Dodaj do ulubionych

Piessna, nie bzikuj

IP: *.nutricia.fr / 195.6.148.* 16.03.04, 13:32
Co ty wyprawiasz z tymi blokadami antyspamowymi. Nie robie spamow i nie moge
wyslac tu listu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bin Laden Przeszlo - znaczy sie opamietalas IP: *.nutricia.fr / 195.6.148.* 16.03.04, 13:34
      • piessna Re: Przeszlo - znaczy sie opamietalas 16.03.04, 13:37
        za wady sprzętu i oprogramowania używanego przez forumowiczów firma nie
        odpowiada :)
        • Gość: Bin Laden Re: Przeszlo - znaczy sie opamietalas IP: *.nutricia.fr / 195.6.148.* 16.03.04, 13:42
          Ale wystrzelilas ! Ja,Bin Laden posiadam super sprzet i super oprogramowanie.
        • Gość: Tomek44 Re: do piesny IP: 5.5R* / 213.8.97.* 16.03.04, 14:31
          Ja tez mam cigle problemy z wysylaniem postow. Albo nie przechodza, albo
          przechodza dwukrotnie, a najgorsze jest kiedy pisze, ze nie przeszedl, ja juz
          go stracilem, pisze jeszcze raz, ale nie pamietajac dokladnie, uzywam innych
          slow, po czym wychodze na glupka, bo sa dwa posty jeden pod drugim o podobnej
          tresci.
          Wiem, ze to nie Ty ponosisz odpowiedzialnosc, ale jako ta pod reka obrywasz.
          Serdecznie pozdrawiam
          T44
          • piessna Re: do piesny 16.03.04, 14:42
            wiem, widzę, rozumiem.
            Z tych podwójnych jeden skreślam. Jesli jest róznica w treści, skreślam ten
            krótszy.
            Polecam metodę, która kiedys odkryłam przez przypadek. Jak post się długo
            wysyła, kliknijcie "zatrzymaj", a potem "odśwież". Post powinien już być
            widoczny na forum.
            Ale przed wysłaniem na wszelki wypadek kopiujcie teksty na klawiaturę,
            szczególnie te długie i starannie wypracowane :)
            • Gość: Bin Laden Re: do piesny IP: 205.155.216.* 16.03.04, 16:01
              A tak swoja droga to moglabys troche pobiegac z Twoja miotelka wsrod technikow.
              Kiedys dzialalo to sprawniej, Allah mi swiadkiem.
              • piessna Re: do piesny 16.03.04, 16:45
                no co Ty! technicy mają miotły mechaniczne i inne straszne narzędzia.
                Ja z moją miotełką z rózeg brzozowych mogę im najwyżej powiedzieć
                grzecznie "dzień dobry" i zmykać jak najdalej :)

Krzycz na FoF. To najskuteczniejsze
                • Gość: Bin Laden Re: do piesny IP: *.wco.wellcom.at 16.03.04, 18:14
                  Bede ich musial napomniec po mojemu, sama tego chcialas. Ty tez nie lataj za
                  szybko z ta Twoja miotelka z rozeg, bo sie zadrapiesz i bedziesz sie musiala
                  ubierac w czador przed czasem.

PS.
                  Caluski. Brode odsuwam, bo mi stwardniala w grocie i kaleczy.
                  • Gość: Tomek44 Re: do Bin Ladena IP: 5.5R* / 213.8.97.* 16.03.04, 18:20
                    Talib nie posyla caluskow.
                    • Gość: Bin Laden Re: do Bin Ladena IP: *.wco.wellcom.at 16.03.04, 18:22
                      Dla ¨Piessny Talib robi wyjatek. A co, nie wolno ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka