Dodaj do ulubionych

kiedy Ship to Gaza przystapi do etapu+

05.09.11, 14:04
drugiego pod nazwa Ship to Somalia?
Obserwuj wątek
    • yidele Re: kiedy Sheep to Gaza przystapi do etapu+? 05.09.11, 14:24
      raczej nigdy. Z racji somalijskich amatorow abordazu ekstermalnego.
      • bywszy1 Re: wybacz,ja o statkach,a ty o baranach+ 05.09.11, 14:47
        jasne,ze baranow do Somalii nie ma co wysylac.
        • igor_uk Re: wybacz,ja o statkach,a ty o baranach+ 05.09.11, 15:18
          Nu i czego rzucasz sie od razu na forumowicza.Tym bardziej ,ze nie zrozumiales jego wypowiedzi.
          • bywszy1 Re: wybacz,ja o statkach,a ty o baranach+ 05.09.11, 15:22
            ajgor,a ciebie tez do baranow zaliczymy.
            • igor_uk Re: wybacz,ja o statkach,a ty o baranach+ 05.09.11, 15:33
              bywszy1, zalozyles watek ,ktos zechcial cos napisac w nim. Wypowiedz nie byla skomplikowana dla zrozumienia,ale nie dla ciebie .A wszystko co ty nie rozumiesz wyzywa u ciebie odrazu napad wscieklosci.
              A moze warto bylo by zapytac,o co mu chodzilo?A nie zaliczac go odrazu do baranow.
              • bywszy1 Re: baranie ajgor+ 05.09.11, 19:15
                a ja to robie dla zmylenia przeciwnika.
                A tibie niewdomiek?
                jezeli ci sie nie podoba,to badz taki uprzejmy i zajmij sie swoimi sprawami.Jezeli je masz?
                A nie zrzedz jak ta stara ------
                • igor_uk Re: drogi Rosjanin igor_uk. 05.09.11, 19:54
                  bywszy1, a masz sojusznikow?
                  • bywszy1 Re: a po cholere zydowi sojusznik?+ 05.09.11, 20:33
                    jak do czego dojdzie-zawsze sprzedadza.
                    Lepiej juz na sobie polegac.
                    • igor_uk Re: a po cholere zydowi sojusznik?+ 05.09.11, 20:59
                      Nu i widzisz,tylko ze mna mozesz pogutaric. I watki twoi podtrzymuje przy zyciu i kawaly opowiem. Co by ty beze mnie robiles ? W sumie na mnie mozesz zawze liczyc,a co najwazniejsze,ciebie nie sprzedam.
                      • bywszy1 Re: kokietujes?+ 07.09.11, 13:41
                        jak ojczyzne za paszport sprzedales,to zyda i bez paszportu.
                        • igor_uk Re: kokietujes?+ 07.09.11, 13:55
                          bywszy,jak by byles mloda piekna dziewczyna,to by napewno kokietowalem cie, a tak,mozez byc pewien,napewno nie sprzedam,chociaz by dla tego,ze kase nie potrzebuje.Nie obraz sie,malekj kasy nie potrzebuje,Przeciez wiesz,ze a nie za ciebie,a nie za mnie nikt duzej kasy nie wywali.
                          • bywszy1 Re: za+ 07.09.11, 15:48
                            cwiartke to zrobisz.
                            • igor_uk Re: za+ 07.09.11, 15:58
                              Nie pije.
                              • bywszy1 Re: za+ 07.09.11, 19:08
                                to dla zasady
                                • igor_uk Re: za+ 07.09.11, 19:10
                                  bywsz1,jestem Rosjaninem,co by ty sobie nie myslales .Nie handluje przyjecielami.
                                  • bywszy1 Re:rozumiem+ 07.09.11, 19:17
                                    ironie.
                                    Udalo ci sie.
                                    • bywszy1 Re:rozumiem.P.S+ 07.09.11, 19:20
                                      eto tibie w nagradu.
                                    • igor_uk Re:rozumiem+ 07.09.11, 19:33
                                      Na forum mam tylko jednego czlowieka,ktorego nie lubie i to nie ty.
                                      Do reszty stosunek mam,lub obojetny,nie widzac nic po za nickiem,lub lubie ,jako czlowieka.
                                      • swiblowo Re:rozumiem+ 07.09.11, 20:22
                                        Milosc kwitnie bujnym kwieciem, jak widze

igor_uk napisał:

> Na forum mam tylko jednego czlowieka,ktorego nie lubie i to nie ty.

bywszy napisal:

>sovmusic.ru/download.php?fname=pstalin
                                        • bywszy1 Re:chcesz powiedziec,ze to milosc miedzy + 08.09.11, 10:30
                                          zboczencami?
                        • swiblowo Re: kokietujes?+ 07.09.11, 16:29
                          bywszy1 napisał:

> jak ojczyzne za paszport sprzedales,to zyda i bez paszportu.

- A to juz nie jestes Szwedem z medalami?

• bywszy1 Re: panie swiblowo.Medale ma ajgor,a nie ja+ 07.09.11, 17:17
                            Z odznaczen´mam pionierskij galstuk i znaczek ВЛКСМ.
                            A takze medal´ z wybitym relefem Stalina i napisem "Нaше Делo Прaвoе Мы Пoбедим",ktory moj ziec z corka kupili na bazarze w Polsce wraz z oficerskoj furazkoj mnie w podarok.

Dla Szwedow jestem Szedem-wg-konstytucji.
                            A co to jest Zyd czy Jwriej ,nie wiedza.Wiedza co to jest jude(zyd powaszemu)-religia.
                            Dla was jestem Jewriej,a Zyd(po polsku).
                            • swiblowo Re: panie swiblowo.Medale ma ajgor,a nie ja+ 07.09.11, 17:24
                              Co? Szwedzi tacy tepi sa? A to nowina.
                              A to nie tobie krol jakies tam gratulacje slal i nie ty chwaliles sie, ze odznaczenia masz?
                              - nozki swinskie w galarecie pomijam.
                              • bywszy1 Re: panie swiblowo.+ 07.09.11, 17:31
                                szwedzi nie sa tepi.
                                Panie swiblowo-w Szwcji wszyscy sa Szwedami.I nawet kacapy(nie mylic z Rosjanami) albo ich dupolizy.
                                A krol i naczelny dowodca gratulacji przyslali z okazji ukonczenia 50-lat.
                                Jest taki zwyczaj grzecznosciowy.Uwas,jak wiem 50-latkow w ... kopia.
                                Co kraj to obyczaj.
                                A dla nozek-pasje czlowiek ma.Ale czlowiek musi byc mezczyzna.A to nie kazdy jest.
                                A jaki odznaczenia mam-to juz napisalem.Czytac trzeba umiec.
                                Ale dla pana powtorze:
                                Z odznaczen´mam pionierskij galstuk i znaczek ВЛКСМ.
                                A takze medal´ z wybitym relefem Stalina i napisem "Нaше Делo Прaвoе Мы Пoбедим",ktory moj ziec z corka kupili na bazarze w Polsce wraz z oficerskoj furazkoj mnie w podarok.
                                • swiblowo Re: panie swiblowo.+ 07.09.11, 17:48
                                  bywszy1 napisał:

A co to jest Zyd czy Jwriej ,nie wiedza.
                                  -------------------
                                  - Jednak tepote tu widac.

I tu tez:
                                  "Szwedzki rząd obiecał przeznaczyć pieniądze na podniesienie bezpieczeństwa synagog w Szwecji. Decyzja ta jest wynikiem zarzutów społeczności żydowskiej, według której rząd nie zapewnia jej dostatecznej ochrony. Jak oświadczył minister integracji, Erik Ullenhag, na ten cel przeznaczone zostanie 4 miliony koron (622 000 dolarów amerykańskich). Minister powiedział, że antysemickie uwagi i złe traktowanie mniejszości bazujące na rasistowskich przekonaniach nie mogą być akceptowane w demokratycznym państwie."

- wsrod tepakow jak wiadomo Jewrej czuje sie jak ryba w wodzie.
                                  • bywszy1 Re: panie swiblowo.+ 07.09.11, 17:57
                                    Panie Swiblowo.
                                    Tepak jest pan.
                                    Przeciez panu tlumacze:zyd to jest religia.
                                    A spoleczenstwo zydowskie-tez religia.
                                    A Jwriej-to termin nie znany.
                                    Tylko pan jest znawca.A cale szczescie,ze to gowno warte.
                                    A i Polakow czy Rosjan,nie mowiac o kacapach tutaj nie wszyscy lubia.
                                    • swiblowo Re: panie swiblowo.+ 07.09.11, 18:26
                                      Nie udawaj glupiego, bywszy.
                                      Biedni Zydzi, panstwa zydowskiego nie maja, maja tylko religie. Znazy sie, Polacy termin nie znany, tylko katolicy. Ruscy termin nieznany, tylko prawoslawni. A nacja - to juz sie do was nie odnosi. Ciekawe, dlaczego geny пaрaзитoв zawsze z was wylaza.

Z tym faryzejstwem, to mozesz sie schowac do synagogi, Szwedzie.
                                      • bywszy1 Re: panie swiblowo.+ 07.09.11, 18:53
                                        ja nie udaje glupiego,a pan nim jest.
                                        Musialem kiedys byc nauczycielem w szkole zawodowej,ale takiego typka nie spotkalem nawet tam-
                                        Raz jeszcze wg.terminologii polskiej:
                                        Polak,Zyd,Rosjanin-narodowosci.
                                        Katolik,zyd,prawoslawny-religia.

Wg.terminologii rosyjskiej:
                                        Russkij,jewriej,tatarin,polak-narodowosc.
                                        Rossijanin-wg.niektorych -obywatel Rosyjskiej Federacji-tatari,russkij,kazach,niemiec

Wg.terminologii szwedzkiej:
                                        Szwed-obywatel szwedzki.W paszporcie wszystkim pisza Nationality-Swedisz.
                                        Polak-obywatel polski.
                                        Co do nacji poczytaj troche w internecie-pare artykolow.

W Polsce odróżnia się narodowość od obywatelstwa

Nationality is membership of a nation or sovereign state.n some countries, the cognate word for nationality in local language may be understood as a synonym of ethnicity.

Zydzi panstwa swego nie maja.
                                        Chyba za pan mysli o Izraelitach wyznania mojzeszowego.

Panie swiblowo-z panstwa swiblowych glsty dalej wylaza?
                                        Czy juz wszystkie wylazly?

Przerywam z panem rozmowe.
                                        Nawet idiota g-48 madrzejszy od pana.
                                        Nie mam przyjemnosci w rozmowie z balwanem.
                                        • swiblowo Re: panie swiblowo.+ 07.09.11, 20:17
                                          bywszy1 napisał:

> Zydzi panstwa swego nie maja.

A, ortodoksi tak uwazaja.
                                          Ale bywszy jedzacy swinie pod ortodoks nie popada.
                                          • bywszy1 Re: panie swiblowo.+ 08.09.11, 10:36
                                            Nu,zmiluj sie,panie!
                                            ortodoksi-to nie Zydzi,tylko zydzi,иyдеи,jude i.tp.-zalezy w jakim jezykui!
                                            A ja jak tylko z demoludow wyjechalem po otrzymaniu obywatelstwa zostalem Szwedem.
                                            Chociaz Szwedzi moga byc,katolikami,muzulmanami,zydami i protestantami.
                                            Ja nie tylko swinie ,a i,wodke,czasami spozywam.
                                            • swiblowo Re: panie swiblowo.+ 08.09.11, 18:26
                                              Twoje usilne starania, bywszy nie zmieniaja faktu, ze jestes szwedzkim Zydem.
                                              Jesli ortodoksi to nie Zydzi, to odwrotnosc powinna byc taka, ze wsrod Zydow nie ma ortodoksow a to bred. Za to Zyd nie moze byc chrzescijaninem, troche moze byc muzulmaninem a jeszcze lepiej ateista - wtedy jeszcze nadaje sie do "leczenia". - to po waszemu. Chrzescijanie sa nieuleczalni.
                                              I pieprzysz, z tym brakiem nacjonalizmu - zeby jewrejski paszport dostac, trzeba sie niezle napocic.
                                              • bywszy1 Re: panie swiblowo.+ 08.09.11, 18:30
                                                Panie.
                                                Jest pan,nieuleczalny beton.
                                                Ni ch.... pan nie rozumie.
                                                Nawet w szkole zawodowej nie spotkalem takich ......
                                                Niech pan nie odpowiada.
                                                • swiblowo Re: panie swiblowo.+ 08.09.11, 21:27
                                                  Zeby faryzejstwo zrozumiec, trzeba faryzejem byc.
                                                  To jest jasne jak slonce, bywszy. Nie umiem tez czytac z prawej do lewej strony ;) I od konca do poczatku. I jak nie ma samoglosek.
                                                  lllj!
                                                  • bywszy1 Re: panie swiblowo.+ 09.09.11, 09:55
                                                    ale to,ze juz potrafisz polaczyc "s" i "z" to juz postep.
                                                    Gratuluje.
                                                  • igor_uk bywszy1. 09.09.11, 10:03
                                                    Czy naprawda uwazasz ,ze twoj udzial na forum "Swiat" ma polegac na tym,ze tylko ,od samego rana,odszczekujesz kazdemu forumowiczu po kolei,zeby pozniej szczekac na kazdego,kto trafi sie cie pod klawiature? Czy nie widzisz sam,do czego doprowadziles swoj udzial w debacie?
                                                    Zeby bylo jasne,mnie to absolutnie nie przeszkadza,jak tylko w tym widzisz sens swojego uczestnictwa na forum,to moge cie nawet pomoc.Bo taki juz jestem-lubie pomogac ludziam.Chociaz po wczorajszym twoim wybryku ( czego nie jestes wstanie zrozumiec) do ludzi cie zaliczyc jest dosc problematycznie,ale jak by to nie bylo,jestes jednak zywa istota i z racji tego rowniez zaslugujesz na pomoc czlowieka,ktory ma duze serce,czyli na moja pomoc.
                                                  • bywszy1 Re: pomylilo ci sie ajgorze.+ 09.09.11, 10:23
                                                    dzis nie sobota-wiec nie dzien´koscielny.
                                                    Praca twoja na ciebie czeka.
                                                    Po nocy toalety sa przepelnione.
                                                    Wiec do roboty!

A kto ci pozwala prawic kazania w piatki rano?
                                                    Jeszcze cie nie promowano na ksiedza forumowego.
                                                    Jak myslisz twoja rola w tym calym zawiedienii.
                                                    Splywaj,baranie.
                                                  • igor_uk Re: pomylilo ci sie ajgorze.+ 09.09.11, 10:42
                                                    Nu i widzisz,juz masz na kogo szczekac.Przeciez mowilem,ze pomoge tobie. I ty moja pomoc chetnie ,jak widze,przyjales .
                                                    Na dobre rozpoczecie dnia:

Хaим c Нaтaнoм вoзврaщaютcя дoмoй пoзднo вечерoм. Вдaлеке oни зaмечaют двyх пoдoзрительнoгo видa cyбъектoв.
                                                    - Знaешь чтo, - гoвoрит Хaим, - дaвaй перейдем нa дрyгyю cтoрoнy, их-тaки, двoе, a мы oдни.
                                                  • bywszy1 Re: pomylilo ci sie ajgorze.+ 09.09.11, 17:03
                                                    Брыcь!Dupolizie.
                                                • g-48 Re:1jaja-przepraszam ja sie jakam. 08.09.11, 23:58
                                                  Jest pan,nieuleczalny beton.
                                                  > Ni ch.... pan nie rozumie.
                                                  > Nawet w szkole zawodowej nie spotkalem takich ......
                                                  > Niech pan nie odpowiada.
                                                  Ty spadajaca gwiazdo jestes najzdrowszy miedzy forumowiczami bo cie izotopy na kopalni pod szybem z glupoty leczyly.
                                                  A tak co z tym waszym Sabem? Uwazaj jak bedziesz z drzewa zlatywal zebys nie uszkodzil to wasze ruskie cudo.
                                                  • bywszy1 Re:1jaja-przepraszam ja sie jakam+. 09.09.11, 17:04
                                                    jakaj sie folksdojczu,jakaj sie.
                                                    Juz cidupoliz ajgor,jaja ci przetraci.
        • yidele Re: wybacz,ja o statkach,a ty o baranach+ 05.09.11, 16:12
          no tak, ale na takie statki to tylko barany wlaza. 'aktywisci' od siedmiu bolesci....
          • bywszy1 Re: wybacz,ja o statkach,a ty o baranach+ 05.09.11, 17:38
            Masz racje.A tam nawet zyd izraelsko szwedzkij baran jest.Wrzesci najwiecej ze wszystkich.
            Dorn czy jakos tam sie nazywa.
          • melord yidele,pogodzila sie z FS?? 09.09.11, 10:48
            u dany w eretzu nudno co??
            tutaj mozna przynajmniej troche poyudzic
            witamy ponownie
            • yidele Re: yidele,pogodzila sie z FS?? 11.09.11, 16:46
              "prosto mowie ci zarazo, forum sraczem jest e basta
              z biegiem czasu, w miare srania,
              kupa kup powoli wzrasta"
    • bywszy1 Re:folksdojcz do ajgora+ 09.09.11, 07:33
      bidak pomylil adres

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się