Dodaj do ulubionych

Propaganda?

21.06.12, 00:46
W Rio obrady ONZ, dyskutują szefowie państw, aż tu nagle

"Do przywódców zwróciła się 17-letnia uczennica z Nowej Zelandii Brittany Trifold, która mówiła o "złości z powodu stanu, w jakim znajduje się Ziemia"

Tak sobie po prostu weszła i przemówiła? Nie wiem kto tę sprawę przygotował, ale to już propaganda w dobrym starym stylu. Ktoś chyba uznał, że apeł młodej dziewczyny zawsze chwyci za serce.

wiadomosci.onet.pl/swiat/brazylia-poczatek-szczytu-onz-w-rio-de-janeiro,1,5166714,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Propaganda? i to szyta szpagatem z frędzlami 21.06.12, 01:01
      przed laty głównym promotorem globalnego ocieplenia była europa ale teraz kiedy siedzi po uszy w bagnie apetyty ustapiły a i publika zdaje się być coraz bardziej sceptyczna. w ameryce globalne ocieplenie podchwycili leftyści na czele z laureatem nagrody nobla, ale ten zaczął robić na tym pieniądze. no cóż , człowiek który stworzył internet wie jak zarabiać.
      zwracam uwagę, że pytania nie zadał chłopiec. typowy chwyt propagandowy. dziewczęta postrzegane są jako niewinne istoty.
      • misterpee Re: Rio swietne miejsce na taka impreze 21.06.12, 04:28
        hotele w Rio nie sa tanie. W Santa Teresa pokoj kosztuje ponad 3000 dolarow, a na Copacaban - Jezu !

Located in the historic and cultural heart of Rio de Janeiro (slums Santa Teresa), this 5-star boutique hotel offers a unique concept of tropical design and panoramic views of Rio de Janeiro’s bay.
        Price for 1 night
        Superior Double Room FREE cancellation- Only 2 left - US$ 1762.53
        Deluxe Double Room FREE cancellation- Only 4 left - US$ 1939.97
        Junior Suite with Mountain View FREE cancellation - Only 2 left - US$ 2575.78
        Master Suite (Mountain View) Last one! FREE cancellation - Only 1 left - US$ 4359.01
      • malkontent6 Re: Propaganda? i to szyta szpagatem z frędzlami 21.06.12, 04:40
        felusiak1 napisał:

> zwracam uwagę, że pytania nie zadał chłopiec. typowy chwyt propagandowy. dziewc
        > zęta postrzegane są jako niewinne istoty.

Dlatego napisałem, że to apel młodej dziewczyny ma działąć na kierownictwa państw.
      • silverbaum Re: Propaganda? i to szyta szpagatem z frędzlami 21.06.12, 15:34
        felusiak1 napisał:
        zwracam uwagę, że pytania nie zadał chłopiec. typowy chwyt propagandowy. dziewc
        > zęta postrzegane są jako niewinne istoty.

jasne :)
        ja tylko nie rozumiem jak pilkarze przed meczami prowadza po stadionie malych, niewinnych chlopcow za rece. pachnie mi to brzydko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka