Gość: maruda IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.04, 19:21 Hmmm. Jeszcze niedawno niektórzy forumowicze opluwali Egipt, jako państwo ewidentnie proislamskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus koniec islamistow :))))) 09.03.04, 19:44 potega swiata zachodu,doskonala strategia zastosowana przez USA po prostu zmiotly islamistow :)))..ci ktorzy uwazali ze sa w stanie walczyc z naszymi wartosciami musza zostac zniszczeni przez wlasnych braci w wierze gdyz inaczej my bedziemy musieli ich zniszczyc :)))))) bliski wschod sie zmienia...szturm na WTC ktorym dowodzil Osama sie zalamal... islamisci sa skonczeni...wojna dobiega konca :)))choc jeszcze wiele bitew przed nami,widac ze islamisci zostali zmiazdzeni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 09.03.04, 19:45 a co z fundamentalizmem katolickim.? Po cholere katecheci w szkolach?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: 206.166.29.* 09.03.04, 20:21 Ty polmozgu wychowany w popieprzonym systemie, nikt nie kaze chodzic ci do kosciola. Mozesz niedziele i swieta celebrowac w miejskim szalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.class147.petrotel.pl 09.03.04, 22:29 do Polaka U mnie w szkole znów przez 3 dni nie ma lekcji, bo rekolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.class147.petrotel.pl 09.03.04, 22:26 A kiedy u nas wreszcie skończy się kształcenie wyznaniowe na koszt państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 watpliwosci marudera 09.03.04, 22:31 Bo jest to "ewidentne" panstwo proislamskie. W to nie watpi nikt o przecietnej wiedzy o swiecie. Tylko maruda widac ma watpliwosci. Jedna blada jaskolka tego nie zmieni. Zreszta minister edukacji juz wkrotce moze przestac nim byc za ten wlasnie krok. Aczkolwiek krok jest jak najbardziej w dobrym kierunku. A ty co o tym myslisz maruderze, bo jakos nie wyraziles swego zdania w tej kwestii ? Zal ci tych ekstremistow zwalnianych z pracy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda brak watpliwosci g. IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.04, 23:33 Nawet się nie pofatygowałeś by przeczytać artykuł i moją wypowiedź. Tobie tylko zapaliło się nikłe światełko skojarzenia: Egipt+islam+maruda, które błędnie wziąłes za swoje głębokie przemyślenia. Gdzie napisałem, że żal mi zwalnianych islamistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Znajda latwo prace w calej Europie, a szczegolnie IP: 213.140.6.* 10.03.04, 00:33 moze w Polsce, Turcja tez spowrotem poslala do domu Imanow, ktorych im przyslano z Egiptu ( za pieniadze Saudyjskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda To wypadałby jeden nauczuciel na dwóch uczniów, IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 01:29 więc daruj sobie. Społeczność muzułmańska w Polsce jest niewielka i w olbrzymiej większości polskojęzyczna. Zechciej sprawdzać fakty, zanim znów coś napiszesz. Polecam wyszukiwarkę: /www.google.com, ale może być inna. To łatwe. Na pewno dasz sobie radę. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd I Imana musieli poslac do Saudi Arabskiej IP: *.fastres.net 03.06.04, 23:23 aby go tam odpowiednio wyksztalcic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.crowley.pl 03.06.04, 19:29 kolezko maruda - poczytaj sobie co sie naprawde dzieje w Egipcie: www.icopts.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd A szczegolnie u ich sasiadow. IP: *.fastres.net 03.06.04, 23:25 www.icopts.com/cgi-bin/news/news_frame.cgi?url=http://c.moreover.com/click/here.pl?x161247654 Odpowiedz Link Zgłoś
monash Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy 03.06.04, 23:41 to taki drobny gest w strone USA. W koncu dostaja od nich te kilka miliardow. Nawet Kadafi juz jest grzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś