igor_uk 24.03.11, 19:17 Trafilem na bardzo ciekawy artykul ,opisujacy podroz Chinczyka po Rosji. 转贴一位中国人亲历的俄罗斯:带你看绝对真实的俄国 p.s.pozdrawienie dla jk2007(he,he) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Re: Chinczyk w Rosji. 24.03.11, 20:04 mlody,a co jest naprawda smiesznie,ze ten artukul rzeczywiscie jest relacja Chinczyka podrozujacego po Rosji. Bardzo spodobalo sie mnie,jak to jego jakijs kierowca zawiozl do hotelu (Chinczyk pokazal jemu kartke z nazwa hotelu), a jak okazalo sie,ze pomylil sie.To za jakijs czas wrocil i zawiozl go do tego wlasciwego.Nu i zachwyt przyroda rosyjska,jak i metrem w Moskwie. mlody,wez wrzuc na google tlumacz,moze cos sensownego tam przetlumaczy sie. Dla tego Chinczyka,Rosjanie to ludzi Zachodu!!! I nie tylko w sensie geograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Chinczyk w Rosji. 24.03.11, 20:29 igor_uk napisał: > Dla tego Chinczyka,Rosjanie to ludzi Zachodu!!! I nie tylko w sensie geograficz > nym.[/b] -chyba go niezle wodka napoili. A Ty chinski znasz? Kurna krugom agenty.... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Chinczyk w Rosji. 24.03.11, 20:44 swiblowo,o wodce to ten chinczyk pisze,ale w tym sensie,ze wszysci w rosji pija,ale nic nie napisal o tym,ze on rowniez z nimi chlal. co dotyczy mojego znania chinskiego,to ja i wlasny jezyk,rosyjski,dobrze nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody747 Re: Chinczyk w Rosji. 25.03.11, 01:52 Oni są niesamowici, opisując to wszystko co piszesz w tych paru znaczkach. Trzeba się uczyć tego. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: wspanialy artykul 24.03.11, 20:42 国民调显示:中国国际形象相比去年有所改善 外媒热议胡锦涛赴日使馆吊唁 外媒关注两会:中国民主建设逐年取得进步 澳大利亚驻华大使:看好中国经济 未来会更好 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ten watek-to zart. 24.03.11, 20:51 Poniewaz juz mam dosyc tej calej Libii,jak rowniez konfliktu Miedwiedziew - Putin.Nikt nic innego nie proponuje,to se zazartowalem. Odpowiedz Link Zgłoś