wtracalski 31.05.04, 11:32 Ostatni to dzisiaj dzień majowy Ptaszki ćwierkają i pasą się krowy -------------- Nagle zgrzyt To Blady Sp;lit Oliwa wyciekła mu z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigobserver Re: Majowa sielanka 31.05.04, 11:40 wtracalski napisał: > > Ostatni to dzisiaj dzień majowy > Ptaszki ćwierkają i pasą się krowy > -------------- > Nagle zgrzyt > To Blady Sp;lit > Oliwa wyciekła mu z głowy. > Sloneczko swieci, majem pachnie Skowronek spiewa nad laka ****************************** Sa tacy, ktorzy co piszesz Nazwaliby chyba nagonka. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 31.05.04, 12:20 bigobserver napisał: > wtracalski napisał: > > > > > Ostatni to dzisiaj dzień majowy > > Ptaszki ćwierkają i pasą się krowy > > -------------- > > Nagle zgrzyt > > To Blady Sp;lit > > Oliwa wyciekła mu z głowy. > > > > > > Sloneczko swieci, majem pachnie > Skowronek spiewa nad laka > ****************************** > Sa tacy, ktorzy co piszesz > Nazwaliby chyba nagonka. Można mieć poglądy różne Proste, krzywe, mniej czy bardziej słuszne Lecz za rasizm drański I za język chamski Moje słowa nie zostaną dłużne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 11:46 Wtrącalski, poczekaj na wroga Uśpiona zachodnia załoga Tam dzień się zaczyna Spójrz która godzina Wtrącalski,aj bój się ty Boga Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 31.05.04, 12:22 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > Wtrącalski, poczekaj na wroga > Uśpiona zachodnia załoga > Tam dzień się zaczyna > Spójrz która godzina > Wtrącalski,aj bój się ty Boga Wróg śpi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 12:41 Nie ładnie tak kopać śpiącego Czy w domu uczyli cię tego za chwilę już wstanie spożyje śniadanie Wtrącalski,poczekaj na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 31.05.04, 13:26 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > Nie ładnie tak kopać śpiącego > Czy w domu uczyli cię tego > za chwilę już wstanie > spożyje śniadanie > Wtrącalski,poczekaj na niego! Wszystkojednoktocie Siedzisz se na płocie Jedna noga tu, a druga tam I mysłisz, że ci darmo dam Sekundować Sp;litowi w tym błocie??? Więc cicho siedź na płocie Wszystkojednoktocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 13:53 Wtrącalski , mój przyjacielu Pudłujesz,ja siedzę w fotelu Ty też siądź na dupie Twe rymy są głupie A knebluj se swych w Izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 31.05.04, 14:20 Nie wiedziałem, że się zamierzam Na w fotelu siedzącego rycerza Wszak mądre są rymy jego Jak Mickiewicza samego I ten blask rycerskiego pancerza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 14:29 Już nie męcz mnie więcej , jej bogu Gdzie indziej poszukaj se wrogów Postrzelaj se z UZI Dziewczynie daj buzi Wtrącalski!! Bo przytrę ci rogów Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 31.05.04, 14:56 Pożegnanie z wszystkojednoktosiem Czym byś ty nie był (a jesteś wiem czym) I z kim byś ty nie żył (a żyjesz wiem z kim) Życzę ci szczęścia (bo czuję, że brak ci) I lepszego zajęcia (czy da się to na wsi?) Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 15:07 Wtrącalski ,ja nie mam już głowy Podtrzymać ten spór salonowy Pogadaj se z Fredziem (zamówcie se śledzie) Mnie zostaw przy moim schabowym Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 31.05.04, 15:58 Ok, daruję ci życie Ale za ingerencję w Sp;licie Jeszcze się rozliczę: I tak za karę, gdzieś w Nowej Hucie spędzisz noc wspólnie wraz z Fredziem i Guciem. A żeby było wesoło Zostawiam tu miejsce Na twe ostatnie, przed tą nocą, słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio He,he.. IP: *.ipt.aol.com 31.05.04, 16:13 > Z usmiechem i do woli > Gucio parchow pier*oli > A wtracalski z glupia lupie > bo mu we lbie jak w dupie chlupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 16:18 Wtrącalski,słoneczko ludzkości Ogryzłeś mnie dzisiaj do kości Daj zająć się pracą Bo zato mi płacą Spójrz ile ciekawszych tu gości. I jeszcze coś dodam do tego Obgryzasz coś niekoszernego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 31.05.04, 18:18 Panie, ty wszystko wiesz Panie ty wszystko wiesz Ty przy mnie wciąż blisko Ty o mnie wiesz wszystko Panie , ty wiesz , że cię kocham Odpowiedz Link Zgłoś
tifus.nie.flavius Re: Majowa sielanka 31.05.04, 19:18 wtracalski napisał: > > Ostatni to dzisiaj dzień majowy > Ptaszki ćwierkają i pasą się krowy > -------------- > Nagle zgrzyt > To Blady Sp;lit > Oliwa wyciekła mu z głowy. > deske, sp;lit mieszka w Stanie Waszyngton. Tam codziennie leje deszcz, i oliwki nie rosna. Wiec nie ma w glowie zadnej oliwy zeby mu mogla wyciec. TO tylko u syjamistycznych Zydow w Palestynie glowy sa przepelnione oliwa, bo tam wlasnie pelno arabskich drzewek oliwkowych, ktore Zydzi ukradli! t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Majowa sielanka IP: 213.8.97.* 02.06.04, 12:14 deske, Nasz mozg produkuje oliwe sam i nie potrzebuje do tego drzewek. To jest tajemnica tego narodu. Oliwa jak nes hanukowy sama Zydom wchodzi do glowy tylko z pomoca Tego Najwyzszego ktory dba o rozum narodu wybrabego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 02.06.04, 12:24 Tomeczku,tyś jest wieszczem Poprosze cię o jeszcze Twe rymy dopieszczone I treścią wypełnione Budzą namiętne dreszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Majowa sielanka IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 12:36 jezu, tomek, jak mysle o tobie i o wszystkojednoktosiem, to nie tylko dreszczy dostaje ale i drgawek.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 02.06.04, 12:59 a tam wyżej drugi wieszcz piękne wiersze pisze też co popuści rym upuści czy znowu przeszedł cię dreszcz DANO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Przeszyl IP: *.ifn-magdeburg.de 02.06.04, 13:04 dreszcze przeszywaja. Wielu sukcesow i mniej pisania na kolanie. Zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Przeszyl IP: *.chello.pl 02.06.04, 13:44 Aniu,kochanie Nie na kolanie Ale w biurze Na fakturze A według słownika Dreszcz "chwyta,przenika" A więc oboje strzeliliśmy byka (tylko mi nie pisz,że nie zaczyna się od "a więc") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Na fakturze poezja IP: *.ifn-magdeburg.de 02.06.04, 14:17 to udana herezja, Jest jak slowa milosci puste i bez wartosci, gdy w pospiechu i ze zloscia pisane. Nie mow do mnie kochanie, zjedz porzadne sniadanie i poszukaj drugiego slownika. A na obiad zjedz kurcze i sie dowiedz- ze skurcze to jest to co naprawde chwyta. Przeszywaja zas dreszcze, przenikaja, cos jeszcze ale sensu to wszystko nie zmienia. I nie szukaj zepsucia, nie odmawiaj wyczucia bo w istocie to sam ty strzelales. W takich biurach gdzie z kaca robi sie slowo praca czasu widac nad wyraz jest duzo. Ja tymczasem umykam- ty zas wroc do slownika, albo sprawdz gdzie ci wiedza umyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Na fakturze poezja IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 14:31 aniu, jestes lepsza w poezji jak w prozie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Na fakturze poezja IP: *.chello.pl 02.06.04, 14:47 Czy to ty,boża krówko potrząsnęłaś makówką i wytrząsasz mądrości kropeczki Chcesz bym zajął się pracą , czyli tym za co płacą a ja wolę poczytać posteczki Cóż poradzę ,mój Boże (czy Laxigen pomoże? to jest dobre przy rozwolnieniu) kiedy słowa,dziewczyno, z ust twych jak sraczka płyną, weź parasol i usiądź se w cieniu Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Widzisz drogi jeleniu:) 02.06.04, 14:58 ja i tak siedze w cieniu. Nie mam rymow do ´aczki´, nie zatrudniam sprzataczki, a za oknem mam maki kwitnace. Nie chce nikogo ranic, nie zamierzam sie palic, ani wody lac tutaj krocie. Nie mam tylko poblazliwosci, dla rozumku i serca malosci a nie wzorem ciebie- ciala przypadlosci. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 02.06.04, 13:55 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > a tam wyżej drugi wieszcz > piękne wiersze pisze też > co popuści > rym upuści > czy znowu przeszedł cię dreszcz > DANO ? Dlaczego wierszyki pióra naszego Tak denerwują ktotego-owego? Bo ktotego-owy Do swojej głowy Oleju używa silnikowego A olej silnikowy nie jest wcale zdrowy Taka to cholera Że rozum zaciera Nieszczęsny ten nasz ktotego-owy Kto mu wybije ten olej z głowy? Proponuję więc wspólny wysiłek Potężnego dać kopa mu w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 02.06.04, 14:15 Kiepski olej silnikowy Jeszcze gorszy opałowy Jeśli cię mierzi mój olej To mnie poprostu olej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Gladkie rymy IP: *.ifn-magdeburg.de 02.06.04, 14:24 swiete niby. Skrywaja ropy gnijaca maz. Niedotleniona, brudem zywiona. Kiepska poezjo- do faktur wlaz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 02.06.04, 14:56 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > Kiepski olej silnikowy > Jeszcze gorszy opałowy > Jeśli cię mierzi mój olej > To mnie poprostu olej Dlaczego mam cię olewać? Jesteś całkiem dobry kolega I nawet gdy mnie tu dziobiesz Humor mam świetny - czy to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto only for Wtrącalski IP: *.chello.pl 02.06.04, 15:32 przepraszam,nie doczytałem,ale dzieciuk wrócił ze szkoły,trzeba pogadac o lekcjach i dać jeść a swoją drogą super rym-szczerze: "dziobiesz czy to wiesz" zapiszę w pamięci a jak mnie najdzie to znów cię pomęczę tylko jedno pytanie p.Wtrącalski,gaworzyliśmy tak sobie trochę od rzeczy przez dłuższy czas w parę osób i nagle ,gdy stworzyłeś poemę na temat,kopania mnie w tyłek,odezwała się natychmiast jakaś aNka i biedronka z numerem Nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów,więc to chyba przypadek... Jeśli zechcesz to mi odpowiedz,ale i tak przeczytam po dłuższej chwili ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: only for Wtrącalski 02.06.04, 15:59 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > przepraszam,nie doczytałem,ale dzieciuk wrócił ze szkoły,trzeba pogadac o > lekcjach i dać jeść > a swoją drogą super rym-szczerze: > "dziobiesz > czy to wiesz" > zapiszę w pamięci a jak mnie najdzie to znów cię pomęczę > tylko jedno pytanie p.Wtrącalski,gaworzyliśmy tak sobie trochę od rzeczy przez > dłuższy czas w parę osób i nagle ,gdy stworzyłeś poemę na temat,kopania mnie w > tyłek,odezwała się natychmiast jakaś aNka i biedronka z numerem > Nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów,więc to chyba przypadek... > Jeśli zechcesz to mi odpowiedz,ale i tak przeczytam po dłuższej chwili > ukłony Gwarantuję, jeśli o mnie chodzi - całkowity przypadek. A wspomniana "poema" z kopem w tyłek jest dedykowana wszystkim ktotym-owym, a nie określonemu p. wszystkojednokto, którego, co prawda, olej też nie jest z izraelskich oliwek, ale jeszcze daje się spożyć. Ukłony również, Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do wszystkojednokto IP: 213.8.97.* 02.06.04, 16:22 wszystkojednokto, Czy nie fajnie by bylo,gdyby wszyscy przeciwnicy polityczni,narodowi i inni spierali sie ze soba poprzez rymowanki? Mam nadzieje, ze poczucie chumoru Cie nie opuszcza. Wtracalski ma swietne limeryki i ciety jezyk. Kiedy ktos mnie atakuje wierszem, swietnie sie bawie, nawet kiedy kopie mnie w tylek. Wyobraz sobie Busha, Arafata, Szarona i innych rozmawiajacych wierszem. Toz to istny poemat. Moze ktos kiedys napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do wszystkojednokto oczywiscie z humorem IP: 213.8.97.* 02.06.04, 16:28 taki mam dobry humor, ze napisal mi sie chumor. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Majowa sielanka 02.06.04, 14:57 wtracalski napisał: > Dlaczego wierszyki pióra naszego > Tak denerwują ktotego-owego? Zamiast ze soba sie scierac Razem na chamstwo ruszmy To przeciez jest najwazniejsze O rymy kopii nie kruszmy Jeden jest tylko problem To powod rozterek moich Czy jest wsrod nas ktos taki Kto chama rozpozna wsrod swoich ? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 02.06.04, 15:13 bigobserver napisał: > wtracalski napisał: > > > Dlaczego wierszyki pióra naszego > > Tak denerwują ktotego-owego? > > Zamiast ze soba sie scierac > Razem na chamstwo ruszmy > To przeciez jest najwazniejsze > O rymy kopii nie kruszmy > Jeden jest tylko problem > To powod rozterek moich > Czy jest wsrod nas ktos taki > Kto chama rozpozna wsrod swoich ? Ależ to jasne, kochanie Już na poranne śniadanie Pożeram chama w śmietanie Bo chamy świetnie trawię I taką to tezę prawię: Czy cham mój czy twój Cham to zawsze ch... Więc pozbądź się tej obsesji I nie rób z cudzych chamów kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Majowa sielanka 02.06.04, 15:26 wtracalski napisał: > Ależ to jasne, kochanie > Już na poranne śniadanie > Pożeram chama w śmietanie > Bo chamy świetnie trawię > I taką to tezę prawię: > Czy cham mój czy twój > Cham to zawsze ch... > Więc pozbądź się tej obsesji > I nie rób z cudzych chamów kwestii Teraz juz jestem spokojny Juz mnie nie boli glowa Dotad widzialem w Tobie Juranda, tego ze Spychowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Majowa sielanka 02.06.04, 15:35 bigobserver napisał: > Teraz juz jestem spokojny > Juz mnie nie boli glowa > Dotad widzialem w Tobie > Juranda, tego ze Spychowa. Juranda moze nie znasz Ale jest tez Twoj krajan Jak on sie nazywal ? Juz wiem-Mosze Dajan Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Majowa sielanka 02.06.04, 16:24 bigobserver napisał: > bigobserver napisał: > > > Teraz juz jestem spokojny > > Juz mnie nie boli glowa > > Dotad widzialem w Tobie > > Juranda, tego ze Spychowa. > > Juranda moze nie znasz > Ale jest tez Twoj krajan > Jak on sie nazywal ? > Juz wiem-Mosze Dajan Juranda znam od małego Jak i piękną Danusię A co do Dajana Moszego Jeśli szczery być muszę To byłem jego sąsiadem Gdym młody, a on już dziadem. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Majowa sielanka 02.06.04, 17:53 wtracalski napisał: > Juranda znam od małego > Jak i piękną Danusię > A co do Dajana Moszego > Jeśli szczery być muszę > To byłem jego sąsiadem > Gdym młody, a on już dziadem. To co tych Panow laczy To problem ich ze wzrokiem Swiat musieli poznawac Jak (*)- jednym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Swiat jednym okiem poznawac IP: *.ifn-magdeburg.de 02.06.04, 18:00 to tylko czasem jest wada. Chcesz ujrzec perspektywe, proporcje? - jedna na to bywa rada. Sa gorsze przypadlosci niz plaski swiat poznawac, niektorzy tylko w plecy umieja kopa dawac. W plecy, w kapturze, z ukrycia, kupa, choc tez po omacku. Intrygi w polityce, intrygi (panie Wacku). (Ew. zbieznosc imion przypadkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Swiat jednym okiem poznawac 02.06.04, 22:01 Gość portalu: ANka napisał(a): > to tylko czasem jest wada. > Chcesz ujrzec perspektywe, proporcje? - jedna na to bywa rada. > Sa gorsze przypadlosci niz plaski swiat poznawac, > niektorzy tylko w plecy umieja kopa dawac. > W plecy, w kapturze, z ukrycia, > kupa, choc tez po omacku. > Intrygi w polityce, intrygi (panie Wacku). > > (Ew. zbieznosc imion przypadkowa) W przypadki ja nie wierze Niedobre moje Panie Ale czy to co piszesz to jest o KU KLUX KLANIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Tak osobliwym Ku klux klanie :) IP: *.ifn-magdeburg.de 02.06.04, 22:47 pod wodza Mirmila. Zabawy w tomka, mnie i innych najwyraznie go ekscytuja. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Majowa sielanka 02.06.04, 15:20 bigobserver napisał: > Jeden jest tylko problem > To powod rozterek moich > Czy jest wsrod nas ktos taki > Kto chama rozpozna wsrod swoich ? (Ja niestety moge tylko cytatem. Bozia poskapila talentow wlasnych :( ) "..i tym tylko od innych rozni sie ta ballada ze w tym miescie gdzies na prerii krancach na jednego mieszkanca jeden szeryf przypadal jeden szeryf, na jednego mieszkanca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dritte_dame Re: Majowa sielanka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.04, 15:20 bigobserver napisał: > Jeden jest tylko problem > To powod rozterek moich > Czy jest wsrod nas ktos taki > Kto chama rozpozna wsrod swoich ? (Ja niestety moge tylko cytatem. Bozia poskapila talentow wlasnych :( ) "..i tym tylko od innych rozni sie ta ballada ze w tym miescie gdzies na prerii krancach na jednego mieszkanca jeden szeryf przypadal jeden szeryf, na jednego mieszkanca." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto do wtrącalskiego na grożbę jego IP: *.chello.pl 02.06.04, 15:00 Ja się nie boję ja mam raka i tylko cieszy mnie myśl taka, że od dużego wysiłku dostaje ruptury się w tyłku Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: do wtrącalskiego na grożbę jego 02.06.04, 15:23 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > Ja się nie boję > ja mam raka > i tylko cieszy > mnie myśl taka, > że od dużego wysiłku > dostaje ruptury się w tyłku W porównaniu z rupturą w tyłku Wszystko inne ma wielkość pyłku Przecież zrobie dla ciebie wszystko Drogie ty moje biedaczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Gdy natura ubeka 02.06.04, 16:49 czas nie ucieka, pilkarskie rytmy, reguly stadionow. wrazliwosc zmiji, zyczliwosc paonow Wtracalski - przyjacielu- przypadloscia nienawisci dotknietych wielu. Do nienawisci dolacza sie zawisc, ze tylko oni czuja nienawisc. Swiat kameleona, oczy rozbiegane, tu wesza, tam donosow szukaja, czyjs blad - majac za strawe. A bledem tym naiwna zyczliwosc bywa. Choc to oni tak mysla. Dla innych to cecha urodziwa. Spojrz przyjacielu moj nieznany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13118403 w jezyku moim szczery, tam rozdwojona moralnosc, tam cienkie frajery:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Majowa sielanka IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 14:29 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Majowa sielanka IP: 5.5R* / 213.8.97.* 02.06.04, 14:00 Tylko sie nie zadreszczyj czy slyszysz ten tetent koni? wszystkojednokto? a coz to? To nie konie? To w mej glowie zydki graja ajajaj jak ujadaja oj boli, oj boli. A koncert jeszcze sie nie skonczyl zydki maja dlugi repertuar wiec drzyj sobie do woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 02.06.04, 14:24 Aż trzeszczy mi potylica Skąd wzieła się ta konnica! Tys widział na koniu Żyda? Przyśniło ci się chyba Lub to jest natręctw nerwica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ci co mysla potylica IP: *.ifn-magdeburg.de 02.06.04, 14:37 z nasunieta w przod przylbica, Sztandar depcza, Narod tlamsza sa juz za pan brat z ... afazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Majowa sielanka IP: 213.8.97.* 02.06.04, 15:22 Jam nie widzial, lecz ty czujesz jak w twej glowie zydki graja cos tam mrucza, skamla i ujadaja ajajaj oj oj oj jak ty to przezyjesz a repertuar maja dlugi i urozmaicony kidy juz poczujesz,ze jestes zmeczony przestaniesz bluznic, poprosisz o spokoj a zydki ucichna i nastanie pokoj to jest zydkow polityka trzeba tak pobic przeciwnika aby juz nigdy nie chcial wojny stal sie cichy, grzeczny i spokojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 02.06.04, 16:00 O czym ty piszesz człowieku Robicie to już od pół wieku "mruczą , skamlą, uladają" Palestynę ujażmiają. Więc nie lej mi wody To nie są metody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Majowa sielanka IP: *.chello.pl 03.06.04, 01:22 też znalazłem kurcze błąd ujarzmiają przez ż , ale wstyd,dobrze ,że AnkA ma dziś inne zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do wszystkojednokto IP: 83.130.186.* 03.06.04, 07:28 Czytalem, ze sa plany zmiany pisowni polskiej, poniewaz nasze kropeczki i kreseczki po wejsciu do Unii przysparzaja sporo problemow w rozmaitych ankietach i klawiaturach. Wiec n.p. bedzie rzaba, rzolnierz i inne slowa, w ktorych trzeba bedzie zlikwidowac kreseczki i kropeczki. To bedzie dopiero frajda. W hebrajskim nie ma samoglosek i duzych liter. Jest duzo (durzo) wygodniej. Ja tez nie mam polskich liter i czasami wychodza smieszne slowa. Kiedys napisalem, ze jadlem paczki czyli ponczki (celowo z bledem) i ktos mnie zapytal, a co bylo w tych paczkach? Pozdrawiam T44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do tomka IP: *.bb.netvision.net.il 03.06.04, 09:20 w paczkach byly mirmile i rozlupance. nie dojadles do konca, bo ci nie smakowalo i te resztki widzimy na forum. ty we wszystkim winien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Na postawe niektorych forumowiczow 02.06.04, 12:36 Wiernosc prawdzie ? Zarty ! Wiernosc nalezy sie Grupie Interes Grupy to Prawda a reszte mozna miec w... nie, nie- po moim trupie Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Na postawe niektorych forumowiczow 02.06.04, 12:46 bigobserver napisał: > Wiernosc prawdzie ? Zarty ! > Wiernosc nalezy sie Grupie > Interes Grupy to Prawda > a reszte mozna miec w... > nie, nie- po moim trupie Bardzo dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 A gdy noca czerwcowa 02.06.04, 13:15 przyjaciol grono zbierzesz, daj im poczuc zapach marzanny, nie naklaniaj do zwierzen. Pokaz lelka, daj wsluchac sie w glos jego zadki, ugotuj cos, albo lepiej wyjm zapasy z chatki. I mow, spiewaj, gawedz, a nade wszystko sluchaj. Nikt drogi ci nie wskaze. Zycie jest podla klamczucha. Podla lecz pelna uroku, w tym tkwi jego moc prawdziwa dojrzewa z wiekiem jak wino i z wiekiem go ubywa. Milego dnia czerwcowego dla samozwanczych poetow i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: A gdy noca czerwcowa IP: 5.5R* / 213.8.97.* 02.06.04, 13:25 Ale przyznasz, ze takie dialogi sa sympatyczniejsze. Nieprawdaz? Ide dzisiej poodychac na lonie natury, czyli na targ jarzynowo-owocowy. Wspaniale miejsce dla poetow. Kolorowo i spiewnie. Kazdy krzyczy innym tonem i zachwala swoj towar. Zupelnie jak koncert symfoniczny. To jest dopiero majowka!!! Pozdrawiam T44 Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Przyznam 02.06.04, 13:30 I zazdroszcze zyczliwie. Lubie takie kolorowe miejsca. No juz mnie wolaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Na postawe niektorych forumowiczow IP: *.bb.netvision.net.il 02.06.04, 14:34 bigobserver to w wielu rzeczach dobry.... ale sie za duzo nie produkuje.... Odpowiedz Link Zgłoś