igor-z-uk 18.05.13, 13:41 Co to moze byc i w jakim miescie moglo cos takiego stac sie? Zagadka dla was. Oczywiscie dla zwyciezcy uszykowalem baaardzo atrakcyjna nagrode. -- =================== Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Za trudne? 18.05.13, 15:27 Pierwsza podpowiedz . To dzieje sie w najbardziej demokratycznym panstwie,powstalym po rozpadzie ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 igor, ja sie poddaje ... 18.05.13, 15:33 Powiedz mi cichutko jaka jest odpowiedz. Nikomu nie zdradze. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie ma mowy . 18.05.13, 15:45 Zbyt wysoka stawka (nagroda),zeby tak za darmo ja komus dawal gotowa odpowiedz :-) p.s. Ale zawsze mozemy dogadac sie.Jaka Twoja propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Jestem gotow w kazdej chwili odebrac nagrode 18.05.13, 16:46 igor_uk napisał: > Tak. Czekam ............ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Najpierw daj prawidlowa odpowiedz . 18.05.13, 16:54 A pozniej szykuj sie do przyjecia nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Acha, to jeszcze trzeba zgadnac 18.05.13, 17:05 jakie to gruzinskie miasto i co to za wydarzenie na tym video ?? Hmmm, tu moze byc wiekszy problem !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 17:11 amg10 ,cos czuje,ze prawidlowa odpowiedz znasz i tylko droczysz sie :-) p.s. A sprobuj zgadnac,czym jest ta baaardzo atrakcyjna nagroda,ktora uszykowalem dla zwyciezcy? Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 17:20 igor_uk napisał: > amg10 ,cos czuje,ze prawidlowa odpowiedz znasz i tylko droczysz sie :-) Nie viktor. Az takim specem nie jestem w sprawach Gruzjii. W zasadzie znam tylko 1 miasto w Gruzji: Tbilisi. Czy to tam wlasnie krecono to video ?? > p.s. A sprobuj zgadnac,czym jest ta baaardzo atrakcyjna nagroda,ktora us > zykowalem dla zwyciezcy? To jeszcze trudniejsze pytanie niz to oryginalne. > Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 17:25 A czemu viktor? Tak,to wideo nakrecono w Tbilisi. To jeszcze trudniejsze pytanie niz to oryginalne. Dla mnie rowniez :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 17:50 igor_uk napisał: > A czemu viktor? Ooo sorry, nie wiem czemu napisalem victor. > Tak,to wideo nakrecono w Tbilisi. Wiec mam juz 1/2 nagrody. Moze to video pokazuje radosc tlumu po wygranych prezydenckich wyborach przez Sakashvilii ?? > To jeszcze trudniejsze pytanie niz to oryginalne. > Dla mnie rowniez :-)))))))))))) Gratuluje poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 17:55 Zla odpowiedz.Nie o to chodzi .Podpowiem Tobie - wydarzenie dosc "swieze". p.s. Dzieki za docenienie mojego poczucia humoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:20 igor_uk napisał: > Zla odpowiedz.Nie o to chodzi .Podpowiem Tobie - wydarzenie dosc "swieze". No to nie wiem. Az tak bardzo nie sledze aktualnej sytuacjii w tamtym regionie. Wiec zadowole sie polowa nagrody za zgadniecie miasta. > p.s. Dzieki za docenienie mojego poczucia humoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:23 amg10,sorry,ale nie jest przewidziano dzielenie nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:26 igor_uk napisał: > amg10,sorry,ale nie jest przewidziano dzielenie nagrody. No to trudno. Moze cos wygram innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:30 Zapomnialem dodac,ze na nagrode pocieszenia mozesz liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:33 igor_uk napisał: > Zapomnialem dodac,ze na nagrode pocieszenia mozesz liczyc. No wiec licze i mam nadzieje sie nie przeliczyc. (A co to za nagroda ??) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:35 To bedzie niespodzianka . p.s. Nagrode musisz odebrac osobiscie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:41 igor_uk napisał: > To bedzie niespodzianka . Wooooooow !!!!!!!!!!!! > p.s. Nagrode musisz odebrac osobiscie :-) Jak i gdzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Przeciez o to i pytalem. 18.05.13, 18:49 Jak? - osobiscie. Gdzie? - Dworzec "Viktoria" w Londynie Tobie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 No i oczywiscie: 18.05.13, 18:49 igor_uk napisał: > To bedzie niespodzianka . > p.s. Nagrode musisz odebrac osobiscie :-) Kiedy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: No i oczywiscie: 18.05.13, 18:54 igor_uk napisał: > Kiedy? - to musimy uzgodnic. Wolalbym tez najpierw wiedziec co to za nagroda bo od tego zalezy czy warto dla niej fatygowac do Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: No i oczywiscie: 18.05.13, 18:56 Wartosc materialna -0. Wartosc duchowa -bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: No i oczywiscie: 18.05.13, 18:59 igor_uk napisał: > Wartosc materialna -0. Hmmmm, szkoda. Jakos to strawie. > Wartosc duchowa -bezcenna. Moglbys byc odrobinke bardziej specyficzny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Crowd Led by Priests Attacks Gay Rights Marchers 18.05.13, 19:01 in Georgia. Batiuszki wezwały tłum wiernych aby rozpedzić demonstrację pedałów. w rosji batiuszki wezwały putina i ten rozpedza w usa nikt nie rozpędza a we francji pedały rozpędzają tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk felus,bravo! 18.05.13, 19:03 Nie wiedzialem,ze tak pilnie obserwujesz wydarzenia,zwiazane z ruchem gejowskim. Nagroda twoja . Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 obserwuje gugiel 18.05.13, 19:13 i wystarczy wpisać "news from georgia" Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Kolejny dowód, że klechy to zaraza każdego społecz 19.05.13, 18:46 eństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nu tak,kylax. 19.05.13, 18:47 A pedalstwo to ostoja kazdego spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:02 Twoją dyskusję z Wigilem już wycięto:-)))) Igor, czyżby tak witano w Tibilisi jakąś US-delegację? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:04 Ewa,felus juz dal dobra odpowiedz . Wiecej o tym wszystkim mozesz przeczytac tu: marucha.wordpress.com/2013/05/17/pierwsza-w-tbilisi-gejparada-zakonczyla-sie-ucieczka-sodomitow/ Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:07 Feluś najwyraźniej jest zainteresowany tą tematyką i śledzi ją na bieżąco. A może tam byli delegaci gejów z USA? W Rosji dano swego czasu po gębie delegatowi gejów niemieckich, Zieonemu politykowi zresztą, niejakiemu Beckerowi. Becker wrzeszczał potem straszliwie w meidiach niemieckich a Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Co charakterystycznie w tym wszystkim. 18.05.13, 19:13 Media w Polsce o tym nic nie pisza. Czyli o Gruzji,jak i o Izraelu -lub dobrze,lub w cale.Zreszta i w UK o tym malo mowi sie. Jak by takie cos wydarzylo sie w Moskwie,to by stalo newsem dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Co charakterystycznie w tym wszystkim. 18.05.13, 19:18 igor namazał: a media w polsce o tym nie pisaą. no faktycznie położyły blokadę na gruzje: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114877,13930733,Gruzja_Tysiace_demonstrantow_udaremnily_wiec_homoseksualistow.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Co charakterystycznie w tym wszystkim. 18.05.13, 19:31 felus,nie rob jaj sobie. Oczywiscie,ze prasowe wzmianki byli,ale z tego media nie zrobili sensacji. Powtorze sie - jak by to wydarzylo sie w Moskwie,to by bylo najwazniejszym wydarzeniem dnia.I od rana do weczoru w Polsce kazdy z "ekspertow" wypowiadal sie by na temat "dzikiej" Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Igor, na tym video 18.05.13, 19:25 nie ma zadnego pedalskiego symbolu (teczowe kolory). Nie widac tez zadnego pedala - bo przeciez pedal na zewnetrznej swojej aparycji zwykle niczym nie rozni sie od nie-pedala. Wiec powiedz igor co na tym video wskazuje na to, ze to demonstracja przeciwko ruchowi gejowskiemu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Igor, na tym video 18.05.13, 19:32 Nic nie wskazuje,wlasnie dla tego wybralem ten fragment . Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:15 zawsze chodzi o amis. w twojej główce tylko amis. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:22 Po prostu przypomniało mi się jak kilka lat temu na Krymie ludność przywitała US-marynarzy. Od tak gorącego przyjęcia musieli szybko uciekać na okręt i odpłynąć. Czemuż więc coś podobnego nie mogłoby się wydarzyć w Gruzji po odejściu Saaki? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:30 Bo Ewcia, tak jak wiele Rosjanek, jest zafascynowana Amis. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czyżby chodziło o Amis? 18.05.13, 19:33 A ty jak wielu Poków w USA dostarczasz materiału do polish jokes. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Czyżby chodziło o Amis? 19.05.13, 01:15 Jesteś tam już zarejestrowana? www.1russianbrides.com/ Najbardziej podoba mi się - Satisfaction Guarantee 100% Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wiesz co ,malkontent. 19.05.13, 01:26 Napewno to tobie obojetnie,ale przez ten post mocno upadles w moich oczach. To nie bylo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Wiesz co ,malkontent. 19.05.13, 02:30 Ty go Igor cały czas przeceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wiesz co ,malkontent. 19.05.13, 03:59 igor_uk napisał: > Napewno to tobie obojetnie,ale przez ten post mocno upadles w moich oczach. > To nie bylo smaczne. A to byo smaczne? forum.gazeta.pl/forum/w,50,144550780,144555617,Re_Czyzby_chodzilo_o_Amis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Czy nie rozumiesz roznicy,malkontent? 19.05.13, 14:19 Ewa nie przejechala sie po nikomu osobiscie.Amis,to cos amorficznego,nie istniejacego w przyrodzie.Ty ze,malkontent,przejechal sie po Ewie osobiscie.Do tego,malkontent,postapiles bardzo podle,zeby nie powiedziec szowinistycznie.Co Rosjanki,ktore chca wyjsc za maz za obcokrajowcow,maja do sporow polsko-polskich? Czy Ewa cie chlopaka uprawadzila? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Igor. 19.05.13, 17:55 Doprowadziłem do tego, że znajomi Amerykanie nie tylko nie opowiadają w mojej obecności Polish jokes, ale nawet reagują negatywnie gdy ktoś inny zaczyna je opowiadać. Mam nadzieję, że Ewcię też uda mi się wychować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Igor. 19.05.13, 18:06 Ale rob to bez wspominania o Rosjankach .Ewa do nich nic nie ma,chociaz mam nadzieje,ze jest rowniez piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wiesz co ,malkontent. 19.05.13, 04:03 A to jest smaczne? forum.gazeta.pl/forum/w,50,35713057,35742054,Zasluzone_polish_jokes.html Dobrze, że Ewcia nie jest Polką, bo i o niej Niemcy opowiadaliby Polen Witze. Powodów daje dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Desant. 19.05.13, 14:21 Wiesz ile takiego barachla moge znalezc w necie,dotyczace Polski? A wiesz,ze o Amerykanach tego jeszcze jest wiecej? Leczysz,biedaku,swoi kompleksy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: a gdzie nagroda? 18.05.13, 20:43 felus,po nagrode musisz zglosic sie osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Czy Felek ma sie zglosic 18.05.13, 21:12 igor_uk napisał: > felus,po nagrode musisz zglosic sie osobiscie. po odbior nagrody tam gdzie ja (Dworzec "Victoria" w Londynie) ? Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Czy Felek ma sie zglosic 18.05.13, 21:29 igor_uk napisał: > To sprawa do uzgodnienia. Igor, mam nieglupi pomysl: Ja sie z Felkiem dogadam i tylko jeden z nas (on albo ja) pojedziemy do Londynu po nasze nagrody (dla mnie duchowa, dla niego TBD) - koszta podrozy spadna o 50% bo zlozymy sie obaj na jeden bilet. Co o tym sadzisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Czy Felek ma sie zglosic 18.05.13, 21:35 Wspanialy pomysl.I ja zaoszczedze,bo planowalem mega zabawe dla Ciebie i felusia w najdrozszym clubie Londynu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 idź w moim imieniu 18.05.13, 21:49 narób dużo zdjęć i przyslij mi kopię rachunku. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: gdzie nagroda? - W Gruzji:-) b/t 18.05.13, 21:58 felusiak1 napisał: > 100 percent of nothing? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Zagadka (kolejna). 19.05.13, 13:07 Kurczę ... A ja lada moment wychodzę na rower. A w rowerze - wiadomo: są pedały. I owe pedały będę naciskać stopami. Muszę jechać jakimś bocznym, ustronnym szlakiem, żeby nie natknąć się na patrol służb porządkowych, sprawdzających wdrażanie reguł poprawności politycznej ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś