igor_uk
14.06.11, 20:24
Do zalozenia tego watku zainspirowal mnie forumowy "znaffca" waniek,helmutow i jak mu sie wydaje-wszystkiego.Nie wymienie jego nicka,poniewaz borcia jest czlowiekim bardzo skromnym i nie lubi rozglosu wokol swojej osoby. Ten nie wymieniony przez mnie forumowicz stwierdzil,ze on lepiej ode mnie zna sie na Ukrainie,czym borcia strasznie mnie ubawil,ale inne forumowicze mogli mu w tym uwierzyc.
A teraz do rzeczy.
Za 20 lat "samostijnosci" Ukraina beznadziejna zostala sie z tylu za Rosja i Kazachstanem ,pod wzgledem poziomu zycia jej obywateli (co tam Rosja i Kazachstan,nawet poddane Bat'ki zyja lepiej) i najbardziej ze wszystkich panstw WNP odczula skutki ostatniego kryzysu.
Dla czego Ukraina stala sie "kulawa kaczka" (zadnych skojarzen prosze nie robic) i czy potrafi przetrwac sama?
Zapraszam wszystkich chetnych do dyskusji.Jedna uwaga-to jest watek o Ukrainie,dla tego prosze nie wspominac o kacapach,zydach i innych cyklistach.
Tylko Ukraina i jej problemy,ktore sa tylko i wylacznie wewnatrz Ukrainy (a jak nawet inne Panstwa probuja tam cos ugrac,to bez pozwolenia Ukraincow tego nie mogli by zrobic) jest tematem tego watku.
p.s.borcia,masz pole do popisu.Pochwal sie,co wiesz o ненькі?