Dodaj do ulubionych

Palestyński premier chwali plan Szarona

IP: *.perrycorp.com 31.03.04, 18:51
Jednostronne wycofanie się Izraelczyków ze Strefy Gazy, które zapowiada Ariel
Szaron, może ożywić proces pokojowy. Mam nadzieję, że uda nam się je mądrze
wykorzystać - powiedział Ahmed Kurei, premier Autonomii Palestyńskiej.
Wcześniej Palestyńczycy ostro krytykowali plan Szarona, zarzucając Izraelowi,
że chce zniweczyć "mapę drogową", plan pokojowy dla Bliskiego Wschodu.

a teraz nie krytykuja. A jutro znowu skrytkuja. A pojutrze znowu im sie
spodoba. A w miedzyczasie nic nowego. pare nieudanych zamachow. Nedza.
Brak wlasnych idei.
Viva Palestyna!
Obserwuj wątek
    • Gość: kubol Re: Palestyński premier chwali plan Szarona IP: *.bielsko.msk.pl 31.03.04, 19:19
      Gdyby w grę wchodziło parę nieudanych zamachów - to rybka , kij im w oko .
      Będzie parę udanych ....wiele niewinnych osób straci życie.
      • Gość: Perry Re: Palestyński premier chwali plan Szarona IP: *.perrycorp.com 31.03.04, 19:24
        albo bedzie albo tez nie bedzie. (ZWB nie bedzie)
        Jezeli beda chmury to prawdopodobnie bedzie padal deszcz.
        Ale nie w Izraelu, bo od paschi Zydy przestaja sie modlic o deszcz i zaczynaja
        modlitwe o rose.
        A o Rosje nikt sie nie modli.
        Szczegolnie nie w Czecznii ani nie w Lotwie.
        Moze tylko w Serbii... Ale nie w Kosowie bo tam teraz albanczykow zgraja
        obcinaja koniom grzywy, poczym kon jest nieszczesliwy.
        • Gość: ZBINIU NIECH SIE WYCOFAJA I TO SZYBKO IP: 5.5R* / *.179.6.197.forward.012.net.il 31.03.04, 21:18
          TAK, TAK JESLI TO JEST JEDYNA DROGA DO POKOJU TO PALESTYNCZYCY SA ZADOWOLENI I
          CHWALA TO WYCOFANIE SIE ZYDOW, TYLKO ZE JA COS NIE BARDZO W TO WIERZE.
          INNE PANSTWA ARABSKIE TEZ DOBRZE CHCIALY DLA IZRAELA, CHCIELI NAWIAZAC
          STOSUNKI DYPLOMATYCZNE CO BY OZNACZALO UZNANIE PANSTWA IZRAEL ALE PO TYM CO
          OSTATNIO IZRAELICI NAWYRABIALI ZAPRZEPASCILI WSZYSTKO A PRZEDE WSZYSTKIM SZYBKI
          POKOJ.
          • Gość: OSKAR Re: NIECH SIE WYCOFAJA I TO SZYBKO IP: *.cablep.bezeqint.net 31.03.04, 22:52
            IZRAEL ZAPRZEPASCIL SZYBKI POKOJ? Z ARAFATEM, Z RANTISIM?

NAIWNY ZBINIU, ZYJESZ W IZRAELU A NIE NA KSIEZYCU..
            • Gość: ZBINIU Re: NIECH SIE WYCOFAJA I TO SZYBKO IP: *.179.36.56.forward.012.net.il 01.04.04, 21:10
              NIE JESTEM NAIWNY,W IZRAELU OWSZEM BYLEM,ZNAM TU NIE JEDNEGO,NIE JEDNO
              WIDZIALEM A JESTEM POLSKIM OBYWATELEM A NIE IZRAELSKIM.COS CI SIE POMYLILO,NIE
              JESTES DOBRYM HAKEREM,NIE NAMIERZYLES MNIE.IDZ NA KURS HAKERSKI.POZDRAWIAM.
              • Gość: OSKAR Re: NIECH SIE WYCOFAJA I TO SZYBKO IP: *.cablep.bezeqint.net 02.04.04, 15:32
                ZAPYTAJ MONE (MONIKE). ONA CI WYTLUMACZY. ALE POZNIEJ POWIEDZ COS LOGICZNEGO
                NA TEMAT ARABSKO-IZRAELSKI I WTEDY POMOWIMY.
                POZDRAWIAM TEZ.
                • Gość: ZBINIU Re: NIECH SIE WYCOFAJA I TO SZYBKO IP: *.179.36.161.forward.012.net.il 02.04.04, 16:33
                  JA WIEM WIECEJ NA TEMAT ARABSKO-ZYDOWSKI NIZ TY BO JA ZNAM TEN TEMAT
                  OD "KUCHNI". PRZYPUSZCZAM, ZE TY NIGDY NIE BYLES NA BLISKIM WSCHODZIE I NIKOGO
                  Z TEGO REGIONU NIE ZNASZ, A JESLI ZNASZ TO TYLKO NARZEKAJACYCH ZYDOW, KTORZY
                  MYSLA, ZE STALE KRZYWDA IM SIE DZIEJE I SA PRZESLADOWANI WE WLASNYM KRAJU. TO
                  TY JESTES NIELOGICZNY. ZYDZI LUBIA CZESTE ZMIANY WIEC MOZE LEPIEJ BY BYLO GDYBY
                  SIE WYCOFALI DO IRAKU BO TAM ZNAJDUJE SIE UR CHALDEJSKIE Z KTOREGO PRZYBYL
                  ABRAM, KTORY BYL ARAMEJCZYKIEM I MOWIL PO ARAMEJSKU. JEZYK HEBRAJSKI PRZEJELI
                  JEGO POTOMKOWIE OD MIESZKANCOW KANNANU, KTORY ZAJELI NO TO MOZE NIECH
                  WSPOLCZESNI IZRAELICI TERAZ TEZ POWROCA DO OJCZYSTEGO JEZYKA. PO CO IM CUDZY?
                  PAKOWAC MANELE I DO BABILONU MARSZ! ALE TAK CALKIEM SERIO TO PROSZE BARDZO
                  NIECH BEDA DOBRYMI SASIADAMI ARABOW W IZRAELU ALE NIECH OPUSZCZA AUTONOMIE.
                  ABRAHAM NA PEWNO BEDZIE ZADOWOLONY.
            • Gość: dzicz zacofana ! Arabow niemozna obrazac,bo to nie ludzie tylko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.04, 17:58
    • Gość: Redny ktos pochwalil wieprza !!! IP: 62.53.118.* 01.04.04, 00:21
      Nieslychane
    • atosus Re: Palestyński premier chwali plan Szarona 01.04.04, 01:14
      Co to znaczy >>Jednostronne wycofanie się Izraelczyków ze Strefy Gazy<<
      (,które zapowiada Ariel Szaron,).
      Czy jest jakaś druga strona, która miałaby się wycofać ?
      • Gość: roo ARABY MUSZA SIE WYCOFAC DO EGIPTU !!!!! IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 01.04.04, 05:21
        • Gość: jarek-nudziasz Czyzby Egipzjanom nie wystarczyly starozytne plagi IP: *.fastres.net 03.04.04, 21:45
          nowej nie potrzebuja, nie wroca tam gdzie ropa z ziemi wytryska.
      • perry.perry Re: Palestyński premier chwali plan Szarona 02.04.04, 04:37
        atosus napisał:

> Co to znaczy >>Jednostronne wycofanie się Izraelczyków ze Strefy Gazy<
        > <
        > (,które zapowiada Ariel Szaron,).
        > Czy jest jakaś druga strona, która miałaby się wycofać ?
        Nie. "Jednostronne" w danym przypadku znaczy ze bez postawienia jakichkolwiek
        warunkow Palestynczykom, i bez jakichkolwiek ustepstw z ich strony (np
        zaprzestania terrorystycznych atakow). Ma tu takie same znaczenie
        jak "niezalezne od niczego innego", "bezwzglendne"
        • Gość: roo Dlaczego obrazasz Arabow? IP: *.11.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 02.04.04, 13:47
          Jak mozesz im cos zlego zarzucac? To dobrzy, allahobojni ludzie.
          • Gość: Perry Re: Dlaczego obrazasz Arabow? KTO? IP: *.perrycorp.com 02.04.04, 15:56
            Czym ja tu nagle obrazilem allahobojnych (jak rowniez nie) Arabow?
            Wytlumaczylem znaczenie slowa "jednostronne" w danym tekscie.
            Jezeli kogos obrazilem to Polakow, bo wetknelem jednemu z nich nos w semantyke
            jezyka polskiego sugerujac ze slabo nim wlada.

I'm a kangaroo
            How do you do?
            can anybody tell me
            what a kangaroo can do?

• Gość: -nanich czeka ! To dlaczego sie niewysadza wszyscy-sex paradis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.04, 17:55
    • Gość: jarek-nudziasz I nie tylko, ale miedzy liniami jest zadowolony IP: *.fastres.net 02.04.04, 16:57
      z zabojstwa Yassima.
      • Gość: ZBINIU Re: I nie tylko, ale miedzy liniami jest zadowolo IP: *.179.36.161.forward.012.net.il 02.04.04, 18:06
        CZYZBYS MIAL NA MYSLI ABRAHAMA? JESLI TAK TO MASZ POPRZESTAWIANE W GLOWIE. NIE
        OCZEKUJE ODPOWIEDZI BO NA PEWNO BEDZIE GLUPAWA JAK WSZYSTKO CO PISZESZ.
        • Gość: jarek-nudziasz Od kiedy Abu Ala ma na imie Abraham... IP: *.fastres.net 02.04.04, 22:15
          ale u was wszystko jest mozliwe.
        • Gość: jarek-nudziasz A pozatym chyba Allah ci nie zabrania czytac IP: *.fastres.net 02.04.04, 22:21
          gazet,jezeli nie to sobie przeczytaj ostatni wywiad Aby Ala w Al Quds( tydzien
          po smierci Yassima), moze nawet przy twoich ograniczonych zdolnosciach
          umyslowych potrafisz z tego wywiadu cos zrozumiec( wywnioskowac , co do tego mam
          legitymne watpliwosci), taki sam wywiad kosztowal poprzedniego premiera miejsce.
          • Gość: ZBINIU Re: A pozatym chyba Allah ci nie zabrania czytac IP: 5.5R* / *.199.227.74.forward.012.net.il 03.04.04, 17:45
            NIE ZNAM ZADNEGO ABU ALLA I NIE CZYTALEM WYWIADU Z NIM. MOJA POPRZEDNIA
            WYPOWIEDZ BYLA ZUPELNIE O CZYMS INNYM ALE TY NIE JARZYSZ.
            • Gość: ZBINIU Re: A pozatym chyba Allah ci nie zabrania czytac IP: 5.5R* / *.199.227.74.forward.012.net.il 03.04.04, 17:47
              A HA I JESZCZE JEDNO NIE PISZ DO MNIE JAKBYM BYL ISLAMISTA.
            • Gość: jarek-nudzasz Re: A pozatym chyba Allah ci nie zabrania czytac IP: *.fastres.net 03.04.04, 21:44
              Mialem racje Allah ci tego zabrania robic....
        • Gość: OSKAR Re: I nie tylko, ale miedzy liniami jest zadowolo IP: *.cablep.bezeqint.net 02.04.04, 23:00
          OD TAKIEGO "MADRALA" JAK TY NAWET SIE NIE MOGE OBRAZIC. A CO DO... WIESZ SAM
          PRZECIEZ KTO MA RACJE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka