18.05.04, 19:00
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12742395
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12727221
I co kaleko umysłowa?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus zolnierze to zolnierze.zgineli wykonujac rozkazy. 18.05.04, 19:19
      nie interesuje mnie czy nie mieli krwi cywili na swoih rekach.

bandyci to zas bandyci.ci co wsadzaja sobie na glowy zielone opaski i atakuja
      cywili to zas bandyci.

ale najwyrazniej jestes zbyt usposledzony zeby to zrozumiec
      • Gość: Tomson [...] IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 19:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wielki_czarownik Re: zolnierze to zolnierze.zgineli wykonujac rozk 18.05.04, 19:27
        marcus_crassus napisał:

> nie interesuje mnie czy nie mieli krwi cywili na swoih rekach.

1. Pisze się "swoich".
        2. A interesuje cię czyją krew mają na rękach żołnierze SS? Wziąwszy pod uwagę powyższe nie, a więc także ich powinienneś załować.

>
        >
        > bandyci to zas bandyci.ci co wsadzaja sobie na glowy zielone opaski i atakuja
        > cywili to zas bandyci.

1. To partyzanci którzy niestety nie mają czołgów ani samolotów.
        2. US Army też atakuje cywili - zrzuca "super-hiper kierowane bomby które zawsze trafiają w cel" i przypadkiem trafia a to w bazar (Tomahawk trzasnął w bazar pełen ludzi w Bagdadzie podczas wojny) a to w chińską ambasadę a to dzielni pindosi otwierają ogień i zamiast partyzantów masakrują 4 osobową rodzinę jadącą busem.
        Zaś potem (kiedy już zmęczą się okaleczaniem irackich dzieci które potem są u nas leczone) dzielni pindosi katują w Iraku jeńców.
        • marcus_crassus Re: zolnierze to zolnierze.zgineli wykonujac rozk 18.05.04, 19:55
          czeczency tez nie maja czolgow i samolotow.ale to nie powod zeby:

www.thenausea.com/elements/Chechenya/C_throat.gif
          rosyjski zolnierz

i to:

www.thenausea.com/elements/Chechenya/Ofex7.jpg

i to i to i to

www.thenausea.com/elements/Chechenya/execheche.wmv
          www.thenausea.com/elements/Chechenya/owndeath_j.wmv

ci ktorzy byli na dubrovce nie mieli tez czolgow i samolotow.

i to ich nie usprawiedliwia.

********************************************************************************

spojrz na grozny a raczej na to co z niego zostalo.

dalej mimo tego:

RIP

nie brnij w to wiecej pajacu bo nie ma potrzeby,jestes zbyt wielkim kretynem
          zeby to zrozumiec.
          • wielki_czarownik Re: zolnierze to zolnierze.zgineli wykonujac rozk 18.05.04, 20:02
            Oczywiście, że to ich nie usprawiedliwia. Ale jak to się ma do twego dualizmu - dobry amerykański/żydowski okupant i zły iracki/palestyński partyzant? Dlaczego ze śmierci okupanta nie można się cieszyć a ze śmierci partyzanta już tak?
            • marcus_crassus tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 20:11
              rosyjski czy amerykanski wykonuje rozkazy.nie zabija cywili jako celow samych w
              sobie.nie wysadza specjalnie autobusow.i nie podzyna ludziom gardel oraz nie
              wydlubuje oczu.choc zarowno ze strony US jak i Rosji sie takie rzeczy zdarzaly.

ale jesli zdarzaly sie i ze strony Rosji i ze strony US to ja nie moge w takim
              razie inaczej odnosic sie do wojsk rosyjskich jak neutralnie.bo US tez sie
              popisali.nie widze wiec czemu mialbym ich usprawiedliwiac a Rosjan nie.

wiec trudno.zreszta porzadnych czeczencow juz dawno nie ma.zgineli lub
              zdziczeli.

ale zolnierze rosyjscy jacy sa sa jednak ludzmi.zas hamasowcy ktorzy biegali po
              wysadzeniu transportera IDF z kawalkami cial zolnierzy i wcierali sobie ich
              krew w twarz albo biegali z kawalkami Rantisiego albo krzyczeli "smierc zydom"
              (ostatnio rozmawialem z palestynczykiem - podpuscilem go ze nie lubie izraela i
              jego polityki i mi sie przyznal ze gdyby mogl i nic by mu nie grozilo to z
              checia zabilby kazdego zyda jaki by trafil w jego rece)a tazke ci ktorzy
              wydlubali temu rosyjskiemu zolnierzowi na zywca oczy ludzmi nie sa.moze ten
              rosyjski zolnierz zabil jakas rodzine wczesniej.nie wiem.ale to ich nie
              usprawiedliwia.

sympatii po tym co widzialem do rosjan nie poczuje.ale cieszyc sie z ich
              smierci nie mam zamiaru.
              • wielki_czarownik Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 20:23
                marcus_crassus napisał:

> rosyjski czy amerykanski wykonuje rozkazy.

Ci w sądzeni w Norynberdze też tylko "wykonywali rozkazy".

nie zabija cywili jako celow samych w
                >
                > sobie.

Oczywiście, że nie. Jakoś IDF myśli, że jak pierdyknie rakietą w samochód z partyzantem w środku, który jedzie w centrum miasta to odłamki uderzą tylko w cel a nie w osoby postronne. Pewnie te rakiety to antysemici bo się nie słuchają poleceń IDF.

nie wysadza specjalnie autobusow.i nie podzyna ludziom gardel oraz nie
                > wydlubuje oczu.choc zarowno ze strony US jak i Rosji sie takie rzeczy zdarzaly.

A. Czyli się zdarzały ale nie specjalnie. Czyli np. żołnierze przypadkiem poderżnęli komuś gardło. Ciekawe...

>
                > ale jesli zdarzaly sie i ze strony Rosji i ze strony US to ja nie moge w takim
                > razie inaczej odnosic sie do wojsk rosyjskich jak neutralnie.bo US tez sie
                > popisali.nie widze wiec czemu mialbym ich usprawiedliwiac a Rosjan nie.

Cóż za zmiana frontu! Nie tak dawno piałeś z radości na widok "Irackiego Batmana".

>
                > wiec trudno.zreszta porzadnych czeczencow juz dawno nie ma.zgineli lub
                > zdziczeli.
                >
                > ale zolnierze rosyjscy jacy sa sa jednak ludzmi.zas hamasowcy ktorzy biegali po
                >
                > wysadzeniu transportera IDF z kawalkami cial zolnierzy i wcierali sobie ich
                > krew w twarz albo biegali z kawalkami Rantisiego albo krzyczeli "smierc zydom"

Taka tam kultura - niektórzy zjadają ciała wrogów, niektórzy bezczeszczą zwłoki, niektórzy na polecenie najwyższych władz katują jeńców.

> (ostatnio rozmawialem z palestynczykiem - podpuscilem go ze nie lubie izraela i
                >
                > jego polityki i mi sie przyznal ze gdyby mogl i nic by mu nie grozilo to z
                > checia zabilby kazdego zyda jaki by trafil w jego rece)a tazke ci ktorzy
                > wydlubali temu rosyjskiemu zolnierzowi na zywca oczy ludzmi nie sa.moze ten
                > rosyjski zolnierz zabil jakas rodzine wczesniej.nie wiem.ale to ich nie
                > usprawiedliwia.

A usprawiedliwia morderstwa dokonywane przez Izrael na Palestyńczykach?

>
                > sympatii po tym co widzialem do rosjan nie poczuje.ale cieszyc sie z ich
                > smierci nie mam zamiaru.

Ale ze śmierci partyzantów to ciągle rechoczesz. Czyż nie?
                • marcus_crassus Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 20:33
                  > A. Czyli się zdarzały ale nie specjalnie. Czyli np. żołnierze przypadkiem
                  poder
                  > żnęli komuś gardło. Ciekawe.

nie,po prostu w obu wojnach zgineli tez niewinni ludzie.choc mi wlasnie o te
                  rakiety ktore nie trafily,a takze o afere z US ostatnio oraz obozy filtracyjne
                  ruskie.

> Cóż za zmiana frontu! Nie tak dawno piałeś z radości na widok "Irackiego
                  Batman
                  > a".

a to akurat sie nie zmienilo.ale na widok ruskiego batmana pial nie bede.

> Taka tam kultura - niektórzy zjadają ciała wrogów, niektórzy bezczeszczą
                  zwłoki
                  > , niektórzy na polecenie najwyższych władz katują jeńców.

jak taka jest kultura to kulture nalezy zniszczyc.

> Ale ze śmierci partyzantów to ciągle rechoczesz. Czyż nie?

tak jest."partyzanci" to nie zolnierze.ani palestynscy ani iraccy.ci ktorzy
                  zabijaja ludzi w restauracjach i autobusach a takze w meczetach (irak to nie
                  ludzie)

to bydlo.ze smierci bydla sie ciesze.
                  • wielki_czarownik Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 20:39
                    marcus_crassus napisał:

>
                    > nie,po prostu w obu wojnach zgineli tez niewinni ludzie.choc mi wlasnie o te
                    > rakiety ktore nie trafily,a takze o afere z US ostatnio oraz obozy filtracyjne
                    > ruskie.

Czyli Tomahawk potrafiący trafić w komin budynku przypadkiem spada na bazar a ruskie przypadkiem zakładają obóz? A potem US Army przypadkiem zabija kamerzystę myląc z +-30 metrów kamerę z RPG i rozwala 4 osobową rodzinę?

>
                    > a to akurat sie nie zmienilo.ale na widok ruskiego batmana pial nie bede.

No właśnie. A ja nadal będę piał z radości na widok udupionych okupantów.

>
                    > jak taka jest kultura to kulture nalezy zniszczyc.

Cud! Jeszcze kilka dni temu katowanie jeńców ci nie przeszkadzało. Arabowie ci spuścili manto w parku?

> tak jest."partyzanci" to nie zolnierze.ani palestynscy ani iraccy.ci ktorzy
                    > zabijaja ludzi w restauracjach i autobusach a takze w meczetach (irak to nie
                    > ludzie)
                    >
                    > to bydlo.ze smierci bydla sie ciesze.

Podczas II wojny AK dokonało ataku na dworzec główny we Wrocławiu zabijając wielu cywili. To też było bydło?
                    • marcus_crassus Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 21:06
                      > No właśnie. A ja nadal będę piał z radości na widok udupionych okupantów.

no wlasnie.jestes idiota. :)))))nie jestem zdziwiony :)))) zreszta bys sie
                      cieszyl ze smierci kumpli ojca wiec po czyms takim wielkiej filozofii sie nie
                      nalezy spodziewac :)

> Cud! Jeszcze kilka dni temu katowanie jeńców ci nie przeszkadzało. Arabowie
                      ci
                      > spuścili manto w parku

przeszkadzalo.czyms innym jest budzenie,oblewanie zimna woda
                      nawet,straszenie,pozbawianie snu etc...

a czym innym lanie pala po nerach i wsadzanie kijkow do dupy.te pierwsze mi nie
                      przeszkadzaja.te drugie tak.

alianci jak bombardowali niemcy tez zabili wielu cywili.

ja jednak widze roznice gdy obiera sie za cel samochod z terrorysta i zginie
                      ktos jeszcze przypadkiem a miedzy tym jak obiera sie autobus z cywilami za cel
                      o obok "moze" zginie ktos wojskowy.

poniewaz nie jestes w stanie tego zrozumiec gadka z toba = gadce z jamochlonem.
                      • wielki_czarownik Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 21:20
                        marcus_crassus napisał:

>
                        > no wlasnie.jestes idiota. :)))))

Za to ty jesteś geniuszem.

nie jestem zdziwiony :)))) zreszta bys sie
                        > cieszyl ze smierci kumpli ojca wiec po czyms takim wielkiej filozofii sie nie
                        > nalezy spodziewac :)

Zaś ty byś się cieszył ze śmierci swoich sąsiadów gdyby byli partyzantami.

>
                        > przeszkadzalo.czyms innym jest budzenie,oblewanie zimna woda
                        > nawet,straszenie,pozbawianie snu etc...
                        >
                        > a czym innym lanie pala po nerach i wsadzanie kijkow do dupy.te pierwsze mi nie
                        >
                        > przeszkadzaja.te drugie tak.

Nie przeszkadza ci to pierwsze? Więc ciebie można tak traktować?

>
                        > alianci jak bombardowali niemcy tez zabili wielu cywili.

Owszem. I to były zwykłe morderstwa. Problem w tym, że to oni wygrali wojnę.

>
                        > ja jednak widze roznice gdy obiera sie za cel samochod z terrorysta i zginie
                        > ktos jeszcze przypadkiem a miedzy tym jak obiera sie autobus z cywilami za cel
                        > o obok "moze" zginie ktos wojskowy.

A ja nie, bo w Izraelu jest całe mnóstwo rezerwistów więc większość zabitych to rezerwiści IDF, a więc wrogowie - a ofiary postronne? Giną przypadkiem.

>
                        > poniewaz nie jestes w stanie tego zrozumiec gadka z toba = gadce z jamochlonem.

Typowe. Uderzasz ad personam gdy brakuje ci argumentów.
                        • wielki_czarownik Gdybyś nie zrozumiał 18.05.04, 21:26
                          To ten fragment:

"A ja nie, bo w Izraelu jest całe mnóstwo rezerwistów więc większość zabitych to rezerwiści IDF, a więc wrogowie - a ofiary postronne? Giną przypadkiem."

Ma ci pokazać bezsens twego twierdzenia:

"ja jednak widze roznice gdy obiera sie za cel samochod z terrorysta i zginie ktos jeszcze przypadkiem".
                        • marcus_crassus Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 21:29
                          Zaś ty byś się cieszył ze śmierci swoich sąsiadów gdyby byli partyzantami.

moi sasiedzi najwyzej moga byc "okupantami"..jesli moi sasiedzi
                          sa "partyzantami" to mam nadzieje ze zdechna bo inaczej cos wysadza.

Nie przeszkadza ci to pierwsze? Więc ciebie można tak traktować?
                          ]
                          nie,pierwsze nie przeszkadza.inaczej nic sie nie wydusi z jenca.jak sie mu da
                          kielbachy i fryty i pizze na pewno nie bedzie rozmowny :))ale jest granica.ta
                          granica jest torturowanie fizyczne.choc czasem zdzielenie pala w pysk nie jest
                          takie zle :))))no ale w kazdym razie wiadomo ze tylko w wypadkach uzasadnionych
                          (jakbym zobaczyl ze facet na 100% wie gdzie bedzie umieszczona bomba i
                          wiedizalbym ze inaczej z niego tego nie wydobede lal bym go pala po pysku azby
                          powiedzial.mowie JESLIBYM MIAL PEWNOSC.jest roznica miedzy celowoscia i "wyzsza
                          koniecznoscia" a bezsensownym bezcelowym zadawaniem bolu (typu ten rosjanin z
                          wylupanymi oczami)

> Owszem. I to były zwykłe morderstwa. Problem w tym, że to oni wygrali wojnę

znaczy sie roznicy miedzy aliantami a hitlerem nie ma??:)))))tylko jedni
                          wygrali wojne :)))))

A ja nie, bo w Izraelu jest całe mnóstwo rezerwistów więc większość zabitych to
                          > rezerwiści IDF, a więc wrogowie - a ofiary postronne? Giną przypadkiem.

a w lapankach niemcy lapali kobiety ktore mogly wspierac AKowcow,dzieci ktore
                          mogly wyrosnac na partyzantow wiec wszystko bylo ok :)))

zniszczenie groznego jest tez ok bo kazdy mogl stac sie bandyta wiec na wszelki
                          wypadek ich wyeliminowano :)))))

to ja jestem za bombardowankiem strategicznym (albo jadrowym" wszystkich krajow
                          arabskich - kazdy cel jest wojskowy :DDDD

swietne rozwiazanie :))) masz ty leb WC :DDD

> Typowe. Uderzasz ad personam gdy brakuje ci argumentów.

ponizej glupoty absolutnej dyskusja nie ma sensu

• wielki_czarownik Re: tak-poniewaz "okupant" 18.05.04, 22:36
                            marcus_crassus napisał:

> Zaś ty byś się cieszył ze śmierci swoich sąsiadów gdyby byli partyzantami.
                            >
                            >
                            > moi sasiedzi najwyzej moga byc "okupantami"..jesli moi sasiedzi
                            > sa "partyzantami" to mam nadzieje ze zdechna bo inaczej cos wysadza.

Może kilku okupantów?

> ]
                            > nie,pierwsze nie przeszkadza.inaczej nic sie nie wydusi z jenca.jak sie mu da
                            > kielbachy i fryty i pizze na pewno nie bedzie rozmowny :))ale jest granica.ta
                            > granica jest torturowanie fizyczne.choc czasem zdzielenie pala w pysk nie jest
                            > takie zle :))))no ale w kazdym razie wiadomo ze tylko w wypadkach uzasadnionych
                            >
                            > (jakbym zobaczyl ze facet na 100% wie gdzie bedzie umieszczona bomba i
                            > wiedizalbym ze inaczej z niego tego nie wydobede lal bym go pala po pysku azby
                            > powiedzial.mowie JESLIBYM MIAL PEWNOSC.jest roznica miedzy celowoscia i "wyzsza
                            >
                            > koniecznoscia" a bezsensownym bezcelowym zadawaniem bolu (typu ten rosjanin z
                            > wylupanymi oczami)

Rozumiem takie podejście. Ale mamy prawo. Prawa się należy trzymać - szczególnie jeżeli się wymaga jego respektowania przez innych. Skoro można lać terrorystów to można też okupantów.

>
                            > znaczy sie roznicy miedzy aliantami a hitlerem nie ma??:)))))tylko jedni
                            > wygrali wojne :)))))

Jest. Hitler mordował w komorach gazowych. Alianci mordowali z bombowców. Cele różne, skala też. Dla zabitych jednak niewielka różnica (choć Niemcy za popieranie Hitlera zasłużyli).

> a w lapankach niemcy lapali kobiety ktore mogly wspierac AKowcow,dzieci ktore
                            > mogly wyrosnac na partyzantow wiec wszystko bylo ok :)))

Nie. Bo to Niemcy na nas napadli. I okupowali naszą ziemię. WYobrażasz sobie Markus jakby nagle dzisiaj do Warszawy przyszli jacyś dawni mieszkańcy - np. Goci i powiedzieli "My tu byliśmy 3000 lat temu - wypierdalać! To jest nasza ziemia!" Tak teraz wygląda sytuacja w Izraelu i Palestynie.

>
                            > zniszczenie groznego jest tez ok bo kazdy mogl stac sie bandyta wiec na wszelki
                            >
                            > wypadek ich wyeliminowano :)))))

Więc zniszczenie NY też będzie OK bo może się drugi Bush narodzi.

>
                            > to ja jestem za bombardowankiem strategicznym (albo jadrowym" wszystkich krajow
                            >
                            > arabskich - kazdy cel jest wojskowy :DDDD
                            >
                            > swietne rozwiazanie :))) masz ty leb WC :DDD

Cóż - zabijanie niewinnych przy okazji eliminacji "terrorystów" jest wg. ciebie OK. Czemu tu więc nie?

>
                            > > Typowe. Uderzasz ad personam gdy brakuje ci argumentów.
                            >
                            >
                            > ponizej glupoty absolutnej dyskusja nie ma sensu
                            >
                            >

Wiem. Dlatego ją kończę. Nie mam zamiaru sprawdzać czy możesz być jeszcze głupszy.
                            • Gość: Tomson Zrób to dla nauki WC, wszystkich nas ciekawi jakie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 23:05
                              dno zdebilenia może jeszcze osiągnąć crassula ;o)

wielki_czarownik napisał:

> > ponizej glupoty absolutnej dyskusja nie ma sensu
                              > >
                              > Wiem. Dlatego ją kończę. Nie mam zamiaru sprawdzać czy możesz być jeszcze
                              > głupszy.
                              • wielki_czarownik Sam zrób jak żeś taki odważny. Ja się boję. 18.05.04, 23:11
                                Potem mnie do Tworek wywiozą! I tak już ledwo ciągnę.
                                • Gość: Tomson Ja już swoje zrobilem ;o) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 23:15
                                  Swego czasu tak dlugo odpowiadalem na krowie debilizmy że już posty się pod
                                  sobą w jednej linii ustawialy :o)
                                  Jeśli każdy po trochu będzie badal poklady crassulowej durnoty, to potem
                                  wspólnie zrobimy jakąś pracę zbiorczą, a potem może jakiś nobelek ;o)
                                  • wielki_czarownik A potem do Lubiąża na resztę życia? /nt 18.05.04, 23:19

• Gość: Wqrwiony2 Słownictwo typu "dualizm" do Krassuli? Jeszcze IP: *.aine.pl 18.05.04, 21:19
              bidula pomyśli, że to nowa podwójna promocja KFC...
          • Gość: Berkut Re: zolnierze to zolnierze.zgineli wykonujac rozk IP: *.kamieniec-wroclawski.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 20:06
            Ci ktorzy byli na Dubrowce byli terrorystami
    • Gość: Wqrwiony2 Rozmawiasz z Krassul? Po co? Chyba dla zabawy... IP: *.aine.pl 18.05.04, 21:18
      • wielki_czarownik Nudzi mi się :) /nt 18.05.04, 21:22

• marcus_crassus masz wiec wqrwionego :))))) 18.05.04, 21:31
          ktory czasowo jak sie nawali woda gada na forum sam ze soba(to nie zart-to
          prawda) ;))))jak ma brak rozmowcow :))

moze wiec on pomoze ci nude rozwiac????
          • rzewuski1 Re: masz wiec wqrwionego :))))) 18.05.04, 23:33
            USA powinny były przycisnac Husajna
            zazadac od niego taniej ropy i miec w dup.. co on tam robi
            jestem pewien ze udało im by sie
            ale do władzy doszedł jakis pieprzony idealista ,czytajacy pismo swiate(stek
            bzdur,),który chce uszczesliwiac na siłe
            no tak jest jak jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka