Dodaj do ulubionych

Dzieki cs 137 ,...

IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.03.04, 22:17
arsch_boli , _jacek 71 i jak ci tam jeszcze , w duecie z dana ,...
Wiekszej satysfakcji nie mogliscie mi dac jak interwencja u admina ze sp;lit
wam krzywde robi przypominajac ze jackass z siebie zrobiliscie .

Twoj ostatni wpis pod _jacek 71 pokazal jeszcze raz , ze od niektorych
odzywek w twoim wieku nigdy sie calkiem nie uwolnisz zebys nie wiem jak sie
wysilal ,... See ya :) Nihil mnie znajdzie na oslej lawce ,... Ale jaja :)

uklony
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Dzieki cs 137 ,... IP: *.adsl.actcom.co.il 16.03.04, 22:29
      ciucius, nie wiem, co zrobil cs, ale ja napewno nie polecialam ze skarga na
      ciebie.... a kto ty taki i co takiego robisz, zebym sie skarzyla? ciucius,
      dorosly czlowiek nie skarzy sie na niewychowanego bachora....
      • ratttler Re: Dzieki cs 137 ,... 16.03.04, 23:08
        Wierze ci dana , jak Bozie kocham ,... Ciucius , slodko , zlotko ci to mowi ,...

A jego poznam po zapachu , gdziekolwiek sie pokaze , bo cees ma specyficzne
        podejscie do sprawy i za duzo Fleischman'a pociaga czasami a potem Fleischman
        gada a nie ceesiu , ceesiu pie#doli :)

uklony
        • Gość: sp;lit Re: Dzieki cs 137 ,... Perfect !!! IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.03.04, 23:16
          Uklony do nieba , jade na ryby z toba i bede niepalacy na wodzie ,... Kupia ?

uklony
          • ratttler Re: Dzieki cs 137 ,... Perfect !!! 16.03.04, 23:35
            A komu na tym zalezy , tobie ? Zadyma jak za dawnych dobrych czasow - Eeeha :-)

narazie , spadam !!!
      • Gość: A.D. Split a kwestia 'ciuciusia' IP: *.ipt.aol.com 17.03.04, 18:53
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ciucius, nie wiem, co zrobil cs, ale ja napewno nie polecialam ze skarga na
        > ciebie.... a kto ty taki i co takiego robisz, zebym sie skarzyla? ciucius,
        > dorosly czlowiek nie skarzy sie na niewychowanego bachora....

> Split, dana zlapala zydowskiego argentynczyka za meza ( potocznie sie nazywa
        ich 'choro', albo 'ladron'...). Dlatego tez, wzorujac sie na wulgarnym slowniku
        argentynskim, uzywa 'ciucius', ktore to okreslenie pochodzi od slowa 'chucha' (
        = suka), jakim zapewnie po tylu latach dana jest ...pieszczotliwie w domu
        okreslana prze swojego samca.

> Dziwisz sie?

• Gość: sp;lit Re: Split a kwestia 'ciuciusia' IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 18.03.04, 19:31
          Hej ! Nazywac to ona moze mnie jak chce, to mnie lata, dopiero jak dana zlozy
          papiery na adopcje to zaczne robic raban bo co to , to nie ,... To, to ja sobie
          serdecznie wypraszam i nie pozwole szargac mojego dobrego imienia w takim
          towarzystwie - Nu , co to to nie !

uklony
    • ratttler Re: Dzieki cs 137 ,... 16.03.04, 23:07
      Nu co ty dana , ja tobie coffee i lunch time poswiecam a ty ? Tfuj :-) kolega
      niezbyt rozwiniety jakis , zamknal by sie i poczekal az chmury przejda , co ?

narazie
      • Gość: OSKR Re: Dzieki cs 137 ,... IP: *.cablep.bezeqint.net 17.03.04, 06:15
        SPLIT, PRZEPRASZAM Z GORY, ZE JA TEZ TROCHE PORATTLERUJE... NIE DAWNO TEMU
        BRONILES WYRAZNIE CS 137, A DZISIAJ SAME IGIELKI I SAMOZADOWOLENIE. COS MI SIE
        MIESZA W GLOWIE, ALE PRZYNAJMNIEJ JAKAS PAUZA W TWOICH ANTY...LINKACH.
        • Gość: dana33 Re: Dzieki cs 137 ,... IP: *.jazo.org.il 17.03.04, 07:25
          boker tov, oskar... :)
          split przeciez rozlupany, wiesz. zobaczyl, ze nie dostaje odpowiedzi, to sie
          zmienil w rattlerka, dostal pare, az sie zorientowalam, wiec teraz probuje
          na "jestem w deche gosc", ale to wszystko tylko po to, zeby zmylic
          przeciwnika.spojrz na zegarek i zobaczysz, w jakim tempie znow znajdziemy to
          jesgo soczyste posty... :)
          • ratttler Re: Dzieki cs 137 ,... 17.03.04, 09:02
            Gdybym zyl i oddychal tym forum to zobaczyla bys teraz moj server , a tak
            mozesz sie domyslac z kolesiem ktory sie zacial na czcionce i o to chodzi :-)

A narazie uklony ,... Nu moze kiedys :-)
        • ratttler Re: Dzieki cs 137 ,... 18.03.04, 17:15
          Cos ci sie miesza ? Napewno ci sie miesza , jak masz cos do porattlerwoania i
          jestes qrva az taki niesmialy to nie przepraszaj i wal do ratttlera bo tez mi
          prypominasz kogos , gdyby nie zacieta klawiatura - Nie krepuj sie !!!

A narazie uklony :-)

Gość portalu: OSKR napisał(a):

SPLIT, PRZEPRASZAM Z GORY, ZE JA TEZ TROCHE PORATTLERUJE... NIE DAWNO TEMU
          BRONILES WYRAZNIE CS 137, A DZISIAJ SAME IGIELKI I SAMOZADOWOLENIE. COS MI SIE
          MIESZA W GLOWIE, ALE PRZYNAJMNIEJ JAKAS PAUZA W TWOICH ANTY...LINKACH.
          • Gość: OSKAR Re: Dzieki cs 137 ,... IP: *.cablep.bezeqint.net 18.03.04, 22:41
            RATTLERKU, BADZ TROCHE WIECEJ WYRAZNY BO ZBUDZILES MOJA CIEKAWOSC...
    • cs137 Spliciaszku: 17.03.04, 09:46
      Cos sobie uroiłes... Ja jestem bez reszty pochłonięty konkursem, w ogóle nie
      pisze nic na Forum Świat, ani jako Arsch, ani tym bardziej jako Jacek 71, o
      którym w ogóle pierwszy raz słysze. I nigdy przenigdy nie skarżyłem sie na
      Ciebie do adminów. Pretensje swoje kierujesz pod całkiem niewłasciwy adres.
      • Gość: sp;lit Re: Spliciaszku: IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 17.03.04, 17:10
        Aha , a ja mam tobie wierzyc bo ty mnie zapewniasz :) Dziwne ze nie masz czasu
        a tu zajrzales przypadkowo ,... Cess , jak ciebie nie ma to pod innym nickiem
        latasz , addict jestes ot co i nie ma rady bez odwykowki . Moje posty do ciebie
        polecialy w tym samym czasie na FA i FK , ciekawe co ?

Pracuj, Ceesio, pracuj, Moze na Nobla zapracujesz ! Nie zapomnij sie pochwalic !

uklony
        • cs137 Re: Spliciaszku: 17.03.04, 18:10
          Owszem, zaglądam, i to systematycznie, bo "monitoruję" echa groszkowego
          konkursu. Ale lecę głownie po tytułach, rzadko mam czas otworzyć, nawet, gdy
          tytuł wyglada smakowicie, ale nie ma zwiazku z konkursem.

Z tego powodu wypatrzyłem tytuł "Dzieki Cs137". Capisco teraz?

Oczywiście, jak ktoś ma urojenia, to nawet najbardziej żarliwe przekonywanie
          nic nie wskóra. Ale ja postanowiłem wykazać maximum dobrej woli. Jeśli Ty
          obstajesz przy swoim, to cóż
    • cs137 To, ze masz urojenia, Spliciaszku, potwierdza... 17.03.04, 18:21
      ... jeszcze taki fakt. Zaintrygowany, co tez takiego ow tajemniczy Jacek_71 na
      Ciebie ponawypisywal, wrzucilem ten nick do wyszukiwarki, ale ona twioerdzila,
      ze takiego nicku nie znalazla. Spróbowałem zatem z róznymi kombinacjami, ale
      wyni zawsze był ten sam. Wiec zaczynam podejrzewać, że ten caly jacek_71 i w
      ogóle ten cały "anty-splitowy spisek" istnieje tylko w Twojej łepetynie,
      brachu!
      • Gość: sp;lit Re: To, ze masz urojenia, Spliciaszku, potwierdza IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 17.03.04, 18:54
        O to chodzi , powstal na jedna okazje ,...

Nie rznij glaba ! Tylko ty umiesz nagrabic sobie u wszystkich w rekordowym
        czasie a pochlipywanie do adminow to twoj TM ,... Tu masz bo znowu sie prosisz .

uklony

===============================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=11371582&a=11405153
        • cs137 Spliciaszku, wierz sobie, w co chcesz, co mnie... 17.03.04, 22:13
          ...to w końcu obchodzi?

Możesz sobie wierzyc, że jacek71 to ja. Mozesz sobie wierzyć w karasnoludki.
          Możesz sobie wierzyc w trolle. Możesz sobie wierzyć w kanały na Marsie.

W końcu, dlaczego ja miałbym się przejmowac urojeniami jakiegoś tam faceta z
          Bellevue? Niech se wierzy w co chce!
          • Gość: sp;lit Re: Spliciaszku, wierz sobie, w co chcesz, co mni IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.03.04, 02:48
            Ja nikomu nie wierze na internet a szczegolnie komus na polskim forum z twoim
            rap shit , or resume , jak w twoim srodowisku to sie nazywa , wczorajsze
            urojenia bo _jacek71 nie istnieje , okazaly sie rzeczywistoscia , ze to nie moj
            wymysl i to nie mojej produkcji wysniona postac ,... Aha , teraz najlepiej
            zgonic na krasnoludki , a na kogo ? ,... Keep it up ! ces , :)

uklony , dla naj rowniez !
      • pollak Re: To, ze masz urojenia, Spliciaszku, potwierdza 17.03.04, 19:02
        Widzisz, Cees, jak Ty nic nie wiesz ;)

Otóż jacek71 to, można powiedzieć, legenda tego forum. Nie wiem czy go w
        końcu zabanowali czy może pisuje tutaj pod innym nickiem czy po prostu
        dał sobie spokój. Ogólnie miał lekki odchył antyż...owski (co w sumie
        nie jest niczym złym, wielu ma różne odchyły ;)). Obecnie pod podobnym
        nickiem, lata inny ktoś. Ten inny to też legenda tego forum. Ten ktoś ma
        fioła na punkcie 'arabków' (tamten, można powiedzieć był rasista,
        analogicznie ten też jest rasista, tyle że żydowskim). Kilka nicków tego
        kogoś:
        wojo!!!!,
        wojo1111,
        dado,
        pulsprawdziwy,
        puls,
        __jacek71__,
        hans2
        pro+se
        muslim
        viri.palestyna (i mutacje)
        ............... i wiele, wiele (na prawdę wiele wiele) innych.
        Sądzę ze spl;it (czy jak mu tam) ma na mysli tego j71. Z wojem jest
        ciekawa historia, ten pisuje z Izraela (tak tak) z Petah Tikva. Jeśli
        nadwyrężał się tutaj ktoś antyżydowsko, a nie był zalogowany, to wojo
        logował się 'za niego' i pisywał pod logowanym nickiem swojego wroga (w
        domyśle 'arabka'). Stąd między innymi jego nicki 'puls', 'pulsprawdziwy'
        i zdaje się że 'hans2'. A że jest on rasistą, to pewne. Wyobraź sobie co
        by było gdyby napisać że 'zydki mnoża sie jak szczury' (a to, tyle że
        zamiast 'żydki' stoi 'arabki', wkleja do swoich postów wojo).

Pewnie nie wiesz też, kto to był HANS (z Orlando) czy BERG... :) ech, Wy
        młodzi ;) To byli ludzie, przy których piesra zjadłaby klawiaturę ;) (z
        resztą dla niej też szykuję kogoś/coś) :)

PS. Cees, czy byłes może już na forum, jak pisała tutaj Salcie?
        • Gość: sp;lit Re: Hej ty pollak ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.03.04, 16:05
          Czy to jest przypadek , ze akurat przypadkowo w tym poscie przypomnial ci sie
          ten , jak mu tam , (z Orlando) ?

Ciekawa sprawa ze jak ceesa zaczyna w dupe przygrzewac to zawsze znajdzie sie
          jakas sympatyczna mu osoba , aniol stroz ktory bierze go pod skrzydelka ,
          walczy w obronie jego moralnego charakteru i znika

Uklony , spl;it (czy jak mu tam) ,... :)

===============================================================================

Pewnie nie wiesz też, kto to był HANS (z Orlando) czy BERG... :)
          • pollak Re: Hej ty pollak ,... 19.03.04, 19:32
            Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Czy to jest przypadek , ze akurat przypadkowo w tym poscie przypomnial ci sie
            > ten , jak mu tam , (z Orlando) ?

Co to? Spiskowa teoria dziejów? Pamiętasz Hansa, a pamiętasz BERGA? Dziś
            już takich nie ma (a szkoda, bo by piesra miała co robić). ;)

> Ciekawa sprawa ze jak ceesa zaczyna w dupe przygrzewac to zawsze znajdzie sie
            > jakas sympatyczna mu osoba , aniol stroz ktory bierze go pod skrzydelka ,
            > walczy w obronie jego moralnego charakteru i znika

Znika? Nie przesadzaj. Z resztą pod jakie skrzydełka? Ja tylko tak luźno
            wtrąciłem.

> Uklony , spl;it (czy jak mu tam) ,... :)

Nawzajem.
            • ratttler Re: Hej ty pollak ,... Czy ty grasz lotto ? 19.03.04, 20:56
              Jak nie to zacznij :-) On tu zupelnie przypadkowo , ty tylko luzno tu wpadles i
              zaraz masz robote i szybciutko zamiatasz po kolesiu , co ? Co za zbieg
              okolicznosci , masz duze szanse byc milionerem w ten weekend :-) Zyczyc ci nie
              musze , oczywiste , ale od serca , ot na wszelki wypadek - Good luck ! :-)

narazie
              • Gość: pollak Re: Hej ty pollak ,... Czy ty grasz lotto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 21:46
                Co do wpadania, to jestem tu częściej niż Ci się wydaje. I wpadałem tu wcześniej
                niż myślisz. A co do 'zamiatania po kolesiu', to jedynym kolesiem po którym
                mógłbym tu zamiatać jest ta wielonickowa (wojo,zbik,puls, mr.conti....) menda z
                Petah Tikva (dla której jestem Arabkiem-Ahmedem).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka