Dodaj do ulubionych

Brawo Rosja !

11.06.13, 16:47
wiadomosci.onet.pl/swiat/deportacje-z-rosji-za-propagande-homoseksualna,1,5538079,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • j-k Tesz jestem za. 11.06.13, 16:53
      pod warunkiem, ze chodzi o wydalanie lesbijek.

one zabieraja mi obiekty mojego pozadania.

z gejami jestem za to szczerze zaprzyjazniony.
      - zdejmuja mi meska konkurencje z rynku w dostepie do kobiet.
      • brat_ramzesa Re: Tesz jestem za. 11.06.13, 16:59
        no wiec wlasnie, jak najbardziej.
        Mam kilku znajomych gejow i oni sami przyznaja ze cale to sztuczne propagowanie homoseksualizmu uderza w nich, mysle ze prawdziwemu gejowi ustawa taka nie przeszkadza, przeciez nikt nie chce ich ganiac a ochronic dzieci, rodzine przed dewiacja ktora homoseksualizm niewatpliwie jest
    • lubat Re: Brawo Rosja ! 11.06.13, 17:55
      Kiedy usłyszałem tę radosną(?), smutną(?) wiadomość, to zacząłem się zastanawiać, czy Wowa czuje się aż tak silny, czy taki z niego ryzykant? Przecież otworzył nowe pole ataków nie tylko na siebie, ale i na Rosję. Już te zachodnie demokratyczne i bardzo niezależne przekaziory przekonają ogłupiałe masy słuchaczy/oglądaczy, że oto zaczyna się w Rosji nowa era gułagów i holokaust w jednym dla uciemiężonych obrońców wolności.;)
      • eva15 Re: Brawo Rosja ! 11.06.13, 23:08
        To sensowne pytanie... Ale z drugiej strony - jaki Putin ma wybór? Jeśliby nie zareagował ostro, byłoby pewnie jeszcze gorzej. Postępowi jednopłciowcy, w tym zachodni na gościnnych występach, latali by masowo z gołymi tyłkami po Moskwie, a mało postępowy naród sprawiałby im solidny łomot pod czułym okiem zachodnich kamer, które słałyby te obrazki w świat.

Inna rzecz, że tsaki łomot pomaga. Po tym jak homo Volker Beck, członek niemieckiej partii Zielonych i poseł Bundestagu, dostał w Moskwie po gębie na nielegalnej homo- demo, przestał jeździć na takie występy do tego kraju. Specjalnie odważny najwyraźniej nie jest:-)))
    • kylax1 Putin drugim Erdoganem? 12.06.13, 01:08
      I jeden i drugi uwierzył we własną "boskość".

Głupota Putina zaczyna wychodzić na wierzch. Mam wrażenie, że ten człowiek cofa Rosję do epoki bojarów i prawosławnej ciemnoty.
      • 5magna Re: Putin drugim Erdoganem? 12.06.13, 04:11
        pl.gloria.tv/?media=248405
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka