Gość: Bin Laden IP: *.nutricia.fr / 195.6.148.* 16.03.04, 13:32 Co ty wyprawiasz z tymi blokadami antyspamowymi. Nie robie spamow i nie moge wyslac tu listu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bin Laden Przeszlo - znaczy sie opamietalas IP: *.nutricia.fr / 195.6.148.* 16.03.04, 13:34 Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: Przeszlo - znaczy sie opamietalas 16.03.04, 13:37 za wady sprzętu i oprogramowania używanego przez forumowiczów firma nie odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Laden Re: Przeszlo - znaczy sie opamietalas IP: *.nutricia.fr / 195.6.148.* 16.03.04, 13:42 Ale wystrzelilas ! Ja,Bin Laden posiadam super sprzet i super oprogramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do piesny IP: 5.5R* / 213.8.97.* 16.03.04, 14:31 Ja tez mam cigle problemy z wysylaniem postow. Albo nie przechodza, albo przechodza dwukrotnie, a najgorsze jest kiedy pisze, ze nie przeszedl, ja juz go stracilem, pisze jeszcze raz, ale nie pamietajac dokladnie, uzywam innych slow, po czym wychodze na glupka, bo sa dwa posty jeden pod drugim o podobnej tresci. Wiem, ze to nie Ty ponosisz odpowiedzialnosc, ale jako ta pod reka obrywasz. Serdecznie pozdrawiam T44 Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: do piesny 16.03.04, 14:42 wiem, widzę, rozumiem. Z tych podwójnych jeden skreślam. Jesli jest róznica w treści, skreślam ten krótszy. Polecam metodę, która kiedys odkryłam przez przypadek. Jak post się długo wysyła, kliknijcie "zatrzymaj", a potem "odśwież". Post powinien już być widoczny na forum. Ale przed wysłaniem na wszelki wypadek kopiujcie teksty na klawiaturę, szczególnie te długie i starannie wypracowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Laden Re: do piesny IP: 205.155.216.* 16.03.04, 16:01 A tak swoja droga to moglabys troche pobiegac z Twoja miotelka wsrod technikow. Kiedys dzialalo to sprawniej, Allah mi swiadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: do piesny 16.03.04, 16:45 no co Ty! technicy mają miotły mechaniczne i inne straszne narzędzia. Ja z moją miotełką z rózeg brzozowych mogę im najwyżej powiedzieć grzecznie "dzień dobry" i zmykać jak najdalej :) Krzycz na FoF. To najskuteczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Laden Re: do piesny IP: *.wco.wellcom.at 16.03.04, 18:14 Bede ich musial napomniec po mojemu, sama tego chcialas. Ty tez nie lataj za szybko z ta Twoja miotelka z rozeg, bo sie zadrapiesz i bedziesz sie musiala ubierac w czador przed czasem. PS. Caluski. Brode odsuwam, bo mi stwardniala w grocie i kaleczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do Bin Ladena IP: 5.5R* / 213.8.97.* 16.03.04, 18:20 Talib nie posyla caluskow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Laden Re: do Bin Ladena IP: *.wco.wellcom.at 16.03.04, 18:22 Dla ¨Piessny Talib robi wyjatek. A co, nie wolno ? Odpowiedz Link Zgłoś