Dodaj do ulubionych

Hej lewaki i antyglobaliści!! Patrzcie!!

27.05.04, 23:33
pl.indymedia.org/pl/2004/05/5669.shtml
Co to za butelka jest na stole? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson No i ??? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 27.05.04, 23:41
      wielki_czarownik napisał:

> pl.indymedia.org/pl/2004/05/5669.shtml
      > Co to za butelka jest na stole? :D

Znalazł się anty-lewak i anty-alterglobalista, który USA nienawidzi ;o)
      Czarownik, kim albo nawet czym ty jesteś?? ;o)
      • wielki_czarownik Tomson!! 27.05.04, 23:48
        Na stole butelka najbardziej globalistycznego napoju świata! Przyznasz, że głupio wygląda wrzeszcznie o obaleniu globalizacji i wielkich konsorcjów podczas gdy popija się zimną Coca-Colę.
        • Gość: Tomson Jak sam napisałeś chodzi o ich obalenie, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.05.04, 00:05
          a ściślej o obalenie ich wszechwładzy.

wielki_czarownik napisał:

> Na stole butelka najbardziej globalistycznego napoju świata! Przyznasz, że
          głup
          > io wygląda wrzeszcznie o obaleniu globalizacji i wielkich konsorcjów podczas
          > gdy popija się zimną Coca-Colę.
          A nie o onicestwienie coca-coli i innych. Chodzi o to by kapitalizm brał na
          równi pod uwagę kwestie społeczne, a nie tylko ekonomiczne bardzo wąskiej
          grupki mega-bogaczy i kilku najbogatszych państw.
          Nawet w krajach komunistycznych pito colę czy pepsi, więc nie rozumiem twojego
          cynizmu.
          • Gość: ANka Polo cocte :) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 00:07
            A potem myk- na jajcarnie :)
            • Gość: Tomson Pepsi też była IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.05.04, 00:10
            • marcus_crassus ale chvjowa byla polo-cocta :)))) 28.05.04, 00:12
              pod9obnie jak wyroby "czekoladopodobne" :))))))))))))))

a tak w ogole wspominajac "jajacarnie" to hejku-tejkum olo ratuj ;)))))

komuna to bylo cos :))))))))))

przypomina mi sie zdanie jednego z ekonomistow o RWPG - w historii ludzkosci
              handel byl zawsze zorganizowany na zasadzie ze korzystaly obie strony albo
              chocby jedna,byla to stala zasada handlu.RWPG obalila ta stala i po raz
              pierwszy dokonala cudu - na handlu tracili wszyscy :))))))))))))))))))

tomson tez widac ze zostal poczety w PRLu ;))) bo wyszedl bubel ;)))
              • Gość: ANka marcus chyba nie myslisz, ze ja z sentymentem:) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 00:16
                Boj sie czego tam chcesz:).
                Ja tylko przypomnialam sobie pewien film i spadanie z rolki papieru toaletowego.
                Oraz tortury na jajcarni. A dowcip z butelka- przesliczny :).
                Wlasnie chcialam podpatrzec co to za zjawisko ten anty- cos tam. Ostatniego
                naszego wykwitu nie udalo mi sie poznac w praktyce i chcialam przedsiewziac
                jakies srodki zaradcze:)
                • marcus_crassus jajcarnia byla wspaniala :)))))) 28.05.04, 00:19
                  mam wrazenie ze wszystkie krasnoludki juz wypily co chcialy a tomson zostal tam
                  biedaczysko jedyny i broni urokow szuflandii :))))))))))

tomson ostatni straznik szuflandii :)))) jak to brzmi :))))
                  • Gość: ANka Re: jajcarnia byla wspaniala :)))))) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 00:25
                    :)
    • marcus_crassus pieeeekne zdjecie :DDDDDD 28.05.04, 00:09
      az sciagnalem na kompa :DDDD
      • Gość: Tomson Spadaj krowo,co by nie mówić o sporah na tym wątku IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.05.04, 00:11
        wszystkie jego strony mają ciebie za największego idiotę.
        • marcus_crassus tak,oczywiscie :DDDD zastrzyczek juz byl??:))) 28.05.04, 00:13
          no to teraz do lozeczka :DDDD
        • Gość: traian tomson ty to jednak jesteś ... (cenzura) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 00:35
          "sporah" ... ludzie po jakiemu to napisane????
          • marcus_crassus ciekawe jak to akcentowac?? :)))) 28.05.04, 00:42
            ja stawialbym akcent nad "spOOrah"...hmmm..jakos z azjatycka brzmi :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka