igor-z-uk 17.12.12, 16:59 Co to jest? msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/IMG_1481.photoblog600.jpg Temu kto pierwszy udzieli prawidlowa odpowiedz,wyszle unikatowe zdjecia ,jak rowniez katalog obrazow ,ktore namalowal Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rat_canals Re: Zagadka. 17.12.12, 17:49 escapethecrappycrap.freeforums.net/index.cgi?board=useco&action=post&thread=164"e=3329&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk rat_canals . 17.12.12, 17:59 Czy masz aktywna poczte ? Bo mam taki komunikat: rat_canals UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Zagadka zostala rozwiazana. 17.12.12, 18:06 Forumowicz rat_canals dal prawidlowa odpowiedz ,wklejajac link . Oczywiscie mogl by bardziej wysilic sie i cos napisac od siebie,ale warunka takiego ja nie stawialem,a co za tym idzie,ogloszam go zwyciezca. A na zalinkowanym obrazku widac krowe na ranczo Jacki Schilke,ktora jest pozbawiona czesci ogona,krowa go po prostu stracila.Przypadek nie jest uosobiony,wszedzie gdzie wydobywa sie gaz z lupkow,bydlo zaczyna chorowac i padac.Naukowce nie wiedza o co chodzi,chociaz pewne przypuszczenia sa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Zagadka zostala rozwiazana. 17.12.12, 18:17 igor_uk napisał: > A na zalinkowanym obrazku widac krowe na ranczo Jacki Schilke,ktora jest pozba > wiona czesci ogona,krowa go po prostu stracila. ----------------------- Igorku, a jeśli krowa ma 2 ogony, to co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wojtus. 17.12.12, 18:39 igor_uk napisał: > Po ile dzis sprzedawales ziemnika na bazarze? ----------- Igorku, co jedzą renifery? Napisz. Ja nie wiem, chyba widziałem te zwierzęta w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: rat_canals . 17.12.12, 19:50 igor_uk napisał: > > Czy masz aktywna poczte ? > Bo mam taki komunikat: > > rat_canals > UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU > witaj, moja poczta jest ok, pisalem do Ciebie ale Delivery to the following recipient failed permanently: igor-z-uk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wojtus. 17.12.12, 19:59 Do budy,bo ziemniaki cie ukradna.To za co urzadzisz Swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Igorku - nie denerwuj się 17.12.12, 21:12 Zły adres e-mailowy podałem? Nie znam numeru Twojego igloo. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Igorku - nie denerwuj się 17.12.12, 21:26 wojtus,ja nie denerwuje ie. A tylko martwie sie o ciebie . p.s. Mowilem tobie,ze jestes bardzo pozyteczny? A czy cos wiesz o pozytecznych idiotach? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 lubię chamów, rosyjskich toże 17.12.12, 17:59 Segiej Łagrow "powiedział, że ani USA, ani UE nie skłonią Rosji do oddania Polsce wraku..." www.wprost.pl/ar/380797/Ziobro-Rosja-gra-z-nami-brutalnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: wojtus. 17.12.12, 18:10 Igorku, nikt rozsądny nie uda się do Rosji na wycieczkę, wczasy, narty, ... . Wroga ziemia. Ponimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wojtus. 17.12.12, 18:31 Skup sie na tym,z czego zyjesz,czyli handel kartoflami na miejscowym bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: wojtus. 17.12.12, 18:39 Nie ma nic na sprzedanie wszystkie mu wypadly od tylu strony a od tych gazow ktore puszcza to i stracil ogona.... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk magna. 17.12.12, 18:52 wojtus jest ciezkim przypadkiem klinicznym.kiedys on probowal pisac cos "madrego",ale wychodzilo jeszcze bardziej smiesznie,niz jego wypociny o kartoflach. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: magna. 17.12.12, 18:57 Tak to jest jak sie zaczyna z Borcia. Jednak Borcia to umie borowac......Wojtus nie przypuszczal.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: magna. 17.12.12, 19:05 5magna napisał(a): > Tak to jest jak sie zaczyna z Borcia. Jednak Borcia to umie borowac......Wojtus > nie przypuszczal.... ----------- Bercik, Ty pisałeś, że masz stodołę. Po co Ci ona? Zamieszkaj obok Igorka w igloo. Ty masz 5 arów ziemi, a Igorek ma 5 tys. hektarów śniegu. Przecież możesz kupić więcej niż on śniegu. A stodołę możesz mieć budulca, że ho ho ho. Jak Ci zabraknie budulca (śniegu) Igorek Ci pożyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 ceny kartofli 17.12.12, 18:58 Igorku, jeszcze w 1 miejscu w Polsce możesz kupić kartofle za 0,40 złocisza. Były po 0,17 zł. Taniej już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: ceny kartofli 17.12.12, 19:39 A ile kosztuja te twoje kartofle podgrzewane do 36.6 C, Czy bezpieczne dla swin???? Jezeli tak to masz miejsce za moja stodola... Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Zagadka. 20.12.12, 05:32 igor co z ta nagroda? wyslalem pare emaili a moze to obiecanki cacanki? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Sorry,rc. 20.12.12, 17:00 bardzo rzadko zagladam do tej skrzynki.Juz sprawdzilem i odpisze. Nagroda nalezy sie tobie i jest twoja. Jeszcze raz gratuluje zwyciestwa! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Zagadka. 20.12.12, 07:11 sayanythingblog.com/entry/if-you-cant-find-evidence-of-an-environmental-disaster-just-make-it-up/ don't by anything at the face value. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 22.12.12, 11:40 felusiak1 napisał: don't by anything at the face value. Felus,tobie chodzilo,chyba,o: don't buy anything at the face value. Co dotyczy zalinkowaneggo przez ciebie tekstu,to wybacz,to jeszcze wiekszy shit,niz ten,zjecie z ktorego ja wykorzystalem. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Re: Zagadka. 22.12.12, 13:13 Ja bym odpowiedzial, ze to klasyczny przyklad ekstensywnego gospodarstwa, ktorego zaletami moze byc unikalny sklad miesa wolowego. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 22.12.12, 13:17 I o to w tym watku chodzi. czy ktos widzial na wlasny oczy,jak metale ciezkie zabijaj ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Re: Zagadka. 22.12.12, 13:35 Ludzie "kupuja" oczami, a nie rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zagadka. 22.12.12, 14:57 To prawda,ale bardziej dla nich liczy sie cena. A co jest dziwnie,im wiecej w produktach spozywczych pierwiastkow a tabeli Mendelejewa i to z dolu tej tabeli,tym tansze te produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 igorczik,najbardziej z metali ciezkich zabija lom. 22.12.12, 21:02 Ale na ciebie wystarczy ceglowka....:-)))) igor_uk napisał: > I o to w tym watku chodzi. > czy ktos widzial na wlasny oczy,jak metale ciezkie zabijaj ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk yureczek,jestes ,jak wojtus. 22.12.12, 21:07 Musze tobie podziekowac za to,ze wyciagasz moi watki . Jestes bardzo pozyteczny .A moze uzyteczny? Czy slyszales cos o pozytecznych idiotach? Odpowiedz Link Zgłoś