Dodaj do ulubionych

Chińscy wieśniacy skazani na śmierć za kradzież...

IP: *.d.pppool.de 25.07.04, 17:57
Irakijczycy tez kradna rope, tyle, ze wlasna, no i wciaz uszkadzaja rurociagi.
AmMoze USA wezma przyklad z Chinczykow?

"W Chinach wykonuje się około 10 tys. wyroków śmierci rocznie."
Ciekawi mnie naprawde, bez zartow, ile wyrokow smierci wykonuje sie rocznie w
USA?
Obserwuj wątek
    • Gość: pavel Gestosc zaludnienia IP: *.abhsia.telus.net 25.07.04, 21:14
      Gestosc zaludnienia albo ilosc mieszkancow przypadajaca na 1km2 jest w chinach
      i polsce mniej wiecej taka sama
    • Gość: Marlyn Ciebie pierwszego niech odstrzela...IDIOTO !!! IP: *.qld.bigpond.net.au 25.07.04, 21:23
      PRAWDZIWY SZMATLAWY , FALSZYWY, CYNICZNY, BRUDNY, PARSZYWY, ZGNUSNIALY,
      POLACZEK !!!!!!!!!!Wasze wielkomocarstwowe ciagatki sa znane u waszych
      sasiadow.... na Litwie, w Rosji, Ukrainie,Czechcach Slowacji czy w
      Niemczech ...wszedzie tam mowili od wiekow o polakach ze to
      sa "PANY" ...Bieda , dziadostwo i syf w waszym kraju a czepiacie sie polityki
      ktora niestety jest i powinna byc udzialem wielkich a nie palantow z nad
      Wisly !!!!! Zrobcie sobie porzadek we wlasnym kraju ...a pozniej przyjdzie
      kolej na zabieranie glosu na forum miedzynarodowym !!!!!!!!!!!!!!!!! Was trzeba
      ustabilizowac i odstrzelic polowe tego badziewia ktore lezy krzyzem po
      kosciolach , czekajac na "manne z nieba" DO ROBOTY BRUDASY !!!
      • Gość: Eva dali przepustke??nie wiem, czy madrze zrobili IP: *.d.pppool.de 25.07.04, 21:33
      • Gość: bum Re: Ciebie pierwszego niech odstrzela...IDIOTO !! IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 25.07.04, 21:39
        skad tyle nienawisci?
        skad kolego znasz nasz jezyk?
        az nie chce mi sie tracic czasu ale dla scislosci
        (nie odniose sie do epitetow - one swiadcza o tobie)
        wielkomocarstwowe ciagotki nasze w rosji i niemczech...
        absurd - slyszles kiedys o rozbiorach?
        z litwa ponad trzysta lat tworzylismy wspolne panstwo
        co do ukrainy nie zaprzecze
        nie zaprzecze tez ze musimy posprzatac w kraju ale zaczac nalezy od komuchow i
        tobie podobnych inaczej nic sie nie zmieni
        i jeszcze rz skad tyle nienawisci????
        a moze jestes volksdeutchem czy jak to sie tam pisze.....:P
        • Gość: Marlyn No wlasnie prawdziwy,parszywy polak sie odezwal !! IP: *.qld.bigpond.net.au 25.07.04, 21:53
          Kim jestem ???? No widzisz koles jak wylaza z ciebie UB-cko-SB-eckie metody
          dzialania i zadawania pytan !!!! Nie jest zadna krytyka stwierdzenie ze polak
          to frajer, dziad, nierob, zlodziej i kanalia ostatniego stopnia !!!! to raczej
          fakty ktorym ty ani nikt inny nie jest w stanie zaprzeczyc.... Co nalezy zrobic
          w waszym kraju to juz wy sami powinniscie wiedziec !!! W kazdym badz razie w
          tej chwili wiecie jak "stabilizowac" Irak...natomiast macie problemy w
          Polsce..typu jak przezyc od wyplaty do wyplaty !!! Bieda az piszczy a wy
          gracie PANOW !!! Amerykanie wzieli waz dlatego do Iraku zeby zagrac na nosie
          niemcom i francuzom.... poprostu uzyli was do swojej polityki .... Was
          oczywiscie poniosla fantazja-jak zwykle zreszta_ i od razy zaczeliscie
          rzadac.... a to butow dla zolnierzy , a to zarcia dla glodnych wojakow.... juz
          wasze rzadania mowia same za siebie...a to jak jestescie cenieni w swiecie czy
          w samej ameryce niech swiadczy fakt ze pogoniono wam kota w momencie gdy jak
          na wasza arogancje i bute przystalo... zarzadaliscie zniesienia wiz do
          ameryki !! Nie zapominajcie jednak ze nie kto inny jak Francuzi czy Niemcy maja
          wjazd bezwizowy do ameryki i prawo do pracy.......na co wy musicie poczekac
          do "sw- Tygdy co go nie bedzie nigdy" Bando brudnych, cuchnacych bufonow z nad
          Wisly . DO ROBOTY LENIE !!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Proud to be a Pole Re: No wlasnie prawdziwy,parszywy polak sie odezw IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 25.07.04, 22:20
            Czy wam tam w tej Australii wszytkim ten ruch lewostronny szkodzi czy co?
            • Gość: CISZA Re: No wlasnie prawdziwy,parszywy polak sie odezw IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.07.04, 22:57
              Polak Polakowi Polakiem :(((
            • Gość: appendage Proud to have a pole IP: 208.247.54.* 26.07.04, 18:22
          • Gość: bum Re: No wlasnie prawdziwy,parszywy polak sie odezw IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 26.07.04, 08:20
            moja mowa bedzie tym razem krotka
            nie odnasisz sie do postawionych argumentow
            nie odpowiadasz na pytania
            tylko plujesz i charczysz nienawiscia
            nie pozostaje mi stwierdzic nic innego prawdziwy KUTAFON z ciebie
            generalizujesz na podstawie nieznanej mi probki - moze twojej rodziny.......
            niestety ale wspolczuc ci nie bede
            zostaw najlepei Polske i Polakow i zajmij sie opluwaniem czego innego
            poza tym to mozna leczyc

• Gość: Wojtek MARLYN - SZARY PONIEDZIALEK IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 26.07.04, 06:44
      Tyś zapity i jam podpity

Tyś blady jak ściana,

moja dziewczyna też pijana.

Mam mroczki przed oczami i chodzę jak łamaga

Czy tak działa wódka, denaturat , czy alpaga?

Czy to Australia czy Białuty,

chodzę sobie, wódką struty.

Kupiłem ją tak tanio,

obaliłem litra z Manią

Tyś blada jak mleko

ode mnie leżysz niedaleko

Jak denaturat fioletowy

z językiem jak u krowy

Płaczę nad twoją mogiłą

Och jakże mi byłaś miłą!
    • Gość: Niestety.. Re: Chińscy wieśniacy skazani na śmierć za kradzi IP: *.bredband.skanova.com 26.07.04, 08:08
      malo takich komentarzy jak Wojtka.
      Brawo Wojtek, wiecej chcemy.
    • Gość: malaka 10 tys dzielone przez 1.3 miljarda...... IP: 208.247.54.* 26.07.04, 18:25
      ...bardzo znikomy procent ludnosci. Mala strata krotki zal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka