kstmrv 29.09.10, 13:10 news.blogs.cnn.com/2010/09/27/ufos-showed-interest-in-nukes-ex-air-force-personnel-say/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kstmrv Re: USA bez cenzury 30.09.10, 13:39 kstmrv napisał: > news.blogs.cnn.com/2010/09/27/ufos-showed-interest-in-nukes-ex-air-force-personnel-say/ wiadomosci.wp.pl/kat,1025895,title,Amerykanscy-wojskowi-obcy-wylaczaja-nam-rakiety,wid,12709823,wiadomosc.html?ticaid=1afa5&_ticrsn=3 video.google.com/googleplayer.swf?docid=808393514949778004&hl=pl Ciekawe co odpisze feluś. Pewnie jak zwykle zarzuci lewicowość, pytanie tylko czy tym ludziom z filmu czy kosmitom ("komuchy z kosmosu" :D). Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 papier wszystko wytrzyma 02.10.10, 04:17 a to ciekawe. ufo było zainteresowane wyłacznie amerykańskimi atomówkami. sowieckie, chińskie, brytyjskie i francuskie nie interesowały. a moze interesowały ale rządy chin, francji, rosji i wielkiej brytanii nałozyły cenzurę? ciekawe dlaczego ufo regularnie pojawia sie nad usa, porywa ludzi, potem ich wypuszcza i znowu porywa a w innych czesciach swiata tego nie robi..... tu nie ma lewicowości. tu jest debilizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: papier wszystko wytrzyma 02.10.10, 12:40 felusiak1 napisał: > tu nie ma lewicowości. tu jest debilizm.... Czyli ci piloci i operatorzy to debile? Czy kłamali i nic z tego co opisywali nie było prawdą? Każdego z tych gości można zweryfikować, każdy się przedstawił, można sprawdzić jego karierę w wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: papier wszystko wytrzyma 02.10.10, 16:54 nie koniecznie kłamali. oni wierzą w te debilne teoryjki i rozsiewają słowo objawienia. zatem nie kłamią. rzecz jasna te teoryjki są śmieszne i debilne. www.livescience.com/strangenews/military-nuclear-weapons-aliens-disarming-100930.html Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: papier wszystko wytrzyma 02.10.10, 17:38 felusiak1 napisał: > nie koniecznie kłamali. oni wierzą w te debilne teoryjki i rozsiewają słowo obj > awienia. > zatem nie kłamią. rzecz jasna te teoryjki są śmieszne i debilne. Znaczy to co ci ludzie widzieli i doświadczali na własne oczy to teoria a nie praktyka? > www.livescience.com/strangenews/military-nuclear-weapons-aliens-disarming-100930.html Typowy stek bzdetów próbujący zdyskredytować tych ludzi i zdezawuować ich RZECZYWISTE przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: papier wszystko wytrzyma 02.10.10, 18:26 no widzisz. oni wierzą, że widzieli ufo a ty wierzysz, że rząd ukrywa prawdę i cenzuruje. zapytałem cię w jaki sposób rzad może ocenzurować i nie otrzymałem rzecz jasna odpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: papier wszystko wytrzyma 02.10.10, 19:17 felusiak1 napisał: > no widzisz. oni wierzą, że widzieli ufo a ty wierzysz, że rząd ukrywa prawdę i > cenzuruje. Aha, oni nie widzieli ufo, oni tylko wierzą że je widzieli. A co z tym wyłączaniem rakiet w silosach? Tez im się to tylko zdawało? > zapytałem cię w jaki sposób rzad może ocenzurować i nie otrzymałem rzecz jasna > odpowiedzi.... Że rząd/Pentagon w ogóle się do tego nie ustosunkował, w ogóle o tych przypadkach nie mówił, tak jakby ich w ogóle nie było. I ci operatorzy sami muszą ujawniać prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś