Dodaj do ulubionych

Thank God it's friday!

02.09.11, 15:05
Na giełdach znów jazda bez trzymanki i to według coraz częściej powtarzającego się ostatnio scenariusza - indeksy w dół, dolar w dół, złoto w górę, CHF w górę. Nieco odmiennie niż w czasie ostatnich giełdowych zwałek zachowuje się ropa, bo też spada.

Całe szczęście, że dziś piątek i przez łykend publiczność może nieco ochłonie.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Re: Thank God it's friday! 02.09.11, 15:08
      Dla mnie to był dobry dzień.
      Byłem short i po kilku godzinach zamknąłem pozycje.

Oby takich dni było więcej.
      • vladexpat Re: Thank God it's friday! 02.09.11, 15:14
        wojciech.2345 napisał:

> Dla mnie to był dobry dzień.
        > Byłem short i po kilku godzinach zamknąłem pozycje.
        >
        > Oby takich dni było więcej.

Być na krótkich w taki dzień to duża frajda. Zamykanie krótkich w taki dzień to nierozwaga o ile granie na derywatach ma cokolwiek wspólnego z rozwagą. :)
        • wojciech.2345 Re: Thank God it's friday! 02.09.11, 15:18
          vladexpat napisał:
          > Być na krótkich w taki dzień to duża frajda. Zamykanie krótkich w taki dzień to
          > nierozwaga o ile granie na derywatach ma cokolwiek wspólnego z rozwagą. :)
          ----------------------
          Interwał 3 dni to dla mnie wieczność.

Gram w inne klocki.
    • przyjacielameryki Re: Thank God it's friday! 02.09.11, 17:01
      vladexpat napisał:

> Na giełdach znów jazda bez trzymanki i to według coraz częściej powtarzającego
      > się ostatnio scenariusza - indeksy w dół, dolar w dół, złoto w górę, CHF w górę
      > . Nieco odmiennie niż w czasie ostatnich giełdowych zwałek zachowuje się ropa,
      > bo też spada.
      >
      > Całe szczęście, że dziś piątek i przez łykend publiczność może nieco ochłonie.

A co tak przeżywasz, grasz na giełdzie? dzisiaj to rosyjska ruletka, ja to olewam. Żyję z nieruchomości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka