wojciech.2345 17.06.11, 21:23 No kiedy? Jutro, pojutrze, za rok za 100 lat? Chciałbym to wiedzieć. No i jak ten Trzeci Rzym. Istnieje jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mara571 Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 17.06.11, 22:08 Wojtus, wszystko padnie, pod koniec przyszlego roku, ktorko przed Bozym Narodzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 19.06.11, 22:07 mara571 napisała: > Wojtus, wszystko padnie, pod koniec przyszlego roku, ktorko przed Bozym Narodzeniem... ----------------------------------------------------------------- Słyszałem o tej dacie. We Francji jakieś działki sprzedają, bo tam można ocaleć. Ciekawe jak w XIV wieku przewidywano końce świata. Koszmarny wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
miluu-usia Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 17.06.11, 22:27 Hej, wejdźcie na stronę culture.pl piszą wiele ciekawych rzeczy m.in. o realizowaniu polskich przedstawień w Europie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pasc nie padnie 18.06.11, 09:06 ale straci najwazniejsza role. Juz traci w nauce. Coraz wiecej artykulow dobrej jakosci pochodzi z Chin. Maja i ambicje i inteligencje. Co prawda, jeszcze zaden artykul mi tak nie utkwil w pamieci jak te rodem z zachodu. Czyli jeszcze gonia a nie przewodza. PF Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 18.06.11, 13:24 wojtus,biedaku.Wyjdz na ulice Paryza,czy innego Wiednia,powiedz kazdemu drugiemu napotkanemu "Salam Alejkum" i bedziesz miec odpowiedz na wlasne pytanie. Zachod juz pada,tylko Ty ,ze wzgledu na swoja glupote,tego nie widzisz i jest duza szansa,ze zauwazysz dopiero wtedy,kiedy na ulice podejdzie do cieاbie policjant i powie cie najpierw: "السلام عليكم و رحمة الله و بركاته" , a pozniej zmusi zdjac kryzyk z szyi ,jak oczewiscie nosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Procentowo to w III Rzymie więcej islamstwa 18.06.11, 21:18 igor_uk napisał: > wojtus,biedaku.Wyjdz na ulice Paryza,czy innego Wiednia,powiedz kazdemu drugiem > u napotkanemu "Salam Alejkum" i bedziesz miec odpowiedz na wlasne pytanie. > Zachod juz pada,tylko Ty ,ze wzgledu na swoja glupote,tego nie widzisz i jest > duza szansa,ze zauwazysz dopiero wtedy,kiedy na ulice podejdzie do cieاb > ie policjant i powie cie najpierw: > "السلام عليكم > و رحمة الله و > 76;ركاته" , a pozniej zmusi zdjac kryzyk z szyi , > jak oczewiscie nosisz. I szybciej go przybywa, czy też może raczej szybciej ubywa Wielkorusów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wojtus, Zachod gnije :) 18.06.11, 13:46 - tak byl powiedzial pewien francuski filozof w roku 1900 i dodal jeszcze :) - ale jaki przyjemny wydaje przy tym zapach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Wojtus, Zachod gnije :) 18.06.11, 15:01 -Zachod gnije , ale do giniecia troche mu daleko.-Wypada zaczac od zmiany systemu i likwidacji kontroli Apaczow. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 18.06.11, 16:57 Czy spełniły się już przepowiednie tow. Chruszczowa i Rosja prześcignęła USA w produkcji masła? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 jaczejka milczy 18.06.11, 20:58 A ja tak się starałem. Nie mówię, że zgniły Zachód przetrwa. Myślałem, że coś napiszą o Trzecim Rzymie. No i co? Głucho. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: jaczejka milczy 18.06.11, 21:14 Przeciez dostales odpowiedz ode mnie.To byla nasz wspolna odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: jaczejka milczy 20.06.11, 01:36 w jaczejce siewodnia parzdnik. wychadnoj. sześć raboczych, siedmoj wychadnoy. zawtra. Odpowiedz Link Zgłoś
br0fl0vski Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 20.06.11, 03:08 www.youtube.com/watch?v=K-p1icXtcF8&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
br0fl0vski Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 20.06.11, 03:19 www.huffingtonpost.com/2008/07/30/top-5-police-brutality-vi_n_115921.html www.syracuse.com/have-you-heard/index.ssf/2009/08/top_6_police_brutality_videos.html www.toxicjunction.com/Videos.asp?tag=Police%20Brutality www.break.com/surfacevideo/police-brutality/family-off/ Odpowiedz Link Zgłoś
br0fl0vski Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 20.06.11, 03:30 www.youtube.com/watch?v=SyK3o-fl27k&feature=related www.youtube.com/watch?v=B96aKT04chI&feature=related www.youtube.com/watch?v=zwfTyxgercI&feature=related www.youtube.com/watch?v=cOBPQgiX_0A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
br0fl0vski Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 20.06.11, 21:19 www.youtube.com/watch?v=Lgjig4X4SqU&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: no to kiedy ten zgniły Zachód padnie 20.06.11, 07:31 wojciech.2345 napisał: > No kiedy? > Jutro, pojutrze, za rok za 100 lat? > Chciałbym to wiedzieć. > > No i jak ten Trzeci Rzym. > Istnieje jeszcze? niepoganiaj czasu Wasc,niemasz go zawiele wkrotce,juz wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś