Gość: Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 18.03.02, 00:52 warto poczekać na ładownie: ijk.netfirms.com/WTC1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 01:22 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > warto poczekać na ładownie: > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1 > .jpg</a> > > > > > > > > What to say to You? Just...I LOVE MY CITY,I'M PROUD OF IT ! GOD BLESS AMERICA ! KING! GOD BLESS YOU & YOUR ENTIRE FAMILY ! UNITED WE STAND !!!!! FOREVER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Even without twin towers still beautiful!!!!!!:-)) 18.03.02, 01:56 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > warto poczekać na ładownie: > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1 > .jpg</a> > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Even without twin towers still beautiful!!!!!!:-)) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 02:07 kochanka napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfir > ms.com/WTC1 > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi kochanko ! Hi King! Czy zauwazyliscie cos charakterystycznego na tym zdjeciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Even without twin towers still beautiful!!!!!!:-)) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 04:02 Gość portalu: jojo napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.n > etfir > > ms.com/WTC1 > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi kochanko ! Hi King! Czy zauwazyliscie cos charakterystycznego na tym zdjeci > u ? Jojo,ja zauwazylem cos niezwyklego. UUhhhhhhhhh,az mi ciarki po plecach przechodza .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Even without twin towers still beautiful!!!!!!:-)) IP: *.dyn.optonline.net 18.03.02, 05:16 Gość portalu: jojo napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.n > etfir > > ms.com/WTC1 > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hi kochanko ! Hi King! Czy zauwazyliscie cos charakterystycznego na tym zdjeci > u ? Charakterystyczne jest to ze New York nadal stoi i zawsze bedzie stal w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 03:30 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > warto poczekać na ładownie: > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1 > .jpg</a> > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Kingfisz:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 03:44 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfir > ms.com/WTC1 > > .jpg</a> > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Kingfisz:))))))) > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdziesz,jezeli chodzi o emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez,ja tez to w Polsce przed laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miastem dla wszystkich emigrantow z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszystkim?Pomimo roznic rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wilkiem dla sasiada nie jest ! Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jablka tego i w razie nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki sposob,aby to jablko zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 04:31 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.n > etfir > > ms.com/WTC1 > > > .jpg</a> > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Kingfisz:))))))) > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdziesz,jezeli chodzi o > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez,ja tez to w Polsce przed > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miastem dla wszystkich emigrant > ow > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszystkim?Pomimo roznic > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wilkiem dla sasiada nie jest > ! > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jablka tego i w razie > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki sposob,aby to jablko > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo ono prawdziwie piekne, ale Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I jego mieszkancy tez sa urodziwi:) Pozdrawiam najserdeczniej, Helga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 04:35 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank"> > ijk.n > > etfir > > > ms.com/WTC1 > > > > .jpg</a> > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Kingfisz:))))))) > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdziesz,jezeli chodzi o > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez,ja tez to w Polsce > przed > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miastem dla wszystkich emi > grant > > ow > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszystkim?Pomimo roznic > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wilkiem dla sasiada nie > jest > > ! > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jablka tego i w razie > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki sposob,aby to jablko > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo ono prawdziwie piekne, al > e > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I jego mieszkancy tez sa > urodziwi:) > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > Helga > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedna z naszych "pestek" ! Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 04:37 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > <a href="ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank > "> > > ijk.n > > > etfir > > > > ms.com/WTC1 > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Kingfisz:))) > )))) > > > > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdziesz,jezeli chodz > i o > > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez,ja tez to w Po > lsce > > przed > > > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miastem dla wszystkic > h emi > > grant > > > ow > > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszystkim?Pomimo ro > znic > > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wilkiem dla sasiad > a nie > > jest > > > ! > > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jablka tego i w ra > zie > > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki sposob,aby to ja > blko > > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! > > > > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo ono prawdziwie piekn > e, al > > e > > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I jego mieszkancy tez s > a > > urodziwi:) > > > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > > > Helga > > > > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedna z naszych "pestek" ! > Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! Egon, a dla ciebie jeszcze wieksza:)))))) Nie mam pojecia co to sa pestki, ale jestem zaszczycona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 04:44 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="ijk.netfirms.com/WTC1.jpg" > target="_blank"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank</a> > > "> > > > ijk.n > > > > etfir > > > > > ms.com/WTC1 > > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Kingfis > z:))) > > )))) > > > > > > > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdziesz,jezeli > chodz > > i o > > > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez,ja tez to > w Po > > lsce > > > przed > > > > > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miastem dla wszy > stkic > > h emi > > > grant > > > > ow > > > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszystkim?Pomi > mo ro > > znic > > > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wilkiem dla s > asiad > > a nie > > > jest > > > > ! > > > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jablka tego i > w ra > > zie > > > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki sposob,aby > to ja > > blko > > > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! > > > > > > > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo ono prawdziwie > piekn > > e, al > > > e > > > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I jego mieszkancy > tez s > > a > > > urodziwi:) > > > > > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > > > > > Helga > > > > > > > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedna z naszych "pestek" > ! > > Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! > > > Egon, a dla ciebie jeszcze wieksza:)))))) Nie mam pojecia co to sa pestki, ale > jestem zaszczycona:) PS. A wiesz co zrobilam? To zdjecie juz jest wydrukowane i wisi nad komputerem. Poprawia mi humor, jak sie na nie patrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 04:54 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="ijk.netfi > rms.com/WTC1.jpg""target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"</a> > > target="_blank"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank > </a> > > > "> > > > > ijk.n > > > > > etfir > > > > > > ms.com/WTC1 > > > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miastem, Ki > ngfis > > z:))) > > > )))) > > > > > > > > > > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdziesz,je > zeli > > chodz > > > i o > > > > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez,ja t > ez to > > w Po > > > lsce > > > > przed > > > > > > > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miastem dla > wszy > > stkic > > > h emi > > > > grant > > > > > ow > > > > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszystkim > ?Pomi > > mo ro > > > znic > > > > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wilkiem > dla s > > asiad > > > a nie > > > > jest > > > > > ! > > > > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jablka t > ego i > > w ra > > > zie > > > > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki sposob > ,aby > > to ja > > > blko > > > > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! > > > > > > > > > > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo ono prawdz > iwie > > piekn > > > e, al > > > > e > > > > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I jego mieszk > ancy > > tez s > > > a > > > > urodziwi:) > > > > > > > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > > > > > > > Helga > > > > > > > > > > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedna z naszych "pe > stek" > > ! > > > Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! > > > > > > Egon, a dla ciebie jeszcze wieksza:)))))) Nie mam pojecia co to sa pestki, > ale > > jestem zaszczycona:) > > > PS. A wiesz co zrobilam? To zdjecie juz jest wydrukowane i wisi nad komputerem. > > Poprawia mi humor, jak sie na nie patrze:) > Ciesze sie,ze kochasz nasze miasto z sercem ,ktore moslemskie kindzaly czesciowo zranic potrafily ! Ale.... to nie koniec,prawdziwy czas odwetu krwawego nadejdzie ! Odwetu ostatecznego takiego,ktory i twoja Ojczyzne przed tym bydlem na wieki ochroni ! GOD BLESS AMERICA ! GOD BLESS POLAND! GOD BE WITH US ,PLEASE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 05:13 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href= > "http://ijk.netfi"target="_blank">ijk.netfi</a> > > rms.com/WTC1.jpg""target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"</a> > > > target="_blank"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_ > blank > > </a> > > > > "> > > > > > ijk.n > > > > > > etfir > > > > > > > ms.com/WTC1 > > > > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym miaste > m, Ki > > ngfis > > > z:))) > > > > )))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie znajdzie > sz,je > > zeli > > > chodz > > > > i o > > > > > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,Ty tez > ,ja t > > ez to > > > w Po > > > > lsce > > > > > przed > > > > > > > > > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym miaste > m dla > > wszy > > > stkic > > > > h emi > > > > > grant > > > > > > ow > > > > > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym wszy > stkim > > ?Pomi > > > mo ro > > > > znic > > > > > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nich wil > kiem > > dla s > > > asiad > > > > a nie > > > > > jest > > > > > > ! > > > > > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z pestek jab > lka t > > ego i > > > w ra > > > > zie > > > > > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w taki s > posob > > ,aby > > > to ja > > > > blko > > > > > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! > > > > > > > > > > > > > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo ono p > rawdz > > iwie > > > piekn > > > > e, al > > > > > e > > > > > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I jego m > ieszk > > ancy > > > tez s > > > > a > > > > > urodziwi:) > > > > > > > > > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > > > > > > > > > Helga > > > > > > > > > > > > > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedna z naszyc > h "pe > > stek" > > > ! > > > > Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! > > > > > > > > > Egon, a dla ciebie jeszcze wieksza:)))))) Nie mam pojecia co to sa pe > stki, > > ale > > > jestem zaszczycona:) > > > > > > PS. A wiesz co zrobilam? To zdjecie juz jest wydrukowane i wisi nad komput > erem. > > > > Poprawia mi humor, jak sie na nie patrze:) > > > > Ciesze sie,ze kochasz nasze miasto z sercem ,ktore moslemskie kindzaly czesciow > o > zranic potrafily ! Ale.... to nie koniec,prawdziwy czas odwetu krwawego > nadejdzie ! Odwetu ostatecznego takiego,ktory i twoja Ojczyzne przed tym bydlem > > na wieki ochroni ! GOD BLESS AMERICA ! GOD BLESS POLAND! GOD BE WITH > US ,PLEASE !!! AND GOD BLESS THE NEW YORK CITY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 05:20 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href=" > 0a href= > > "http://ijk.netfi"target="_blank">ijk.netfi</a> > > > rms.com/WTC1.jpg""target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"</a > > > > > > target="_blank"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"targ > et="_ > > blank > > > </a> > > > > > "> > > > > > > ijk.n > > > > > > > etfir > > > > > > > > ms.com/WTC1 > > > > > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejszym m > iaste > > m, Ki > > > ngfis > > > > z:))) > > > > > )))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie nie zna > jdzie > > sz,je > > > zeli > > > > chodz > > > > > i o > > > > > > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje miasto,T > y tez > > ,ja t > > > ez to > > > > w Po > > > > > lsce > > > > > > przed > > > > > > > > > > > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kochanym m > iaste > > m dla > > > wszy > > > > stkic > > > > > h emi > > > > > > grant > > > > > > > ow > > > > > > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze w tym > wszy > > stkim > > > ?Pomi > > > > mo ro > > > > > znic > > > > > > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt z nic > h wil > > kiem > > > dla s > > > > asiad > > > > > a nie > > > > > > jest > > > > > > > ! > > > > > > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z peste > k jab > > lka t > > > ego i > > > > w ra > > > > > zie > > > > > > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza sie w t > aki s > > posob > > > ,aby > > > > to ja > > > > > blko > > > > > > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELGO ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem, bo > ono p > > rawdz > > > iwie > > > > piekn > > > > > e, al > > > > > > e > > > > > > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:))))) I j > ego m > > ieszk > > > ancy > > > > tez s > > > > > a > > > > > > urodziwi:) > > > > > > > > > > > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > > > > > > > > > > > Helga > > > > > > > > > > > > > > > > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedna z n > aszyc > > h "pe > > > stek" > > > > ! > > > > > Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! > > > > > > > > > > > > Egon, a dla ciebie jeszcze wieksza:)))))) Nie mam pojecia co to > sa pe > > stki, > > > ale > > > > jestem zaszczycona:) > > > > > > > > > PS. A wiesz co zrobilam? To zdjecie juz jest wydrukowane i wisi nad k > omput > > erem. > > > > > > Poprawia mi humor, jak sie na nie patrze:) > > > > > > > Ciesze sie,ze kochasz nasze miasto z sercem ,ktore moslemskie kindzaly cze > sciow > > o > > zranic potrafily ! Ale.... to nie koniec,prawdziwy czas odwetu krwawego > > nadejdzie ! Odwetu ostatecznego takiego,ktory i twoja Ojczyzne przed tym b > ydlem > > > > na wieki ochroni ! GOD BLESS AMERICA ! GOD BLESS POLAND! GOD BE WITH > > US ,PLEASE !!! > > AND GOD BLESS THE NEW YORK CITY!!!!!!! > > F O R E V E R !!! AND OUR BRESLAU TOO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: ____________NEW YORK!!!!!!!______________:))) IP: *.246.76.167.Dial1.NewYork1.Level3.net 18.03.02, 05:50 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href > =" > > 0a href= > > > "http://ijk.netfi"target="_blank">ijk.netfi</a> > > > > rms.com/WTC1.jpg""target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"& > #60/a > > > > > > > > target="_blank"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg > "targ > > et="_ > > > blank > > > > </a> > > > > > > "> > > > > > > > ijk.n > > > > > > > > etfir > > > > > > > > > ms.com/WTC1 > > > > > > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Miasto New York dalej jest najpiekniejs > zym m > > iaste > > > m, Ki > > > > ngfis > > > > > z:))) > > > > > > )))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak Helgo,piekniejszego miasta na Swiecie ni > e zna > > jdzie > > > sz,je > > > > zeli > > > > > chodz > > > > > > i o > > > > > > > > emigracje ! Wiadomo,ze kazdy kocha swoje mia > sto,T > > y tez > > > ,ja t > > > > ez to > > > > > w Po > > > > > > lsce > > > > > > > przed > > > > > > > > > > > > > > > > laty pozostawione....Ale New York jest kocha > nym m > > iaste > > > m dla > > > > wszy > > > > > stkic > > > > > > h emi > > > > > > > grant > > > > > > > > ow > > > > > > > > z krajow swiata calego. I co najdziwniejsze > w tym > > wszy > > > stkim > > > > ?Pomi > > > > > mo ro > > > > > > znic > > > > > > > > rasowych,kulturalnych,religijnych itd. nikt > z nic > > h wil > > > kiem > > > > dla s > > > > > asiad > > > > > > a nie > > > > > > > jest > > > > > > > > ! > > > > > > > > Po prostu ,mieszkajac tutaj ,jestes jedna z > peste > > k jab > > > lka t > > > > ego i > > > > > w ra > > > > > > zie > > > > > > > > nieszczescia,wszystkie te pestki jednocza si > e w t > > aki s > > > posob > > > > ,aby > > > > > to ja > > > > > > blko > > > > > > > > zdrowszym bylo ! I DALEJ ZYLO !!!! Pzdr.HELG > O ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzieki, Egon! ja w swoim miescie zakochana jestem > , bo > > ono p > > > rawdz > > > > iwie > > > > > piekn > > > > > > e, al > > > > > > > e > > > > > > > Nowy Jork jest miastem o urodzie jak z basni:)))) > ) I j > > ego m > > > ieszk > > > > ancy > > > > > tez s > > > > > > a > > > > > > > urodziwi:) > > > > > > > > > > > > > > Pozdrawiam najserdeczniej, > > > > > > > > > > > > > > Helga > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja tez Cie Helga pozdrawiam! Szkoda,ze nie jestes jedn > a z n > > aszyc > > > h "pe > > > > stek" > > > > > ! > > > > > > Anyway,DUZA BUZKA FOR YOU,MEIN SCHATZ !!! > > > > > > > > > > > > > > > Egon, a dla ciebie jeszcze wieksza:)))))) Nie mam pojecia c > o to > > sa pe > > > stki, > > > > ale > > > > > jestem zaszczycona:) > > > > > > > > > > > > PS. A wiesz co zrobilam? To zdjecie juz jest wydrukowane i wisi > nad k > > omput > > > erem. > > > > > > > > Poprawia mi humor, jak sie na nie patrze:) > > > > > > > > > > Ciesze sie,ze kochasz nasze miasto z sercem ,ktore moslemskie kindzal > y cze > > sciow > > > o > > > zranic potrafily ! Ale.... to nie koniec,prawdziwy czas odwetu krwawe > go > > > nadejdzie ! Odwetu ostatecznego takiego,ktory i twoja Ojczyzne przed > tym b > > ydlem > > > > > > na wieki ochroni ! GOD BLESS AMERICA ! GOD BLESS POLAND! GOD BE WITH > > > US ,PLEASE !!! > > > > AND GOD BLESS THE NEW YORK CITY!!!!!!! > > > > > > F O R E V E R !!! AND OUR BRESLAU TOO !!!! Hallo Egon ! God bless you ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish <=================================> IP: *.dyn.optonline.net 18.03.02, 04:59 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > warto poczekać na ładownie: > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1 > .jpg</a> > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: <=================================> IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 05:02 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.netfir > ms.com/WTC1 > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > King! W tym zdjeciu jest cos niepowtarzalnego ! Wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: <=================================> IP: *.proxy.aol.com 18.03.02, 05:05 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.n > etfir > > ms.com/WTC1 > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > King! W tym zdjeciu jest cos niepowtarzalnego ! Wiesz o co chodzi? Na tym mozemy zrobic interes! Wierz mi,ja cie nie klamie ,jak Boga kocham ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: <=================================> IP: *.dyn.optonline.net 18.03.02, 06:05 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank">ijk.n > etfir > > ms.com/WTC1 > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > King! W tym zdjeciu jest cos niepowtarzalnego ! Wiesz o co chodzi? Wiem Egon, dlatego je powiesilem. Nowy York is Well. Fuck you Osama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: <=================================> IP: *.dyn.optonline.net 18.03.02, 06:09 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank"> > ijk.n > > etfir > > > ms.com/WTC1 > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > King! W tym zdjeciu jest cos niepowtarzalnego ! Wiesz o co chodzi? > > Wiem Egon, dlatego je powiesilem. Nowy York is Well. Fuck you Osama. > Zboczeniec myslal ze dwa budynki zwali i juz po nas. HE. Nie tylko ze nie jest po nas ale jestesmy silniejsi. NEXT PLEASE. Pzdr Egon Kingfish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: <=================================> IP: *.246.76.167.Dial1.NewYork1.Level3.net 18.03.02, 06:22 Gość portalu: Kingfish napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > <a href="ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank > "> > > ijk.n > > > etfir > > > > ms.com/WTC1 > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > King! W tym zdjeciu jest cos niepowtarzalnego ! Wiesz o co chodzi? > > > > Wiem Egon, dlatego je powiesilem. Nowy York is Well. Fuck you Osama. > > > > Zboczeniec myslal ze dwa budynki zwali i juz po nas. HE. Nie tylko ze nie jest > po > nas ale jestesmy silniejsi. NEXT PLEASE. > Pzdr Egon > Kingfish > Hi King,ja Friend od Egon,pacz na tozdiencie u gury i powiedsz co bylo OK? To jest money ty to dales na inter a my nie musimy cie oszukac,bo my nie swiniaki i podzelimyy sie s toba honorariami OK? Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: <=================================> 19.03.02, 21:27 Gość portalu: Dave napisał(a): > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a): > > > > > > > > > > > warto poczekać na ładownie: > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="ijk.netfirms.com/WTC1.jpg" > target="_blank"target="_blank">ijk.netfirms.com/WTC1.jpg"target="_blank</a> > > "> > > > ijk.n > > > > etfir > > > > > ms.com/WTC1 > > > > > > .jpg</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > King! W tym zdjeciu jest cos niepowtarzalnego ! Wiesz o co chodz > i? > > > > > > Wiem Egon, dlatego je powiesilem. Nowy York is Well. Fuck you Osama. > > > > > > > Zboczeniec myslal ze dwa budynki zwali i juz po nas. HE. Nie tylko ze nie > jest > > po > > nas ale jestesmy silniejsi. NEXT PLEASE. > > Pzdr Egon > > Kingfish > > > > Hi King,ja Friend od Egon,pacz na tozdiencie u gury i powiedsz co bylo OK? To > jest money ty to dales na inter a my nie musimy cie oszukac,bo my nie swiniaki > i > podzelimyy sie s toba honorariami OK? Have a drink Dave. Odpowiedz Link Zgłoś