Dodaj do ulubionych

Londyn: aresztowanie islamisty

IP: *.ticom.pl / *.ticom.pl 27.05.04, 08:45
A gdzie przyjaciele Arabow?Kolejny niewinny czeka na adopcje.Ratujcie go!
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgorzata Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 08:52
      no lewacy i pacyfiści do roboty,krzywdzą waszego!Islam to zamiast komunizm nowa
      ideologia walki dla wszelkiej maści niezadowolonych
      • Gość: ZYDZI DO GAZU [...] sam sie wykropkuje ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.05.04, 18:55
    • Gość: Krolik Obywatelstwo IP: *.dempol.com / 212.69.75.* 27.05.04, 09:06
      To nie do pomyślenia, żeby demokratyczny kraj pozbawiał obywatelstwa swojego
      obywatela. To praktyka krajów socjalistycznych. Proponuję pozbawić
      obywatelstwa Tony Blair.
      • Gość: I Re: Obywatelstwo IP: 57.67.16.* 27.05.04, 10:10
        Proponuje troche o nim poczytac, to sie wam wlos na glowie zjezy. A won z
        takimi!
      • Gość: 3,500 zabitych NY Skierowanie porwanych samolotow World Word Towers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:02
        itd. tez bylo nie do pomyslenia. Teraz planuja masowe zatrucia, bomby
        biologiczne itp.
      • Gość: Zenon Re: Obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:29
        Nie do pomyslenia Kroliczku? A zajrzyj sobie zwierzaczku do systemu prawnego
        Zjednoczonego Krolestwa! A jeslis bardzo ciekaw takze do meczetow w UK. W wielu
        z nich zamiast modlacyh sie wiernych znajdziesz sklady broni, materialow
        wybuchowych i islamistyczna literature.
        • Gość: Karol Re: Obywatelstwo IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 27.05.04, 17:07
          A jaka literatura powinna wg ciebie byc w meczecie jak nie islamska. Jeszcze
          troche a w kosciele zabronione bedzie pismo swiete. Czy Popieluszki i
          Jankwskego kazania nie byly tak samo plomienne?
          • Gość: Zenon Re: Obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:23
            Nie zauwazasz roznicy miedzy islamem a islamizmem Karolku? Glupka udajesz czy
            nim jestes? To pierwsze jest gorsze, bo w przypadku drugiego nie ma sie na to
            wplywu i uznac nalezy za dopust Bozy.
      • Gość: Pamietajacy Re: Obywatelstwo IP: *.dyn.optonline.net 27.05.04, 13:58
        Odpowiadam "Krolikowi" - kazde naturalizowane obywatelstwo moze byc cofniete,
        na tym polega porzadek w panstwie prawa - juz znalazl sie jeden "obronca"
        tego terrorysty - oj,nie brakuje krolikow.
      • Gość: ewa Re: Obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:42
        Przed propozycjami naucz się polskiej odmiany rzeczowników
      • wars6 Do Krolika 27.05.04, 16:40
        Przyjmujac obywatelstwo brytyjskie facet musial zlozyc przysiege lojalnosci.
        Jezeli ja zlamal, to wedlug prawa mozna mu odebrac nadane obywatelstwo.

To nie to samo co Blair, urodzony jako obywatel brytyjski.
      • Gość: All Re: Obywatelstwo IP: *.nas4.gainesville1.fl.us.da.qwest.net 27.05.04, 17:12
        Idz sie wysraj, bo ci gowno ma muzg uciska
        i pieprzysz glupoty!
    • Gość: mozg Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.ticom.pl / *.ticom.pl 27.05.04, 09:28
      Jak nie wiesz to nie pisz.
      • Gość: jarek-Zyd biedny Iman, on tylko wypej& & #35 236;lnial swoje IP: *.fastres.net 27.05.04, 10:05
        islamskie obowiazki i Anglicy go nie potrafia zrozumiec.
    • Gość: Krzysztof Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 27.05.04, 11:09
      Uważam iż pustynia jest bardziej odpowiednim miejscem na wygłaszanie tych
      kretyńskich nauk - niegodnych Allaha.
    • Gość: elvis Nienawidzę Zachodu ale chcę zachodnie obywatelsto. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:11
      Gdzie tu logika?! DEPORTOWAĆ DO DOMU!
    • Gość: marek Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:14
      oczywiscie, ze powinien byc wydalony. wielka brytania go przygarnela, dala raj
      na ziemi w porownaniu do tego co mial i powinien byc wdzieczny i lojalny. skoro
      nie jest niech jedie tam gdie sie urodzil. jesli nie on sam, to niektorzy z
      tych, ktorych nauczal, zostana terorystami a wtedy nic nie wroci zycia tych,
      ktorych zamorduja. nie ma co sie uzalac nad prawami takich ludzi, bo co maja
      powiedziec o swoich prawach ofiary wtc, madrytu i wielu innych miejsc. teroryzm
      trzeba likwidowac w zalazku!!!!!
    • Gość: lmark Re: Pozbyc sie góry lodowej a nie tylko czubka IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 27.05.04, 12:06
      UE i USA zagraza góra lodowa globalizmu islamskiego. Terrorysci to tylko jej
      czubek. Likwidujmy góre lodowa bo to ona nam zagraza. Czubek góry jest grozny
      ale bardziej niebezpieczna jest podstawa tej góry - V kolumna islamistów
      mieszkajaca u nas. Kiedy zlikwidujemy u nas BAZY islamistów, którymi meczety i
      szkoBy koraniczne? Kiedy dzialalnosc terrorystycznej sekty ukrywajacej sie pod
      nazwa ISLAM zostanie u nas zakazana? Nie szukajmy terrorystów a USUNMY
      islamistów. Wraz z nimi odejda terrorysci obecni i przyszli zyjcy na naszych
      tylkach i pasozytujacy na naszych podatkach i naduzywajacy naszych praw by
      wprowadzac swoje reguly zla i bandytyzmu.
    • Gość: dana Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 12:14
      Tak więc rozpoczęła się ogólnoświatowa nagonka na "innych" - kiedyś, dawno
      temu, było polowanie na czarownice, w czasie II wojny światowej była nagonka na
      Żydów, którzy także byli wszystkiemu winni - całe zło świata miało swój
      początek w Żydach, okazuje się, że teraz zmieniło się tak niewiele...
      Smutne jest to, że Ameryka nakazuje, inni wykonują polecenia - ślepe
      zapatrzenie, które do niczego nie prowadzi - jesteśmy jak ślepe owce
      ( chciałoby się powiedzieć - barany ).
      Dlaczego w sobie nie widzimy zła, dlaczego to my - przepełnieni demokracją, od
      której aż mdli - występujemy zawsze jako owi dobrzy, poprawni, mający rację ?
      Podtrzymuję to, co już kiedyś napisałam - ludzie, zwariowaliśmy...
      • Gość: lmark Re: Dana za terroryzmem? IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 27.05.04, 12:30
        To nie jest nagonka tylko obrona nas przed innmi których jedynym celem jest
        nasza i Twoja zaglada. Nikt ich nie chce palic w piecach nikt ich nie chce
        wysadzic w powietrze czy mordowac tak jak oni chca nas. Chcemy odeslac ich do
        iraku czy ich domu islamskiego by nie pasotowali na nas i na naszych podatkach
        tylko po to by islamizowac swiat a nas mordowac. Dana zauwaz ta róznice.
        Jestesmy przeciwko zlu swiata a nie przeciwko nacjom które umieja wspólzyc
        pokojowo i nie niszcza naszej kultury i zycia.
        • Gość: dana33 Re: Dana za terroryzmem? IP: *.bb.netvision.net.il 27.05.04, 13:01
          drogi imarku. nie wiem, co to za dana, czy to jej nik, czy sie podszywa pode
          mnie. kiedy sie logowalam, to samo imie dana bylo juz zajete i musialam
          zalogowac sie jako dana33. jesli sprawdzisz adres dany, to zobaczysz, ze ona
          pisze z polski. moj adres jest israelski. zawsze. i zawsze pisze dana33. :)
          ja za terroryzmem? chyba zartujesz sobie. zawsze i bez przerwy i jak najostrzej
          przeciw. pozdrowienia
          • Gość: Zenon vel O...... Re: Dana za terroryzmem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:29
            Pozdrowionka, caluski, usciski dla calej rodzinki.
            • Gość: dana33 Re: Dana za terroryzmem? IP: *.broadband.actcom.net.il 27.05.04, 20:30
              :)
      • Gość: do dany czyli z cyklu "jeszcze sie taki nie urodzil.... IP: *.utc.com 27.05.04, 13:01
        ..coby babie dogodzil" :-))
      • Gość: chris Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.if.uj.edu.pl 27.05.04, 13:07
        List "dany" to typowe obracanie kota do gory ogonem. Kto prowadzi swiatowa
        kampanie, kto szuka kozlow ofiarnych i komu dzieje sie krzywda? Przeciez chodzi
        tylko o zwykle prawo kazdego narodu do samoobrony przeciw terrorystami. Nikt
        nie chce nawet karac siejacych nienawisc i wzywajacych do dzihadu imamow,
        chcemy ich tylko odeslac tam, skad przyszli i gdzie niewatpliwie beda
        nagrodzeni za swoje zaslugi. Komu to przeszkadza, "dano"? Czemu macisz w
        glowach i porownujesz demokratyczne instytucje z totalitarnymi? Moze lepiej
        byloby ci w Libii, Syrii albo Iranie?
        chris
      • Gość: Pamietajacy Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.dyn.optonline.net 27.05.04, 14:09
        Zgadzam sie z toba "Dana" - zwariowaliscie - jak mozna w obronie terrorystow
        przywolywac jakiekolwiek paralele zupelnie od rzeczy - gdzie tu "polowanie
        na czarownice" - cos sie "pozajaczkowalo" tej pani, podobnie jak jakiemus
        "krolikowi".
      • Gość: ewa TO TY ZWARIOWAŁEŚ I PRZESTAŃ P.. TE PACYFISTYCZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:49
        I PSEUDOHUMANISTYCZNE DYRDYMAŁY. ONI NAS MORDUJĄ, A TY POSTULJESZ
        SPRAWIEDLIWOŚĆ DLA NICH, kiedy oni tylko rozumieją SIŁĘ.
      • Gość: kryska Re: polowanie na czarownice IP: 192.39.228.* 27.05.04, 16:54
        zgadza sie.. trzeba krzewic w ludziach nienawisc i strach, a latwiej bedzie ich
        kontrolowac.. czasy bezprawia i demagogii
    • Gość: senior siarra Killim go i po kłopocie. IP: *.kogeneracja.com.pl 27.05.04, 12:18
    • Gość: misiek o matko ... IP: 80.48.246.* 27.05.04, 12:20
      ... toż on ledwie z Polski wyjechał i już w GB ma prze..chlapane ?
      A poza tym, jedzie na koksie, widzę to w jego oczach.
      • Gość: lmark Re: Misiek to nie koks lecz udóchowiony koranista IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 27.05.04, 12:42
        Koran i islam nawet z malpy zrobia terroryste. Blysk w oku to zbrodnicza zadza
        mordu na niewiernych którzy go przygarneli dali mu kraj wspólczucie mozliwosc
        uprawiania morderczych praktyk i korzystania z demokratycznych praw. Immam tak
        jak w Polsce powoluje sie na prawa i odwoluje sie. Gdzie sa jakiekolwiek prawa
        ofiar islamu? Dlaczego paDstwa islamskie nie zwalczaja a nawet nie potepiaja
        terrorystów? Dlaczego islamisci nie ponosza kosztów terroryzmu i walki z nim?
      • Gość: bakcyl Re: o matko ... IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.04, 15:25
        to fakt...morde ma jakas taka rozjarana...chyba sie napalil....
      • Gość: Bob Bufon Oczy oczyma a czy widziales jego rece ? IP: *.ext.eurgw.xerox.com 27.05.04, 18:10
        Jesli nie to wyjasniam, ze jednej juz nie ma a w to miejsce
        ma proteze w ksztalcie efektownego haczyka a la pirat.
    • Gość: olo typowy londyński gentleman IP: 213.76.130.* 27.05.04, 12:49
      nie widać?
    • Gość: p.. Alez to zionaca nienawiscia morda.../nt IP: *.utc.com 27.05.04, 12:57
    • Gość: marioosh nareszcie !!! IP: *.szuwarowa.krakow.pl 27.05.04, 13:08
      zachód przegina ze swoją wolnością słowa.
      • Gość: Tomek wyslac go do Abu Ghraib IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 27.05.04, 13:35
        ...podlaczyc jajca do pradu -niech zatanczy i sie nauczy milosci do blizniego
        bez wzgledu na jego wyznanie
        • Gość: Piotr Re: wyslac go do Abu Ghraib IP: 150.254.85.* 27.05.04, 14:09
          Szkoda pradu jest za drogi dla tego skurwiela. Lepiej mu od razu wyciac na
          zywca sekatorem i wypierdolic go z jegoz workiem w lapie na pustynie brudasa.
    • Gość: chudy On jest ojcem... 8 dzieci !!! IP: 213.86.13.* 27.05.04, 13:31
      Moim zdaniem prawdziwa bohaterka calej sprawy jest malzonka aresztowanego - to
      dzieki niej ta poczwara dostala obywatelstwo UK. W dodatku urodzila mu 8
      dzieci. Moze facet w przeszlosci bardziej dbal o wyglad zewnetrzny.
      • Gość: klik Re: On jest ojcem... 8 dzieci !!! IP: *.crowley.pl 27.05.04, 13:48
        A mnie się ten jego wygląd przydał. Po obejrzeniu tego zdjęcia kibole Cracovi
        wydali mi się nagle bardzo mili i tacy grzeczni jacyś.
      • Gość: Karol Re: On jest ojcem... 8 dzieci !!! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 27.05.04, 17:11
        A czy ty masz w domu lustro?
    • Gość: pamietajacy Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.dyn.optonline.net 27.05.04, 13:51
      Czy ci glupkowaci "profesorowie" z Poznania nie wystapili jeszcze
      w OBRONIE tego "niewinnie przesladowanego" w Londynie imama, tak
      jak to robiliw zeszlym tygodniu na ich uczelni ?
    • Gość: Michu Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.insp.waw.pl / *.insp.waw.pl 27.05.04, 13:55
      Po samej mordzie widać, kto zacz !
    • Gość: Lysy Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 207.181.167.* 27.05.04, 14:31
      Aresztowac, a potem pod sciane i rozwalic !
      alleh czeka z 72 qrewkami !
    • Gość: Andrzej Rodacy, pomóżmy islamiście... IP: 5.2.1R* / 213.42.2.* 27.05.04, 14:47
      Ponownie CIA, FBI, Żydokomuny itp. sprzysięgly się przeciwko niewinnemu.
    • Gość: ZZ Po co aresztowanie islamisty? IP: *.top.net.pl 27.05.04, 15:32
      Granat w odbyt i niech naśladuje palestyńskich gówniarzy.
    • Gość: mmm Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 15:43
      KOGO aresztowali??? czy NIKT w Polsce nie wie kto to jest ISLAMISTA???
      Luuuudzie! Islamista to jest ZNAWCA islamu.... moze Wam chodzi o
      fundamentalistów islamskich??????????? albo może faktycznie w londynie
      aresztowano jakiegoś islamistę... kto wie? może jakiś profesor, ZNAWCA Islamu
      ukradł bułkę w sklepie i go aresztowali...
      • Gość: Gloggie Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 27.05.04, 17:24
        > Luuuudzie! Islamista to jest ZNAWCA islamu....

Nie masz racji.

Islamista to określenie dla

1. orientalisty lub religioznawcy, specjalisty zajmującego się islamem.
        2. fundamentalisty islamskiego
        • Gość: mmm Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 18:49

> Islamista to określenie dla
          > 1. orientalisty lub religioznawcy, specjalisty zajmującego się islamem.
          > 2. fundamentalisty islamskiego

a jakieś źródło?? zarówno słownik pwn , jak i np. prof Danecki z UW, który jest
          arabistą twierdzą inaczej. nie opieraj swojej wiedzy na wypowiedzach z tw i z
          radia, które są błędne.

• Gość: Gloggie Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 01.06.04, 16:40
            zródło: wikipedia

<a
            href='http://pl.wikipedia.org/wiki/Islamista'>http://pl.wikipedia.org/wiki/Islamista</a>
    • Gość: tomek 1 Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 5.5D* / 213.40.3.* 27.05.04, 17:12
      Miałem kiedyś obywatelstwo brytyjskie. Mieszkam w Anglii na stałe. Ponad 10 lat
      temu powróciłem do obywatelstwa polskiego. Co Polak to Polak. Potem
      zrezygnowałem z obywatelstwa brytyjskiego - nie skojarzyłem, że mogę mieć dwa
      obywatelstwa i byłem również mocno wkurzony tym, że nie ma dla mnie pracy, tak
      jest do dzisiaj, zgodnej z moimi kwalifikacjami - teraz zastanawiam się czy nie
      wystąpić znowu o papiery brytyjskie. Od przybytku głowa nie boli. Matka moja
      była Angielką, moi angielscy wujkowie dzielnie brali udział w ostatniej wojnie,
      jeden był oficerem w Royal Navy, drugi w Royal Air Force. Z kolei moja polska
      rodzina też dzielnie walczyła pod dowództwem brytyjskim w Polskich Siłach
      Zbrojnych na Zachodzie. Moj polski wujek, przedwojenny pułkownik sztabowy, był
      komendantem Szkoły Podchorążych w Szkocji zaś po wojnie przez wiele lat
      pracował w Londynie jako kierownik sekcji tłumaczy rosyjskich brytyjskiego
      wywiadu wojskowego. Do tego muszę dodać, że również i w Polsce prawie cała moja
      rodzina była w AK. Moje przyrodnie rodzeństwo, członkowie Legii Akademickiej
      AK, zginęło w Powstaniu. Mój brat cioteczny został odznaczony, za męstwo
      podczas powstańczych walk w Warszawie, Krzyżem Virtuti Militari.

I tak się zastanawiam. Wystąpić znowu o papiery brytyjskie - nie potrzeba wiz
      do Kanady czy Stanów, należą mi się on zresztą jak chłopu ziemia, polskości
      mojej nie naruszą - czy też nie wystąpić?

Jak tak się patrzę na tego brytyjczyka, o którym artykuł, to sobie myślę,
      pie..dolę, dam sobie spokój.
      • Gość: zydziak Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.regionline.fi 27.05.04, 17:18
        Tomus nie badz gapa. Ale araba na pochybel skurwiela !!!
        • Gość: zgazowac parchow [...] sam sie wykropkuje ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.05.04, 19:13
      • Gość: tomek 1 Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 5.5D* / 213.40.3.* 27.05.04, 18:27
        P.S.

Żeby nie było żadnych niedomówień nie jestem jakimś antyislamistą. Gdzieś tak
        rok temu pomogłem na przykład koleżance z pracy w jej staraniach o sprowadzenie
        do Anglii męża z Pakistanu. Mam bardzo dobrego przyjaciela, religijnego
        muzułmanina, człowieka bardzo życzliwego, który muchy by nie skrzywdził.

Przeraża mnie jednak jedna rzecz. Często rozmawiałem z młodymi muzułmanami
        urodzonymi w Anglii, którzy nic a nic nie rozumieją co to jest pluralizm.
        Oczywiście wykorzystują go jak się da w ramach komsomolskiej "poprawności
        politycznej", szykując się do "wojny z zachodem w obronie biednych i
        represjonowanych", popierając mord w Nowym Jorku, i wszędzie widząc "atak" na
        Islam. Nie rozumieją oni, że Islam nie może istnieć jako religia
        uprzywilejowana zezwalająca na mordercze działania.

Trudno jest w dzisiejszej Wielkiej Brytanii postawę taką krytkować. Można
        bowiem wylądować w sądzie oskarżony o rasizm. A przecież mordercze poglądy
        głoszone są nie tylko przez muzułmanów. Nie idzie tu ani o kolor skóry ani o
        religię. Idzie tu o relatywizm wprowadzony przez niektóre aspekty poprawności
        poprawności politycznej, które utradniają krytykę tego co niedobre w życiu
        społecznym mocno zaś ułatwiając głoszenie poglądów skrajnych, czy wręcz
        morderczych, zupełnie nieprzystawalnych do zachodniej demokracji.
    • Gość: Antoni Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: 81.170.253.* 27.05.04, 18:09
      Jestem bardzo ciekawy jak sie skonczy sprawa odebrania islamiscie
      obyw.brytyjskiego.Wedlug mnie powinni mu cofnac obyw.i wyslac do Egiptu,niech
      tam glosi swoje kazania terorystyczne,..
    • swiatlo Pieprzyć gwarancje i wysłać go do nas do USA! 27.05.04, 18:31
      Dlaczego wszyscy ci islamiści mają taki pojeb..y wygląd?
      Zgładzić go i koniec. Pieprzyć gwarancje i konwencje!
      • Gość: WTC ROBOTA ZYDOW [...] sam sie wykropkuje ... IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.05.04, 18:58
    • Gość: jacek Re: Londyn: aresztowanie islamisty IP: *.cs.ubc.ca 27.05.04, 20:23
      Prawdziwy Mickey "niebiesko oczko" z niego...

J.

• Gość: meerkat Bedzie jak bez reki i bez oka! :-))) IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 28.05.04, 02:46
        Stracil reke, stracil oko
        mamy w dupie go gleboko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka