Gość: pacyfista IP: *.72.3.213.cust.bluewin.ch 10.06.04, 19:05 Min. Zemke wczoraj mowil o udziale GROMu..Kolejna dezinformacja ? www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlie Pan Zemke akurat zaprzeczal temu IP: *.wachovia.com 10.06.04, 21:09 ale jesli ktos nie umie czytac, to co poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Pasyf czy ty chlopie nie masz innego zajecia?? IP: 208.247.54.* 10.06.04, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An American Re: Pasyf czy ty chlopie nie masz innego zajecia? IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 11.06.04, 00:18 PaSYF! Don't worry We're AMERICANS! We won't kill you. We'll simply kick your dirty ass! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Moje forum, moja paranoja, moje wwwpanstwozla!!!!! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 05:21 a wy wszyscy go home! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Tomson tez jest moj! Razem idziemy na parade! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 05:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Wielka mistyfikacja IP: 151.25.54.* 11.06.04, 21:35 Pytanie czemu Gazeta nie pisze prawdy o uwolnieniu zakladnikow wloskich i J. Kosa jest oczywiscie retoryczne. We Wloszech w sprawe uwolnienia wloskich zakladnikow zaangazowany byl Wloski Czerwony Krzyz i Gino Strada z organizacji Emergency, czyli organizacje i ludzie budzacy o niebo wieksze zaufanie niz Silvio Berlusconi i Michnik. Wg CRI i Strady zakladnicy zostali wykupieni, nie bylo zadnej brawurowej akcji sil specjalnych, wszystko odbylo sie jak w przypadku uwolnienia zolnierki Jessiki, sami Irakijczycy zadzwonili, ze mozna przyjechac po zakladnikow. Czyli kolejna wielka mistyfikacja oligarchii zachodnich wmawiajacych nam, ze zyjemy w demokracji. Wstyd i hanba dla GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś