Dodaj do ulubionych

Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczycieli

IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.04, 19:21
Hmmm. Jeszcze niedawno niektórzy forumowicze opluwali Egipt, jako państwo
ewidentnie proislamskie.

Obserwuj wątek
    • marcus_crassus koniec islamistow :))))) 09.03.04, 19:44
      potega swiata zachodu,doskonala strategia zastosowana przez USA po prostu
      zmiotly islamistow :)))..ci ktorzy uwazali ze sa w stanie walczyc z naszymi
      wartosciami musza zostac zniszczeni przez wlasnych braci w wierze gdyz inaczej
      my bedziemy musieli ich zniszczyc :))))))

bliski wschod sie zmienia...szturm na WTC ktorym dowodzil Osama sie zalamal...

islamisci sa skonczeni...wojna dobiega konca :)))choc jeszcze wiele bitew przed
      nami,widac ze islamisci zostali zmiazdzeni :))))
    • Gość: zgred Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 09.03.04, 19:45
      a co z fundamentalizmem katolickim.? Po cholere katecheci w szkolach??????
      • Gość: Polak Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: 206.166.29.* 09.03.04, 20:21
        Ty polmozgu wychowany w popieprzonym systemie, nikt nie kaze chodzic ci do
        kosciola. Mozesz niedziele i swieta celebrowac w miejskim szalecie.
        • Gość: ja Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.class147.petrotel.pl 09.03.04, 22:29
          do Polaka
          U mnie w szkole znów przez 3 dni nie ma lekcji, bo rekolekcje.
    • Gość: ja Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.class147.petrotel.pl 09.03.04, 22:26
      A kiedy u nas wreszcie skończy się kształcenie wyznaniowe na koszt państwa?
    • galaxy2099 watpliwosci marudera 09.03.04, 22:31
      Bo jest to "ewidentne" panstwo proislamskie. W to nie watpi nikt o przecietnej
      wiedzy o swiecie. Tylko maruda widac ma watpliwosci.
      Jedna blada jaskolka tego nie zmieni. Zreszta minister edukacji juz wkrotce
      moze przestac nim byc za ten wlasnie krok.
      Aczkolwiek krok jest jak najbardziej w dobrym kierunku.
      A ty co o tym myslisz maruderze, bo jakos nie wyraziles swego zdania w tej
      kwestii ? Zal ci tych ekstremistow zwalnianych z pracy ???
      • Gość: maruda brak watpliwosci g. IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.04, 23:33

Nawet się nie pofatygowałeś by przeczytać artykuł i moją wypowiedź. Tobie tylko
        zapaliło się nikłe światełko skojarzenia: Egipt+islam+maruda, które błędnie
        wziąłes za swoje głębokie przemyślenia.

Gdzie napisałem, że żal mi zwalnianych islamistów?

• Gość: jarek-nudziasz Znajda latwo prace w calej Europie, a szczegolnie IP: 213.140.6.* 10.03.04, 00:33
      moze w Polsce, Turcja tez spowrotem poslala do domu Imanow, ktorych im przyslano
      z Egiptu ( za pieniadze Saudyjskie).
      • Gość: maruda To wypadałby jeden nauczuciel na dwóch uczniów, IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.04, 01:29
        więc daruj sobie. Społeczność muzułmańska w Polsce jest niewielka i w olbrzymiej
        większości polskojęzyczna.

Zechciej sprawdzać fakty, zanim znów coś napiszesz.
        Polecam wyszukiwarkę: /www.google.com, ale może być inna. To łatwe. Na
        pewno dasz sobie radę. Spróbuj.

• Gość: jarek-Zyd I Imana musieli poslac do Saudi Arabskiej IP: *.fastres.net 03.06.04, 23:23
          aby go tam odpowiednio wyksztalcic.
    • Gość: ami Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy IP: *.crowley.pl 03.06.04, 19:29
      kolezko maruda - poczytaj sobie co sie naprawde dzieje w Egipcie:
      www.icopts.com
      • Gość: jarek-Zyd A szczegolnie u ich sasiadow. IP: *.fastres.net 03.06.04, 23:25
        www.icopts.com/cgi-bin/news/news_frame.cgi?url=http://c.moreover.com/click/here.pl?x161247654
    • monash Re: Egipt zwalnia ze szkół islamistycznych nauczy 03.06.04, 23:41
      to taki drobny gest w strone USA. W koncu dostaja od nich te kilka miliardow.
      Nawet Kadafi juz jest grzeczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka