misterpee 16.07.10, 19:44 ze jest. Orzeczenie kto jest Zydem, a kto nie bedzie w gesti ortodoksyjnych rabinow, znanych z korupcji. wiadomosc z NY Timesa. www.nytimes.com/2010/07/16/opinion/16newhouse.html?_r=2&ref=opinion Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Caly Izrael nie jest zydowski o ile udowodni 18.07.10, 01:13 Impozja to obok barbarzyńców u bram jedyna skuteczna metoda na obalenie mocarstw. Ponieważ barbarzynców u bram (pomijając skrome próby z płynącymi do Gazy statkami) nie ma, pozostaje implozja. Szanse wcale nie są małe. Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: Caly Izrael nie jest zydowski o ile udowodni 01.08.10, 21:47 eva15 napisała: > Impozja to obok barbarzyńców u bram jedyna skuteczna metoda na obalenie mocarst > w. > Ponieważ barbarzynców u bram (pomijając skrome próby z płynącymi do Gazy > statkami) nie ma, pozostaje implozja. Szanse wcale nie są małe. oby oby, jak najszybciej to skorumpowane i pronazistowsko nastawione państewko upadło w takiej formie jakiej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Caly Izrael nie jest zydowski o ile udowodni 20.07.10, 07:26 my niechcemy w Erecu Gojow a rabstwo nierch idza do swoich 23 panstw albo do Europy Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Caly Izrael nie jest zydowski o ile udowodni 20.07.10, 07:46 polani, поздняк метаться! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku polani jestes ksenofobem ! 20.07.10, 15:32 myślę, ze GW NYT cie zaraz skrytykują o antysemityzm i ksenofobie. To teraz bardzo popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: polani jestes ksenofobem ! 24.07.10, 16:01 GW oskarza o antysemityzm tylko gojów, Żydy tonaród wybrany dokierowania bydłem Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku alez polani to zadne zyd! to krypto-goj ;D 01.08.10, 21:49 drabinahaha1 napisał: > GW oskarza o antysemityzm tylko gojów, Żydy tonaród wybrany dokierowania > bydłem ale polani to żaden żyd, to krypto-goj ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Caly Izrael nie jest zydowski o ile udowodni 29.07.10, 00:26 co sie martwisz fajdaczku, jestesmy w Erecu i nie w polskich obozach Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re:Polani znowu 31.07.10, 04:15 wali duraka na Forum, lepiej niech to robi w Eretzu Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re:Polani znowu 31.07.10, 05:20 Moj Erec Israel jest od wisly do jordanu, takich jak poslamy do Gazy albo do Putina na Taigii Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku polani kryptogoju 01.08.10, 21:50 polani napisał: > Moj Erec Israel jest od wisly do jordanu twoj? serio gojom sie cos należy w erecu? he he Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 w Polsce nie ma antysemitizma? 31.07.10, 16:24 personal-plus.net/forum/read.php?1,25381 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Izrael jest zydowski 01.08.10, 00:14 i mam nadzieje ze takim pozostanie. w koncu islamuski maja 2 mln km2 gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: Izrael jest zydowski 01.08.10, 21:52 j-k napisał: > i mam nadzieje ze takim pozostanie. jeśli wszyscy żydzi by tam pojechali raz na zawsze oswabadzając Europe, USA i Rosje od siebie to niech tak i będzie. Niestety to tego med-clubu jakos im się nie spieszy. > w koncu islamuski maja 2 mln km2 gdzie indziej. cieciu, a czemu ciebie jeszcze nie ma w Israelu? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: autorami ghetta byli zydzi 02.08.10, 04:42 nikt ich tam nie goni, chos to ghetto w Eretzu jest bardziej niebezpieczne od wszystkich innyc w histori. U nas tymczasem jest zima i wszyscy mieszkancy naszego ghetta nedzy - faveli - chetnie zaprosiliby zydow na staly pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak51 Re: autorami ghetta byli zydzi 02.08.10, 14:14 Rozumiem,ze mieszkasz w dzielnicy nedzy. No coz kazdy ma to na co go stac,wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k biedaku islamski 02.08.10, 14:50 jaja_na_boczku napisał: a czemu ciebie jeszcze nie ma w Israelu? biedaku islamski, gdyz nie jestem Zydem to ich kraj - a nie durnych islamuskow. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: ubustwo mozgowe j-k 03.08.10, 05:45 Jezeli j-k nie jest zydem i foklsdeutscherem to musi byc arabem z dzielnicy nedzy. ale wrocmy do tematu, Izrael jest ghettem otoczonym betonowym plotem. wiekszym nbiz jakikolwiek plot z czasow 2 wojny, Sami go wybudowali i ucieczki nie bedzie. Nawet na rowerach. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak51 rowerem po Izraelu 03.08.10, 09:31 www.youtube.com/watch?v=dbC7atN3G-g Odpowiedz Link Zgłoś