Dodaj do ulubionych

Orban: próba puczu na Węgrzech

11.02.12, 19:28
Jak pisze prasa węgierska w swoim wystąpieniu przed Fidesz w Egerze Orban oskarżył CNN i węgierską opozycję o próby puczu na Węgrzech. Propagandowe zafałszowywane sytuacji na Węgrzech jakiego dopuszczał się CNN miało stworzyć wrażenie, że Orban nie ma poaparcia i że można go zmieść ze sceny politycznej:

www.krone.at/Nachrichten/Orban_sieht_Putschversuch_mit_CNN-Beteiligung-Wirbel_um_Vorwuerfe-Story-311281

Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Orban: próba puczu na Węgrzech 11.02.12, 22:52
      Coz,co raz to wiecej osob na Swiecie zaczyna doceniac wolne media.
    • felusiak1 Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny 11.02.12, 23:41
      CNN mówiąc po angielsku do kilku milionów ludzi głównie na lotniskowych poczekalniach
      spiskowało aby obalić Orbana. Dobre.....
      A podobno na działkach nic sie nie dzieje.........
      • igor_uk Re: Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny 11.02.12, 23:53
        felus,a ty znow zesz o tym samym.Czyz by nie wiedziales o tym,jak prasa potrafi z gowna ztobic bohatera,a z przyzwoitego czlowieka bandyte?
        i chociaz nie jestem zwolennikiem Orbana,ale to co w prasie rzeciwko niemu zorganizowali,przekracza poziom normalnosci.W porowniu z nim,Hitler zaczyna wydawac sie wprawie swietym.
        • eva15 Re: Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny 12.02.12, 00:14
          Igor, to bez znaczenia, co Ty czy ja myślimy o Orbanie. Orban - przywódca Węgier- został wybrany przez WEGROW ponad 60% głosów. Jak się Węgrom nie będzie podobał, to wybiorą innego. Co nam wszystkim do tego? Albo jest demokracja albo jej nie ma.
          • igor_uk Re: Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny 12.02.12, 00:19
            Ewa,a ja przeciez o tym samym. Uwazam,ze szkalujac Prezydenta,szkaluja Narod,ktory go wybral w demokratycznych wyborach.
            • eva15 Re: Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny 12.02.12, 00:26
              Tak, no właśnie. Ale szkalują dlatego, że Orban ośmiela się przeciwstawiać jedynie słusznej demokraturze. Już za samo to Orban, niezależnie od jego błędów, jest godzien szacunku - jak każdy, kto ma odwagę Dawida przeciw Goliatowi..
      • eva15 Re: Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny 12.02.12, 00:11
        Jakie lotniska i poczekalnie masz na myśli, amerykańskie? Orbanowi chodzi głównie o działalność CNN obliczoną na EU i Węgrów. Nie wiem, czy wiesz, ale tu też odbiera się CNN i podobnie jak w USA niektórzy wierzą w to, co słyszą. Jak rozpowszechniona jest wiara w media mainstreamowe wystarczy popatrzyć na to forum.
      • eva15 Feluś kryptostalinista 12.02.12, 00:22
        felusiak1 napisał:

>Wygląda na to, że kaftan bedzie potrzebny

Po raz kolejny wygląda na to, że jesteś kryptostalinistą. A to chcesz zakazywać wątków/forów, które ci się nie podobają, a to chcesz wysyłać nieprawidłowo myślących do psychuszki zawijając ich w kaftan.
        Jesteś chyba większym aktywistą nowego/starego systemu, niż on (system) od ciebie tego wymaga. Czemu tak się pchasz przed orkiestrę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka