Dodaj do ulubionych

A jednak, rosyjska agentura działa...

20.01.13, 19:27
Kiedy zobaczyłem ten tekst na rosyjskim forum, to pomyślałem, że to znowu komsomolska prowokacja. Ale gdzie tam, to najprawdziwszy tekst zapraszający Rosjan do inwazji na naszą Najjaśniejszą Pomroczną. To wręcz świętokradztwo w obliczu obchodów (na najwyższych tonach) kolejnego powstania zakończonego "moralnym zwycięstwem"!

www.tokfm.pl/blogi/profesor-mochow/2013/01/rosjanie_zapraszamy/1
PS. Zastanawiam się, czy ten rzekomy prof. Mochowski to nie jest przypadkiem borrka. Styl bardzo podobny;)
Obserwuj wątek
    • mara571 to jest prowokacja, ale polska 20.01.13, 19:42
      blog jest pisany od 25 dni.
      Polowa wpisow to ataki na KK i ksiezy.
      Jeden pozornie przeciwko palikocietom, ale to dla mnie sciema, bo facet raczej nalezy do tej formacji.
      Oczywiscie facio nie jest profesorem, nie siedzi w Chicago, tylko w Warszawie.
      www.tokfm.pl/blogi/profesor-mochow
      • igor_uk Biedna mara. 20.01.13, 19:47
        Wszedzie weszy spiski i prowokacje.
        A nie slowem nie odniosla sie do teksu,a tylko prowadzi sledztwo .
        Tym razem znalazla agenta,ale nie Putina,a Palikota.
        • mara571 Re: Biedna mara. 20.01.13, 19:58
          mozesz sprawdzic wpisy na nowiutenkim blogu samozwanczego profesora zwyczajnego z Chicago.
          • igor_uk Re: Biedna mara. 20.01.13, 20:02
            Nie musze,przeciez to Ty juz zrobial,mara.Ja tobie wierze.
            A co sadzisz o tekscie?
            • mara571 Re: Biedna mara. 20.01.13, 20:06
              celowa prowokacja.
              Wsrod blogerow jest olbrzymia konkurencja. Aby byc zauwazonym, trzeba albo juz miec nazwisko i pozycje w konkretnej dziedzinie albo stawiac skandalizujace tezy.
              Facet nalezy do tych drugich.
              • igor_uk Re: Biedna mara. 20.01.13, 20:08
                Co w tej tezie jest niezgodnego z prawda historyczna?
                • yurek11111 Biedny igorczik,ciebie jak Lubata... 20.01.13, 20:24
                  ...porabalo ostatecznie...
                  Najpierw babcia Zosia ze Szczecina,teraz jakis "szemrany" profesor wyrocznia "prawdy historycznej", ech,forumowa agentura trzeciego sortu.... :-)))))))

igor_uk napisał:

> Co w tej tezie jest niezgodnego z prawda historyczna?
                  • igor_uk yurek ,to moze ty odpowiesz. 20.01.13, 20:42
                    Co w tym tekscie nie jest prawda?
                    • mongolszuudan Re: yurek ,to moze ty odpowiesz. 20.01.13, 20:50
                      Stany jeszcze nie calkiem Zjedzone
            • eva15 Mara tropicielka agentów bez poczucia humoru 20.01.13, 22:35
              Igor, facet robi sobie jaja tytułując się profesorem z Chicago, co od razu rozpoznał Lubat. Mara oczywiście wzięła to na serio i wytropiła oszusta!
              • mara571 A z czego to wydedukowlas? 20.01.13, 22:43
                Mam na mysli to o mnie napisalas.
                • igor_uk Re: A z czego to wydedukowlas? 20.01.13, 22:48
                  Mara,chyba cos z twoim tekstem jest nie tak,lub moj polski jest gorszy, niz sadzilem.
                  Nie moge zrozumiec tego ,co napisalas:
                  "A z czego to wydedukowlas?.. Mam na mysli to o mnie napisalas."

mara,albo popraw ten tekst,albo udziel mnie lekcje jezyka polskiego.
                • eva15 Re: A z czego to wydedukowlas? 20.01.13, 23:13
                  Z twojej wypowiedzi, z zapałem wykryłaś, że to nie jest profesor i nie z Chicago.
                  Brawo!
              • igor_uk Re: Mara tropicielka agentów bez poczucia humoru 20.01.13, 22:45
                Ewa,przeciez pisalem do Lubata( na dole watku widac ten wpis) ,ze jednego przyglupa on zlapal w swoja siec.Ale bylem na tyle delikatny,ze o marie nic nie wspomnialem.Jednak jej plec powstrzymuje mnie przed atakiem na nia.
              • malkontent6 Re: Mara tropicielka agentów bez poczucia humoru 21.01.13, 03:57
                eva15 napisała:

> Igor, facet robi sobie jaja

Prawdopodobnie masz rację, Ewcoi, ale przyznam, że gdy po raz pierwszy przeczytałem ten tekst miałem wrażenie, że jego autorem był ktoś z twojej drużyny. :)
                • eva15 Re: Mara tropicielka agentów bez poczucia humoru 21.01.13, 14:48
                  Nie zrozumiałeś, ja miałam na myśli jego nicka. On z tym nickiem robi sobie jaja.
              • mara571 poczucie humoru evci jest dosc specyficzne 21.01.13, 16:12
                jesli bawia ja wpisy na tym blogu typu:

"Co tam -50 czy +50, huragany i powodzie wobec największego nieszczęścia w postaci kaczorydzykowych oszołomów! Opętane przez szatana mohery, pany salezjany, pijane kibole pod wodzą purpurowych indywiduów, bezczeszczące nasze narodowe sanktuaria, cmentarze, uroczystości - to dla normalnych Polaków prawdziwy kataklizm! Czy w toruńskiej sekcie jest ktoś nieopętany? A w pissekcie - czy jest ktoś normalny? Czy w tłuszczy smoleńskiej jest choć jeden umysłowozdrowy? To pytania retoryczne, oczywista oczywistość."

Bawia cie takie okreslenia rodakow?

Mnie nie, Ale jak wiadomo brakuje mi poczucia humoru.

www.tokfm.pl/blogi/profesor-mochow/2013/01/rok_katastrof/1
                • igor_uk Mara,nie pograzaj sie. 21.01.13, 16:29

Ten watek byl zartem Lubata.

p.s. Cos z toba ostatnio dzieje sie niedobrego . Mam nadzieje,ze w domu u Ciebie wszystko OK i ze to tylko skutek zimowej depresji.
                  Usmiechnij sie,wiecej luzu!
                  • mara571 Moglbys przestac sie wtracac? 21.01.13, 19:17

• igor_uk To forum publiczny. 21.01.13, 19:20
                      I tu sprawy prywatne nie zalatwiaja sie.
                      • mara571 Jesli juz to publiczne 21.01.13, 19:38
                        I wymaga troche kultury od dyskutantow.
                        • igor_uk Re: Jesli juz to publiczne 21.01.13, 19:40
                          Dzieki,za lekcje polskiego.Ciagle zapominam,ze slowo forum,to rodzaj nijaki.
                          Co dotyczy kultury,to zgadzam sie z tym,jak najbardziej .
                        • eva15 Re: Jesli juz to publiczne 21.01.13, 22:41
                          Najwyraźniej forum po rosysku jest "ten" forum, czyli rodzaju męskiego, więc Igorowi się myli, to normalne. Ja czasem z rozpędu piszę "ta" Bundesbank, zamiast "ten".
                          • igor_uk Zgadza sie,Ewa. 21.01.13, 22:47
                            Forum w jezyku rosyjskim jest rodzaju meskiego .Dla tego mnie i myli sie.
                            • eva15 Re: Zgadza sie,Ewa. 21.01.13, 23:16
                              Igor, a pamiętasz jak Cię uczyłam pisać dlaczego nie dla czego? Nawet wielkrotnie to powtórzyłeś poprawnie, ale później znów wróciłeś do rosyjskiej pisowni (staropolskiej zresztą też) . To tylko dowód na to, że z wiekiem trudniej jest sioę uczyć języków, gorzej się zapamiętuje. Ale właśnie dlatego i tak podziwiam Twoje postępy w nauce, słownictwo bardzo Ci się bogaci, potrafisz już nawet gadać polskim slangiem.
                              • igor_uk Re: Zgadza sie,Ewa. 21.01.13, 23:21
                                Ewa,moim problemem z pisaniem jest to,ze ja opanowalem sztuke szybkiego czytania. Widze nie pojedyncze slowa,a cale zdania .I tak,w sumie i pisze.
                                Bardzo czesto w moich tekstach brakuje slow,ktore w glowie mialem,ale nie wpisalem.
                                Jak w swoim czasie pytalem u innych,kto tak czyta jak i ja,to mowili,ze maja podobny problem.
                                • eva15 Nie zgadzamsię Igorze 22.01.13, 00:02
                                  Trudno mi się z tym, co piszesz, zgodzić.
                                  Ja błyskawicznie czytam po polsku, bardzo szybko po niemiecku, dokładnie w tej kolejności: najpierw język ojczysty - ten jest głęboko we krwi, później - ten najlepiej ( w moim przypadku solidnie) wyuczony, no i na codzień używany.
                                  Po angielsku, w języku, który niegdyś znałam b. dobrze (prywatne lekcje od ca 10. roku życia plus później szkoła), ale od lat na codzień nie używam, czytam już wolniej, niby relatywnie płynnie, ale jednak dalece nie tak szybko jak po niemiecku, którego nauczyłam się później, za to o wiele dogłębniej i z piewszej ręki . Wiadomo - dopiero Übung macht den Meister, czyli ćwiczenie/praktyka czyni mistrza. Po rosyjsku, który niegdyś znałam najlepiej po j. polskim (szkoła z wykładowym rosyjskim ) czytam jeszcze trochę wolniej niż po angielsku, bo z angielskim na Zachodzie jednak znacznie częściej się stykam, zwłaszcza zawodowo, niż z rosyjskim.
                                  Po rosyjsku dukam sobie, jak powiada borrcia i trochę się z nim zgadzam, choć aż tak źle, jak on dowcipkuje, wcale nie jest. No ale skromna jest z natury:-) Więc nawet już nie wspomnę, że dukam ciut, ciut (słabiutko) po łacinie (nie ze szkoły, a z domu), co trochę pomaga w rozumieniu włoskiego i francuskiego (którego się uczyłam, lecz zaniechałam- to nie na moją głowę:-)

Co chcę powiedzieć - wierzę Ci, że czytasz błyskawicznie po rosyjsku, ale nie sądzą, by mogło się to odnosić do polskiego czy angielskiego, o ile nie uczyłeś się ich jako dziecko. Język obcy, wyuczony w późniejszym wielku nie jest językiem wewnętrznym, automatycznym.
                                  • igor_uk Re: Nie zgadzamsię Igorze 22.01.13, 00:13
                                    Ewa,to nie ma nic do rzeczy,w jakim jezyku czytam. Ja po innemu juz nie potrafie.
                                    Moi oczy wychwytuja cale zdania,linijki .
                                    Mowimy,chyba,o roznych rzeczach.
                                    • eva15 Re: Nie zgadzamsię Igorze 22.01.13, 01:30
                                      Twoje oczy wychwytują z SENSEM (ze zrozumieniem) tak samo szybko linijki po polsku, angielsku, jak po rosyjsku?
                                      • igor_uk Re: Nie zgadzamsię Igorze 22.01.13, 16:55
                                        Ewa,widze,ze rozmowiamy kazdy o swoim.
                • eva15 Znów nie zrozumiałaś tekstu 21.01.13, 16:41
                  Gdzie ja powiedziałam, że mnie to bawi, no GDZIE?
                  • mara571 Klasyka, tylko ty rozumiesz 21.01.13, 19:37
                    Te prowokacje maja swoj cel.
                    Po tekscie o Armii Czerwonej pojawila sie falszywka o Wyszynskim. Nie prokuratorze stalinowskim, ale o Prymasie Tysiaclecia.
                    Powtarzanie wyzwisk, ktorych uzywaja etatowi forumowicze z pierwszych stron tez nie jest przypadkowe. Polacy powinni sie wzajemnie upokarzac, opluwac.
                    O to chodzi w tej grze prowadzonej bardzo profesjonalnie.
                    • eva15 Re: Klasyka, tylko ty rozumiesz 21.01.13, 22:39
                      Jeszcze raz - przecież ja tego faceta gdzie nie bronią ani nie popieram. Zwróciłam tylko uwagę na to, że ten jego pseudo-profesor to dla jaj.
        • malkontent6 Mara ma rację 20.01.13, 22:27
          Igor, przeczytałem tekst tego "profesora" jeszcze raz i mam wrażenie, że koleś próbuje jakoś zaistnieć więc pisze głupoty.
          • igor_uk malkontent. 20.01.13, 22:33
            Moze i tak,ale ja prosilem mare,a pozniej yurka,zeby napisali,co w tym tekscie jest klamstwem.
            Przeciez musze wiedziec,zeby nie dac sie nabrac takim prowokatorom.
    • ubiquitousghost88 To też prowokacja komsomolska, czy po prostu... 20.01.13, 20:22
      ...święta prawda?

www.tokfm.pl/blogi/profesor-mochow/2013/01/quo_vadis_robolu_/1
      • przyjacielameryki Re: To też prowokacja komsomolska, czy po prostu. 21.01.13, 15:07
        ubiquitousghost88 napisał:

> ...święta prawda?
        >
        > www.tokfm.pl/blogi/profesor-mochow/2013/01/quo_vadis_robolu_/1

To akurat nie jest prowokacja tylko wyjątkowo absurdalny bełkot, jakiegoś pożal się Boże "profesora", kompletnego matoła i nieudacznika. Ten profesor to zapewne absolwent jakiejś podłej jakości wyższej szkoły ekonomicznej w ZSRR i naszego WUML(Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu Leninizmu)

Dzisiaj, prawie w każdej rodzinie robotniczej jest samochód, zdecydowana większość ma swoje mieszkania(albo domki jednorodzinne często z dużymi ogrodami albo mieszkania wykupione od spółdzielni mieszkaniowej), jeżdżą na wakacje nie tylko nad morze i w góry ale i do Egiptu, do Grecji czy do Turcji. Najgorzej jest z tymi z dawnych PGR-ów!!! To faktycznie ludzie całkowicie wykluczeni ale to robota takich pseudonaukowców jak ten w/w. Socjalizm, bzdury i kłamstwa takich oszustów jak ten "profesor" nie nauczyły tych ludzi podstaw życia, jakiejkolwiek przedsiębiorczości czy aktywności zawodowej, chęci nieustannej edukacji i nauki nowych umiejętności, etc. Nie dość, że ten absurdalny system narzucona nam siłą przez bandytę - ZSRR zniszczył polską gospodarkę i mentalność Polaków to teraz takie zero śmie podważać niezwykle udane polskie reformy, wzrost poziomu życia Polaków i niezwykle dynamiczny rozwój cywilizacyjny Polski. To śmieć i nieudacznik i nikogo nie obchodzą te jego żałosne wypociny.

• ubiquitousghost88 Re: To też prowokacja komsomolska, czy po prostu. 21.01.13, 18:51
          przyjacielameryki napisał:

> ubiquitousghost88 napisał:
          >
          > > ...święta prawda?

>
          > Dzisiaj, prawie w każdej rodzinie robotniczej jest samochód, zdecydowana większ
          > ość ma swoje mieszkania(albo domki jednorodzinne często z dużymi ogrodami albo
          > mieszkania wykupione od spółdzielni mieszkaniowej), jeżdżą na wakacje i rozrywki kulturalne nie tylko nad morze i w góry ale i do Egiptu, do Grecji czy do Turcji... Iraku, Afganistanu itd....

Ko covek coveku...

Slusaj ti mene, prijatelju, ako ti mislis da ja tebi mater necu jebati samo zato, sto vec jebem igor_uk-ovu, onda ti debelo gresis.
          Mogu ja i jednu i drugu, majku vam vasu!
          Vas dvojica ista ste govna, jer kompromitujete vase domovine, jedan Rusiju, a drugi Poljsku.
          Kao Slaven, ja ne mogu mirno i ravnodusno gledati na ta vasa sranja, nedostojna istog imena.
          Vi, umesto da se udruzite ko brat s bratom, da zajednicki jebete mater svima, od Berlina do Vasingtona, vi, majke vam jebem seljacke, serete za mihnikove pare jedan po drugome!
          GOVORI SRPSKI DA TE CELI SVET RAZUME!
          SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!
          ZIVJELA JUGOSLAVIJA!
          ZIVIO DRUG TITO!
          KOSOVO=SRBIJA!
          DOLJE UEEEEEE!

Niech nam żyje i podrasta nasz pajacyk pederasta...
          www.pajacyk.pl/index.php
          • igor_uk Czy znasz to,ubludok88? 21.01.13, 19:15
            Слoбoдa je кao вoдa,
            дa гoвoри,
            дa жyбoри.
            Слoбoдa je кao вaздyх,
            дa cе дише,
            дa cе пише.
            Слoбoдa je кao cyнце,
            дa ти cиja,
            дa ти приja.
            Слoбoдa je кaд без вицa
            видиш ocмех
            c дрyгих лицa.

Jestem pewien tego,ze nie znasz . Masz w sobie tylko zlosc i nienawisc dla ludzi .
            • ubiquitousghost88 Igor, nie rób z siebie pośmiewiska... 21.01.13, 23:04
              Nie podawaj się za człowieka.
              Człowiek to brzmi dumnie.
              Takiego jak ty Michnik z lupą musiał szukać na kapo konclogora "Rosja i świat"...
              • igor_uk Ubi. 21.01.13, 23:23
                Mnie obojetnie,co wypisuje swolocz,ktora nawyzywala kobiecie,a pozniej p-obowal zrzucic wine na innego.
                jestes tylko ubludkiem,niczym wiecej.
    • yurek11111 lubat, rosyjska agentura działa... 20.01.13, 21:41
      Wlasnie udowodniles, ze rozpowszechnianie wrogiej propagandy trzeciego sortu to wasza specjalnosc....:-)))))
      Ten twoj profesor to prawdziwy bolszewicki internacjonal ,jak ty i igorczik....:-)))))
      Tu masz swoje komsomolskie brednie z maja 2012:

Father_Ted:
      Father_Ted
      Towarzysze, Bracia Rodacy,
      Stalin jest dla mnie bohaterem.
      Wyzwolil Polske spod faszyzmu i feudalizmu, zacofania, ciemnoty i zabobonow, spod rzadow Londynskich megalomanow ktorzy wyslali miliony Polakow na pewna smierc.
      Wyzwolil nas z kajdanow Niewoli i podal reke umeczonym.
      Dal ... rozwiń całośćkazdemu bezplatna edukacje i rowny start w zycie, prace i godna egzystencje.
      Kazda praca byla godna praca, kazdy zawod byl zawodem godnym wykonywania i powodem do dumy, niezaleznie czy to byla sprzataczka czy lekarz kazdy byl sobie rowny i zyl jak brat z bratem.
      Wygonil kulakow i skorumpowanych dziedzicow a ziemie dal umordowanym chlopom.
      Nikt nie musial wyjezdzac, kazdy mial wystarczajaco duzo na skormne ale szczesliwe zycie.
      Mowicie o zbrodniach Stalina?
      Popatrzcie na zbrodnie Pilsudskiego ktory przelewal krew swych rodakow w walce o wladze (zamach majowy).
      Przy Pilsudskim to namiestnik Stalina, General Jaruzelski jest Ojcem Narodu ktory chronil nas przed przelewem krwi przez glodnych wladzy pazernych solidaruchow.
      A wasze Stany Zjedzone pod przykrywka niesienia demokracji uprawiaja neo impeializm, zniewalajac narody i eksploataujac na maxa.
      Stalin mial swe ciemne strony ale niosl ze swa armia cos pozytywnego - ROWNOSC i BEZPIECZNA Przyszlosc.
      PRL narzucony przez tego zlego Stalina okazal sie dla wiekszosci Rajem wspominanym z lezka w oku, sielanka....Chetnym powrotem do wspomnien. Podczas gdy pokolenie wychowane na amerykanskiej demokracji nie bedzie miala czego wspominac bo nie ma czasu na refleksje i cieszenie sie zyciem w pogoni za pieniadzem, sukcesem , gadzetami ...aktywnie partycypujac w wyscigu szczurow.
      Ich szczesice jest jak gra, wirtulane.
      Tak, powtorze JESZCZE raz, STALIN jest dla mnie Bohaterem i takze dla wielu moich Rodakow.

Towarzysz Ted - DUmny Polak.

Komunistyczna Partia Australii.

gry.onet.pl/forum/jozef-stalin-zbrodniarz-bohater-a-moze-obiekt-kpin,1,651703,84750391,czytaj.html
      • igor_uk lubat,to nie wiele. 20.01.13, 21:51
        Ale jednego glupka zlapales w swoja siec.
        Biedny yureczek nie potrafi zrozumiec pewnych rzeczy,dla tego znow posluzyl,jako uzyteczny.
        Kiedys troche popracowal dla mnie,teraz dla ciebie.

Swiat bez uzytecznych idiotow byl by mniej smieszny :-)))
        • kaszebe12 Re: lubat,to nie wiele. 21.01.13, 05:27
          Moze yurek jest, po prostu , mlody ?-Moze nie orientuje sie zbytnio w tekstach "badaczy opinii publicznej" ? - Ja miewam czasem watpliwosci odnoszace sie do pochodzenia , do kraju...
          • yurek11111 Re: lubat,to nie wiele. 21.01.13, 14:33
            kaszebe , traktuje moich adwersarzy powaznie,nie wliczam tu igorczika, naszego klauna forumowego,po tej prowokacji ,przestaje powaznie traktowac lubata,ktory prima-aprilis obchodzi w styczniu, chcesz zebym ciebie tez zaliczyl do listy klaunow?....:-))))

kaszebe12 napisał:

> Moze yurek jest, po prostu , mlody ?-Moze nie orientuje sie zbytnio w tekstach
            > "badaczy opinii publicznej" ? - Ja miewam czasem watpliwosci odnoszace sie do p
            > ochodzenia , do kraju...
            • igor_uk yurek. 21.01.13, 16:08
              Zasluzyles na tytul najwiekszego debila tego forum .

Moje gratulacje.
              Mysle,ze inni forumowicze dolacza sie do moich gratulacje dla ciebie.
              Tak trzymaj dalej.Bez ciebie to forum nie bedzie tak smieszny!

• yurek11111 igorczik,jestes tylko klaunem....:-)))))) 21.01.13, 22:29
                Przeciez to ty zgodziles sie z taka opinia,jak ta zaprezentowana w zalinkowanym tekscie, , i dlatego ,to tobie nalezy sie tytul "debilny klaun" , bo tylko debil moze sie z tym tekstem zgodzic.... :-))))))
                To bylo primo,secundo ,to opinie komsomolu sa mi obojetne , i wiem ze im bardziej sie pienicie tym wiecej prawdy dostrzegacie w tym co pisze....

Re: A jednak, rosyjska agentura działa...

igor_uk 20.01.13, 15:15Odpowiedz

Z taka opinia,jak ta zaprezentowana w zalinkowanym tekscie,bardzo czesto spotykalem sie w Polsce.
                Zazwyczaj to byli prosci ludzi,ktore maja poczucie wdziecznosci.
                Dziadek mojej zony,swietej pamieci,pamjetam mowil.Ze on ,jak by nie zmiany ustrojowy,nigdy by nie mogl pozwolic sobie na to,zeby jego dzieci zdobyli wyzsze wyksztalcenie.
                • igor_uk yurek,yurek. 21.01.13, 22:33
                  Ten watek tu byl podpucha dla takich glupkow,jak ty.To byla rozrzucona siec,w ktora ty wpadles.

Mimo wszystko wrzucć to forum świat, trochę tam pewnie powisi (dziś niedziela) i podrażni naszych bystrzaków

• yurek11111 igorczik,na bolszewickim, to nie byla siec... 21.01.13, 22:53
                    A ty jak "debilny klaun",juz o godz.15.15 przytaknales durnowatemu tekstowi...:-)))))
                    KomPinujcie dalej,jak nikt nie chce sie zalapac na wasza watpliwej jakosci propagande , to probujecie z innej strony ,prymitywne to i smiechu warte,jak wszystko co was dotyczy...

:-))))))
                    • igor_uk Yurek. 21.01.13, 22:58
                      Kazdym kolejnym wpisem udowodniasz to,ze zaslugujesz na wiecej,niz byc najwiekszym debilem forum "Swiat".
                      • yurek11111 igorczik,raczej ty.... :-)))))))))))))))))))))))) 21.01.13, 23:16
                        Bijesz piane z braku argumentow,zobacz moje posty,pierwszy to odpowiedz na twoj prowokatorski wpis,a drugi to link do identycznego,idiotycznego tekstu,gdzie armie czerwona zastapiono stalinem,wot kakij durak z ciebie,tak sie zastanawiam czy z toba wszystko w porzadku,bo w ilosci bzdur i durnot przekroczyles norme ,a to mnie niepokoi,bo nie chce wydawac pieniedzy na klaunow w cyrku....:-)))
                        A teraz idz spac,a tu bajka dla ciebie z toba w roli liska-chytruska ,jakim chciales byc otwierajac prowokatorski watek, z moralem ze wszystko zwykle zle sie konczy dla prowokatorow....:-)))

cпoкoйнoй нoчи maladjec,a po polsku zasrannniec...:-)))

www.youtube.com/watch?v=uwkOCJs8eLs
                        • igor_uk yurek. 21.01.13, 23:26
                          Przeciez juz pogratulowalem zwyciestwa.Czego jeszcze wiecej oczekujesz?

p.s. Jestes naprawda bardzo glupi,jak nie potrafisz zrozumiec,ze najlepiej bylo by dla ciebie,"nie zauwazyc " tego watku.Jak to zrobili inni,madrzejsze od ciebie bystrzaki.
                          • yurek11111 Re: yurek. 21.01.13, 23:37
                            Bajke obejrzales, to spac,siusiu nie musisz robic,rano ci sie pieluche wymieni...
                            • igor_uk Re: yurek. 21.01.13, 23:39
                              Nu ,to juz lepiej.
                              Tak trzeba bylo odrazu,yurek.
    • j-k działa... ale siedzi na lawie oskarzonych 21.01.13, 14:36
      przynajmniej w reichu.
    • jk2007 Lenin o forumowych komsomolcach 22.01.13, 10:28
      "Рaб, coзнaющий cвoе рaбcкoе пoлoжение и бoрющийcя прoтив негo, еcть ревoлюциoнер. Рaб, не coзнaющий cвoегo рaбcтвa и прoзябaющий в мoлчaливoй, беccoзнaтельнoй и беccлoвеcнoй рaбcкoй жизни, еcть прocтo рaб. Рaб, y кoтoрoгo cлюнки текyт, кoгдa oн caмoдoвoльнo oпиcывaет прелеcти рaбcкoй жизни и вocтoргaетcя дoбрым и хoрoшим гocпoдинoм, еcть хoлoп, хaм. Вoт вы именнo тaкие хaмы, гocпoдa (...) Вcя вaшa oбрaзoвaннocть, кyльтyрнocть и прocвещеннocть еcть тoлькo рaзнoвиднocть квaлифицирoвaннoй прocтитyции." В.И. Ленин
      bardzo dobrze ujal!
      • j-k socjologiem byl niezlym... 22.01.13, 10:35
        podobnie jakl i Marks...

i (TYLKO) za to ich obu nadal szanuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka