5 miliardow baksow okazalo sie malo.
Gulf Arabs offered bribe to Russia for yes vote on Syria
"
But in what could be termed disgusting, despicable, and disgraceful was the reported offering of a $5 billion bribe for Russia’s yes vote by Bahrain’s Foreign Minister Shaikh Khalid bin Ahmed bin Mohammed Al Khalifa during a trip to Moscow prior to the UN Security Council vote. Our sources report that the Russian government flatly turned down the offer of the money, which was bundled by Bahrain, Saudi Arabia, Kuwait, Qatar, the United Arab Emirates, and Oman."
(
Ale co mozno bylo by naprawda nazwac obrzydliwym ,podlym i haniebnym, to propozycji lapowki w wysokosci 5 mlrd $ dla Rosji ,za poparcie rezolucji , od Ministra Spraw Zagranicznych Bahrajna szejka Khalid bin Ahmed bin Mohammed Al Khalifa podczas podrozy do Moskwy przed glosowaniem w RB ONZ. Nasze zrodlo podaje,ze Rzad Rosji kategorycznie odmowil przyjecie lapowki,na ktora zrzucili sie Bahrajn,Arabia Saudyjska, Kuwejt, Katar, Zjednoczone Emiraty Arabskie i Oman .#### tlumaczenie moje)
Under U.S. law, specifically, the Foreign Corrupt Practices Act, the involvement of any GCC financial institutions in arranging for bribe offers to Russia or China could be construed as a violation of the law. If Rice or other U.S. officials were involved with the GCC in making such offers, they could also be found in violation of federal law.
(
Zgodnie z prawem USA,a konkretnie Prawo USA o korupcji za granica ,uczestnictwo jakiej kolwiek instytucji finansowej Krajow Zatoki Perskiej w probie zorganizowania lapowki dla Rosji i Chin,moze byc potraktowano ,jako lamanie prawa.O ile Rice lub kazdy inny oficialny przedstawiciel USA byli w to zamieszane ,to oni rowniez moga byc uznane winnymi w lamaniu Federalnego Prawa.#####tlumaczenie nadal moje) .
Z zalinkowanego tekstu wynika,ze Chinam rowniez probowali wcisnac lapowke,ale tam propozycja byla wysmiana.Tak sadze,ze Chinczyki i bez lapowki nie wiedza co robic z tymi zielonymi smieciami,co juz posiadaja.
Nu i czas na tradycyjny sondaz (bardzo mnie podoba sie sondowac .he,he)
---------------------------------------