Dodaj do ulubionych

Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione

IP: *.highway.telekom.at 21.04.04, 11:34
Dlaczego sa rozni zydzi?
Ilu jest tych zlych?
Tu jest opisane:

www.irak.pl/index1.html

Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.bb.netvision.net.il 21.04.04, 11:47
      nu, widze, ze wszyscy polacy w austrii kochaja zydow. zarazili sie od
      austriakow....
      • Gość: Aynur Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.highway.telekom.at 21.04.04, 12:09
        Jestem jedna z najstarszych muzulmanek tu na forum i jedna z najwczesniejszych
        muzulmanek wsrod Polek. Bezpodstawna nienawisc nie ma miejsca w islamie ale jak
        odroznic dobrych od zlych gdy ci dobrzy zakladaja maski zlych bo tak sie
        bezpieczniej czuja?
        • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.broadband.actcom.net.il 21.04.04, 23:48
          a jak ty rozrozniasz dobrych muzulmanow od zlych? interesuje mnie osobiscie i
          praktycznie. jak dasz wink, to zawiadomie natychmiast nasza policje i wojsko,
          bo rozumiem ze wszyscy arabowie u nas tez w maskach .....
          • Gość: Aynur Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.highway.telekom.at 22.04.04, 07:49
            Zli zydzi marza o zawladnieciu swiatem, muzulmanie dobrzy czy zli walcza o
            swoje panstwa-nie na temat.
            • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.bb.netvision.net.il 22.04.04, 07:58
              nu, nie protestuje przeciwko walce o swoje panstwo. protestuje przeciwko
              metodom. to jak mam rozroznic muzulmanina walczacego o swoje panstwo metodami
              przyjetymi w swiecie cywilizowanym, od muzulmanina, ktory walczy o swoje
              panstwo zabijajac setki niewinnych ludzi?
              • gini Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione 22.04.04, 09:30
                Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, nie protestuje przeciwko walce o swoje panstwo. protestuje przeciwko
                > metodom. to jak mam rozroznic muzulmanina walczacego o swoje panstwo metodami
                > przyjetymi w swiecie cywilizowanym, od muzulmanina, ktory walczy o swoje
                > panstwo zabijajac setki niewinnych ludzi?

Fajnie, czyli dana uwaza, ze zabijac cywilow mozna tylko przy pomocy metod
                srodkow przyjetych w jej swiecie "cywilizowanym" tzn przy pomocy czolgow,
                rakiet i buldozerow...
                Przy pomocy takich srodkow wg pani Dany mozna zabijac setki niewinnych ludzi i
                wszystko jest w porzadku.Warunek dodatkowy :tymi ludzmi nie sa Zydzi .
                • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.bb.netvision.net.il 22.04.04, 10:36
                  gini zlotko, cos ci przelecialo przez watrobe? bo mozg juz dawno nie pracuje.
                  piszesz mi bzdury na kazdym watku, na ktorym cos pisze. pisz dalej, ale
                  postaraj sie o troche logiki i oprocz tego wez valium i uspokoj nerwy. od
                  samego rana w takim podnieceniu, to niedobrze dziala przez caly dzien...
                  • Gość: Aynur Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.highway.telekom.at 22.04.04, 12:34
                    Ja ciebie przeciez znam dana, jestes mezczyzna, zydem.
                    Znam ciebie z dawnych postow, czy mozna ten styl zapomniec...
                    no nic, my nie mamy nawet o czym dyskutowac.
                    • besciak Aynur to Turek co studia kupil w Polsce 22.04.04, 12:42
                      Aynur ja ciebie przeciez znam, jestes baba z broda, wasem i sie chwalisz ze
                      jestes wielka muzulmanka (rzeczywiscie jest sie czym chwalic).

Znam ciebie z dawnych postow, czy mozna ten styl zapomniec...
                      no nic, my nie mamy nawet o czym dyskutowac
                    • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.bb.netvision.net.il 22.04.04, 13:44
                      nu, jeszcze jeden psycholog dla biednych.... pewno ze jestem mezczyzna,
                      dlaczego nie?
                      • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.bb.netvision.net.il 22.04.04, 13:47
                        za szybko mi sie kliknelo..... wiec aynur, oprocz tego, ze jestem mezczyzna, to
                        jak wyglada twoja odpowiedz na moje pytanie? bo mi wazne, farsztejst? zebym
                        mogla odroznic dobrego od zlego, zeby wiedziala, jaki zly teraz za mna chodzi i
                        chce mnie zabic, i nie oskarzala o to tego dobrego.... nu, gdzie ta odpowiedz
                        na twoje filozoficzne twierdzenie?
                        • Gość: Aynur dana.... IP: *.highway.telekom.at 22.04.04, 19:49
                          rzeczywiscie pozniej sie zastanowilam dlaczego niby nie odpowiedzialam inaczej,
                          wiec sluchaj:
                          gdy czlowiek, obojetnie jakiej religii ma co jesc, ma gdzie spac i do tego
                          modli sie-czyli posiada jakas wiare to jest "dobry".
                          Gdy czlowiek, obojetnie jakiej religii ma za duzo wszystkiego to automatycznie
                          chce jeszcze i jeszcze wiecej i nigdy sie nie najada.
                          Gdy czlowiek, obojetnie jakiej religii nie ma nic do jedzenia, przychodzi do
                          domu i widzi garstke glodnych dzieci ktore oczekuja co przyniosl tata-pewnego
                          dnia staje sie prawdopodobnie "terrorysta" i zagrozeniem dla siebie lub dla
                          innych.
                          Beznadziejnosc,brak sil do pokonania dzikich najezdzcow, wyzyskiwaczy itd jest
                          najwieksza choroba.
                          Wracamy do tematu:
                          Jak widzisz zadne panstwo muzuzulmanskie nie posiada tyle wyniszczajacych broni
                          co panstwo zydowskie-to znaczy panstwo zydowskie przygotowuje sie do zaglady
                          innych panstw-dlaczego?
                          • Gość: dana33 Re: dana.... IP: *.jazo.org.il 23.04.04, 10:52
                            nu aynur, cus mi to nie bardzo przekonywujace....
                            jest na swiecie masa ludzi, ktorzy nie maja co jesc i gdzie spac i musza
                            patrzec, jak im dzieci z glodu umieraja. i wszyscy oni czuja beznadziejnosc i
                            nie sa w stanie zmienic swojej rzeczywistosci. mimo to nie zamieniaja sie w
                            terrorystow. i nie tak znow kazdy kto ma dosyc albo za duzo, chce wiecej,
                            ostatecznie jedna dupa mozna siedziec tylko na jednym krzesle i obiad mozna
                            zjesc tylko raz dziennie.
                            a wracajac do tematu, to israel jest dopiero na piatym miejscu jesli chodzi o
                            sile wojskowa i uzbrojenie. chcesz mi powiedziec, ze wszystkie piec mocarstw
                            daza do zaglady innych panstw albo zgola do calego swiata?
                            jak dotychczas, to nie slyszalam ani jednego premiera israelskiego nawolujacego
                            do likwidacji jakiegokolwiek panstwa arabskiego, natomiast slyszalam paru
                            przywodcow arabskich i wszystkich przywodcow grup terrorystycznych nawolujacych
                            do likwidacji israela. nasze uzbrojenie przede wszystkim ma sluzyc jako
                            ostrzezenie dla arabow i tak tez to dziala. chyba zdajesz sobie sprawe, ze
                            jakbysmy naprawde chcieli zlikwidowac inne panstwa arabskie, to moglibysmy byli
                            zrobic to juz dawno.
                            dawaj tu lepsze argumenty i wyjasnienia. i napisz mi prosze dokladnie, jak mam
                            odroznic dobrego araba od zlego. bo to czy my chcemy zrobic swiatowa zaglade
                            czy nie, nie daje mi odpowiedzi, jak mam odroznic dobrego od zlego araba.
                            • Gość: azja s. tuchajbeja Re: dana.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 11:44

> dawaj tu lepsze argumenty i wyjasnienia. i napisz mi prosze dokladnie, jak
                              mam odroznic dobrego araba od zlego. bo to czy my chcemy zrobic swiatowa
                              zaglade czy nie, nie daje mi odpowiedzi, jak mam odroznic dobrego od zlego
                              araba >

No, już był jeden taki, który miał podobne problemy z odróżnieniem dobrego od
                              złego więc profilaktycznie postanowił wytłuc wsztystkich. Rozumiem, że to
                              ojciec duchowy ?
                            • Gość: she Re: dana.... IP: *.cable.wanadoo.nl 23.04.04, 12:00
                              Droga Aynur,

Podobnie jak Dana - Twoje wywodu sa dla mnie absurdalne!
                              Chyba sama w to nie wierzysz?

Zli ludzie to bogaci ktorzy wiecej pragna? A nawet jesli, to co w tym zlego?

Inni to dobrzy?
                              Biedny jest synonimen dobry?
                              A biedny terrorysta nie jest zly ale dobry bo biedny i zalosny?
                              • gini Re: dla she 23.04.04, 12:43
                                Gość portalu: she napisał(a):

> Droga Aynur,
                                >
                                > Podobnie jak Dana - Twoje wywodu sa dla mnie absurdalne!
                                > Chyba sama w to nie wierzysz?
                                >
                                > Zli ludzie to bogaci ktorzy wiecej pragna? A nawet jesli, to co w tym zlego?
                                >
                                > Inni to dobrzy?
                                > Biedny jest synonimen dobry?
                                > A biedny terrorysta nie jest zly ale dobry bo biedny i zalosny?

Dana to nie wszyscy Zydzi jeszcze, i Bogu dzieki, sa Zydzi, ktorzy mysla
                                calkiem podobnie jak Aynur ,tyle, ze nie na tym forum.

"Izrael, państwo które przestało troszczyć się o dzieci Palestyńczyków, nie
                                powinien być zaskoczony, kiedy powrócą one obmyte nienawiścią i wysadzą się w
                                powietrze w centrach izraelskiego eskapizmu. Powierzają się Allahowi w naszych
                                miejscach rozrywki, ponieważ ich życie jest torturą. Rozlewają własną krew w
                                naszych restauracjach, żeby popsuć nam apetyt, ponieważ sami mają dzieci i
                                rodziców, którzy siedzą w domach głodni i poniżeni. "
                                Polecam caly artykul .

www.jewish.org.pl/polskie/materialy/izrael/burg.html
                                • Gość: dana33 Re: dla she IP: *.broadband.actcom.net.il 23.04.04, 23:18
                                  aaaa, o dzieci palestynskie tez mamy sie troszczyc..... nu, to gini, zlotko, co
                                  oni sami beda robic w tej swojej niezaleznej palestynie, jak juz ja kiedys beda
                                  miec wolna i niezalezna? o ich dizeci my mamy sie troszczyc, o ich
                                  infrastukture tez, o miejsca pracy dla niech tez my, o ich swiatlo, gaz, wode i
                                  telefon tez my. o spokoj w gazie i zlikwidowanie terroryzmu tez my. to ty mi
                                  powiedz gini, o co oni sie maja troszczyc? a wogole w takiej sytuacji, to o co
                                  oni maja sie troszczyc????
                              • gini Re: dana.... 23.04.04, 12:45
                                Gość portalu: she napisał(a):

> Droga Aynur,
                                >
                                > Podobnie jak Dana - Twoje wywodu sa dla mnie absurdalne!
                                > Chyba sama w to nie wierzysz?
                                >
                                > Zli ludzie to bogaci ktorzy wiecej pragna? A nawet jesli, to co w tym zlego?
                                >
                                > Inni to dobrzy?
                                > Biedny jest synonimen dobry?
                                > A biedny terrorysta nie jest zly ale dobry bo biedny i zalosny?

Wszystkie rewolucje (francuska tez braly sie z nedzy ...zabijano w nich nie
                                mniej brutalnie i na troche wieksza skale )
                            • Gość: Aynur wszyscy klamia IP: *.highway.telekom.at 23.04.04, 14:30
                              i jak na zlosc jest coraz wiecej tych "wszystkich"
                              www.irak.pl/Izrael%20wielkie%20klamstwo.htm
                              Izrael: wielkie kłamstwo.
                              Sylvia Cattori
                              ISM Szwajcaria

Jerozolima, 22 grudnia 2003 – Gdybym nie widziała na własne oczy okrucieństw,
                              które izraelscy żołnierze codziennie wyrządzają palestyńskim dzieciom, przede
                              wszystkim w obozach uchodźców, nigdy bym nie uwierzyła. Palestyńczycy nie są
                              traktowani jak ludzie. Nie są też traktowani jak zwierzęta. W żadnym kraju nie
                              pozwolono by na takie traktowanie zwierząt. Opinia publiczna powstałaby by
                              krzyczeć o skandalu.
                              Wszystko. Izrael może wszystko zrobić. Ignorować legalność, gwałcić prawa
                              ludzkie milionów osób, masakrować dzieci, zawsze bez żadnej kary. Okrucieństwo
                              żołnierzy tresowanych w nienawiści do Arabów nie ma granic.
                              Palestyńczyków można okraść, pozbawić własnej ziemi, upokorzyć, więzić bez
                              powodu i torturować. Ale kaci są religii żydowskiej i dysponują za granicą
                              poparciem tych, którzy pod zarzutem antysemityzmu każą milczeć tym, którzy to
                              potępiają. Politycy boją się więc ich sankcjonować, dziennikarze boją się mówić
                              prawdy, bezpośredni świadkowie boją się zeznawać. To jest szalone.
                              Nie sposób wytrzymać kiedy widzi się sytuację braku bezpieczeństwa i biedy, w
                              której Państwo Izrael zostawiło ograbionych wcześniej Palestyńczyków. Państwo
                              panujące, które wygrało arogancją, terrorem i kłamstwem. Zamiast oskarżać
                              Palestyńczyków Izrael powinien uznać swoją odpowiedzialność za tę katastrofę.
                              Szkody wyrządzone Palestyńczykom przez kolejne rządy podczas półwiecza grabieży
                              i ataków, szkody psychiczne, fizyczne, moralne i finansowe, domagają się
                              uznania i naprawienia. Ale wszystko dzieje się na odwrót. Ile jeszcze czasu
                              muszą czekać Palestyńczycy zanim większość Izraelczyków przyzna się do win
                              swego państwa? Fakty są takie, że w Izraelu nie ma żadnego współczucia dla
                              Palestyńczyków, uważanych za podludzi. Postawa żołnierzy, których spotyka się
                              na blokadach, sama mówi o ich głębokiej pogardzie dla wszystkich, którzy nie są
                              Żydami.
                              Ale ze wszystkich tych nadużyć najgorsza do wytrzymania, najtrudniejsza do
                              oglądania, jest przemoc Państwa Izrael wobec dzieci Palestyny. Używanie siły,
                              broni, terroru, ślepych rzezi, wszystkie te akty popełniane przez izraelskich
                              żołnierzy na niewinnych dzieciach, żyjących zresztą w haniebnych gettach i nie
                              mających nic oprócz życia, to najbardziej ohydne zbrodnie. Które nie wiadomo
                              dlaczego są ignorowane.
                              Dzieci z obozów Refah, Dżenin, Balata, są nieustannym celem żołnierzy
                              prowadzących dziwną wojnę. Wojnę, którą za granicą pokazują nam jako
                              konfrontację równych sił. Wszystko wskazuje, że kiedy izraelscy żołnierze
                              maltretują Palestyńczyków nie chodzi o nadużycie. Wykonują tylko dokładnie
                              rozkazy swoich zwierzchników. Wszystko co robią – niszczenie domów, masakry,
                              najazdy, powiększanie kolonii, drogi i mury apartheidu – było długo i
                              pieczołowicie planowane. Idea wykorzenienia Palestyńczyków jest głęboko
                              zakorzeniona w głowach katów w kippach, których Państwo Izrael wysyła na
                              terytoria okupowane. Z pewnością są wśród nich ludzie twardsi, złośliwsi od
                              innych. Tak czy inaczej istnieje racjonalna logika w okrucieństwie tych
                              rasistów w szarozielonych czy niebieskich mundurach.
                              Najazdy na Refah, Dżenin, Nablus, te kary kolektywne dla mieszkańców obozów,
                              nie są aktami odwetu. Są rezultatem długiego procesu, zbudowanego z kalkulacji,
                              dezinformacji i nienawiści, docierającej wszędzie, do nas też. Dlatego trzeba
                              potępić wszystkie elementy, które ostatecznie powodują, że żołnierze Tsahalu
                              mogą popełniać zbrodnię za zbrodnią na niewinnych i są niewinni bez względu na
                              to co zrobią.
                              To co widziałam podczas tych strasznych grudniowych tygodni w obozie Balata
                              pokazuje, do jakiego stopnia Izrael kłamie, do jakiego stopnia myli zaufanie
                              świata. Izrael każe nam wierzyć, że Palestyńczycy - którzy chcą po prostu
                              uczciwie żyć na swojej ziemi (tym skrawku, pozostawionym przez Izrael) - są
                              odpowiedzialni za całą przemoc.
                              Izraelski rząd kłamie. Jego zagraniczni rzecznicy kłamią.
                              To armia państwa żydowskiego, która najeżdża miasta i ziemie Palestyny, to
                              żydowscy koloniści, którzy zasiedlają palestyńską ziemię są machiawelicznymi
                              inspiratorami przemocy i braku bezpieczeństwa. Każdego dnia Państwo Izrael
                              wysyła tysiące żołnierzy w ukrytym celu wzrostu napięcia i wywoływania
                              konfliktów. Żeby potem przypisać przemoc Palestyńczykom. Oto wielkie kłamstwo.

• gini Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione 22.04.04, 12:41

> gini zlotko, cos ci przelecialo przez watrobe? bo mozg juz dawno nie pracuje.
                    > piszesz mi bzdury na kazdym watku, na ktorym cos pisze. pisz dalej, ale
                    > postaraj sie o troche logiki i oprocz tego wez valium i uspokoj nerwy. od
                    > samego rana w takim podnieceniu, to niedobrze dziala przez caly dzien...

A gdzie brak logiki w moim poscie sreberko?W twoich oprocz jadu nic sie
                    wyszukac nie da.
                    Nerwy mam spokojne, kazda twoja odpowiedz swiadczy, ze z twoimi jest nie w
                    porzadku.Ale to i dobrze o to chodzi.
                    Nie tup tak nozkami Dana, i przypudruj sie troche bo czerwona sie robisz jak
                    sie zloscisz.
                    • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.bb.netvision.net.il 22.04.04, 13:49
                      nu, glupias, i z postu na post bardziej glupiejesz, gini.
                      • Gość: azja t. Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 14:15
                        a ty używasz z postu na post coraz bardziej "merytorycznej" retoryki,
                        dno, brak argumentów i całkowity brak umiejetności umotywowania czegokolwiek

złość, nienawiść, jad ... tak wygląda dany świat
                      • gini Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione 22.04.04, 16:18

> nu, glupias, i z postu na post bardziej glupiejesz, gini.

I gdzie ta twoja kindersztuba?Pozniej sie obludnie zalisz do adminek , ze
                        brzydko do ciebie pisza.A jak inaczej rozmawiac z chamskim prymitywem twojego
                        typu?Trzeba takim samym jezykiem, ale wtedy bedzie krzyk , ze wstretne
                        antysemity obrazaja biedna Zydowke.
                        Ty nie jestes tu po to zeby dyskutowac, ty masz przekazac to co tobie wygodne,
                        a reszte, ktora nie podziela twojego slusznego zdania mieszac z blotem.
                        Z tym, ze licz sie z tym, ze bedziesz miala placone ta sama moneta, glupia
                        chamko.
                        • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: 192.115.62.* 22.04.04, 23:16
                          gini zlotko, slowo glupia, to nie wulgarnosc. a skierowane przeciwko tobie, to
                          wogole po prostu stwierdza fakt.
                          • gini Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione 22.04.04, 23:21

> gini zlotko, slowo glupia, to nie wulgarnosc. a skierowane przeciwko tobie,
                            to
                            > wogole po prostu stwierdza fakt.

Masz racje , ja tez tylko stwierdzilam fakt, ze glupia chamka jestes.
                            • Gość: dana33 Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: 192.115.62.* 22.04.04, 23:28
                              wow, zlotko, ty wez podwojna porcje valium... ty i rano sie denerwujesz i
                              wieczorem dostajesz kryzysu..... zle na ciebie dziala slowo glupia?
                              slodka idiotka ci bardziej odpowiada???? nu, ok, ok, juz nic nie mowie, bo
                              widzed te piane naokolo usteczek..... idz wez valium, jutro swiat bedzie moze
                              ciut lagodniejszy w stosunku do ciebie....
                              • Gość: azja t. Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 07:58
                                powtarzasz sie stara, w dodatku powtarzasz się i miotasz w totalnym
                                bezargumenciu. Próbujesz z kogoś robić wariata, a z siebie robisz pośmiewisko.

Wiem, nie przyzwyczajona jesteś do dyskusji i przedstawiania argumentów. To
                                jest forum, tu się nie da wyjąć UZI i puścić serii po oponentach, nie da się
                                odpalić rakiety w stronę prezentującego odmienny pogląd
              • Gość: MM Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 23.04.04, 23:39
                Metodami cywilizowanymi? A ktore to takie metody? Strzelanie z helikoptera w
                tlum ludzi, czy przywiazywanie zywych dzieci do jeepa jako tarcza?
                • Gość: Aynur Re: Tu jest wszystko dokladnie wyjasnione IP: *.highway.telekom.at 24.04.04, 11:13
                  nie, nie, to na pewno strzelanie do swoich rabinow!
    • Gość: f()ak Poziom i pion IP: *.nyc.rr.com 24.04.04, 14:24
      Skadinad znane jest mi to miejsce w internecie i musze powiedziec, ze poziom jego
      mozna porownac do szkoly przyzakladowej w bylym PRL-u. Wykresy, tabelki na
      poparcie wariackich teorii. Jednym slowem, nic nie warta, grubymi nicmi szyta
      propaganda w stylu Goebbelsa. Wierni otwieraja sobie te strony, czytaja,
      twierdzaja sie we wlasnej paranoi i nastepnie glosza "ewangelie".
      Wierni, z namaszczeniem glosza na przeroznych forach karkolomne teorie
      spisku. Chadzaja w stadach po zyznych polach ludzkiej glupoty.

A czy wiecie, ze ziemia jest plaska?
      A czy wiecie, ze nie bylo ladowania na ksiezycu?
      A czy wiecie, ze w WTC uderzyly rakiety?
      A czy wiecie, ze samoloty, ktore uderzyly w WTC byly zdalnie sterowane?
      A czy wiecie, ze tak naprawde Bush jest agentem mossadu?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka