wielki_czarownik 27.05.04, 23:33 pl.indymedia.org/pl/2004/05/5669.shtml Co to za butelka jest na stole? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson No i ??? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 27.05.04, 23:41 wielki_czarownik napisał: > pl.indymedia.org/pl/2004/05/5669.shtml > Co to za butelka jest na stole? :D Znalazł się anty-lewak i anty-alterglobalista, który USA nienawidzi ;o) Czarownik, kim albo nawet czym ty jesteś?? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tomson!! 27.05.04, 23:48 Na stole butelka najbardziej globalistycznego napoju świata! Przyznasz, że głupio wygląda wrzeszcznie o obaleniu globalizacji i wielkich konsorcjów podczas gdy popija się zimną Coca-Colę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jak sam napisałeś chodzi o ich obalenie, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.05.04, 00:05 a ściślej o obalenie ich wszechwładzy. wielki_czarownik napisał: > Na stole butelka najbardziej globalistycznego napoju świata! Przyznasz, że głup > io wygląda wrzeszcznie o obaleniu globalizacji i wielkich konsorcjów podczas > gdy popija się zimną Coca-Colę. A nie o onicestwienie coca-coli i innych. Chodzi o to by kapitalizm brał na równi pod uwagę kwestie społeczne, a nie tylko ekonomiczne bardzo wąskiej grupki mega-bogaczy i kilku najbogatszych państw. Nawet w krajach komunistycznych pito colę czy pepsi, więc nie rozumiem twojego cynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Polo cocte :) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 00:07 A potem myk- na jajcarnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ale chvjowa byla polo-cocta :)))) 28.05.04, 00:12 pod9obnie jak wyroby "czekoladopodobne" :)))))))))))))) a tak w ogole wspominajac "jajacarnie" to hejku-tejkum olo ratuj ;))))) komuna to bylo cos :)))))))))) przypomina mi sie zdanie jednego z ekonomistow o RWPG - w historii ludzkosci handel byl zawsze zorganizowany na zasadzie ze korzystaly obie strony albo chocby jedna,byla to stala zasada handlu.RWPG obalila ta stala i po raz pierwszy dokonala cudu - na handlu tracili wszyscy :)))))))))))))))))) tomson tez widac ze zostal poczety w PRLu ;))) bo wyszedl bubel ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka marcus chyba nie myslisz, ze ja z sentymentem:) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 00:16 Boj sie czego tam chcesz:). Ja tylko przypomnialam sobie pewien film i spadanie z rolki papieru toaletowego. Oraz tortury na jajcarni. A dowcip z butelka- przesliczny :). Wlasnie chcialam podpatrzec co to za zjawisko ten anty- cos tam. Ostatniego naszego wykwitu nie udalo mi sie poznac w praktyce i chcialam przedsiewziac jakies srodki zaradcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jajcarnia byla wspaniala :)))))) 28.05.04, 00:19 mam wrazenie ze wszystkie krasnoludki juz wypily co chcialy a tomson zostal tam biedaczysko jedyny i broni urokow szuflandii :)))))))))) tomson ostatni straznik szuflandii :)))) jak to brzmi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: jajcarnia byla wspaniala :)))))) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 00:25 :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus pieeeekne zdjecie :DDDDDD 28.05.04, 00:09 az sciagnalem na kompa :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Spadaj krowo,co by nie mówić o sporah na tym wątku IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.05.04, 00:11 wszystkie jego strony mają ciebie za największego idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus tak,oczywiscie :DDDD zastrzyczek juz byl??:))) 28.05.04, 00:13 no to teraz do lozeczka :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian tomson ty to jednak jesteś ... (cenzura) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 00:35 "sporah" ... ludzie po jakiemu to napisane???? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ciekawe jak to akcentowac?? :)))) 28.05.04, 00:42 ja stawialbym akcent nad "spOOrah"...hmmm..jakos z azjatycka brzmi :))) Odpowiedz Link Zgłoś