje gratulacje :) drf Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Brawo Durango .... 17.02.02, 03:45 Gość portalu: DrF napisał(a): > Moje gratulacje :) > drf A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Durango .... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 03:52 durango napisał(a): > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > Moje gratulacje :) > > drf > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Brawo Durango .... 17.02.02, 03:56 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > Moje gratulacje :) > > > drf > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powiem... NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Durango .... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:03 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > Moje gratulacje :) > > > > drf > > > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powi > em... > > NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. Moge ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Durango .... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:09 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > Moje gratulacje :) > > > > drf > > > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powi > em... > > NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. OK !Szedl huj z hujem po hujowej drodze,napotkali huja o hujowej nodze.Sie masz huju? A po huju! Huj huja wzial pod huj i poszli w HUJ ! Teraz to mnie zabanujaja chyba,bo to arabskie HUJE byly .Sorry!Vist ty smierdzielu ,otworz ryja zanim mnie stad wypierdola na dobre ! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Brawo Durango .... 17.02.02, 04:12 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > Moje gratulacje :) > > > > > drf > > > > > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > > > > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to > powi > > em... > > > > NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. > > OK !Szedl huj z hujem po hujowej drodze,napotkali huja o hujowej nodze.Sie masz > > huju? A po huju! Huj huja wzial pod huj i poszli w HUJ ! Teraz to mnie zabanuja > ja > chyba,bo to arabskie HUJE byly .Sorry!Vist ty smierdzielu ,otworz ryja zanim mn > ie > stad wypierdola na dobre ! HE HE HE DOBRE PANIE JOJO.NIE MARTW SIE NIE WYPIERDOLA CIE.ZOSTALYBY TYLKO MOSLIMY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Durango .... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:19 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > Moje gratulacje :) > > > > > > drf > > > > > > > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > > > > > > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanu > ja to > > powi > > > em... > > > > > > NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. > > > > OK !Szedl huj z hujem po hujowej drodze,napotkali huja o hujowej nodze.Sie > masz > > > > huju? A po huju! Huj huja wzial pod huj i poszli w HUJ ! Teraz to mnie zab > anuja > > ja > > chyba,bo to arabskie HUJE byly .Sorry!Vist ty smierdzielu ,otworz ryja zan > im mn > > ie > > stad wypierdola na dobre ! > > HE HE HE DOBRE PANIE JOJO.NIE MARTW SIE NIE WYPIERDOLA CIE.ZOSTALYBY TYLKO > MOSLIMY . Thank you mr.Durango! Az mi ulzylo,ciekawe tylko,czy tehuje moich hujow na osla lawke rano nie wypieprza z hukiem ? Pozdrowka ! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Brawo Durango .... 17.02.02, 04:22 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Moje gratulacje :) > > > > > > > drf > > > > > > > > > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > > > > > > > > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie z > abanu > > ja to > > > powi > > > > em... > > > > > > > > NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. > > > > > > OK !Szedl huj z hujem po hujowej drodze,napotkali huja o hujowej nodz > e.Sie > > masz > > > > > > huju? A po huju! Huj huja wzial pod huj i poszli w HUJ ! Teraz to mni > e zab > > anuja > > > ja > > > chyba,bo to arabskie HUJE byly .Sorry!Vist ty smierdzielu ,otworz ryj > a zan > > im mn > > > ie > > > stad wypierdola na dobre ! > > > > HE HE HE DOBRE PANIE JOJO.NIE MARTW SIE NIE WYPIERDOLA CIE.ZOSTALYBY TYLKO > > > MOSLIMY . > > Thank you mr.Durango! Az mi ulzylo,ciekawe tylko,czy tehuje moich hujow na osla > > lawke rano nie wypieprza z hukiem ? Pozdrowka ! OSLA LAWKA TYLKO DLA OSLOW MUZULMANSKICH PANIE JOJO. Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Brawo Durango .... 17.02.02, 03:59 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > Moje gratulacje :) > > > drf > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powiem... Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę jakimś jednośladem jednać jurną, jakoby jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Durango .... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:02 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > Moje gratulacje :) > > > > drf > > > > > > A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) > > > > OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powi > em... > > Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę jakimś jednośladem jednać jurną, jakob > y > jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! HHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMM!............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 03:50 durango napisał(a): > Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. Hop ! > Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie homary huczały > haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! Harmoniczny > hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, heterotroficzne > hipsometry, hipersoniczne helikoptery. > > Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym haszyszem > hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! > > Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując hanowerskie > hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! Hydroenergetyk huknął ; > hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. > > Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamowi, hu-ha ! > > Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! hi hi hi,ja bym tak nie umial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 17.02.02, 03:55 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. Hop ! > > Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie homary hucz > ały > > haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! Harmoni > czny > > hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, heterotroficzn > e > > hipsometry, hipersoniczne helikoptery. > > > > Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym haszyszem > > hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! > > > > Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując hanowerskie > > > hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! Hydroenergetyk hukn > ął ; > > hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. > > > > Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamowi, hu-ha > ! > > > > Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! > > hi hi hi,ja bym tak nie umial a ja potrafie.zobacz jojo: muzulmanskie mordy. to poczatki dlatego skape:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re:muzulmanskie mordy IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 03:59 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. Ho > p ! > > > Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie homary > hucz > > ały > > > haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! Ha > rmoni > > czny > > > hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, heterotro > ficzn > > e > > > hipsometry, hipersoniczne helikoptery. > > > > > > Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym haszys > zem > > > hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! > > > > > > Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując hanowe > rskie > > > > > hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! Hydroenergetyk > hukn > > ął ; > > > hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. > > > > > > Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamowi, > hu-ha > > ! > > > > > > Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! > > > > hi hi hi,ja bym tak nie umial > > a ja potrafie.zobacz jojo: muzulmanskie mordy. to poczatki dlatego skape:-) pfuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja je na ulicy widze to jak by nie bylo Police kolo mnie to bym im lby na miejsce dup ich smierdzacych wszczepil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf orgiaPoetyckoHumorystyczna... IP: *.cm-upc.chello.se 17.02.02, 04:15 • NOWY SPIS HURYS durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 02:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS CZTERY TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. • Re: durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:07 odpowiedz na list odpowiedz cytując Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. Hop ! Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie homary huczały haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! Harmoniczny hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, heterotroficzne hipsometry, hipersoniczne helikoptery. Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym haszyszem hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując hanowerskie hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! Hydroenergetyk huknął ; hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamowi, hu-ha ! Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! • Brawo Durango .... adres: *.cm-upc.chello.se Gość portalu: DrF 17-02-2002 03:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując Moje gratulacje :) drf • Re: Brawo Durango .... durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: DrF napisał(a): ) Moje gratulacje :) ) drf A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.aol.com Gość portalu: jojo 17-02-2002 03:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując durango napisał(a): ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) drf ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powiem... • Re: Brawo Durango .... durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) durango napisał(a): ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) drf ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powiem... NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.aol.com Gość portalu: jojo 17-02-2002 04:03 odpowiedz na list odpowiedz cytując durango napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powi ) em... ) ) NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. Moge ? • Re: Brawo Durango .... durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:59 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: jojo napisał(a): ) durango napisał(a): ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) drf ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powiem... Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę jakimś jednośladem jednać jurną, jakoby jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.aol.com Gość portalu: jojo 17-02-2002 04:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując durango napisał(a): ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie nie zabanuja to powi ) em... ) ) Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę jakimś jednośladem jednać jurną, jakob ) y ) jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! HHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMM!............................. • Re: adres: *.proxy.aol.com Gość portalu: jojo 17-02-2002 03:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując durango napisał(a): ) Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. Hop ! ) Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie homary huczały ) haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! Harmoniczny ) hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, heterotroficzne ) hipsometry, hipersoniczne helikoptery. ) ) Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: orgiaPoetyckoHumorystyczna... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:24 Gość portalu: drf napisał(a): ) • NOWY SPIS HURYS ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 02:04 odpowiedz na list odpowiedz ) cytując ) ) W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS CZTERY ) TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. ) ) ) • Re: ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:07 odpowiedz na list ) odpowiedz cytując ) ) Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. ) Hop ! ) Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie ) homary huczały ) haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! ) Harmoniczny ) hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, ) heterotroficzne ) hipsometry, hipersoniczne helikoptery. ) ) Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym ) haszyszem ) hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! ) ) Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując ) hanowerskie ) hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! ) Hydroenergetyk huknął ; ) hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. ) ) Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamowi, ) ) hu-ha ! ) ) Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! ) ) ) • Brawo Durango .... adres: *.cm-upc.chello.se ) Gość portalu: DrF 17-02-2002 03:38 odpowiedz na list ) odpowiedz cytując ) ) Moje gratulacje :) ) drf ) ) ) • Re: Brawo Durango .... ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:45 odpowiedz na ) list odpowiedz cytując ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) drf ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.aol.com ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 03:52 odpowiedz na ) list odpowiedz cytując ) ) durango napisał(a): ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) drf ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie ) nie zabanuja to powiem... ) ) ) • Re: Brawo Durango .... ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:56 ) odpowiedz na list odpowiedz cytując ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak ) mnie nie zabanuja to powiem... ) ) NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. ) ) ) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.ao ) l.com ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 04:03 odpowiedz ) ) na list odpowiedz cytując ) ) durango napisał(a): ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? ) ) Jak mnie nie zabanuja to powi ) ) em... ) ) ) ) NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. ) ) Moge ? ) ) ) • Re: Brawo Durango .... ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:59 ) odpowiedz na list odpowiedz cytując ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak ) mnie nie zabanuja to powiem... ) ) Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę jakimś ) jednośladem jednać jurną, jakoby ) jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! ) ) ) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.ao ) l.com ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 04:02 odpowiedz ) ) na list odpowiedz cytując ) ) durango napisał(a): ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? ) ) Jak mnie nie zabanuja to powi ) ) em... ) ) ) ) Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę ) jakimś jednośladem jednać jurną, jakob ) ) y ) ) jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! ) ) ) HHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMM!............................. ) ) ) • Re: adres: *.proxy.aol.com ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 03:50 odpowiedz na list ) odpowiedz cytując ) ) durango napisał(a): ) ) ) Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami ) hydroenergetyka. Hop ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: orgiaPoetyckoHumorystyczna... IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:27 Gość portalu: jojo napisał(a): ) Gość portalu: drf napisał(a): ) ) ) • NOWY SPIS HURYS ) ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 02:04 odpowiedz na list odpowiedz ) ) cytując ) ) ) ) W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS CZTERY ) ) ) TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. ) ) ) ) ) ) • Re: ) ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:07 odpowiedz na list ) ) odpowiedz cytując ) ) ) ) Hipokryta Hubert handlował holenderskimi habitami hydroenergetyka. ) ) ) Hop ! ) ) Hospitalizowany hydroenergetyk hodował homary. Ha ! Hamburskie ) ) homary huczały ) ) haftując habity hierarchicznymi hinduskimi hieroglifami. Hopsasa ! ) ) ) Harmoniczny ) ) hałas hartował hawańczyków heblujących higroskopijne harfy, ) ) heterotroficzne ) ) hipsometry, hipersoniczne helikoptery. ) ) ) ) Hubert hospitując hydrobudowę hamował hawańczyków higienicznym ) ) haszyszem ) ) hołubiąc hultajów hojnym honorarium. Hochsztapler ! ) ) ) ) Heteroseksualna horda hawańczyków hańbiła Huberta hipnotyzując ) ) hanowerskie ) ) hrabianki hiperjądrowym hydrantem. Hurysy hurmem hyc ! ) ) Hydroenergetyk huknął ; ) ) hurra! Huśtając humorystyczną hrabinę hermetycznym helioskopem. ) ) ) ) Hen, homoseksualny hrabia hipis hołdował horrendalnemy hipopotamow ) i, ) ) ) ) hu-ha ! ) ) ) ) Holograficzny horror hubertowego Hotelu Horoskop ! ) ) ) ) ) ) • Brawo Durango .... adres: *.cm-upc.chello.se ) ) Gość portalu: DrF 17-02-2002 03:38 odpowiedz na list ) ) odpowiedz cytując ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) drf ) ) ) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... ) ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:45 odpowiedz na ) ) list odpowiedz cytując ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) drf ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy.aol.com ) ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 03:52 odpowiedz na ) ) list odpowiedz cytując ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak mnie ) ) nie zabanuja to powiem... ) ) ) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... ) ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:56 ) ) odpowiedz na list odpowiedz cytując ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak ) ) ) mnie nie zabanuja to powiem... ) ) ) ) NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. ) ) ) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy. ) ao ) ) l.com ) ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 04:03 odpowie ) dz ) ) ) ) na list odpowiedz cytując ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ) ? ) ) ) ) Jak mnie nie zabanuja to powi ) ) ) em... ) ) ) ) ) ) NIE PANIE JOJO.WAL PAN SMIALO. ) ) ) ) Moge ? ) ) ) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... ) ) durango@poczta.gazeta.pl 17-02-2002 03:59 ) ) odpowiedz na list odpowiedz cytując ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ? Jak ) ) ) mnie nie zabanuja to powiem... ) ) ) ) Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę jakimś ) ) jednośladem jednać jurną, jakoby ) ) jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! ) ) ) ) ) ) • Re: Brawo Durango .... adres: *.proxy. ) ao ) ) l.com ) ) Gość portalu: jojo 17-02-2002 04:02 odpowie ) dz ) ) ) ) na list odpowiedz cytując ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) durango napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moje gratulacje :) ) ) ) ) ) ) drf ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) A DZIEKUJE DZIEKUJE PANU ( NIE MOJE) ) ) ) ) ) ) ) ) OK panie Durango! A zna Pan bajke o Hujach ) ? ) ) ) ) Jak mnie nie zabanuja to powi ) ) ) em... ) ) ) ) ) ) Jutro ja, jasnowłosy jasnowidz JOJO jadę ) ) jakimś jednośladem jednać jurną, jakob ) ) ) y ) ) ) jedyną jakościowo, jebaczkę Joannę ! ) ) ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo no to po mnie IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 04:32 juz chyba,sorry! Musze szukac nowego serwera! To co dostalem na chanukkach,na dziadow strace!Ale teraz bede mial inne nicki i nikt mnie nie wykapuje! WY PAJACE ! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: no to po mnie 17.02.02, 04:35 Gość portalu: jojo napisał(a): > juz chyba,sorry! Musze szukac nowego serwera! To co dostalem na chanukkach,na > dziadow strace!Ale teraz bede mial inne nicki i nikt mnie nie wykapuje! WY > PAJACE ! O CZYM PAN MOWI PANIE JOJO?CZY JUZ KTOS KRZYCZY NA PANA? Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: NOWY SPIS HURYS 17.02.02, 04:40 durango napisał(a): > W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS CZTERY > TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. PANI AYNUR PROSZE SOBIE DUPSKO PRZYGOTOWAC DO RZNIECIA PO SMIERCI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NOWY SPIS HURYS IP: *.56.33.143.Dial1.NewYork1.Level3.net 17.02.02, 04:47 durango napisał(a): > durango napisał(a): > > > W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS CZTERY > > > TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. > > PANI AYNUR PROSZE SOBIE DUPSKO PRZYGOTOWAC DO RZNIECIA PO SMIERCI . Tak jest,a ja jej tak pierdolne maczuga z zabami,ze na ta dupe smierdzaca,nigdy juz bez pomocy lekarza z lodzkiego pogotowia o wlasnych silach nie siadzie ! Pozdrowka mr.Durango ! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: NOWY SPIS HURYS 17.02.02, 04:57 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HURYS C > ZTERY > > > > > TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. > > > > PANI AYNUR PROSZE SOBIE DUPSKO PRZYGOTOWAC DO RZNIECIA PO SMIERCI . > > Tak jest,a ja jej tak pierdolne maczuga z zabami,ze na ta dupe smierdzaca,nigdy > > juz bez pomocy lekarza z lodzkiego pogotowia o wlasnych silach nie siadzie ! > Pozdrowka mr.Durango ! PANIE JOJO .DUPSKO ZA ZYCIA TRZEBA JEJ OSZCZEDZIC . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NOWY SPIS HURYS IP: *.56.33.143.Dial1.NewYork1.Level3.net 17.02.02, 05:01 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECSET HU > RYS C > > ZTERY > > > > > > > TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. > > > > > > PANI AYNUR PROSZE SOBIE DUPSKO PRZYGOTOWAC DO RZNIECIA PO SMIERCI . > > > > Tak jest,a ja jej tak pierdolne maczuga z zabami,ze na ta dupe smierdzaca, > nigdy > > > > juz bez pomocy lekarza z lodzkiego pogotowia o wlasnych silach nie siadzie > ! > > Pozdrowka mr.Durango ! > > PANIE JOJO .DUPSKO ZA ZYCIA TRZEBA JEJ OSZCZEDZIC . ta polsko-muzulmanska dupa smierdzaca i po smierci dawac bedzie! ROBAKOM I KRETOM ! Gwarantuje panu,mr.Durango ! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: NOWY SPIS HURYS 17.02.02, 05:12 Gość portalu: jojo napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI PIECS > ET HU > > RYS C > > > ZTERY > > > > > > > > > TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. > > > > > > > > PANI AYNUR PROSZE SOBIE DUPSKO PRZYGOTOWAC DO RZNIECIA PO SMIERC > I . > > > > > > Tak jest,a ja jej tak pierdolne maczuga z zabami,ze na ta dupe smierd > zaca, > > nigdy > > > > > > juz bez pomocy lekarza z lodzkiego pogotowia o wlasnych silach nie si > adzie > > ! > > > Pozdrowka mr.Durango ! > > > > PANIE JOJO .DUPSKO ZA ZYCIA TRZEBA JEJ OSZCZEDZIC . > > ta polsko-muzulmanska dupa smierdzaca i po smierci dawac bedzie! ROBAKOM I > KRETOM ! Gwarantuje panu,mr.Durango ! KRET SIE JEJ NIE DOTKNIE PANIE JOJO .GWARANTUJE PANU MIMO TO ZE SLEPY .SZCZUR SIE NIA ZAJMIE.JEDNA DZIURA WEJDZIE DRUGA WYJDZIE.WYGRYZIE JEJ TEN SMROD KTORY SIE KISIL CALE ZYCIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NOWY SPIS HURYS IP: *.56.33.143.Dial1.NewYork1.Level3.net 17.02.02, 05:21 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > > > W RAJU NAJUBOZSZY MEZCZYZNA BEDZIE MIAL DO DYSPOZYCJI > PIECS > > ET HU > > > RYS C > > > > ZTERY > > > > > > > > > > > TYSIACE DZIEWIC I OSIEM TYSIECY BYLYCH MEZATEK. > > > > > > > > > > PANI AYNUR PROSZE SOBIE DUPSKO PRZYGOTOWAC DO RZNIECIA PO S > MIERC > > I . > > > > > > > > Tak jest,a ja jej tak pierdolne maczuga z zabami,ze na ta dupe s > mierd > > zaca, > > > nigdy > > > > > > > > juz bez pomocy lekarza z lodzkiego pogotowia o wlasnych silach n > ie si > > adzie > > > ! > > > > Pozdrowka mr.Durango ! > > > > > > PANIE JOJO .DUPSKO ZA ZYCIA TRZEBA JEJ OSZCZEDZIC . > > > > ta polsko-muzulmanska dupa smierdzaca i po smierci dawac bedzie! ROBAKOM I > > > KRETOM ! Gwarantuje panu,mr.Durango ! > > KRET SIE JEJ NIE DOTKNIE PANIE JOJO .GWARANTUJE PANU MIMO TO ZE SLEPY .SZCZUR S > IE > NIA ZAJMIE.JEDNA DZIURA WEJDZIE DRUGA WYJDZIE.WYGRYZIE JEJ TEN SMROD KTORY SIE > > KISIL CALE ZYCIE . OK ! Mr. Durango ! Pierdolniemy na te szmaty dziurawe rakietami Made in U.S.A. ! Moze wtedy ludzi szanowac zaczna,bo pokojowa droge porozumien wszelkich,smieci arabskie olewaja ! Moj pomysol jest taki: Walnac tak ,jak nasz Prezydent to z dzikusami w Afghanistan zrobil.Walic,walic,walic z powietrza,az ostatnie szczury muzulmanskie mordy swoje na zewnatrz wytkna,a wtedy ludzie niektorzy na Polwyspie Synajskim,oddychac zaczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: NOWY SPIS HURYS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:25 Gość portalu: jojo napisał(a): > OK ! Mr. Durango ! Pierdolniemy na te szmaty dziurawe rakietami Made in U.S.A. > ! > Moze wtedy ludzi szanowac zaczna,bo pokojowa droge porozumien wszelkich,smieci > arabskie olewaja ! Moj pomysol jest taki: Walnac tak ,jak nasz Prezydent to z > dzikusami w Afghanistan zrobil.Walic,walic,walic z powietrza,az ostatnie szczur > y > muzulmanskie mordy swoje na zewnatrz wytkna,a wtedy ludzie niektorzy na Polwysp > ie > Synajskim,oddychac zaczna ! OK. Mr. jojo. To jak juz ustaliliscie szczegoly techniczne, to moze przejdziemy do innego tematu? Bo wasze mysli rozwiazle mnie obudzily i teraz nie wiem co robic po nocy. A moze jakas kolysanke mi pan zaserwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NOWY SPIS HURYS IP: *.56.33.143.Dial1.NewYork1.Level3.net 17.02.02, 04:52 See mr.Durango! We know ,how to switch our personality! Right? God bless our America & all of us ! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: NOWY SPIS HURYS 17.02.02, 04:58 Gość portalu: jojo napisał(a): > See mr.Durango! We know ,how to switch our personality! Right? God bless our > America & all of us ! TAK JEST PANIE JOJO. UNITED WE STAND. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NOWY SPIS HURYS IP: *.56.33.143.Dial1.NewYork1.Level3.net 17.02.02, 05:07 durango napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > See mr.Durango! We know ,how to switch our personality! Right? God bless > our > > America & all of us ! > > TAK JEST PANIE JOJO. > UNITED WE STAND. Exactly as YOU said,UNITED WE STAND ! GOTT MIT UNS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:08 I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie swintusza! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:14 Gość portalu: Helga napisał(a): > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie swintusza! NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ SZYBKO.RAZ DWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:15 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie swintusza! > > NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ SZYBKO.RAZ DWA. Nie moge. Za wczesnie poszlam spac. A poza tym mnie bardzo omawiany tu temat imteresuje. O pierdoleniu mowisz pan przeciez? Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:18 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie swintusza! > > > > NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ SZYBKO.RAZ DWA. > > Nie moge. Za wczesnie poszlam spac. A poza tym mnie bardzo omawiany tu temat > imteresuje. O pierdoleniu mowisz pan przeciez? > TAK O PIERDOLENIU RZNIECIU JAK KTO WOLI DZISIAJ MOWA.PROSZE ZOSTAC SKORO ZAINTEREOWANA PANI JEST.POPIERDOLIMY RAZEM.NA ZMIANE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:20 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie swintusza! > > > > > > NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ SZYBKO.RAZ DWA > . > > > > Nie moge. Za wczesnie poszlam spac. A poza tym mnie bardzo omawiany tu tem > at > > imteresuje. O pierdoleniu mowisz pan przeciez? > > > > TAK O PIERDOLENIU RZNIECIU JAK KTO WOLI DZISIAJ MOWA.PROSZE ZOSTAC SKORO > ZAINTEREOWANA PANI JEST.POPIERDOLIMY RAZEM.NA ZMIANE. Ja sie natychmiast zgadzam. A od kogo zaczniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:24 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie swintu > sza! > > > > > > > > NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ SZYBKO.RA > Z DWA > > . > > > > > > Nie moge. Za wczesnie poszlam spac. A poza tym mnie bardzo omawiany t > u tem > > at > > > imteresuje. O pierdoleniu mowisz pan przeciez? > > > > > > > TAK O PIERDOLENIU RZNIECIU JAK KTO WOLI DZISIAJ MOWA.PROSZE ZOSTAC SKORO > > ZAINTEREOWANA PANI JEST.POPIERDOLIMY RAZEM.NA ZMIANE. > > Ja sie natychmiast zgadzam. A od kogo zaczniemy? > > > JUZ ZACZELISMY.WIDZE ZE PANI JESZCZE SPI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:27 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze mnie s > wintu > > sza! > > > > > > > > > > NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ SZYB > KO.RA > > Z DWA > > > . > > > > > > > > Nie moge. Za wczesnie poszlam spac. A poza tym mnie bardzo omawi > any t > > u tem > > > at > > > > imteresuje. O pierdoleniu mowisz pan przeciez? > > > > > > > > > > TAK O PIERDOLENIU RZNIECIU JAK KTO WOLI DZISIAJ MOWA.PROSZE ZOSTAC SK > ORO > > > ZAINTEREOWANA PANI JEST.POPIERDOLIMY RAZEM.NA ZMIANE. > > > > Ja sie natychmiast zgadzam. A od kogo zaczniemy? > > > > > > > > JUZ ZACZELISMY.WIDZE ZE PANI JESZCZE SPI . Panie Durango. To pan spi albo zasypia. Wy wlasnie skonczyliscie omawiac szczegoly techniczne zwiazane z uzbrojeniem rakietowym. Nie zauwazyl pan? Czas zastanowic sie co by tu dalej zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:40 Gość portalu: helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > I po spaniu. Zagladam, patrze, i co widze? Beze m > nie s > > wintu > > > sza! > > > > > > > > > > > > NIE PRZESZKADZAJ SOBIE.WRACAJ DO LOZKA I TO JUZ.ZMYKAJ > SZYB > > KO.RA > > > Z DWA > > > > . > > > > > > > > > > Nie moge. Za wczesnie poszlam spac. A poza tym mnie bardzo > omawi > > any t > > > u tem > > > > at > > > > > imteresuje. O pierdoleniu mowisz pan przeciez? > > > > > > > > > > > > > TAK O PIERDOLENIU RZNIECIU JAK KTO WOLI DZISIAJ MOWA.PROSZE ZOST > AC SK > > ORO > > > > ZAINTEREOWANA PANI JEST.POPIERDOLIMY RAZEM.NA ZMIANE. > > > > > > Ja sie natychmiast zgadzam. A od kogo zaczniemy? > > > > > > > > > > > > > JUZ ZACZELISMY.WIDZE ZE PANI JESZCZE SPI . > > Panie Durango. To pan spi albo zasypia. Wy wlasnie skonczyliscie omawiac > szczegoly techniczne zwiazane z uzbrojeniem rakietowym. Nie zauwazyl pan? Czas > zastanowic sie co by tu dalej zdzialac. > > > ZADNEGO GLEBSZEGO OMAWIANIA NIE BYLO.ZARAZ RZUCE OKIEM W GORE. Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:19 NIC NIE WIDZISZ TO TYLKO SEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:22 durango napisał(a): > NIC NIE WIDZISZ TO TYLKO SEN hi hiiiii. Bylo odwrotnie, panie Durango. Jak ktos o swinstwach mowi, to ja sie od razu przebudzam, nawet z najglebszego snu. Gratulacje za utwor na h. Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:26 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > NIC NIE WIDZISZ TO TYLKO SEN > > hi hiiiii. Bylo odwrotnie, panie Durango. Jak ktos o swinstwach mowi, to ja sie > > od razu przebudzam, nawet z najglebszego snu. Gratulacje za utwor na h. > DZIEKUJE.(WYZEJ BYLO TEZ WSPOMNIANE ZE NIE MOJE ).NIE WAZNE ZRESZTA .WIEM ZE SIE PANI PODOBAL .W KONCU WSZYSTKO NA "H" JAK Helga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:29 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > NIC NIE WIDZISZ TO TYLKO SEN > > > > hi hiiiii. Bylo odwrotnie, panie Durango. Jak ktos o swinstwach mowi, to j > a sie > > > > od razu przebudzam, nawet z najglebszego snu. Gratulacje za utwor na h. > > > > DZIEKUJE.(WYZEJ BYLO TEZ WSPOMNIANE ZE NIE MOJE ).NIE WAZNE ZRESZTA .WIEM ZE SI > E > PANI PODOBAL .W KONCU WSZYSTKO NA "H" JAK Helga. Ja pana poczucie humoru akceptuje, nie ukrywam. Nawet jesli moj nick sie panu kojarzy z litera h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:33 I znowu bede czytac ksiazki... To wszystko przez te pory czasowe. Jakby Ziemia byla plaska, to takich idiotyzmow by nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga To ide czytac. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:36 Ale uprzedzam, ze moge oszukiwac i podgladac. Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. 17.02.02, 05:46 Gość portalu: Helga napisał(a): > I znowu bede czytac ksiazki... To wszystko przez te pory czasowe. Jakby Ziemia > byla plaska, to takich idiotyzmow by nie bylo. NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE MA DLA NICH MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! OK ! Mr. Durango ! Pierdolniemy na te szmaty dziurawe rakietami Made in U.S.A. ! Moze wtedy ludzi szanowac zaczna,bo pokojowa droge porozumien wszelkich,smieci arabskie olewaja ! Moj pomysol jest taki: Walnac tak ,jak nasz Prezydent to z dzikusami w Afghanistan zrobil.Walic,walic,walic z powietrza,az ostatnie szczury muzulmanskie mordy swoje na zewnatrz wytkna,a wtedy ludzie niektorzy na Polwyspie Synajskim,oddychac zaczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:48 durango napisał(a): > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE MA DLA NI > CH > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan ewentualnie oszczedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. 17.02.02, 05:52 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE MA D > LA NI > > CH > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan ewentualnie > > oszczedzi? > > OSZCZEDZE TYM RAZEM PANIA.ALE TE RYJE NIEMYTE WYKURZE DO ALLAHA .TAM ICH MIEJSCE LASKE MU OBCIAGAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:53 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE > MA D > > LA NI > > > CH > > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > > > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan ewentu > alnie > > > > oszczedzi? > > > > > > OSZCZEDZE TYM RAZEM PANIA.ALE TE RYJE NIEMYTE WYKURZE DO ALLAHA .TAM ICH MIEJSC > E > LASKE MU OBCIAGAC. TRo ja sie zgadzam na te rakiety. Odpalaj pan! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. 17.02.02, 06:02 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC > .NIE > > MA D > > > LA NI > > > > CH > > > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > > > > > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan e > wentu > > alnie > > > > > > oszczedzi? > > > > > > > > > > OSZCZEDZE TYM RAZEM PANIA.ALE TE RYJE NIEMYTE WYKURZE DO ALLAHA .TAM ICH M > IEJSC > > E > > LASKE MU OBCIAGAC. > > > TRo ja sie zgadzam na te rakiety. Odpalaj pan! A PANI TO CO?NA OCHOTNIKA SIE ZGLASZA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:05 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > > > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WY > TEPIC > > .NIE > > > MA D > > > > LA NI > > > > > CH > > > > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH > ! > > > > > > > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to > pan e > > wentu > > > alnie > > > > > > > > oszczedzi? > > > > > > > > > > > > > > OSZCZEDZE TYM RAZEM PANIA.ALE TE RYJE NIEMYTE WYKURZE DO ALLAHA .TAM > ICH M > > IEJSC > > > E > > > LASKE MU OBCIAGAC. > > > > > > TRo ja sie zgadzam na te rakiety. Odpalaj pan! > > A PANI TO CO?NA OCHOTNIKA SIE ZGLASZA? Jako rakieta? Wolalabym, szczerze mowiac, inny angaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 05:55 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE MA D > LA NI > > CH > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan ewentualnie > > oszczedzi? > > Eh,Helga ! Ty malo z tego rozumiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:58 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE > MA D > > LA NI > > > CH > > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > > > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan ewentu > alnie > > > > oszczedzi? > > > > > > Eh,Helga ! Ty malo z tego rozumiesz ... Ale za to swietnie wiem, ze nie rozumiem. Dlatego staram sie nie wtykac nosa, w miare moznosci. I przepraszam ze sie tu wtracilam, ale mi sie wydawalo ze popadacie w nastroj troche smetny. To go chcialam poprawic,. Jak zwykle pewnie nic z tego mi nie wyszlo.:( Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. 17.02.02, 06:00 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > > NIE ZASNELI TYLKO PRACUJA.CIEZKO. > > > RAZ A PORZADNIE.BEZ POPRAWEK.TRZEBA TA DZICZ MUZULMANSKA WYTEPIC .NIE > MA D > > LA NI > > > CH > > > MIEJSCA WSROD LUDZI ONI SIE NIE ZALICZAJA DO ISTOT LUDZKICH ! > > > > > Rozumiem, Mr. Durango. Dzicz niech pan wytepia. Ale niedzicz to pan ewentu > alnie > > > > oszczedzi? > > > > > > Eh,Helga ! Ty malo z tego rozumiesz ... Z CZASEM MOZE POJMIE PANIE EGONIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Ja sie obudzilam, oni zasneli. Mam przekichane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:03 durango napisał(a): > > > > Eh,Helga ! Ty malo z tego rozumiesz ... > > Z CZASEM MOZE POJMIE PANIE EGONIE. Pan bardzo laskaw, panie Durango. Ale to nie takie proste z tym pojmowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 05:36 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > NIC NIE WIDZISZ TO TYLKO SEN > > > > hi hiiiii. Bylo odwrotnie, panie Durango. Jak ktos o swinstwach mowi, to j > a sie > > > > od razu przebudzam, nawet z najglebszego snu. Gratulacje za utwor na h. > > > > DZIEKUJE.(WYZEJ BYLO TEZ WSPOMNIANE ZE NIE MOJE ).NIE WAZNE ZRESZTA .WIEM ZE SI > E > PANI PODOBAL .W KONCU WSZYSTKO NA "H" JAK Helga. Zobaczcie co sie wyrabia,ja do was pisze,jakas menda mnie blokuje! $ posty moje na marne poszly ! Za to ta menda prace straci,bo jest demokracja! A jak ta menda tego nie rozumie,to niech na sekretarke dyrektora PGR ,po szkole podstawowej pojdzie ! UUUFFFFF ale sie wkurzylem. Niech mnie teraz znowu zablokuja,to ich ktos na bruk wypieprzy za to,ZE NIEWINNEGO ZYDA ZNIEWOLILI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:38 Gość portalu: jojo napisał(a): > > Zobaczcie co sie wyrabia,ja do was pisze,jakas menda mnie blokuje! $ posty moje > > na marne poszly ! Za to ta menda prace straci,bo jest demokracja! A jak ta mend > a > tego nie rozumie,to niech na sekretarke dyrektora PGR ,po szkole podstawowej > pojdzie ! UUUFFFFF ale sie wkurzylem. Niech mnie teraz znowu zablokuja,to ich > ktos na bruk wypieprzy za to,ZE NIEWINNEGO ZYDA ZNIEWOLILI ! Mr. jojo. Niech sie pan nie denerwuje. W takim razie proponuje przejsc na wyslawianie sie subtelne oraz parlamentarne. Nie chcialabym pana stracic, Mr. jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:42 Gość portalu: Helga napisał(a): > Mr. jojo. Niech sie pan nie denerwuje. W takim razie proponuje przejsc na > wyslawianie sie subtelne oraz parlamentarne. Nie chcialabym pana stracic, Mr. > jojo. > > Mr. jojo? Niech mnie pan nie straszy! Zyje pan? A co z Mr. Durango? Czyzby tez zostal odstrzelony, nie daj Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: MR.JOJO?!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:46 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Mr. jojo. Niech sie pan nie denerwuje. W takim razie proponuje przejsc na > > wyslawianie sie subtelne oraz parlamentarne. Nie chcialabym pana stracic, > Mr. > > jojo. > > > > > > > Mr. jojo? Niech mnie pan nie straszy! Zyje pan? A co z Mr. Durango? Czyzby tez > zostal odstrzelony, nie daj Panie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 05:47 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > Zobaczcie co sie wyrabia,ja do was pisze,jakas menda mnie blokuje! $ posty > moje > > > > na marne poszly ! Za to ta menda prace straci,bo jest demokracja! A jak ta > mend > > a > > tego nie rozumie,to niech na sekretarke dyrektora PGR ,po szkole podstawow > ej > > pojdzie ! UUUFFFFF ale sie wkurzylem. Niech mnie teraz znowu zablokuja,to > ich > > ktos na bruk wypieprzy za to,ZE NIEWINNEGO ZYDA ZNIEWOLILI ! > > > Mr. jojo. Niech sie pan nie denerwuje. W takim razie proponuje przejsc na > wyslawianie sie subtelne oraz parlamentarne. Nie chcialabym pana stracic, Mr. > jojo. > > jak sie jeszcze raz na jojo smiecie uwezmiecie,to wam tak dossam,ze wam wasze oczy w okularach ze szklami mglanymi sczernieja az do smierci,kutafony pierdolone za dyche PLN.! Zostawcie mnie w spokoju debile,bo wasza technika stalinowska,technika dzisiejszej republiki nieznanej jest ! Wy strazacy bez sikawek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:51 Gość portalu: jojo napisał(a): > > jak sie jeszcze raz na jojo smiecie uwezmiecie,to wam tak dossam,ze wam wasze > oczy w okularach ze szklami mglanymi sczernieja az do smierci,kutafony pierdolo > ne > za dyche PLN.! Zostawcie mnie w spokoju debile,bo wasza technika > stalinowska,technika dzisiejszej republiki nieznanej jest ! Wy strazacy bez > sikawek !!! Mr. jojo. Pan mnie zestresowal. Co pan tak dlugo pisal i pisal? Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:53 Gość portalu: jojo napisał(a): Wy strazacy bez > sikawek !!! HA HA STRAZACY BEZ SIKAWEK...HAHAHA PANIE JOJO JEST PAN BEZBLEDNY. Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:48 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > Zobaczcie co sie wyrabia,ja do was pisze,jakas menda mnie blokuje! $ posty > moje > > > > na marne poszly ! Za to ta menda prace straci,bo jest demokracja! A jak ta > mend > > a > > tego nie rozumie,to niech na sekretarke dyrektora PGR ,po szkole podstawow > ej > > pojdzie ! UUUFFFFF ale sie wkurzylem. Niech mnie teraz znowu zablokuja,to > ich > > ktos na bruk wypieprzy za to,ZE NIEWINNEGO ZYDA ZNIEWOLILI ! > > > > TO HELGA PANIE JOJO.ONA MACZALA W TYM SWOJE PALUSZKI.ZAUWAZYL PAN PANIE JOJO ZE TO SIE ZACZELO TUZ PO JEJ OBUDZENIU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 05:52 durango napisał(a): > > TO HELGA PANIE JOJO.ONA MACZALA W TYM SWOJE PALUSZKI.ZAUWAZYL PAN PANIE JOJO ZE > > TO SIE ZACZELO TUZ PO JEJ OBUDZENIU? Mysli pan, Mr.Durango, ze mi Admin wpuscil trojana na moj zmysl do swinskich rzeczy i podsluchuje?!!! O RANY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: Obudzilam sie. I co widze? 17.02.02, 05:55 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > > > TO HELGA PANIE JOJO.ONA MACZALA W TYM SWOJE PALUSZKI.ZAUWAZYL PAN PANIE JO > JO ZE > > > > TO SIE ZACZELO TUZ PO JEJ OBUDZENIU? > > > Mysli pan, Mr.Durango, ze mi Admin wpuscil trojana na moj zmysl do swinskich > rzeczy i podsluchuje?!!! O RANY!!!!!! > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA PODACZAS TEGO SNU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:00 durango napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > durango napisał(a): > > > > > > > > TO HELGA PANIE JOJO.ONA MACZALA W TYM SWOJE PALUSZKI.ZAUWAZYL PAN PAN > IE JO > > JO ZE > > > > > > TO SIE ZACZELO TUZ PO JEJ OBUDZENIU? > > > > > > Mysli pan, Mr.Durango, ze mi Admin wpuscil trojana na moj zmysl do swinski > ch > > rzeczy i podsluchuje?!!! O RANY!!!!!! > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA PODACZAS TEGO SNU Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje takim antytrojanem, ze jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w moim wlasnym lozku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:02 Gość portalu: Helga napisał(a): > durango napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > durango napisał(a): > > > > > > > > > > > TO HELGA PANIE JOJO.ONA MACZALA W TYM SWOJE PALUSZKI.ZAUWAZYL PA > N PAN > > IE JO > > > JO ZE > > > > > > > > TO SIE ZACZELO TUZ PO JEJ OBUDZENIU? > > > > > > > > > Mysli pan, Mr.Durango, ze mi Admin wpuscil trojana na moj zmysl do sw > inski > > ch > > > rzeczy i podsluchuje?!!! O RANY!!!!!! > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA PODACZAS TEGO SNU > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje takim antytrojanem, z > e > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w moim wlasnym lozku!!!! A za jakie grzechy moje posty blokuja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:04 Gość portalu: jojo napisał(a): > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA PODACZAS TEGO SN > U > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje takim antytrojan > em, z > > e > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w moim wlasnym lozk > u!!!! > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? Za moje sny, Mr. jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:15 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA PODACZAS TE > GO SN > > U > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje takim antyt > rojan > > em, z > > > e > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w moim wlasnym > lozk > > u!!!! > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > Za moje sny, Mr. jojo. > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! HAST DU VERSTANDEN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:18 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA PODACZ > AS TE > > GO SN > > > U > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje takim > antyt > > rojan > > > em, z > > > > e > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w moim wl > asnym > > lozk > > > u!!!! > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! HAST DU > VERSTANDEN? Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, mimo ze pan wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc glodna, Mr.jojo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:22 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA P > ODACZ > > AS TE > > > GO SN > > > > U > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje t > akim > > antyt > > > rojan > > > > em, z > > > > > e > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w mo > im wl > > asnym > > > lozk > > > > u!!!! > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! HAST DU > > VERSTANDEN? > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, mimo ze pan > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc glodna, Mr.jojo:) > ale nie ukrywam, ze ja tu na forum dokonuje roznych odkryc zyciowych. I nie wszystkie sa wesole. Albo takie, ze sie dadza zjesc i strawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:24 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZALA P > ODACZ > > AS TE > > > GO SN > > > > U > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczestuje t > akim > > antyt > > > rojan > > > > em, z > > > > > e > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal w mo > im wl > > asnym > > > lozk > > > > u!!!! > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! HAST DU > > VERSTANDEN? > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, mimo ze pan > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc glodna, Mr.jojo:) > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a jak sie kapniesz ,to mow delikatniej,OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:28 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZESZCZ > ALA P > > ODACZ > > > AS TE > > > > GO SN > > > > > U > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie poczest > uje t > > akim > > > antyt > > > > rojan > > > > > em, z > > > > > > e > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluchiwal > w mo > > im wl > > > asnym > > > > lozk > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! HAST > DU > > > VERSTANDEN? > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, mimo ze pa > n > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc glodna, Mr.j > ojo:) > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a jak sie > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? Ok. sorry. Naprawde, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:36 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZ > ESZCZ > > ALA P > > > ODACZ > > > > AS TE > > > > > GO SN > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie po > czest > > uje t > > > akim > > > > antyt > > > > > rojan > > > > > > em, z > > > > > > > e > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluc > hiwal > > w mo > > > im wl > > > > asnym > > > > > lozk > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! > HAST > > DU > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, mimo > ze pa > > n > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc glodna, > Mr.j > > ojo:) > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a jak sie > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > To moze starczy tego bicia? mam uszy polozone po sobie. Moge na jakis usmiech liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:37 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PANI WRZ > ESZCZ > > ALA P > > > ODACZ > > > > AS TE > > > > > GO SN > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swinie po > czest > > uje t > > > akim > > > > antyt > > > > > rojan > > > > > > em, z > > > > > > > e > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie podsluc > hiwal > > w mo > > > im wl > > > > asnym > > > > > lozk > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!!!!!! > HAST > > DU > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, mimo > ze pa > > n > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc glodna, > Mr.j > > ojo:) > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a jak sie > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie kocham na interze,a takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to mow teraz Helga tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:38 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZO PAN > I WRZ > > ESZCZ > > > ALA P > > > > ODACZ > > > > > AS TE > > > > > > GO SN > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska swin > ie po > > czest > > > uje t > > > > akim > > > > > antyt > > > > > > rojan > > > > > > > em, z > > > > > > > > e > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mnie po > dsluc > > hiwal > > > w mo > > > > im wl > > > > > asnym > > > > > > lozk > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTES !!! > !!!! > > HAST > > > DU > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiekiem, > mimo > > ze pa > > > n > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam byc gl > odna, > > Mr.j > > > ojo:) > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a jak s > ie > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie kocham na interze > ,a > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to mow teraz Helga > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:42 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZ > O PAN > > I WRZ > > > ESZCZ > > > > ALA P > > > > > ODACZ > > > > > > AS TE > > > > > > > GO SN > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska > swin > > ie po > > > czest > > > > uje t > > > > > akim > > > > > > antyt > > > > > > > rojan > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > e > > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mn > ie po > > dsluc > > > hiwal > > > > w mo > > > > > im wl > > > > > > asnym > > > > > > > lozk > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTE > S !!! > > !!!! > > > HAST > > > > DU > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiek > iem, > > mimo > > > ze pa > > > > n > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam b > yc gl > > odna, > > > Mr.j > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a > jak s > > ie > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie kocham na in > terze > > ,a > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to mow teraz > Helga > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > Naprawde ???????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:45 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA > BARDZ > > O PAN > > > I WRZ > > > > ESZCZ > > > > > ALA P > > > > > > ODACZ > > > > > > > AS TE > > > > > > > > GO SN > > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adm > inska > > swin > > > ie po > > > > czest > > > > > uje t > > > > > > akim > > > > > > > antyt > > > > > > > > rojan > > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > > e > > > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedz > ie mn > > ie po > > > dsluc > > > > hiwal > > > > > w mo > > > > > > im wl > > > > > > > asnym > > > > > > > > lozk > > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM > JESTE > > S !!! > > > !!!! > > > > HAST > > > > > DU > > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czl > owiek > > iem, > > > mimo > > > > ze pa > > > > > n > > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczy > nam b > > yc gl > > > odna, > > > > Mr.j > > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwier > aj,a > > jak s > > > ie > > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie kocham > na in > > terze > > > ,a > > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to mow t > eraz > > Helga > > > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! > > > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > > > > Naprawde ???????????????????????????????????????????????????????? hi hi. jestes caly sliczny, Egon. Idz do wyra masz po polnocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:44 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA BARDZ > O PAN > > I WRZ > > > ESZCZ > > > > ALA P > > > > > ODACZ > > > > > > AS TE > > > > > > > GO SN > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adminska > swin > > ie po > > > czest > > > > uje t > > > > > akim > > > > > > antyt > > > > > > > rojan > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > e > > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedzie mn > ie po > > dsluc > > > hiwal > > > > w mo > > > > > im wl > > > > > > asnym > > > > > > > lozk > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM JESTE > S !!! > > !!!! > > > HAST > > > > DU > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czlowiek > iem, > > mimo > > > ze pa > > > > n > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczynam b > yc gl > > odna, > > > Mr.j > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwieraj,a > jak s > > ie > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie kocham na in > terze > > ,a > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to mow teraz > Helga > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. A ja tymczasem sie udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci z patelnia. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:47 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMINA.ZA > BARDZ > > O PAN > > > I WRZ > > > > ESZCZ > > > > > ALA P > > > > > > ODACZ > > > > > > > AS TE > > > > > > > > GO SN > > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja ta adm > inska > > swin > > > ie po > > > > czest > > > > > uje t > > > > > > akim > > > > > > > antyt > > > > > > > > rojan > > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > > e > > > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! Bedz > ie mn > > ie po > > > dsluc > > > > hiwal > > > > > w mo > > > > > > im wl > > > > > > > asnym > > > > > > > > lozk > > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blokuja ? > > > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIEKIEM > JESTE > > S !!! > > > !!!! > > > > HAST > > > > > DU > > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jest czl > owiek > > iem, > > > mimo > > > > ze pa > > > > > n > > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow zaczy > nam b > > yc gl > > > odna, > > > > Mr.j > > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie otwier > aj,a > > jak s > > > ie > > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie kocham > na in > > terze > > > ,a > > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to mow t > eraz > > Helga > > > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! > > > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > > > > To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. A ja tymczasem sie > udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci z patelnia. > > :))))))))) > Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:49 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA ADMIN > A.ZA > > BARDZ > > > O PAN > > > > I WRZ > > > > > ESZCZ > > > > > > ALA P > > > > > > > ODACZ > > > > > > > > AS TE > > > > > > > > > GO SN > > > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale ja t > a adm > > inska > > > swin > > > > ie po > > > > > czest > > > > > > uje t > > > > > > > akim > > > > > > > > antyt > > > > > > > > > rojan > > > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > > > e > > > > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! A co! > Bedz > > ie mn > > > ie po > > > > dsluc > > > > > hiwal > > > > > > w mo > > > > > > > im wl > > > > > > > > asnym > > > > > > > > > lozk > > > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty blok > uja ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZLOWIE > KIEM > > JESTE > > > S !!! > > > > !!!! > > > > > HAST > > > > > > DU > > > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pan jes > t czl > > owiek > > > iem, > > > > mimo > > > > > ze pa > > > > > > n > > > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A znow > zaczy > > nam b > > > yc gl > > > > odna, > > > > > Mr.j > > > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi nie o > twier > > aj,a > > > jak s > > > > ie > > > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze cie ko > cham > > na in > > > terze > > > > ,a > > > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic,to m > ow t > > eraz > > > Helga > > > > > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! > > > > > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > > > > > > > To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. A ja tymczasem > sie > > udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci z patelnia. > > > > :))))))))) > > > > Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie prosze tu nie swintuszyc. Ja bede robic jajecznice sniadaniowa. Bardzo niehigienicznie, bo co najmniej 4 jajka. A jak pomysle, to moze i 5 wetne. O cholesterol sie pomartwie po jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:54 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI PANA > ADMIN > > A.ZA > > > BARDZ > > > > O PAN > > > > > I WRZ > > > > > > ESZCZ > > > > > > > ALA P > > > > > > > > ODACZ > > > > > > > > > AS TE > > > > > > > > > > GO SN > > > > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam. Ale > ja t > > a adm > > > inska > > > > swin > > > > > ie po > > > > > > czest > > > > > > > uje t > > > > > > > > akim > > > > > > > > > antyt > > > > > > > > > > rojan > > > > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > > > > e > > > > > > > > > > > > jemu sie mozg zagotuje! > A co! > > Bedz > > > ie mn > > > > ie po > > > > > dsluc > > > > > > hiwal > > > > > > > w mo > > > > > > > > im wl > > > > > > > > > asnym > > > > > > > > > > lozk > > > > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje posty > blok > > uja ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY,BO CZ > LOWIE > > KIEM > > > JESTE > > > > S !!! > > > > > !!!! > > > > > > HAST > > > > > > > DU > > > > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, ze pa > n jes > > t czl > > > owiek > > > > iem, > > > > > mimo > > > > > > ze pa > > > > > > > n > > > > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelnie. A > znow > > zaczy > > > nam b > > > > yc gl > > > > > odna, > > > > > > Mr.j > > > > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to buzi > nie o > > twier > > > aj,a > > > > jak s > > > > > ie > > > > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > > > > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, ze c > ie ko > > cham > > > na in > > > > terze > > > > > ,a > > > > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdroscic > ,to m > > ow t > > > eraz > > > > Helga > > > > > > > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right now ! > > > > > > > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > > > > > > > > > > To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. A ja tymcz > asem > > sie > > > udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci z patelni > a. > > > > > > :))))))))) > > > > > > > Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie > > prosze tu nie swintuszyc. Ja bede robic jajecznice sniadaniowa. Bardzo > niehigienicznie, bo co najmniej 4 jajka. A jak pomysle, to moze i 5 wetne. O > cholesterol sie pomartwie po jedzeniu. > > Jak bys byla madra,to na te glupie posty zadnej uwagi nie zwracala bys! He he he.Patrz na przyszlosc swoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:59 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a > ): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > OBUDZILA PANI > PANA > > ADMIN > > > A.ZA > > > > BARDZ > > > > > O PAN > > > > > > I WRZ > > > > > > > ESZCZ > > > > > > > > ALA P > > > > > > > > > ODACZ > > > > > > > > > > AS TE > > > > > > > > > > > GO SN > > > > > > > > > > > > U > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Moze i wrzeszczalam > . Ale > > ja t > > > a adm > > > > inska > > > > > swin > > > > > > ie po > > > > > > > czest > > > > > > > > uje t > > > > > > > > > akim > > > > > > > > > > antyt > > > > > > > > > > > rojan > > > > > > > > > > > > em, z > > > > > > > > > > > > > e > > > > > > > > > > > > > jemu sie mozg zagot > uje! > > A co! > > > Bedz > > > > ie mn > > > > > ie po > > > > > > dsluc > > > > > > > hiwal > > > > > > > > w mo > > > > > > > > > im wl > > > > > > > > > > asnym > > > > > > > > > > > lozk > > > > > > > > > > > > u!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > A za jakie grzechy moje > posty > > blok > > > uja ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Za moje sny, Mr. jojo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie martw sie Helga,MY CIE LUBIMY, > BO CZ > > LOWIE > > > KIEM > > > > JESTE > > > > > S !!! > > > > > > !!!! > > > > > > > HAST > > > > > > > > DU > > > > > > > > > > VERSTANDEN? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wydaje, > ze pa > > n jes > > > t czl > > > > owiek > > > > > iem, > > > > > > mimo > > > > > > > ze pa > > > > > > > > n > > > > > > > > > wyglada jak jajo prosto na moja patelni > e. A > > znow > > > zaczy > > > > nam b > > > > > yc gl > > > > > > odna, > > > > > > > Mr.j > > > > > > > > ojo:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowisz to > buzi > > nie o > > > twier > > > > aj,a > > > > > jak s > > > > > > ie > > > > > > > > kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > > > > > > > > > > > > > Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przyznam, > ze c > > ie ko > > > cham > > > > na in > > > > > terze > > > > > > ,a > > > > > > takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam zazdr > oscic > > ,to m > > > ow t > > > > eraz > > > > > Helga > > > > > > > > > > > > tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Right n > ow ! > > > > > > > > > > Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > > > > > > > > > > > > > To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. A ja > tymcz > > asem > > > sie > > > > udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci z pa > telni > > a. > > > > > > > > :))))))))) > > > > > > > > > > Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie > > > > prosze tu nie swintuszyc. Ja bede robic jajecznice sniadaniowa. Bardzo > > niehigienicznie, bo co najmniej 4 jajka. A jak pomysle, to moze i 5 wetne. > O > > cholesterol sie pomartwie po jedzeniu. > > > > > > Jak bys byla madra,to na te glupie posty zadnej uwagi nie zwracala bys! He he > he.Patrz na przyszlosc swoja... Nie bede zwracac uwagi na zadne posty. A moja przyszlosc to patelnia. Twoja - wyrko! Jak sie nie wyspisz, to jutro krocej bedziesz siedzial. I prosze wiecej mnie tak nie karac. Jeden dzien zupelnie na kare wystarczy. To jak, dobranoc? Tym razem w ramach wyjatku to nie ja ide spac. :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 07:18 Gość portalu: Helga napisał(a): ) Gość portalu: Egon napisał(a): ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał( ) a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napi ) sał(a ) ) ): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) OBUDZILA ) PANI ) ) PANA ) ) ) ADMIN ) ) ) ) A.ZA ) ) ) ) ) BARDZ ) ) ) ) ) ) O PAN ) ) ) ) ) ) ) I WRZ ) ) ) ) ) ) ) ) ESZCZ ) ) ) ) ) ) ) ) ) ALA P ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ODACZ ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) AS TE ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) GO SN ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) U ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moze i wrzeszc ) zalam ) ) . Ale ) ) ) ja t ) ) ) ) a adm ) ) ) ) ) inska ) ) ) ) ) ) swin ) ) ) ) ) ) ) ie po ) ) ) ) ) ) ) ) czest ) ) ) ) ) ) ) ) ) uje t ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) akim ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) antyt ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rojan ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) em, z ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jemu sie mozg ) zagot ) ) uje! ) ) ) A co! ) ) ) ) Bedz ) ) ) ) ) ie mn ) ) ) ) ) ) ie po ) ) ) ) ) ) ) dsluc ) ) ) ) ) ) ) ) hiwal ) ) ) ) ) ) ) ) ) w mo ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) im wl ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) asnym ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lozk ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) u!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) A za jakie grzechy ) moje ) ) posty ) ) ) blok ) ) ) ) uja ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Za moje sny, Mr. jojo. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie martw sie Helga,MY CIE LU ) BIMY, ) ) BO CZ ) ) ) LOWIE ) ) ) ) KIEM ) ) ) ) ) JESTE ) ) ) ) ) ) S !!! ) ) ) ) ) ) ) !!!! ) ) ) ) ) ) ) ) HAST ) ) ) ) ) ) ) ) ) DU ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) VERSTANDEN? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wyd ) aje, ) ) ze pa ) ) ) n jes ) ) ) ) t czl ) ) ) ) ) owiek ) ) ) ) ) ) iem, ) ) ) ) ) ) ) mimo ) ) ) ) ) ) ) ) ze pa ) ) ) ) ) ) ) ) ) n ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyglada jak jajo prosto na moja pa ) telni ) ) e. A ) ) ) znow ) ) ) ) zaczy ) ) ) ) ) nam b ) ) ) ) ) ) yc gl ) ) ) ) ) ) ) odna, ) ) ) ) ) ) ) ) Mr.j ) ) ) ) ) ) ) ) ) ojo:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowis ) z to ) ) buzi ) ) ) nie o ) ) ) ) twier ) ) ) ) ) aj,a ) ) ) ) ) ) jak s ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) ) ) kapniesz ,to mow delikatniej,OK? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Ok. sorry. Naprawde, bardzo. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przy ) znam, ) ) ze c ) ) ) ie ko ) ) ) ) cham ) ) ) ) ) na in ) ) ) ) ) ) terze ) ) ) ) ) ) ) ,a ) ) ) ) ) ) ) takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam ) zazdr ) ) oscic ) ) ) ,to m ) ) ) ) ow t ) ) ) ) ) eraz ) ) ) ) ) ) Helga ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Ri ) ght n ) ) ow ! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. ) A ja ) ) tymcz ) ) ) asem ) ) ) ) sie ) ) ) ) ) udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci ) z pa ) ) telni ) ) ) a. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) :))))))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie ) ) ) ) ) ) prosze tu nie swintuszyc. Ja bede robic jajecznice sniadaniowa. Bardz ) o ) ) ) niehigienicznie, bo co najmniej 4 jajka. A jak pomysle, to moze i 5 w ) etne. ) ) O ) ) ) cholesterol sie pomartwie po jedzeniu. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Jak bys byla madra,to na te glupie posty zadnej uwagi nie zwracala bys! He ) he ) ) he.Patrz na przyszlosc swoja... ) ) ) Nie bede zwracac uwagi na zadne posty. A moja przyszlosc to patelnia. Twoja - ) wyrko! Jak sie nie wyspisz, to jutro krocej bedziesz siedzial. I prosze wiecej ) mnie tak nie karac. Jeden dzien zupelnie na kare wystarczy. ) ) To jak, dobranoc? Tym razem w ramach wyjatku to nie ja ide spac. ) ) :)))))))))))))))) ) ) To sa glupie wasze Polakow sady,jak ty nie wiesz co ja robie,to mnie zostaw w spokoju,ja mam was 20 na dzien i mam lep caly pelny przez polskie baby w brzuchah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 07:26 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > ) Gość portalu: Egon napisał(a): > ) > ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > ) ) > ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): > ) ) ) > ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > ) ) ) ) > ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): > ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał( > ) a): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napi > ) sał(a > ) ) ): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) OBUDZILA > ) PANI > ) ) PANA > ) ) ) ADMIN > ) ) ) ) A.ZA > ) ) ) ) ) BARDZ > ) ) ) ) ) ) O PAN > ) ) ) ) ) ) ) I WRZ > ) ) ) ) ) ) ) ) ESZCZ > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ALA P > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ODACZ > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) AS TE > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) GO SN > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) U > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moze i wrzeszc > ) zalam > ) ) . Ale > ) ) ) ja t > ) ) ) ) a adm > ) ) ) ) ) inska > ) ) ) ) ) ) swin > ) ) ) ) ) ) ) ie po > ) ) ) ) ) ) ) ) czest > ) ) ) ) ) ) ) ) ) uje t > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) akim > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) antyt > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rojan > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) em, z > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jemu sie mozg > ) zagot > ) ) uje! > ) ) ) A co! > ) ) ) ) Bedz > ) ) ) ) ) ie mn > ) ) ) ) ) ) ie po > ) ) ) ) ) ) ) dsluc > ) ) ) ) ) ) ) ) hiwal > ) ) ) ) ) ) ) ) ) w mo > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) im wl > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) asnym > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lozk > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) u!!!! > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) A za jakie grzechy > ) moje > ) ) posty > ) ) ) blok > ) ) ) ) uja ? > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Za moje sny, Mr. jojo. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie martw sie Helga,MY CIE LU > ) BIMY, > ) ) BO CZ > ) ) ) LOWIE > ) ) ) ) KIEM > ) ) ) ) ) JESTE > ) ) ) ) ) ) S !!! > ) ) ) ) ) ) ) !!!! > ) ) ) ) ) ) ) ) HAST > ) ) ) ) ) ) ) ) ) DU > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) VERSTANDEN? > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wyd > ) aje, > ) ) ze pa > ) ) ) n jes > ) ) ) ) t czl > ) ) ) ) ) owiek > ) ) ) ) ) ) iem, > ) ) ) ) ) ) ) mimo > ) ) ) ) ) ) ) ) ze pa > ) ) ) ) ) ) ) ) ) n > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyglada jak jajo prosto na moja pa > ) telni > ) ) e. A > ) ) ) znow > ) ) ) ) zaczy > ) ) ) ) ) nam b > ) ) ) ) ) ) yc gl > ) ) ) ) ) ) ) odna, > ) ) ) ) ) ) ) ) Mr.j > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ojo:) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowis > ) z to > ) ) buzi > ) ) ) nie o > ) ) ) ) twier > ) ) ) ) ) aj,a > ) ) ) ) ) ) jak s > ) ) ) ) ) ) ) ie > ) ) ) ) ) ) ) ) ) kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przy > ) znam, > ) ) ze c > ) ) ) ie ko > ) ) ) ) cham > ) ) ) ) ) na in > ) ) ) ) ) ) terze > ) ) ) ) ) ) ) ,a > ) ) ) ) ) ) ) takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam > ) zazdr > ) ) oscic > ) ) ) ,to m > ) ) ) ) ow t > ) ) ) ) ) eraz > ) ) ) ) ) ) Helga > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Ri > ) ght n > ) ) ow ! > ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. > ) A ja > ) ) tymcz > ) ) ) asem > ) ) ) ) sie > ) ) ) ) ) udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci > ) z pa > ) ) telni > ) ) ) a. > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) :))))))))) > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) > ) ) ) ) Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie > ) ) ) > ) ) ) prosze tu nie swintuszyc. Ja bede robic jajecznice sniadaniowa. Bardz > ) o > ) ) ) niehigienicznie, bo co najmniej 4 jajka. A jak pomysle, to moze i 5 w > ) etne. > ) ) O > ) ) ) cholesterol sie pomartwie po jedzeniu. > ) ) ) > ) ) ) > ) ) > ) ) Jak bys byla madra,to na te glupie posty zadnej uwagi nie zwracala bys! He > ) he > ) ) he.Patrz na przyszlosc swoja... > ) > ) > ) Nie bede zwracac uwagi na zadne posty. A moja przyszlosc to patelnia. Twoja - > > ) wyrko! Jak sie nie wyspisz, to jutro krocej bedziesz siedzial. I prosze wiece > j > ) mnie tak nie karac. Jeden dzien zupelnie na kare wystarczy. > ) > ) To jak, dobranoc? Tym razem w ramach wyjatku to nie ja ide spac. > ) > ) :)))))))))))))))) > ) > ) > > To sa glupie wasze Polakow sady,jak ty nie wiesz co ja robie,to mnie zostaw w > spokoju,ja mam was 20 na dzien i mam lep caly pelny przez polskie baby w brzuch > ah Panie Egon. Pan zes sie wyraznie nie wyspal. Co pan farmanzolisz o tych lbach w brzuchach? Lby sa gdzie indziej. Wiekszosc posiada je na szyjach. Chyba, ze pan masz do czynienia z babami marsjanskimi, to one moze posiadaja lby w brzuchach. Ale to na pewno nie sa Polki. U nas nie ma Marsjan. A moze zwierz mi sie pan jak pan sobie radzisz z tymi babami? Czy te lby w brzuchach nieczemu nie przeszkadzaja? Informuje pana, ze wlasnie pozeram jajecznice. Jednak tylko 4 jajka. Te 5 mialo caly cholesterol, takze z tych czterech. To go nie zjadlam i mam czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Obudzilam sie. I co widze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 07:44 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > ) Gość portalu: Egon napisał(a): > > ) > > ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > > ) ) > > ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): > > ) ) ) > > ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > > ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał( > > ) a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: jojo napi > > ) sał(a > > ) ) ): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) OBUDZILA > > ) PANI > > ) ) PANA > > ) ) ) ADMIN > > ) ) ) ) A.ZA > > ) ) ) ) ) BARDZ > > ) ) ) ) ) ) O PAN > > ) ) ) ) ) ) ) I WRZ > > ) ) ) ) ) ) ) ) ESZCZ > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ALA P > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ODACZ > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) AS TE > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) GO SN > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) U > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Moze i wrzeszc > > ) zalam > > ) ) . Ale > > ) ) ) ja t > > ) ) ) ) a adm > > ) ) ) ) ) inska > > ) ) ) ) ) ) swin > > ) ) ) ) ) ) ) ie po > > ) ) ) ) ) ) ) ) czest > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) uje t > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) akim > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) antyt > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rojan > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) em, z > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jemu sie mozg > > ) zagot > > ) ) uje! > > ) ) ) A co! > > ) ) ) ) Bedz > > ) ) ) ) ) ie mn > > ) ) ) ) ) ) ie po > > ) ) ) ) ) ) ) dsluc > > ) ) ) ) ) ) ) ) hiwal > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) w mo > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) im wl > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) asnym > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lozk > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) u!!!! > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) A za jakie grzechy > > ) moje > > ) ) posty > > ) ) ) blok > > ) ) ) ) uja ? > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Za moje sny, Mr. jojo. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie martw sie Helga,MY CIE LU > > ) BIMY, > > ) ) BO CZ > > ) ) ) LOWIE > > ) ) ) ) KIEM > > ) ) ) ) ) JESTE > > ) ) ) ) ) ) S !!! > > ) ) ) ) ) ) ) !!!! > > ) ) ) ) ) ) ) ) HAST > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) DU > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) VERSTANDEN? > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Dziekuje uprzejmie. Mi sie tez wyd > > ) aje, > > ) ) ze pa > > ) ) ) n jes > > ) ) ) ) t czl > > ) ) ) ) ) owiek > > ) ) ) ) ) ) iem, > > ) ) ) ) ) ) ) mimo > > ) ) ) ) ) ) ) ) ze pa > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) n > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyglada jak jajo prosto na moja pa > > ) telni > > ) ) e. A > > ) ) ) znow > > ) ) ) ) zaczy > > ) ) ) ) ) nam b > > ) ) ) ) ) ) yc gl > > ) ) ) ) ) ) ) odna, > > ) ) ) ) ) ) ) ) Mr.j > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ojo:) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ty durna babo,jak nie wiesz z kim mowis > > ) z to > > ) ) buzi > > ) ) ) nie o > > ) ) ) ) twier > > ) ) ) ) ) aj,a > > ) ) ) ) ) ) jak s > > ) ) ) ) ) ) ) ie > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) kapniesz ,to mow delikatniej,OK? > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) Ok. sorry. Naprawde, bardzo. > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) a jak sie przyznasz ze mnie lubisz to ja sie przy > > ) znam, > > ) ) ze c > > ) ) ) ie ko > > ) ) ) ) cham > > ) ) ) ) ) na in > > ) ) ) ) ) ) terze > > ) ) ) ) ) ) ) ,a > > ) ) ) ) ) ) ) takie glopolle,.jak jacki i inne debile moga nam > > ) zazdr > > ) ) oscic > > ) ) ) ,to m > > ) ) ) ) ow t > > ) ) ) ) ) eraz > > ) ) ) ) ) ) Helga > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) tak tym pajacom : Ja Helga mam Egona .Mow tak! Ri > > ) ght n > > ) ) ow ! > > ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) Mowie: Ja Helga mam Egona:)))))))))))))) > > ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) To teraz mozesz isc spac. Udzielam ci laskawie zezwolenia. > > ) A ja > > ) ) tymcz > > ) ) ) asem > > ) ) ) ) sie > > ) ) ) ) ) udam do kuchni i wykonam pare bardzo atrakcyjnych czynnosci > > ) z pa > > ) ) telni > > ) ) ) a. > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) :))))))))) > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) > > ) ) ) ) Z patelnia ? he he he nie podniecaj mnie > > ) ) ) > > ) ) ) prosze tu nie swintuszyc. Ja bede robic jajecznice sniadaniowa. Bard > z > > ) o > > ) ) ) niehigienicznie, bo co najmniej 4 jajka. A jak pomysle, to moze i 5 > w > > ) etne. > > ) ) O > > ) ) ) cholesterol sie pomartwie po jedzeniu. > > ) ) ) > > ) ) ) > > ) ) > > ) ) Jak bys byla madra,to na te glupie posty zadnej uwagi nie zwracala bys > ! He > > ) he > > ) ) he.Patrz na przyszlosc swoja... > > ) > > ) > > ) Nie bede zwracac uwagi na zadne posty. A moja przyszlosc to patelnia. Tw > oja - > > > > ) wyrko! Jak sie nie wyspisz, to jutro krocej bedziesz siedzial. I prosze > wiece > > j > > ) mnie tak nie karac. Jeden dzien zupelnie na kare wystarczy. > > ) > > ) To jak, dobranoc? Tym razem w ramach wyjatku to nie ja ide spac. > > ) > > ) :)))))))))))))))) > > ) > > ) > > > > To sa glupie wasze Polakow sady,jak ty nie wiesz co ja robie,to mnie zosta > w w > > spokoju,ja mam was 20 na dzien i mam lep caly pelny przez polskie baby w b > rzuch > > ah > > Panie Egon. Pan zes sie wyraznie nie wyspal. Co pan farmanzolisz o tych lbach w > > brzuchach? Lby sa gdzie indziej. Wiekszosc posiada je na szyjach. Chyba, ze pan > > masz do czynienia z babami marsjanskimi, to one moze posiadaja lby w brzuchach. > > Ale to na pewno nie sa Polki. U nas nie ma Marsjan. > > A moze zwierz mi sie pan jak pan sobie radzisz z tymi babami? Czy te lby w > brzuchach nieczemu nie przeszkadzaja? > > Informuje pana, ze wlasnie pozeram jajecznice. Jednak tylko 4 jajka. Te 5 mialo > > caly cholesterol, takze z tych czterech. To go nie zjadlam i mam czyste sumieni > e. > > Panie Egon. Znow kara? Znow sie pan do mnie nie odzywa? A moze pan spi nareszcie? Bo ja musze wymienic ubranko na bardziej twarzowe niz pizama oraz zaznajomic sie z prysznicem. Niech mi pan moze powie dobranoc albo dzien dobry, jak pan woli? Odpowiedz Link Zgłoś
durango Re: NOWY SPIS HURYS 17.02.02, 05:07 Gość portalu: jojo napisał(a): > See mr.Durango! We know ,how to switch our personality! Right? God bless our > America & all of us ! FUCK ALL MUSLIMS and Fuck their mothers for giving birth to these scum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGON HEY DURANGO ! IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 06:11 MAMY W KONCU DEMOKRACJE! W INTERNECIE TEZ ! JEZELI JAKAS SWINIA CIE BLOKUJE,MAMY PRAWO DO ZAPYTANIA: DLACZEGO ? RIGHT ? JEZELI TA SWINIA NIE ODPOWIE NA NASZE PYTANIE,MAMY PRAWO ZAPYTAC SIE KOGOS,KTO NAD TA SWINIA JEST I ZRYC JEJ DAJE,WAS MEINST DU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Durango zasnal. Odpowiedz zawisla w powietrzu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 06:14 Gość portalu: EGON napisał(a): > MAMY W KONCU DEMOKRACJE! W INTERNECIE TEZ ! JEZELI JAKAS SWINIA CIE > BLOKUJE,MAMY PRAWO DO ZAPYTANIA: DLACZEGO ? RIGHT ? JEZELI TA SWINIA NIE > ODPOWIE NA NASZE PYTANIE,MAMY PRAWO ZAPYTAC SIE KOGOS,KTO NAD TA SWINIA JEST I > ZRYC JEJ DAJE,WAS MEINST DU? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Durango zasnal. Odpowiedz zawisla w powietrzu. 17.02.02, 09:25 Swinie nie Koszerne sa Jacek71 Kat Puls Ethanol 100% Legionista Nie wolna uzywac Koszerna bron przed Koszerne Wypisy , bo potem musze Rabina Zadronic aby ta Swinska oblewal, to jest patdzo dlogi prozes podobny do przygotowania na Pessach ! Psy i swini nie jem tak chetnie ! Odpowiedz Link Zgłoś