Dodaj do ulubionych

polaczkowaty to prowokator

28.07.04, 14:37
wulgarny i prymitywny zydowski prowokator na forum.nienawidzi Polski i Polaków
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 14:44
      on nie jest nikim nowym na tym forum. to jest przecietny poziom tych co sa
      wybrani i pokoj miluja. jedyna roznica z nim jest taka,ze pisuje wierszem te
      swoje odpadki poetyczne,ale wierszokletow tu tez nie brakuje. zaraz uslyszych
      tych co sie polakami zwa i buduja mosty z tym bagnem, a tez ich tu pod
      dostatkiem. co poniektorzy chcieli by miec absolutna wladze nad wszystkimi co
      tu pisza, kompleks rasy wyzszej i produkt zboczenia wladzy absolutnej.
      • Gość: . Rachelko, czyby to byl antysemityzm, a nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.07.04, 22:53
        antyszaronizm?

Gość portalu: rachelka napisał(a):

> ...to jest przecietny poziom tych co sa
        > wybrani i pokoj miluja.

I generalizacje, dzieweczko chodzi, o generalizacje i lekcewazace slownictwo.
        Jasne, mozna byc antysemita czy antysemitka, ale PO CO to ukrywac?
        • Gość: rachelka Re: Rachelko, czyby to byl antysemityzm, a nie IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 22:58
          Gość portalu: . napisał(a):

> antyszaronizm?
          >
          > Gość portalu: rachelka napisał(a):
          >
          > > ...to jest przecietny poziom tych co sa
          > > wybrani i pokoj miluja.
          >
          > I generalizacje, dzieweczko chodzi, o generalizacje i lekcewazace slownictwo.
          > Jasne, mozna byc antysemita czy antysemitka, ale PO CO to ukrywac?

alez panie lordzie to pan tu rasizm szerzy twierdzac,ze polacy to tacy
          nietolerancyjni i przyglupi i nic dla zydow nie robia. ja sie nie musze
          deklarowac,szczegolnie przed toba kim jestem a kim nie jestem. lekcewazace slowa
          mozna uslyszec od was rowniez ,wiec prosze lingwisto nie rob tu za brytyjskiego
          aniolka. jesli potrzebujesz sie obnazyc to ty powiedz po kiego ty tu jestes na
          tym forum? cnoty pilnowac czy jezyk szlifowac, to mozna lepiej robic czytajac
          literature piekna.
          • Gość: . To JA sie uwazam za aniolka, w przeciwienstwie do IP: *.range81-156.btcentralplus.com 28.07.04, 23:02
            ciebie nie przemawiam w imieniu calego mojego narodu.
            • Gość: dana33 do rachelki IP: 192.114.44.* 28.07.04, 23:09
              a po co TY jestes na forum? bo tymczasem to co widze, to ciagle wszystkich
              naokolo oskarzasz, i od razu en masse. wiec po co tu jestes?
          • Gość: dana33 Re: Rachelko, czyby to byl antysemityzm, a nie IP: 192.114.44.* 28.07.04, 23:07
            to co robisz w tej chwqili, rachelko szmatelko, nazywa sie ladnie po polsku
            odwracanie kota ogonem...
    • fredzio54 Re: polaczkowaty to prowokator 28.07.04, 14:49
      kici kici polacy antysemic
      chalj chlaj bo unia nasz raj
      na koniku dla polski czalgi szturmowac ale bron boze dla polski charowac
      pij i zone bij

• jarek_grzyb Re: polaczkowaty to prowokator 28.07.04, 16:22
        fredzio54 napisał:

> kici kici polacy antysemic
        > chalj chlaj bo unia nasz raj
        > na koniku dla polski czalgi szturmowac ale bron boze dla polski charowac
        > pij i zone bij
        >

Czas wziac do reki grubego kija
        I fredziom tym kijem tak obic ryja
        Ze wolac bedzie Jezus Maryja
        A potem niech sie zaraza zwija
        i opowiada: Znowu alija.

• Gość: rachelka Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 16:34
          fredek to taki bezdomny zyd forumowy,smieci tu smieci tam,nikt go nie czyta ale
          sie peta jak smrod po gaciach co dzien piszac te bzdury w jakims dialekcie
          zydowsko-polskim. on tu juz jest postacia znana od lat ot taki ciec codzienny.
          • jarek_grzyb Re: polaczkowaty to prowokator 28.07.04, 16:41

> fredek to taki bezdomny zyd forumowy,smieci tu smieci tam,nikt go nie czyta
            ale
            > sie peta jak smrod po gaciach co dzien piszac te bzdury w jakims dialekcie
            > zydowsko-polskim. on tu juz jest postacia znana od lat ot taki ciec
            codzienny.

Niedawno czytalem, ze jest on autorem niezawsze docenianych "perelek".

Pisala to jednak ta sama milosniczka "poezji", ktory ma "satysfakcje" czytajac
            pajaca podpisujacego sie "polaczkowaty".
            Zajmuje sie ona rowniez kradzeniem portfeli "w obronie wlasnej".

Podsumowujac, wylania sie obraz "wrazliwej artystki".

• Gość: rachelka Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 16:45
              trzeba dodac,ze w czasie wolnym artystka wsiada w czolg i sie przejezdza po
              terenach zabranych (czytaj swoich) patrzac czy dziury w murze nie ma.
              • jarek_grzyb Re: polaczkowaty to prowokator 28.07.04, 16:57

> trzeba dodac,ze w czasie wolnym artystka wsiada w czolg i sie przejezdza po
                > terenach zabranych (czytaj swoich) patrzac czy dziury w murze nie ma.

Dziwisz sie ??

Czy rumor gasienic jadacego czolgu czy bukdozera przewracajacego dom to nie
                jest najpiekniejsza muzyka ?
                Czy doniesienia o sukcesach w ostrzale rakietami przechodniow na skrzyzowaniu
                ulicy to nie poezja ?

No, moze dla Ciebie i dla mnie nie.
          • Gość: janek bednarski Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:57
            wiesz co , ja tam czytam fredkowe wpisy i widzę że onzna historię polski lepiej
            od ciebie , i to są dobre przytyki ,od wroga dowiesz się prawdy od przyjaciela
            nie .... no i fredek jest erotomanem weteranem ito jest nawet dość zabawne -
            rachelko ty mój pieseczku ...
            • Gość: rachelka Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 17:07
              Gość portalu: janek bednarski napisał(a):

> wiesz co , ja tam czytam fredkowe wpisy i widzę że onzna historię polski lepiej
              >
              > od ciebie , i to są dobre przytyki ,od wroga dowiesz się prawdy od przyjaciela
              > nie .... no i fredek jest erotomanem weteranem ito jest nawet dość zabawne -
              > rachelko ty mój pieseczku ...

twoj pieseczek to alladyn i danuska,nie ja. a wieu na tym forum zna historie
              lepiej od glupiego fredka, wiec sie tym nie podniecaj
              • Gość: janek bednarski Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:02
                lubię takie zadziorne , ale on zna dziwaczną historię , historię żydów w
                polsce , no i ma własną polską historię i czekam żeby coś napisał o agnieszce
                holland , a ty masz jakieś zdanie o agnieszce ...? ty mój piesku i koccccie...
                i co się czepiasz alladyna ?....
                • Gość: wszystkojednokto Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: *.chello.pl 28.07.04, 19:13
                  To nie jest historia Fredzia,w kazdym razie nie on ja wymyslil.
                  Fredzio czerpie pelnymi garsciami z podrecznika do historii Polski dla
                  liceum,wydanego w 1948r,na okladce znajdziesz same zydowskie nazwiska,
                  a w srodku same rewelacje:
                  -ze wojna w 39 byla polska wojna imperialistyczna
                  -ze w oddzialach partyzanckich walczyli tylko komunisci i Żydzi,
                  a AK "stalo z bronią u nogi"
                  -ze Powstanie Warszawskie wybuchlo w porozumieniu z Niemcami a jego celem
                  bylo wymordowanie resztki żydowskich powstancow itd,itp
                  Jezeli ten numerek 56 przy jego imieniu to data emigracji,swiadczy to wyraznie
                  o Fredziowej lub jego rodzicow proweniencji,gdyz w tym okresie pryskali z
                  Polski glownie ubecy przerazeni slawetnym referatem Chruszczowa
                  Fredzio to zywa skamienielina i tylko to moze byc w jego osobie zabawne
                  • Gość: dana33 Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: 192.114.44.* 28.07.04, 21:33
                    ktosiu szanowny. z przykroscia stwierdzam, ze twoje zdanko: "na okladce
                    znajdziesz same zydowskie nazwiska" smierdzi mi co nieco.
                    • jarek_grzyb Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... 29.07.04, 00:16
                      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ktosiu szanowny. z przykroscia stwierdzam, ze twoje zdanko: "na okladce
                      > znajdziesz same zydowskie nazwiska" smierdzi mi co nieco.

Czym mianowicie ??
                    • Gość: wszystkojednokto Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: *.chello.pl 29.07.04, 06:58
                      napisalem sama prawde o tym podreczniku,jego autorach i tych ktorzy ciagle z
                      niego korzystaja ,a wiec

to nie moje zdanko
                      smierdzi pani Danko
                      • Gość: dana33 Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: *.bb.netvision.net.il 29.07.04, 07:33
                        widac, ze nie rozumiesz, ktosiu.... nie podwazam tego, co napisane w ksiazce.
                        ale podkreslenie "same zydowskie nazwiska" smierdzi i to dobrze. widzisz, jak
                        mam podrecznik do nauki, to nigdy nie zwracam uwagi, czy napisal go zyd czy nie
                        zyd. obarczanie dzisiaj zydow wina za podreczniki z 1948, to ci nie smierdzi?
                        a moze odwrocic sytuacje? nie znalazl sie ani jeden polak, zdolny do napisania
                        podrecznika do historii: to by tobie nie smierdzialo?
                        a co do tresci to z jakich ksiazek ty uczyles sie historii polski w szkole? nie
                        z tych samych? to musisz byc bardzo mlody.
                        • Gość: Monika Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 07:55
                          Dano, większość ludzi nie korzystała wyłącznie z obowiązujących podręczników,
                          historii uczyliśmy się z nielegalnych wydawnictw i od rodziców, mam taki nawyk
                          (w przeciwieństwie do ciebie) zawsze czytam autora podręcznika do historii -
                          dlatego bo ją nam zakłamywano, trzeba było być wrażliwym na nazwiska, poza tym
                          doskonale znasz temat, wiesz o co chodzi, dlaczego i z czyjego polecenia
                          historię paczono i kto się tym zajmował, to są w końcu fakty, a nie zamierzchła
                          prehistoria,
                        • Gość: wszystkojednokto Re: polaczkowaty to pótwóóór normalnie jest..... IP: *.chello.pl 29.07.04, 08:11
                          -Dano,jesli spotykam sie z ksiazka,ktora ma byc zreszta podrecznikiem dla
                          mlodych a z ktorej az bluzga falszem i nienawiscia do wszystkiego co polskie to
                          sam krzycze AUTOR i patrze na okladke.Nie spodziewalem sie zadnych konkretnych
                          nazwisk,raczej rosyjskie,a znalazlem to co znalazlem.
                          -Nie zgrywaj pierwszej naiwnej,oczywiscie nie znalazl sie zaden Polak zdolny
                          napisac uczciwy podrecznik,bo mu takiego nie wydali.Kamienie na szaniec
                          Kaminskiego znalazly sie wsrod lektur szkolnych dopiero po 56 r.
                          -Nie,nie jestem mlody ale z takich podrecznikow sie nie uczylem.To podrecznik
                          mojej matki.Moje tez byly zafalszowane ale w inny,bardziej dyskretny sposob.
                          I dlatego jeszcze raz podkreslam,ze Fredzio celowo lub nie budzi upiory,choc
                          UDAJE glupka

• jarek_grzyb Re: polaczkowaty to prowokator 28.07.04, 16:05
      trymand napisał:

> wulgarny i prymitywny zydowski prowokator na forum.nienawidzi Polski i Polaków

Pleciesz !

To "poeta" dajacy Danie satysfakcje.
      • Gość: rz. Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:59
        o jaką satysfakcję chodzi ...?
        • jarek_grzyb Re: polaczkowaty to prowokator 28.07.04, 17:03
          Gość portalu: rz. napisał(a):

> o jaką satysfakcję chodzi ...?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14495247
          • Gość: rz. Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:03
            napisz normalnie , nie chce mi się grzebać ....
    • lokman polaczkowaty to 'Jerzy' vel 'Kropa' ze Szwecji 28.07.04, 17:29
      • Gość: dana33 Re: polaczkowaty to 'Jerzy' vel 'Kropa' ze Szwecj IP: 192.114.44.* 28.07.04, 18:11
        kropka szwedzka i jerzy to dwie rozne osoby. i zadna z nich nie jest w 100%
        polaczkowatym.
        • Gość: rz. Re: polaczkowaty to 'Jerzy' vel 'Kropa' ze Szwecj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:27
          a co to za jedni ?
      • jarek_grzyb Re: polaczkowaty to 'Jerzy' vel 'Kropa' ze Szwecj 28.07.04, 21:05
        Co innego byc prymitywnie wulgarnym ( nawet jak to niektorym daje satysfakcje )
        a co innego byc edukowanym chamem.
        • lokman Nalegam. Oni mają zbyt wiele wspólnego. To ci 29.07.04, 00:55
          sami oszuści: kropa i jerzy!
    • Gość: . Re: ?+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 28.07.04, 18:51
      1.Po czytaniu pisaniny pana Trymanda doszedlem do wniosku,ze to balwan.
      Czy przez to jestem juz wrogiem Polski i Polakow?
      Jezeli nie,to jaki warunki mam jeszcze spelnic.
      2.Zawsze marzylem pisac mowa wierszowana.
      Niestety nie umiem.
      3.Jezyk moj nie jest taki kwiacisty,jak PANA,ktory wam,i slusznie,imponuje.
      • Gość: rz. Re: ?+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 19:11
        no wróg , oczywiście że wróg , ale należy jeszcze , aby obraz był bardziej
        klarowny :
        - nie pić piwa dębowego mocnego
        - nie zmieniać majtek
        - rechotać w miejscach publicznych śmiechem -nnnnnaaaaaaa,hahannnnnnaaaaa!
        - zezować na prawo i lewo
        - skrzypieć obuwiem w markietach
      • Gość: rachelka Re: ?+ IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 20:33

> 1.Po czytaniu pisaniny pana Trymanda doszedlem do wniosku,ze to balwan.
        > Czy przez to jestem juz wrogiem Polski i Polakow?
        > Jezeli nie,to jaki warunki mam jeszcze spelnic.
        > 2.Zawsze marzylem pisac mowa wierszowana.
        > Niestety nie umiem.
        > 3.Jezyk moj nie jest taki kwiacisty,jak PANA,ktory wam,i slusznie,imponuje.

musze sie wstawic za kropka,chociaz nieczesto mi sie to zdarza aby bronic kogos
        kto w szwecji mieszka i z sbolaget korzysta:) (take it easy),ale polaczkowaty to
        nie kropka,ani superspec. ja juz opisalam swoje podejrzenia wiec nie bede sie
        powtarzac. cos polaczkowaty sie wyniosl za to mamy nowe rz hybrydy i innych
        plowych jasiow.
        • Gość: . Re: ?+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 28.07.04, 20:45
          Nu,widzisz!
          Pograzylas mnie.
          A uwazasz,ze bronisz.
          Chcialbym miec jego talent rymowania,ale -niestety.
          Przez to uznalas mnie za beztalecie.
          Dziekuje za taka obrone.
          • Gość: rachelka Re: ?+ IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 21:44

> Nu,widzisz!
            > Pograzylas mnie.
            > A uwazasz,ze bronisz.
            > Chcialbym miec jego talent rymowania,ale -niestety.
            > Przez to uznalas mnie za beztalecie.
            > Dziekuje za taka obrone.

kopac zyda-zle, bronic zyda-zle,ignorowac zyda-zle, czy cos mozna z toba zrobic,
            abys byl zadowolony. ja natomiast bym sie obrazila,gdyby ktos taki talent
            odbytniczo-sadystyczny chcial mnie przypisac. ale dla ciebie to moze i
            komplement, wiec juz ci prawie : na pewno znajdziesz w sobie troche weny aby
            takie rymy pisac, jak zaczniesz to juz ci pojdzie latwiej:)
        • Gość: znajomy ?+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:52
          a jak tam handelek? idzie czy nie idzie? Morze Martwe jeszcze nie wyschło, co?
          • Gość: . Re: ?+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 28.07.04, 20:59
            Handelek?
            Ok!
            Na bazarze bylem.
            U Arabow arbuza kupilem-sprowadzaja legalnie.
            U Kurda-orzechy wloskie-tez legalne.
            U Hinduski-przyprawy rozne-legalne.
            U Polki-wedke-legalne.
            Na piwo zywieckie mnie namowila-trzy butelki-nielegalne.
            Na wodke nielegalna-nie dalem sie namowic.
            • Gość: znajomy Re: ?+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:01
              brawo, boś taki uczciwy!
              • Gość: . Re: ?+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 28.07.04, 21:58
                Nie,bo mi zona pic nie pozwala.
    • Gość: Perry Re: polaczkowaty to prowokator IP: 160.79.164.* 28.07.04, 21:06
      niezupelnie - to nowy login Gaala
      • Gość: KIKI Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:17
        ale gdyby tak było to musiałby być okrutnie sprytny: polaczkowaty raczej nie
        używa polskich znaków, chociaż kilka razy wymknęło mu się "ł", stąd wynikać by
        miało, że mieszka poza Polską, a Gaal mieszka gdzieś na Śląsku, swoją drogą
        uważam, że polaczkowaty musi mieszkać w Polsce, ponieważ zbyt dobrze zna język
        żywy i aktualny (te wszystkie paszkwile) To nie jest emigrant, ani tym bardziej
        dziecko emigrantów. Jest sprytny, na żyłkę gracza, sądzę, że jest humanistą z
        wykształcenia, ma nie więcej niż 35 lat, no 40 maksymalnie, i czemuś dziwnie
        zamilkł, może poszedł do spowiedzi?
        • Gość: rachelka Re: polaczkowaty to prowokator IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 21:49
          Gość portalu: KIKI napisał(a):

> ale gdyby tak było to musiałby być okrutnie sprytny: polaczkowaty raczej nie
          > używa polskich znaków, chociaż kilka razy wymknęło mu się "ł", stąd wynikać by
          > miało, że mieszka poza Polską, a Gaal mieszka gdzieś na Śląsku, swoją drogą
          > uważam, że polaczkowaty musi mieszkać w Polsce, ponieważ zbyt dobrze zna język
          > żywy i aktualny (te wszystkie paszkwile) To nie jest emigrant, ani tym bardziej
          >
          > dziecko emigrantów. Jest sprytny, na żyłkę gracza, sądzę, że jest humanistą z
          > wykształcenia, ma nie więcej niż 35 lat, no 40 maksymalnie, i czemuś dziwnie
          > zamilkł, może poszedł do spowiedzi?

w to watpie, pewnie przepotwarza sie w jakas inna istote i pisuje grzecznie pod
          innym nickiem, uprzednio gwalcac dziecko sasiadki. tacy poeci to maja chora
          wyobraznie,ktora niestety czesto pokazuja w zyciu. to jest wiecej niz poezja,to
          jest mania wulgaryzmu, ktora tak sie podoba naszej rodzimej danusce i wtracalskiemu.
          • Gość: dana33 Re: polaczkowaty to prowokator IP: 192.114.44.* 28.07.04, 21:58
            rachelko szmatelko, za kazdym razem, jak mnie wspominasz, to dostajesz chyba
            apopleksji, co? nu, niezle ci przylozylam, jak widze... cieszy mnie to :)
          • Gość: Monika Do Rachelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:01
            Wie Pani co? On wybrał taki a nie inny sposób przemówienia, pokazał przy tym
            coś więcej niż chorobliwą manię do miotania przekleństw i wulgaryzmów
            (strasznych brrr, może zniecierpliwiło go jałowe okładanie się grzeczniejszymi
            słówkami, delikatniejsze kąsanie i takie tam szarpanie za nogawki, z nawiżzką
            odpłacił wszystkim, mnie też, za brak szacunku i słowne wygłupy. Jasne, że
            można się zabawiać w pisanie wierszyków o danie, tylko po co? Czy Panią to
            bawi? Czy bawi innych? Czy coś załatwi, udowodni, do czegoś przekona? Czy to
            jest właściwy kierunek? Czy my cała reszta, zarzucając polaczkowatemu chamstwo
            itd, nie uprawiamy tego samego, tylko cieniutkim głosem? Być może mamy inne
            cele, być może Pani zostanie przy swojej zabawie, ja już nie, martwi mnie, że
            dokłądamy oliwy do ognia, nie czyniąc nic pożytecznego, pozdrawiam Monika
            • Gość: dana33 Re: Do Rachelki IP: 192.114.44.* 28.07.04, 22:10
              kol hakavod, monika
              • Gość: Monika Do Dany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:17
                nie rozumiem
                • Gość: dana33 do moniki IP: 192.114.44.* 28.07.04, 22:24
                  to tyle co z calym respektem. mialas odwage napisac prawde.
                  • Gość: Monika Do Dany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:31
                    Żadna odwaga, nikt mnie za to nie będzie ścigać, ani żadnej krzywdy nie zrobi,
                    wracam do reguł, podpisuję się swoim własnym imieniem, będę dalej czytać z
                    największą uwagą, temat jest, i jest tego wart, pozdrawiam Monika,
                    • Gość: dana33 do moniki IP: 192.114.44.* 28.07.04, 22:38
                      nu, wlasnie, ja tez sie podpisuje wlasnym imieniem, pisze tylko prawde i tylko
                      to co ja mysle, i trzeba miec tu duzo odwagi do tego. jestem tu juz 2 lata,
                      wiem co mowie... :)
            • Gość: rachelka Re: Do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 22:19
              Gość portalu: Monika napisał(a):

> Wie Pani co? On wybrał taki a nie inny sposób przemówienia, pokazał przy tym
              > coś więcej niż chorobliwą manię do miotania przekleństw i wulgaryzmów
              > (strasznych brrr, może zniecierpliwiło go jałowe okładanie się grzeczniejszymi
              > słówkami, delikatniejsze kąsanie i takie tam szarpanie za nogawki, z nawiżzką
              > odpłacił wszystkim, mnie też, za brak szacunku i słowne wygłupy. Jasne, że
              > można się zabawiać w pisanie wierszyków o danie, tylko po co? Czy Panią to
              > bawi? Czy bawi innych? Czy coś załatwi, udowodni, do czegoś przekona? Czy to
              > jest właściwy kierunek? Czy my cała reszta, zarzucając polaczkowatemu chamstwo
              > itd, nie uprawiamy tego samego, tylko cieniutkim głosem? Być może mamy inne
              > cele, być może Pani zostanie przy swojej zabawie, ja już nie, martwi mnie, że
              > dokłądamy oliwy do ognia, nie czyniąc nic pożytecznego, pozdrawiam Monika

wiesz Moniko kazdy powod jest dobry do lania szamba,jesli to jest to co lubisz.
              moj watek nie mial w sobie nic zdroznego,byl prostym,niewulgarnym wierszem.
              jesli wrocisz do niego to zobaczysz. ja czesto sie wypowiadam w taki czy inny
              sposob,ale staram sie nie robic tego uzywajac profanacji. czesto jestem
              obrzucana blotem,przez tych ktorzy mysla,ze to forum do nich nalezy i chcieliby
              narzucic mi swoj styl. kazdy powinien miec prawo do pisania co chce ,jak i kiedy
              chce, ale w jakiejs formie. my wszyscy ktorzy tu jestesmy mamy najwyrazniej
              potrzebe dyskusji i nie powinien jeden drugiemu zwracac uwagi co pisac i kiedy
              pojsc. jesli kogos temat nie interesuje to poprostu moze nie uczestniczyc w
              dyskusjach. jest to najprostrze rozwiazanie. rowniez pozdr
              • Gość: Monika Re: Do Rachelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:27
                zgadzam się z Panią, że nie należy nikomu mówić, co należy mówić, zabieram też
                od tego ręce, ale Pani jest niekonsekwentna, sama Pani swojej zasady nie
                przestrzega, wyjaśnię Pani raz jeszcze, mnie nie zależy na zabawie, no
                przynajmniej nie bez przerwy, chciałabym, więcej pragnę tego, żeby coś między
                Żydami a Polakami drgnęło w lepszą stronę. Myślę sobie, że to jest możliwe, ale
                nie wszyscy tego chcą, pozdrawiam Monika
                • Gość: rachelka Re: Do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 22:34

> zgadzam się z Panią, że nie należy nikomu mówić, co należy mówić, zabieram też
                  > od tego ręce, ale Pani jest niekonsekwentna, sama Pani swojej zasady nie
                  > przestrzega, wyjaśnię Pani raz jeszcze, mnie nie zależy na zabawie, no
                  > przynajmniej nie bez przerwy, chciałabym, więcej pragnę tego, żeby coś między
                  > Żydami a Polakami drgnęło w lepszą stronę. Myślę sobie, że to jest możliwe, ale
                  >
                  > nie wszyscy tego chcą, pozdrawiam Monika

jesli mozna to przejdzmy na ty (wplyw anglosaskiej kultury). zgadzam sie z toba
                  i to nie jest problemem w moim przypadku. ci co chca byc przyjaciolmi zachowuja
                  sie inaczej. ja mam kupe przyjaciol zydow i oni sami smieja sie z tych
                  forumowcow, bo to przeciez skrajnosci. ja potepiam zachowanie sie likudczykow i
                  szarona, nie izrael czy zydow. lubie pisac i mam ochote podyskutowac,ale nie
                  lubie jak mi ktos kit wciska i bluzga, uzurpujac sobie prawo do wyzszosci. to
                  forum nie jest odzwierciedleniem spolecznosci, ale miejscem gdzie spotyka sie
                  gromadka ludzi i sobie papla.POzdr
                • Gość: rz. Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:34
                  no mnie już drgnęło...
                  • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 22:35

> no mnie już drgnęło...

a co wolno spytac?
                    • Gość: rz. Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:40
                      serce mi drgnęło do moniczki , oj ty blondyneczko
                      • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 22:46

> serce mi drgnęło do moniczki , oj ty blondyneczko

cale szczescie bo ja purytanka to musze porzadku pilnowac,zeby sie nowy polaczek
                        nie narodzil. zycze powodzenia w adoracji:))
                        • Gość: rz. Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:57
                          ale monika zamilkła , zepsuliśmy głupotami podniosłe nastroje
                          • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 23:00

> ale monika zamilkła , zepsuliśmy głupotami podniosłe nastroje

no coz czasem trzeba po nosie dostac i kosza zlapac. podnies swe klocki i idz
                            dalej rz. do starej biedy:))
                            • Gość: ka Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:15
                              no monika to poważna dziewczyna , ale rachelka , no wiesz co , ty ksywkę
                              zmień jak teraz coś tam wpisujesz , bo nie będą cię traktować poważnie
                              jak coś wtącisz pro arabskiego , nie boisz się ...
                              monika nie bądz smutas , bratać się trzeba tak jest ...
                              • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 28.07.04, 23:36
                                Gość portalu: ka napisał(a):

> no monika to poważna dziewczyna , ale rachelka , no wiesz co , ty ksywkę
                                > zmień jak teraz coś tam wpisujesz , bo nie będą cię traktować poważnie
                                > jak coś wtącisz pro arabskiego , nie boisz się ...
                                > monika nie bądz smutas , bratać się trzeba tak jest ...

ja nic nie musze zmieniac jestem prawdziwa i taka pozostane. przynajmniej na
                                razie nie zmienie nicka jak ty
                                • Gość: Monika Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:51
                                  jestem
                                  • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 00:48
                                    jak jeszcze jestes to pozdrawiam bo tam na dole meskim to powazna bitwa
                                    polakow,zydow,amerykancow i reszty. uhu tylko patrzec jak piora poleca...
                                    • Gość: Monika Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:57
                                      jestem, witaj, jest tak, że ta bitwa jest bezsensowna, powyzywają się, potem
                                      jeden powie do kolegi dołożyłem jednemu Żydowi, drugi powie zgnoiłem Polaka, i
                                      dalej będzie morze nienawiści, pretensji niewyjaśnionych i nieprzegadanych
                                      tematów. Byłoby fajnie to zmienić, Pozdrawiam Rachelko, powinnam już pójść
                                      spać, rano praca, jutro lecę za granicę, więc mnie nie będzie do poniedziałku,
                                      dobranoc
                                      • Gość: Monika Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:03
                                        Rachelko, a która u ciebie jest godzina?
                                        • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:08

> Rachelko, a która u ciebie jest godzina?
                                          ta sama co u ciebie
                                      • Gość: rachelka Re: Do moniki IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:07
                                        milego lotu i wracaj,potrzeba tu troche kobiet na forum:))
                                        • Gość: Monika Re: Do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:15
                                          dobranoc wszystkim, wszędzie
    • orlovski trymand vel tomson - to prowokator i idiota 29.07.04, 00:12
      dodatkowo islamski kretyn.
      mowilem ci tomson, cobys sobie darowal
      twoje idioctwa i tak kazdy rozpozna
      chcesz tepaku, socjalizm i PRL znowu przywrocic?
      • trymand orlovski ty komunistyczna szujo 29.07.04, 00:23
        coś ci się w tym durnym komunistycznym łbie już miesza. wszedzie węszysz
        tomsona. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?

orlovski napisał:

> dodatkowo islamski kretyn.
        > mowilem ci tomson, cobys sobie darowal
        > twoje idioctwa i tak kazdy rozpozna
        > chcesz tepaku, socjalizm i PRL znowu przywrocic?
        • orlovski trymand ty komunistyczna szujo 29.07.04, 00:28
          coś ci się w tym durnym komunistycznym łbie już miesza. wszedzie węszysz
          zydow. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?

trymand napisał:

> dodatkowo islamski kretyn.
          > mowilem ci trymand, cobys sobie darowal
          > twoje idioctwa i tak kazdy rozpozna
          > chcesz tepaku, socjalizm i PRL znowu przywrocic?

• trymand orlovski ...u żydku zasrany 29.07.04, 00:31
            orlovski ty żydku wsędzie węszysz arabów ty komunistyczny lacho..ciągu. chętnie
            bym ci dał w ten zawszony żydowski ryj

orlovski napisał:

> coś ci się w tym durnym komunistycznym łbie już miesza. wszedzie węszysz
            > zydow. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?
            >
            > trymand napisał:
            >
            > > dodatkowo islamski kretyn.
            > > mowilem ci trymand, cobys sobie darowal
            > > twoje idioctwa i tak kazdy rozpozna
            > > chcesz tepaku, socjalizm i PRL znowu przywrocic?
            >
            >
            • poloniaamerykanska Re: orlovski ...u żydku zasrany 29.07.04, 00:35
              trymand napisał:

> orlovski ty żydku wsędzie węszysz arabów ty komunistyczny lacho..ciągu.
              chętnie
              >
              > bym ci dał w ten zawszony żydowski ryj
              >
              >
              > orlovski napisał:
              >
              > > coś ci się w tym durnym komunistycznym łbie już miesza. wszedzie węszysz
              > > zydow. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?
              > >
              > > trymand napisał:
              > >
              > > > dodatkowo islamski kretyn.
              > > > mowilem ci trymand, cobys sobie darowal
              > > > twoje idioctwa i tak kazdy rozpozna
              > > > chcesz tepaku, socjalizm i PRL znowu przywrocic?
              > >
              > >
              Tomsona sami za morde nogami w gore na sosnie powiesimy.
            • neutrum1 Re: orlovski ...u żydku zasrany 29.07.04, 00:37
              mniej wulgaryzmów! a tacy orlovscy czy inne zawsze się znajdą. Zresztą Tomson
              to też jest ich wart. A ty kolego uzywasz za duzo wulgarnych słów!!

trymand napisał:

> orlovski ty żydku wsędzie węszysz arabów ty komunistyczny lacho..ciągu.
              chętnie
              >
              > bym ci dał w ten zawszony żydowski ryj
              >
              >
              > orlovski napisał:
              >
              > > coś ci się w tym durnym komunistycznym łbie już miesza. wszedzie węszysz
              > > zydow. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?
              > >
              > > trymand napisał:
              > >
              > > > dodatkowo islamski kretyn.
              > > > mowilem ci trymand, cobys sobie darowal
              > > > twoje idioctwa i tak kazdy rozpozna
              > > > chcesz tepaku, socjalizm i PRL znowu przywrocic?
              > >
              > >
            • Gość: . Re: orlovski ...u żydku zasrany+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 29.07.04, 00:37
              Ach ty bydlaczku obsikany!
              Zjezdzaj z Zydkow paskudo.
              Pamietaj,balwanie:
              jak o Zydkach-to z duzej litery.
              • Gość: . Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 29.07.04, 03:10
                zasluguje. I lepiej bedzie, jesli nasza opinie o sobie pozna podsluchujac nasza
                rozmowe, siedzac jak pies za drzwiami, bo na pokoje go nie wpuszczono.Po co
                zaszczycac toto bezposrednia uwaga?
                • Gość: . Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 29.07.04, 08:25
                  Nie chce,by oni reprezentowali Polakow.
                  Moga reprezentowac siebie,
                  a nie maja polska czesc rodziny,moich kumpli i ich kraj.
                  Cholera mnie bierze.
                  • Gość: dana33 Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ IP: *.bb.netvision.net.il 29.07.04, 08:56
                    masz racje. ale zauwazylam, ze najlepiej to ich ignorowac. nie odpowiadac na
                    ich posty, traktowac ich jak powietrze. nu, dobra jestem w poradach, samej mi
                    jest trudno ich ignorowac, choc staram sie... :)
                  • jarek_grzyb Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ 29.07.04, 09:15

> Nie chce,by oni reprezentowali Polakow.
                    > Moga reprezentowac siebie,
                    > a nie maja polska czesc rodziny,moich kumpli i ich kraj.
                    > Cholera mnie bierze.

Ignoruj wszystko co dla ciebie niewygodne.
                    Bedziesz mogl spac w przekonaniu, ze zawsze miales racje.

PS

Jak nie masz argumentow a nie jestes w stanie zignorowac to mapisz niezaleznie
                    od wszystkiego, ze to "smierdzi".
                    Pamietaj!
                    Prawdy niewygodne zawsze "smierdza"
                    • Gość: rachelka Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 14:41
                      co za fascynujaca dyskusja jak co dzien. tym razem nowa bluzgaczka cien-anny,
                      lub moze cien-polaczkowatego sie przylaczyla. co do reprezentowania kogos na tym
                      forum drogie kropkowe kuzynowstwo to sie nie martwcie o zle towarzystwo. za wami
                      stoi cala ciezka artyleria izraelska, to czemu boicie sie takich malych dzialek
                      polskich. nie zniszcza one wam przyjazni z tymi ,ktorzy was lubuja i popieraja a
                      tych co maja inne zdanie niz to wasze swiete, no coz bedzie musieli jakos
                      demokratycznie to znosic. w koncu panowie powinni wyniesc zasady demokratycznego
                      ustroju ze szwecji i anglii. ludzie moga miec rozne zdania i nawet sie ich do
                      tego w demokracji zacheca. dobrze,ze my wszyscy nie mieszkamy w palestynie,bo
                      wtedy pewnie czolg by nam pomogl zmienic to zdanie.
                      • Gość: . Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 29.07.04, 18:46
                        >>>>>>>>>>><orlovski ...u żydku zasrany
                        Autor: trymand
                        Data: 29.07.2004 00:31>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Rachelko,kochana!
                        Demokracja nalezy obchodzic sie ostroznie i z miloscia.
                        Jezeli uwazasz,ze ten pan wyraza w ten sposob inne zdanie i to w.g
                        ciebie w sposob demokratyczny-
                        To co ty na to:
                        Rachelka jest zas...na k...wa.
                        Nie gniewaj sie,ale to my sie w demokracje bawimy.
                        Jezeli tobie zabawa ta sie nie spodoba-wycofam sie i o wybaczenie poprosze.
                        Ty w zamian,jednak,bedziesz musiala zmienic poglad na demokracje.
                        Zgoda?
                        Oczekuje twojej decyzji.
                        I warunki gry.
                        Bialoglowa ma slowo.
                        Prosze!
                        • Gość: rachelka Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 20:47

> >>>>>>>>>>><orlovski ...u żydku
                          > zasrany
                          > Autor: trymand
                          > Data: 29.07.2004 00:31>>>>>>>>>>>&#
                          > 62;>>>>>>>>>>>
                          >
                          > Rachelko,kochana!
                          > Demokracja nalezy obchodzic sie ostroznie i z miloscia.
                          > Jezeli uwazasz,ze ten pan wyraza w ten sposob inne zdanie i to w.g
                          > ciebie w sposob demokratyczny-
                          > To co ty na to:
                          > Rachelka jest zas...na k...wa.
                          > Nie gniewaj sie,ale to my sie w demokracje bawimy.
                          > Jezeli tobie zabawa ta sie nie spodoba-wycofam sie i o wybaczenie poprosze
                          > .
                          > Ty w zamian,jednak,bedziesz musiala zmienic poglad na demokracje.
                          > Zgoda?
                          > Oczekuje twojej decyzji.
                          > I warunki gry.
                          > Bialoglowa ma slowo.
                          > Prosze!

nie bardzo pojelam kto do mnie pisal kropka,czy orlovski,czy moze razem lub
                          kazdy z osobna.
                          nie wiem po co ta k..wa, ale moze trzeba sobie do dyskusji dodac animuszu. widze
                          po postach ze w wiekszosci meskie towarzystwo tu siedzi (pardon dana) wiec i
                          jezyk soczysty leci. nie mam co dodawac do mojej opinii o demokracji.
                          poszanowanie zdania i roznych pogladow bez narzucania swoich opinii to podstawa
                          demokracji. tolerancja idzie w dwie strony a nie w jedna ,twoja. twe zdanie jest
                          tak samo subiektywne jak moje,wiec jak ja sie wypowiadam na temat to poprostu to
                          przyjmij, bez bluzgan. to by bylo na tyle. demokracja kolego to nie zabawa ani
                          gra, to ustroj i zycze ci,zebys zaczal to przyjmowac jako podstawe do dyskusji.
                          jesli mozesz to pohamoj sie od profanacji,jesli nie to trudno,ale wtedy ja nie
                          bede odpisywac.
                      • Gość: dana33 Re: Kuzynie, do CZEGO sie odzywasz? TO na to nie+ IP: 192.114.44.* 29.07.04, 19:50
                        zauwazylam, rachelko szmatelko, ze ty, jak nie dolozysz w kazdym swoim poscie,
                        wszystko jedno na jaki temat, israelowi lub zydom a najlepiej jak sie uda i
                        israelowi i zydom razem, to masz stracony dzien. tak ze nie zpominaj, i nie
                        wypadaj z przyzwyczajenia.
          • poloniaamerykanska Re: trymand ty komunistyczna szujo 29.07.04, 01:13
            orlovski napisał:

> zydow. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?
            >
            > trymand napisał:
            >
            > > mowilem ci trymand, cobys sobie darowal
            >
            >
            tej czerwonej gebie przepitej dzieci te posty czytaja przez tube w jego uchu
            prawym,lewe ucho mu stoczniowcy scyzorykiem odcieli i psom na sniadanie
            podrzucili.
        • poloniaamerykanska Re: orlovski ty komunistyczna szujo 29.07.04, 00:33
          trymand napisał:

> tomsona. pedale komuchu zawszony debilu -umiesz czytać? ty czerwona świnio?
          >
          > orlovski napisał:
          >
          > > mowilem ci tomson, cobys sobie darowal
          Czerwone swinie beda na hakach wisialy ,haki beda w ich gardlach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka