Gość: zyczliwy IP: *.ticom.pl / *.ticom.pl 27.05.04, 08:45 A gdzie przyjaciele Arabow?Kolejny niewinny czeka na adopcje.Ratujcie go! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgorzata Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 08:52 no lewacy i pacyfiści do roboty,krzywdzą waszego!Islam to zamiast komunizm nowa ideologia walki dla wszelkiej maści niezadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYDZI DO GAZU [...] sam sie wykropkuje ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.05.04, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Obywatelstwo IP: *.dempol.com / 212.69.75.* 27.05.04, 09:06 To nie do pomyślenia, żeby demokratyczny kraj pozbawiał obywatelstwa swojego obywatela. To praktyka krajów socjalistycznych. Proponuję pozbawić obywatelstwa Tony Blair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Obywatelstwo IP: 57.67.16.* 27.05.04, 10:10 Proponuje troche o nim poczytac, to sie wam wlos na glowie zjezy. A won z takimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,500 zabitych NY Skierowanie porwanych samolotow World Word Towers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:02 itd. tez bylo nie do pomyslenia. Teraz planuja masowe zatrucia, bomby biologiczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:29 Nie do pomyslenia Kroliczku? A zajrzyj sobie zwierzaczku do systemu prawnego Zjednoczonego Krolestwa! A jeslis bardzo ciekaw takze do meczetow w UK. W wielu z nich zamiast modlacyh sie wiernych znajdziesz sklady broni, materialow wybuchowych i islamistyczna literature. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Obywatelstwo IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 27.05.04, 17:07 A jaka literatura powinna wg ciebie byc w meczecie jak nie islamska. Jeszcze troche a w kosciele zabronione bedzie pismo swiete. Czy Popieluszki i Jankwskego kazania nie byly tak samo plomienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:23 Nie zauwazasz roznicy miedzy islamem a islamizmem Karolku? Glupka udajesz czy nim jestes? To pierwsze jest gorsze, bo w przypadku drugiego nie ma sie na to wplywu i uznac nalezy za dopust Bozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamietajacy Re: Obywatelstwo IP: *.dyn.optonline.net 27.05.04, 13:58 Odpowiadam "Krolikowi" - kazde naturalizowane obywatelstwo moze byc cofniete, na tym polega porzadek w panstwie prawa - juz znalazl sie jeden "obronca" tego terrorysty - oj,nie brakuje krolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:42 Przed propozycjami naucz się polskiej odmiany rzeczowników Odpowiedz Link Zgłoś
wars6 Do Krolika 27.05.04, 16:40 Przyjmujac obywatelstwo brytyjskie facet musial zlozyc przysiege lojalnosci. Jezeli ja zlamal, to wedlug prawa mozna mu odebrac nadane obywatelstwo. To nie to samo co Blair, urodzony jako obywatel brytyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: Obywatelstwo IP: *.nas4.gainesville1.fl.us.da.qwest.net 27.05.04, 17:12 Idz sie wysraj, bo ci gowno ma muzg uciska i pieprzysz glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozg Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.ticom.pl / *.ticom.pl 27.05.04, 09:28 Jak nie wiesz to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd biedny Iman, on tylko wypej& & #35 236;lnial swoje IP: *.fastres.net 27.05.04, 10:05 islamskie obowiazki i Anglicy go nie potrafia zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 27.05.04, 11:09 Uważam iż pustynia jest bardziej odpowiednim miejscem na wygłaszanie tych kretyńskich nauk - niegodnych Allaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Nienawidzę Zachodu ale chcę zachodnie obywatelsto. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:11 Gdzie tu logika?! DEPORTOWAĆ DO DOMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:14 oczywiscie, ze powinien byc wydalony. wielka brytania go przygarnela, dala raj na ziemi w porownaniu do tego co mial i powinien byc wdzieczny i lojalny. skoro nie jest niech jedie tam gdie sie urodzil. jesli nie on sam, to niektorzy z tych, ktorych nauczal, zostana terorystami a wtedy nic nie wroci zycia tych, ktorych zamorduja. nie ma co sie uzalac nad prawami takich ludzi, bo co maja powiedziec o swoich prawach ofiary wtc, madrytu i wielu innych miejsc. teroryzm trzeba likwidowac w zalazku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmark Re: Pozbyc sie góry lodowej a nie tylko czubka IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 27.05.04, 12:06 UE i USA zagraza góra lodowa globalizmu islamskiego. Terrorysci to tylko jej czubek. Likwidujmy góre lodowa bo to ona nam zagraza. Czubek góry jest grozny ale bardziej niebezpieczna jest podstawa tej góry - V kolumna islamistów mieszkajaca u nas. Kiedy zlikwidujemy u nas BAZY islamistów, którymi meczety i szkoBy koraniczne? Kiedy dzialalnosc terrorystycznej sekty ukrywajacej sie pod nazwa ISLAM zostanie u nas zakazana? Nie szukajmy terrorystów a USUNMY islamistów. Wraz z nimi odejda terrorysci obecni i przyszli zyjcy na naszych tylkach i pasozytujacy na naszych podatkach i naduzywajacy naszych praw by wprowadzac swoje reguly zla i bandytyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 12:14 Tak więc rozpoczęła się ogólnoświatowa nagonka na "innych" - kiedyś, dawno temu, było polowanie na czarownice, w czasie II wojny światowej była nagonka na Żydów, którzy także byli wszystkiemu winni - całe zło świata miało swój początek w Żydach, okazuje się, że teraz zmieniło się tak niewiele... Smutne jest to, że Ameryka nakazuje, inni wykonują polecenia - ślepe zapatrzenie, które do niczego nie prowadzi - jesteśmy jak ślepe owce ( chciałoby się powiedzieć - barany ). Dlaczego w sobie nie widzimy zła, dlaczego to my - przepełnieni demokracją, od której aż mdli - występujemy zawsze jako owi dobrzy, poprawni, mający rację ? Podtrzymuję to, co już kiedyś napisałam - ludzie, zwariowaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmark Re: Dana za terroryzmem? IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 27.05.04, 12:30 To nie jest nagonka tylko obrona nas przed innmi których jedynym celem jest nasza i Twoja zaglada. Nikt ich nie chce palic w piecach nikt ich nie chce wysadzic w powietrze czy mordowac tak jak oni chca nas. Chcemy odeslac ich do iraku czy ich domu islamskiego by nie pasotowali na nas i na naszych podatkach tylko po to by islamizowac swiat a nas mordowac. Dana zauwaz ta róznice. Jestesmy przeciwko zlu swiata a nie przeciwko nacjom które umieja wspólzyc pokojowo i nie niszcza naszej kultury i zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana za terroryzmem? IP: *.bb.netvision.net.il 27.05.04, 13:01 drogi imarku. nie wiem, co to za dana, czy to jej nik, czy sie podszywa pode mnie. kiedy sie logowalam, to samo imie dana bylo juz zajete i musialam zalogowac sie jako dana33. jesli sprawdzisz adres dany, to zobaczysz, ze ona pisze z polski. moj adres jest israelski. zawsze. i zawsze pisze dana33. :) ja za terroryzmem? chyba zartujesz sobie. zawsze i bez przerwy i jak najostrzej przeciw. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon vel O...... Re: Dana za terroryzmem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:29 Pozdrowionka, caluski, usciski dla calej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana za terroryzmem? IP: *.broadband.actcom.net.il 27.05.04, 20:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dany czyli z cyklu "jeszcze sie taki nie urodzil.... IP: *.utc.com 27.05.04, 13:01 ..coby babie dogodzil" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.if.uj.edu.pl 27.05.04, 13:07 List "dany" to typowe obracanie kota do gory ogonem. Kto prowadzi swiatowa kampanie, kto szuka kozlow ofiarnych i komu dzieje sie krzywda? Przeciez chodzi tylko o zwykle prawo kazdego narodu do samoobrony przeciw terrorystami. Nikt nie chce nawet karac siejacych nienawisc i wzywajacych do dzihadu imamow, chcemy ich tylko odeslac tam, skad przyszli i gdzie niewatpliwie beda nagrodzeni za swoje zaslugi. Komu to przeszkadza, "dano"? Czemu macisz w glowach i porownujesz demokratyczne instytucje z totalitarnymi? Moze lepiej byloby ci w Libii, Syrii albo Iranie? chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamietajacy Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.dyn.optonline.net 27.05.04, 14:09 Zgadzam sie z toba "Dana" - zwariowaliscie - jak mozna w obronie terrorystow przywolywac jakiekolwiek paralele zupelnie od rzeczy - gdzie tu "polowanie na czarownice" - cos sie "pozajaczkowalo" tej pani, podobnie jak jakiemus "krolikowi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa TO TY ZWARIOWAŁEŚ I PRZESTAŃ P.. TE PACYFISTYCZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:49 I PSEUDOHUMANISTYCZNE DYRDYMAŁY. ONI NAS MORDUJĄ, A TY POSTULJESZ SPRAWIEDLIWOŚĆ DLA NICH, kiedy oni tylko rozumieją SIŁĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: polowanie na czarownice IP: 192.39.228.* 27.05.04, 16:54 zgadza sie.. trzeba krzewic w ludziach nienawisc i strach, a latwiej bedzie ich kontrolowac.. czasy bezprawia i demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior siarra Killim go i po kłopocie. IP: *.kogeneracja.com.pl 27.05.04, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek o matko ... IP: 80.48.246.* 27.05.04, 12:20 ... toż on ledwie z Polski wyjechał i już w GB ma prze..chlapane ? A poza tym, jedzie na koksie, widzę to w jego oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmark Re: Misiek to nie koks lecz udóchowiony koranista IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 27.05.04, 12:42 Koran i islam nawet z malpy zrobia terroryste. Blysk w oku to zbrodnicza zadza mordu na niewiernych którzy go przygarneli dali mu kraj wspólczucie mozliwosc uprawiania morderczych praktyk i korzystania z demokratycznych praw. Immam tak jak w Polsce powoluje sie na prawa i odwoluje sie. Gdzie sa jakiekolwiek prawa ofiar islamu? Dlaczego paDstwa islamskie nie zwalczaja a nawet nie potepiaja terrorystów? Dlaczego islamisci nie ponosza kosztów terroryzmu i walki z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakcyl Re: o matko ... IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.04, 15:25 to fakt...morde ma jakas taka rozjarana...chyba sie napalil.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Bufon Oczy oczyma a czy widziales jego rece ? IP: *.ext.eurgw.xerox.com 27.05.04, 18:10 Jesli nie to wyjasniam, ze jednej juz nie ma a w to miejsce ma proteze w ksztalcie efektownego haczyka a la pirat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo typowy londyński gentleman IP: 213.76.130.* 27.05.04, 12:49 nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh nareszcie !!! IP: *.szuwarowa.krakow.pl 27.05.04, 13:08 zachód przegina ze swoją wolnością słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek wyslac go do Abu Ghraib IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 13:35 ...podlaczyc jajca do pradu -niech zatanczy i sie nauczy milosci do blizniego bez wzgledu na jego wyznanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: wyslac go do Abu Ghraib IP: 150.254.85.* 27.05.04, 14:09 Szkoda pradu jest za drogi dla tego skurwiela. Lepiej mu od razu wyciac na zywca sekatorem i wypierdolic go z jegoz workiem w lapie na pustynie brudasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy On jest ojcem... 8 dzieci !!! IP: 213.86.13.* 27.05.04, 13:31 Moim zdaniem prawdziwa bohaterka calej sprawy jest malzonka aresztowanego - to dzieki niej ta poczwara dostala obywatelstwo UK. W dodatku urodzila mu 8 dzieci. Moze facet w przeszlosci bardziej dbal o wyglad zewnetrzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: On jest ojcem... 8 dzieci !!! IP: *.crowley.pl 27.05.04, 13:48 A mnie się ten jego wygląd przydał. Po obejrzeniu tego zdjęcia kibole Cracovi wydali mi się nagle bardzo mili i tacy grzeczni jacyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: On jest ojcem... 8 dzieci !!! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 27.05.04, 17:11 A czy ty masz w domu lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietajacy Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.dyn.optonline.net 27.05.04, 13:51 Czy ci glupkowaci "profesorowie" z Poznania nie wystapili jeszcze w OBRONIE tego "niewinnie przesladowanego" w Londynie imama, tak jak to robiliw zeszlym tygodniu na ich uczelni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.insp.waw.pl / *.insp.waw.pl 27.05.04, 13:55 Po samej mordzie widać, kto zacz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 207.181.167.* 27.05.04, 14:31 Aresztowac, a potem pod sciane i rozwalic ! alleh czeka z 72 qrewkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Rodacy, pomóżmy islamiście... IP: 5.2.1R* / 213.42.2.* 27.05.04, 14:47 Ponownie CIA, FBI, Żydokomuny itp. sprzysięgly się przeciwko niewinnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Po co aresztowanie islamisty? IP: *.top.net.pl 27.05.04, 15:32 Granat w odbyt i niech naśladuje palestyńskich gówniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 15:43 KOGO aresztowali??? czy NIKT w Polsce nie wie kto to jest ISLAMISTA??? Luuuudzie! Islamista to jest ZNAWCA islamu.... moze Wam chodzi o fundamentalistów islamskich??????????? albo może faktycznie w londynie aresztowano jakiegoś islamistę... kto wie? może jakiś profesor, ZNAWCA Islamu ukradł bułkę w sklepie i go aresztowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloggie Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 27.05.04, 17:24 > Luuuudzie! Islamista to jest ZNAWCA islamu.... Nie masz racji. Islamista to określenie dla 1. orientalisty lub religioznawcy, specjalisty zajmującego się islamem. 2. fundamentalisty islamskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 18:49 > Islamista to określenie dla > 1. orientalisty lub religioznawcy, specjalisty zajmującego się islamem. > 2. fundamentalisty islamskiego a jakieś źródło?? zarówno słownik pwn , jak i np. prof Danecki z UW, który jest arabistą twierdzą inaczej. nie opieraj swojej wiedzy na wypowiedzach z tw i z radia, które są błędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloggie Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 01.06.04, 16:40 zródło: wikipedia <a href='http://pl.wikipedia.org/wiki/Islamista'>http://pl.wikipedia.org/wiki/Islamista</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 5.5D* / 213.40.3.* 27.05.04, 17:12 Miałem kiedyś obywatelstwo brytyjskie. Mieszkam w Anglii na stałe. Ponad 10 lat temu powróciłem do obywatelstwa polskiego. Co Polak to Polak. Potem zrezygnowałem z obywatelstwa brytyjskiego - nie skojarzyłem, że mogę mieć dwa obywatelstwa i byłem również mocno wkurzony tym, że nie ma dla mnie pracy, tak jest do dzisiaj, zgodnej z moimi kwalifikacjami - teraz zastanawiam się czy nie wystąpić znowu o papiery brytyjskie. Od przybytku głowa nie boli. Matka moja była Angielką, moi angielscy wujkowie dzielnie brali udział w ostatniej wojnie, jeden był oficerem w Royal Navy, drugi w Royal Air Force. Z kolei moja polska rodzina też dzielnie walczyła pod dowództwem brytyjskim w Polskich Siłach Zbrojnych na Zachodzie. Moj polski wujek, przedwojenny pułkownik sztabowy, był komendantem Szkoły Podchorążych w Szkocji zaś po wojnie przez wiele lat pracował w Londynie jako kierownik sekcji tłumaczy rosyjskich brytyjskiego wywiadu wojskowego. Do tego muszę dodać, że również i w Polsce prawie cała moja rodzina była w AK. Moje przyrodnie rodzeństwo, członkowie Legii Akademickiej AK, zginęło w Powstaniu. Mój brat cioteczny został odznaczony, za męstwo podczas powstańczych walk w Warszawie, Krzyżem Virtuti Militari. I tak się zastanawiam. Wystąpić znowu o papiery brytyjskie - nie potrzeba wiz do Kanady czy Stanów, należą mi się on zresztą jak chłopu ziemia, polskości mojej nie naruszą - czy też nie wystąpić? Jak tak się patrzę na tego brytyjczyka, o którym artykuł, to sobie myślę, pie..dolę, dam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydziak Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.regionline.fi 27.05.04, 17:18 Tomus nie badz gapa. Ale araba na pochybel skurwiela !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgazowac parchow [...] sam sie wykropkuje ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.05.04, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 5.5D* / 213.40.3.* 27.05.04, 18:27 P.S. Żeby nie było żadnych niedomówień nie jestem jakimś antyislamistą. Gdzieś tak rok temu pomogłem na przykład koleżance z pracy w jej staraniach o sprowadzenie do Anglii męża z Pakistanu. Mam bardzo dobrego przyjaciela, religijnego muzułmanina, człowieka bardzo życzliwego, który muchy by nie skrzywdził. Przeraża mnie jednak jedna rzecz. Często rozmawiałem z młodymi muzułmanami urodzonymi w Anglii, którzy nic a nic nie rozumieją co to jest pluralizm. Oczywiście wykorzystują go jak się da w ramach komsomolskiej "poprawności politycznej", szykując się do "wojny z zachodem w obronie biednych i represjonowanych", popierając mord w Nowym Jorku, i wszędzie widząc "atak" na Islam. Nie rozumieją oni, że Islam nie może istnieć jako religia uprzywilejowana zezwalająca na mordercze działania. Trudno jest w dzisiejszej Wielkiej Brytanii postawę taką krytkować. Można bowiem wylądować w sądzie oskarżony o rasizm. A przecież mordercze poglądy głoszone są nie tylko przez muzułmanów. Nie idzie tu ani o kolor skóry ani o religię. Idzie tu o relatywizm wprowadzony przez niektóre aspekty poprawności poprawności politycznej, które utradniają krytykę tego co niedobre w życiu społecznym mocno zaś ułatwiając głoszenie poglądów skrajnych, czy wręcz morderczych, zupełnie nieprzystawalnych do zachodniej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 81.170.253.* 27.05.04, 18:09 Jestem bardzo ciekawy jak sie skonczy sprawa odebrania islamiscie obyw.brytyjskiego.Wedlug mnie powinni mu cofnac obyw.i wyslac do Egiptu,niech tam glosi swoje kazania terorystyczne,.. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Pieprzyć gwarancje i wysłać go do nas do USA! 27.05.04, 18:31 Dlaczego wszyscy ci islamiści mają taki pojeb..y wygląd? Zgładzić go i koniec. Pieprzyć gwarancje i konwencje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WTC ROBOTA ZYDOW [...] sam sie wykropkuje ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.05.04, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.cs.ubc.ca 27.05.04, 20:23 Prawdziwy Mickey "niebiesko oczko" z niego... J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Bedzie jak bez reki i bez oka! :-))) IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 28.05.04, 02:46 Stracil reke, stracil oko mamy w dupie go gleboko! Odpowiedz Link Zgłoś