Dodaj do ulubionych

Droga piessno

IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 21:47
rozumiem ze dziecko i te sprawy.
ale z tym troche przesadzilas. Mowilas, ze nie bedziesz wplywala na tresc.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11848473&a=11885021
A tu wytworzylas wyrazna ´sugestie´.
No,no. Mam nadzieje ze to pomylka w praniu.
Pozdrowienia.
Szkoda, ze zabraklo Ci zapalu w usuwaniu podrob- np Marcusa.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus dolaczam sie.na forum buszeje jakis debil 08.04.04, 21:51
      z dwoma "s" na koncu marcusa ;))))

bardzo prosze o usuwanie :)))
      • Gość: z daleka Re: dolaczam sie.na forum buszeje jakis debil IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 21:56
        Marcusie, debili sie nie usuwa, to niehumanitarne, ich zamyka sie w
        specjalnych szpitalach. Moze powinnismy postulowac otworzenie tu przy forum
        swiat, przyleglego forum "oddzial zamkniety". Tylko kto by dawal skierowania?
        • syn.anki.w.szwecji [...] 08.04.04, 22:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: z daleka Re: dolaczam sie.na forum buszeje jakis debil IP: *.inter.net.il 08.04.04, 22:10
            Synek. Moj fryzjer swiadkiem, ze wlochy moge se odpuscic.
            • Gość: ANka :) IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:14
              PS. Przepraszam za tego psa kiedys. To moj czuly punkt :)
              Wesolej Paschy.
            • syn.anki.w.szwecji [...] 09.04.04, 00:08
        • Gość: ANka Jak to? Demokratycznie IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:07
          Pan byles lawnikiem zdaje sie- liczymy na doswiadczenie.
          W dodatku nie jestes Pan chyba raczej afroamerykaninem i kobieta wiec
          przychylisz sie wyrokom skazujacym :)

• Gość: Gucio He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 22:08
          > Na kiedy potrzebujesz to skierownie?

>
          • Gość: z daleka Re: He,he... IP: *.inter.net.il 08.04.04, 22:16
            Wiedzialem Guciu , ze moge na Ciebie liczyc. Ale z tego co wiem to Ty
            papierkowej roboty nie garzdo lubisz. Raczej w podpiwniczeniu, za ciezkimi,
            stalowymi drzwiami wolalbys poeksperymentowac z herbicydami.
            • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 22:39
              Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Wiedzialem Guciu , ze moge na Ciebie liczyc. Ale z tego co wiem to Ty
              > papierkowej roboty nie garzdo lubisz. Raczej w podpiwniczeniu, za ciezkimi,
              > stalowymi drzwiami wolalbys poeksperymentowac z herbicydami.

> Sadzisz ze moglbym liczyc na kilka egzemplarzy z daleka do doswiadczen?

> Przyrzekam ze klatki bede trzymal koszerne!

> Jak sadzisz, czy 'nerve gas' poskutkuje jako herbicyd?

• Gość: ANka Przegrasz ze zwyklym pierwotniakiem IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:43
                a bierzesz sie za niszczenie roslinnosci.
                Nie ma ´nerve gas´. Sa za to neurotoksyny.
                • Gość: Gucio Re: Przegrasz ze zwyklym pierwotniakiem IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 22:52
                  > A dlaczego sadzisz ze chce wlasnie z Toba walczyc?
                  • Gość: ANka A ty chcesz walczyc? To dobrze ze nas uswiadomiles IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:56
                    ja np uwazalam i nadal uwazam, ze pokrzykujesz sobie ochoczo znad swojego placka
                    wypalonej ziemi, na ktorej nawet zdziebelko trawy juz nie urosnie i pokrzykujesz
                    tym glosniej im bardziej wiesz, ze nogi za prog nie wystawisz. Ani w dobrym ani
                    w zlym celu...
                    • Gość: z daleka Re: A ty chcesz walczyc? To dobrze ze nas uswiado IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:02
                      To bylo dobre. A ja myslalem, ze tylko ja Gucia poznalem do podszewki.
                      • Gość: ANka Dziekuje - Gucio wlasnie zaczal przejmowac sie IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:09
                        tym, ze nalezy byc dobrze wychowanym. W dodatku zaczal sie przejmowac po
                        hiszpansku.
                        Najwyrazniej to dobry kierunek.
                    • Gość: Gucio Cos ty...? IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:18
                      > Byla przed godzina burza. Z gradem na dodatek. Pierwsza w niedlugo
                      rozpoczynajacym sie mokrym sezonie.

> Tak wiec Twoje majaki o wypalonej trawie nie wypalily....

> Noge wystawie.

> A bedziesz przechodzila?
                      • Gość: ANka Uwazaj na erozje :) IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:20
                        Na wypalonej ziemi tak bywa.
                        Nie wiem.
                        Znow zadajesz pytanie. Z daleka czesto miewa racje.
                        • Gość: Gucio Re: Uwazaj na erozje :) IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:25
                          > He,he...

>Masz racje! Splynelo sporo ...drogi rwacym strumieniem!

> Jak sie jest z daleka to sie ma racje czesto!
                          • Gość: ANka Wiec trzeba sie bylo nie brac za herbicydy IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:33
                            tak to jest w naturze.
                            • Gość: Gucio Re: Wiec trzeba sie bylo nie brac za herbicydy IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:37
                              > Jeszcze sie nie bralem, ale jakbys i to odgadnela - bede, bo musze!

> Cholerny Smilax spp. Pelno tego wszedzie tam, gdzie chce kwiatki sadzic.

> Bo ja tak bardzo kwiatki kocham...

> Ach ta moja romantyczna natura!
                              • Gość: z daleka Re: Wiec trzeba sie bylo nie brac za herbicydy IP: *.inter.net.il 08.04.04, 23:40
                                oj! Wej! Chyba sie rozplacze.
                                • Gość: Gucio Hmmm.... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:50

> oj! Wej! Chyba sie rozplacze.

> Objawiasz calkiem niespodziewana charakterystyke, z daleka!

> Ludzka?
              • Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 22:52
                Guco pyta: Jak sadzisz, czy 'nerve gas' poskutkuje jako herbicyd?
                Z daleka odpowiada: W sprawach fachowych , ty tu jestes bosss.
                PS. Jesli chodzi o dostawe z daleka, bedziesz musial poglowkowac na wlasna
                glowe jak to przeprowadzic.
                • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 22:56

> Guco pyta: Jak sadzisz, czy 'nerve gas' poskutkuje jako herbicyd?
                  > Z daleka odpowiada: W sprawach fachowych , ty tu jestes bosss.
                  > PS. Jesli chodzi o dostawe z daleka, bedziesz musial poglowkowac na wlasna
                  > glowe jak to przeprowadzic.

> Sadze ze to zalezy jaki to ...Hebr jest wrazliwy na te cydy.

> Nie chce aby mnie kiedys przesladowano tylko za to ze wybilem komus jakies
                  skorne pasozyty tylko...
                  • Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:01
                    Jak na fachowca zadajesz Guciu za duzo pytan. Zaczynam powaznie rozwazac
                    odrzucenie twojej kandydatury z powody niekompetencji. Boj sie.
                    • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:06

> Jak na fachowca zadajesz Guciu za duzo pytan. Zaczynam powaznie rozwazac
                      > odrzucenie twojej kandydatury z powody niekompetencji. Boj sie.

> Boje sie!

> O Ciebie z daleka!

> Co za czarna niewdziecznosc w momencie kiedy chcialem Tobie nieba
                      przyblizyc...
                      • Gość: z daleka Re: He,he... IP: *.inter.net.il 08.04.04, 23:09
                        Juz sie nie gniewam Guciu. Ale przestan zadawac glupie pytania. Pora, zebys
                        stal sie prawdziwym Gustawem.
                        • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:14

> Juz sie nie gniewam Guciu. Ale przestan zadawac glupie pytania. Pora, zebys
                          > stal sie prawdziwym Gustawem.

> Kiedy powaznie zabieram glos, to wowczas nazywasz mnie...'prawdziwkiem'!

> No i mnie posylaja wowczas na ...honorowa lawke!

> Potraficie czlowieka wykolowac! Oj, potraficie...

• Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:21
                            Widocznie bylem w zlym humorze.
                            A z tym kolowaniem. Cos chyba w tym jest, ale coz, jest nas tak malo i tylu
                            nieprzychylnych wokolo. Jakos trzeba sie bronic. Inaczej zjedlibyscie nas z
                            piorami.
                            • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:30
                              >Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Widocznie bylem w zlym humorze.
                              > A z tym kolowaniem. Cos chyba w tym jest, ale coz, jest nas tak malo i tylu
                              > nieprzychylnych wokolo. Jakos trzeba sie bronic. Inaczej zjedlibyscie nas z
                              > piorami.

> Dzisiaj czytalem cos na temat waszego zycia w zaprzeczeniu ( denial?). No i
                              udawania ( living in a bubble) ze sie osiagnelo to wszystko, co bylo kiedys
                              ambicja: pokoj i samowystarczalnosc.

> Jak te wszystkie sny takze i wam ukradli!!!

> Wasi przywodcy....
                              • Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:36
                                Cytujac Wqrwionego, powiedzialbym, ze przeginasz, ale taka masz role w tym
                                spektaklu i trudno oczekiwac czegos innego.
                                • Gość: Gucio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:47

> Cytujac Wqrwionego, powiedzialbym, ze przeginasz, ale taka masz role w tym
                                  > spektaklu i trudno oczekiwac czegos innego.

> Moja role wybiera moje serce, z daleka!

> Akurat bylem w bardzo wyrozumialym humorze, wiec przeczytaj sobie sam:

www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,1188052,00.html

> Naprawde nie sadze ze jest tam sporo przesady!

>
                                  • Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:58
                                    Dlugie. Ide czytac.
      • tma34 Re: dolaczam sie.na forum buszeje jakis debil 08.04.04, 22:19
        Nick marcuss-crassus zostanie zgłoszony do zablokowania. Ja nie dysponuję
        odpowiednimi do tego narzędziami. Proszę o zgłoszenie innych podróbek, bo
        rzeczywiście namnożyło się ich ostatnio na forum.
        • marcus_crassus dziekuje bardzo :) 08.04.04, 23:31
          wesolych swiat tak poza tym :)
        • marcuss_crassus zglaszam podrobke! 09.04.04, 20:55
          rzeczywiscie tych podrobek ostatnio strasznie sie namnozylo.
          Prosze o zablokowanie niejkiego marcusa_crassusa, ktory od dluzszego czasu pode
          mnie sie podszywa i dyfamuje mnie skrajnie rasistowskimi i tekstami
          wskazujacymi jednoznacznie na powazne uszkodzenie mogu.

Kilka przykladow pierwszych z brzegu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11897747
          Z arabusami poczciwey rozmowy nie masz, bo plemię złodzieyskie, tedy wszelką
          gadkę zaczynay dawszy wprzódy w pysk

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9842516&a=9843757
          chcialbym zywego jeszcze islamiste, zrobilbym pyszny pasztet albo bitki :))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9805725&a=9807872
          no juz juz mala lewacka swinko :))))wiesz jak kwicza zarzynane "partyzanckie"
          swinki?? jakos tak:;))))

kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik....kwik...kwik..kwik...kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik...

• tma34 Re: Droga piessno 08.04.04, 22:17
      Ponieważ piessny nie ma w tej chwili przy komputerzeodpowiem ja:) Rzeczywiście
      interwencje tutaj są niepotrzebne i są nieporozumieniem. Już przywracam posty.
      • Gość: ANka Dzieki IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:20
        Ja ze swej strony postaram sie nie naduzywac cierpliwosci. Ponioslo mnie z racji
        na bezczeszczenie pamieci Powstancow :)
        Pozdrawiam, Wesolych Swiat i Dobranoc.
        • syn.anki.w.szwecji Re: Dzieki 08.04.04, 22:26
          Mamusiu ANusiu!
          Teraz jak Ci sie nastroj poprawil, moze w koncu odpiszesz na moj list. Piessna
          go ocenzurowala bo jej nie bylo przy komputerze, ale jestem pewien ze wiesz co
          tam bylo.
          Twoj syn, Ciocia
        • tma34 Re: Dzieki 08.04.04, 22:34
          :)))) Także pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt:)))
        • marcuss_crassus Re: nie ma za co 09.04.04, 20:58
          Gość portalu: ANka napisał(a):

> Ja ze swej strony postaram sie nie naduzywac cierpliwosci. Ponioslo mnie z
          > racji na bezczeszczenie pamieci Powstancow :)

W rzeczy samej.
          Porownanie Polakow z Irakijczykami jest podlym bezczeszczeniem tych pierwszych.
      • Gość: mirmil Re: Droga piessno IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 22:28
        Oj, nieladnie sie zachowalas, "zawszony, oblesny, wpolprzegnily, pozbawiony
        uczuc i ludzkich i nawet tych zwierzecych kiepski automacie propagandowy."

co? mamy ochote usunac? tylko zebys potem nie musiala przywracac, "gnido"...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11848473&a=11850412
        • Gość: ANka Wesolych Swiat Mirmil IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:31
          masz kulturalnych przyjaciol. Zawsze obracasz sie w towarzystwie tych, ktorzy
          wiedza za co zostali tak nazwani. Wiedza swietnie. A wycinani sa czesto.
          Prawda, ze ty zawsze w tak doborowym gronie. Coz za dziwny zbieg okolicznosci.
          • Gość: mirmil Re: Wesolych Swiat Mirmil IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 22:35
            aniu, nie zaliczam cie do moich przyjacio, choc, faktycznie, tna cie czesto ;)
            • Gość: ANka Nie wyszlo ci IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:41
              atak woreczka zolciowego? Nigdy tego nie przezylam ale slyszalam, ze nieprzyjemne.
              • Gość: mirmil aniu, a co mozesz twierdzic innego? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 22:43
                przyznac mi racje i przeprosic za wulgarnosc? :)

pamietaj, ze obiecalas za mna nie lazic :)))) nie mozesz wytrzymac? :)
                • Gość: ANka Dotrzymalam slowa IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:47
                  A prosic mozesz pieknie i na kolanach. W kwestiach szacunku dla wartosci
                  narodowych i pamieci czyich ofiar jestem bardzo zasadnicza. Nazywam tez rzeczy i
                  zdrajcow po imieniu.
                  Moglabym wyjsc i wiecej nie pisac ale chcialam, by przeczytal to tez z daleka.
                  • Gość: mirmil juz 2 raz odzywasz sie do mnie nieproszona IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 22:50
                    tlumacz to sobie jak chcesz. nie dotrzymalas slowa.
                    • Gość: Gucio Problemas con mujeres? IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:03
                      > Si, que se explica en claro la ley, uno no tiene problemas con mujeres.

> "Lo que dice el hombre es la ley!"

> Entonces a mi parece gue esta mujer es mal educada....
                      • Gość: mirmil nie zachowuj sie jak "z daleka"! pisz po polsku :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 23:15
                        oczywiscie masz racje. jest zle wychowana.
                        • Gość: z daleka Re: nie zachowuj sie jak "z daleka"! pisz po pols IP: *.inter.net.il 08.04.04, 23:23
                          Potroic dawke?
                          • Gość: mirmil lepiej przepros za lamanie regulaminu IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 23:40
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11652979&a=11657138
                            • Gość: z daleka Re: lepiej przepros za lamanie regulaminu IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:45
                              oj ty moj biedaku, ty prowadzisz rejestr naszych wypowiedzi?
                              Biore cie spowrotem na oddzial.
                              Zadnych widzen i przepustek.
                              Ps.Zgas swiatlo.
                              • Gość: mirmil Re: lepiej przepros za lamanie regulaminu IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 23:49
                                Zamiast sie przyznac do bledu - atakujesz.
                                • Gość: z daleka Re: lepiej przepros za lamanie regulaminu IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.04.04, 00:06
                                  Zawsze twierdzilem Mirmil , ze jestes kretaczem. Dodam teraz, ze pramitywnym
                                  kretaczem. Gdybys zadal sobie troche trudu i zszedl jeszcze pare linijek dalej
                                  w przytaczanym watku, to przeczytalbys nastepujace zdanie: "Przepraszam. Masz
                                  racje. Wstyd mi i obiecuje, ze wiecej tego nie zrobie".
                                  Mysle ze znikniesz teraz na jakis czas.Oby na dlugi, bo wywolujesz mdlosci.
                                  • mirmilek Re: lepiej przepros za lamanie regulaminu 09.04.04, 00:19
                                    Widzisz, z daleka, nie jestes centrum mojego zycia.

Widzisz, z daleka, dlaczego sie nie nadajesz na moderatora? Lamiesz regulamin,
                                    ktorego przestrzegania bys musial przestrzegac.

Coz, z daleka, normalna osoba by powiedziala "spojrz, mirmil, przeprosilem". A
                                    ja bym ci powiedzial "ok, z daleka, nie ma sprawy". A ty od razu atakujesz,
                                    wysylasz posty pelne inwektyw.

Nieladnie, z daleka. Poducz sei troche dobrego wychowania (byle nie od anki).
                                    • Gość: ANka Dziekuje bardzo ze zademonstrowales ile masz IP: *.ifn-magdeburg.de 09.04.04, 00:26
                                      ciekawych loginow.
                                      I jaki jestes czuwajacy. Ach powinnam Ci przypomniec ze pisales iz zawsze jestes
                                      mirmil. A tu prosze mirmilek. I jak ladnie nawiazuje do poprzednich wypowiedzi.
                                      Nieladnie mirmil. Tak to jest gdy sie jest oszustem.
                                      • mirmilek Re: Dziekuje bardzo ze zademonstrowales ile masz 09.04.04, 00:28
                                        Zgadza sie zlotko :) straszny ze mnie oszust. Jak sie zaloguje, to jestem
                                        mirmilek ;)))

Nie zapomnij, ze twierdzilem tez, ze jestem mirmil z malej litery. dochodza ci
                                        jeszcze 2 kombinacje!!! :)))))
                                        • Gość: Mirmil Re: Dziekuje bardzo ze zademonstrowales ile masz IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.04.04, 00:30
                                          sam dostarczam dowodow przestepstwa :))))))
                                        • Gość: mirmiłek Re: Dziekuje bardzo ze zademonstrowales ile masz IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.04.04, 00:30
                                          :)
                                        • Gość: Mirmiłek Re: Dziekuje bardzo ze zademonstrowales ile masz IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.04.04, 00:30
                                          :))))))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: ANka Ale o tym nie wspominales IP: *.ifn-magdeburg.de 09.04.04, 00:32
                                          Niestety brakuje mi tu z daleka. Brakuje ci duzo do niego.
                                          A ty masz atak woreczka i probujesz sie zolcia dzielic.
                                          Skoro sie przyznales to mi calkowicie wystarcza.
                                          • mirmilek buhahahhahaahahahahahahahahahahahahah 09.04.04, 00:34
                                            Aniu, czy ktos juz ci kiedys mowil, ze jestes nieco niegramotna? :))))))))))

juz kiedys jedna taka byla na forum, co udowadniala mi, ze nie mowia po
                                            hiszpansku, bo pisalem espana bez ptaszka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

> Niestety brakuje mi tu z daleka. Brakuje ci duzo do niego.
                                            > A ty masz atak woreczka i probujesz sie zolcia dzielic.
                                            > Skoro sie przyznales to mi calkowicie wystarcza.
                                            • Gość: ANka Nie hiszpanscy rusycysci IP: *.ifn-magdeburg.de 09.04.04, 00:41
                                              to ile sylab ma twoj smiech? Jak myslisz ktora teraz twoja polkula jest aktywna?
                                              Lewa? Prawa? Czy tylko rdzen...

Powiedzialam, ze podobal mi sie dzis z daleka. Zazdroscisz mu? P O D O B A L mi SIE
                                              A przed toba ciezka noc.
                                              • mirmilek Re: Nie hiszpanscy rusycysci 09.04.04, 01:20
                                                aniu, wiesz, jaki masz problem? ze choc obiecujesz, ze bedziesz mnie ignorowac,
                                                to nie mozesz wytrzymac :) wscieklizna cie zalewa.

danus podobnie obiecywala i tez nie moze sobie ze soba dac rady :)
                  • Gość: z daleka Re: Dotrzymalam slowa IP: *.inter.net.il 08.04.04, 22:53
                    Dlaczego ja?
                    • Gość: ANka To zle? IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:58
                      Nie czuje sie dobrze jak kogos okrzycze nieslusznie. A zdazylo mi sie kiedys.
                      Dobranoc.
        • Gość: z daleka Re: Droga piessno IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 22:33
          Jak widac tem pomysl z"oddzialem zamknietym" wcale nie byl taki zly. Ludzie
          pchaja sie drzwiami i oknami.
          • Gość: mirmil zabarykaduj sie od srodka. nie wpuszczaj nikogo :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 22:38
            caly oddzial dla ciebie ;)
            • Gość: z daleka Re: zabarykaduj sie od srodka. nie wpuszczaj niko IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 22:46
              Wlasnie to robimy w Izraelu. I kurde wszyscy maja pretensje. O te barykady
              glownie.
              • Gość: mirmil Re: zabarykaduj sie od srodka. nie wpuszczaj niko IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 22:48
                ludzie maja pretensje, bo nie robicie tego w izraelu. W izraelu mozecie sobie
                wybudowac mur do nieba i siedziec sobie szczesliwie w oddziale psychiatrycznym.
                • Gość: z daleka Re: zabarykaduj sie od srodka. nie wpuszczaj niko IP: *.inter.net.il 08.04.04, 22:58
                  Ty zawsze niezadowolony. Dac ci palec a juz siegesz po reke. Poza tym to jest
                  nasz Oddzial a nie Twoj. Twoj jest w Hiszpanii i zdaje sie ze wam sie tam
                  zdrowi na chama laduja.
                  • Gość: mirmil Re: zabarykaduj sie od srodka. nie wpuszczaj niko IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.04.04, 23:04
                    no wlasnie chodzi o to, ze to nie jest zaden wasz "oddzial", to sa ziemie
                    okupowane. przykro patrzec, jak sobie radosnie na ten temat dowcipkujesz...
                    • Gość: z daleka Re: zabarykaduj sie od srodka. nie wpuszczaj niko IP: 5.5R* / *.inter.net.il 08.04.04, 23:17
                      Zwroce uwage lekarzowi dyzurnemy, zeby ci podwoil dawke lekow antydepresyjnych.
                  • Gość: ANka Mirmil w Hiszpanii nie ma oddzialu. On jest tam IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:13
                    okupantem. Wlasnie nam to wyjasnil.
                    • Gość: ANka Sluchajcie musze zadzwonic do kolegi IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:16
                      powiem mu o zagrozeniu. Najwyrazniej musi organizowac partyzantke. Powiem mu aby
                      zwracal szczegolna uwage, na wasatych, tegawych jegomosciow z charakterystycznym
                      rogatym chelmem na glowie...
                    • Gość: z daleka Re: Mirmil w Hiszpanii nie ma oddzialu. On jest t IP: *.inter.net.il 08.04.04, 23:25
                      A. To on w takim razie z tych zdrowych. To co on tu robi na oddziale. Komorke
                      zaklada?
                      • Gość: ANka :) IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:29
                        Nie mam sily. Ale sie usmialam. Dzieki.
                        Dobranoc.
              • Gość: ANka O to akurat nie wszyscy :) IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:52
                Macie b. dluga granice i w sumie przejsc przez nia moze kazdy. Chocby w gorach-
                dobrze mowie? Dobrze ze sa te kontrole i zabezpieczenia w osiedlach.

• Gość: ANka Samotnosc nie jest przyjemna :) IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 22:39
            Prosze sie na mnie juz nie zloscic.
            Dzieki za humor po polsku, bez sosu pomidorowego, papierosow i majtek w krzakach :))
            • Gość: Informator Re: Samotnosc nie jest przyjemna :) IP: 148.223.250.* 08.04.04, 23:08
              To sobie znajdz jakiegos Niemiaszka.
            • Gość: Gucio Re: Samotnosc nie jest przyjemna :) IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:33
              > Miej na tyle przyzwoitosci aby nikomu innemu soba nie psuc zycia....
              • Gość: ANka Jestem szalenie nieprzyzwoita IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:35
                tak juz mam. A ty juz to wiesz. Bo sam zapytales. Nie awanturuj sie wiec.
                Dobranoc
                • gini Re: Jestem szalenie nieprzyzwoita 08.04.04, 23:40

> tak juz mam. A ty juz to wiesz. Bo sam zapytales. Nie awanturuj sie wiec.
                  > Dobranoc

Przede wszystkim jestes szalenie glupia .
                  • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 08.04.04, 23:52
                    • Gość: ANka Lubisz oszukanstwa Guciu? IP: *.ifn-magdeburg.de 08.04.04, 23:58
                      Prosze ´zestaw a la Gucio´.

Este hombre es malo educado. Ningunas dudas para esto. Aquí está la prueba.
                      Estúpido en la opinión del malo educaba. Quién cuida. Pero hay una regla no
                      escrita. No tire en herido. Cobarde.
                      • mirmilek hihihi 09.04.04, 00:03
                        tak to juz jest, aniu, z internetowymi tlumaczami, ze wychodza ci bzdury ;)
                        • Gość: ANka Ja tylko cie chcialam sprowokowac do lazenia:) IP: *.ifn-magdeburg.de 09.04.04, 00:07
                          ale gros sensu jest zachowane. Hiszpanski nie rozni sie tak b. od francuskiego.
                          No wiec jak. Miales nie lazic....
                          No i to hi, hi, zdradzieckie.
                          To jest jak z ta tym slicznym kuszacym swiatelkiem w glebinach. Rybce Nemo tez
                          sie podobalo..
                          A co jest zle?
                          • siostrzeniec.anki.w.ameryce Re: Ja tylko cie chcialam sprowokowac do lazenia: 09.04.04, 00:13
                            droga Ciociu!
                            O co tu chodzi?
                            Gdzie Nemo?
                            co to znaczy hi hi zdradziecko?
                            jaka jest roznica pomiedzy debilem a kretynem?
                            ktora godzina?
                            Twoj siostrzeniec, Koza
                          • mirmilek Re: Ja tylko cie chcialam sprowokowac do lazenia: 09.04.04, 00:20
                            Blad! To ty mialas za mna nie lazic :) Mnie sie zabawa z toba bardzo podoba.

Az tak bardzo cie fascynuje, dziecinko? :)
                            • Gość: ANka Podobno nigdy nie zmieniasz nickow IP: *.ifn-magdeburg.de 09.04.04, 00:28
                              a to pech. Mirmilku.
                              Ja Mirmilkowi nic nie obiecywalam....
                              Mowilam tez, ze ja bede go unikac, chyba ze bedzie zmienial nicki - wowczas z
                              oczywistych powodow nie uda sie.
                              Ciezko pracujesz. To przed jutrzejszym swietowaniem?
                              Ja czekam az mi zejdzie opuchlizna z oczu. A ty?
                              • Gość: dana33 Re: Podobno nigdy nie zmieniasz nickow IP: *.adsl.actcom.co.il 09.04.04, 00:31
                                aniu, co sie dzieje? jaka opuchlizna? ktos ci dolozyl prawy sierpowy prosto w
                                oko?????
                                • Gość: ANka Wypilam za duzo kawy :) IP: *.ifn-magdeburg.de 09.04.04, 00:36
                                  Dobranoc Dano. Nie na szczescie w zyciu w towarzystwie ´dokladajacych´ sie nie
                                  obracam. To raczej inne uderzenia. Ale juz nie jest tak zle. Tylko system
                                  immunologiczny jeszcze nie dziala.
                                  :)
                                • Gość: Gucio He,he... IP: *.ipt.aol.com 09.04.04, 01:24
                                  Gość portalu: dana33 napisał(a):

> aniu, co sie dzieje? jaka opuchlizna? ktos ci dolozyl prawy sierpowy prosto w
                                  > oko?????

> To ona tez ma zydowskiego ..."Che" za meza?
                              • mirmilek Aniu ZLAPALAS MNIE! uzywam wielu roznych nickow 09.04.04, 00:32
                                oto dowod:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11885090&a=11888516
                        • Gość: dana33 Re: hihihi IP: *.adsl.actcom.co.il 09.04.04, 00:30
                          hihihi, mirmilek, teraz juz wiem, jak macie to wszystko zorganizowane....
                          niezle, niezle, ubawilam sie, no i znow popchnales moje ego ciut wyzej.... daje
                          sobie dzisiaj extra nagrode..... hihihi, swietne, mezusiowi tez sie podobalo,
                          szczegolnie ten dowcipek, co go zacytowalam po angielskiemu..... wesolych
                          swiat, mirmilku, obgryzaj paznokcie..... :)
                          • mirmilek Re: hihihi 09.04.04, 00:36
                            wiem, ze najbardziej sie mezowi podobal dowcip. nawet nie musialas tego mowic. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka