5magna 19.07.13, 02:47 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14301221,Ojciec_zgwalconej_w_Dubaju_Norwezki__Zadzwonila_po.html#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elka-sulzer Re: Czas sie wziac za Dubai. Nie myslicie? 19.07.13, 08:32 O tak! Zdecydowanie. NA ,samym Dubaju szkoda czas tracic. Arabia Saudyjska, Katar .... Wszystkie istniejace tam tyranie (jedzace z reki zachodniego pana) ktore tyle dobrego robia dla swojego spoleczenstwa - zamordyzm, gwalty, tortury - czekaja na przeswietlenie Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Czas sie wziac za Dubai. Nie myslicie? 19.07.13, 12:28 Za gwałt facet tam dostaje kare śmierci jak piszą. A z doświadczenia, obserwując feministki, które uważają ze każdy facet to gwałciciel (jest tylko dobry do ich utrzymywania i ma służyć jak portfel lub ATM maszyna), gdzie ich fałszywe zeznania o nie istniejącym gwałcie, maja być traktowane jak normalka (kobieta z natury ma według nich nigdy nie kłamać-bo jest ośrodkiem wszelkiego dobra), to co się dziwisz Elka. W sumie to są mądrzejsi niż cale prawodawstwo zachodnie, gdzie kobieta jest zawsze nie winna, zawsze dostaje dzieci przy rozwodzie, dom, utrzymanie itd i jest gotowa do następnego oszustwa na następnym naiwniaku. Myślisz, dale czego jest tak dużo rozwodów na zachodzie (około 50%) a niema ich prawie w ogóle np. w Meksyku, gdzie sędziowie nie dają się nabrać na rzekoma wszechobecna kobieca dobroć? Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Czas sie wziac za Dubai. Nie myslicie? 19.07.13, 12:52 mlody776 napisał: > o się dziwisz Elka. W sumie to są mądrzejsi niż cale prawodawstwo zachodnie, gd > zie kobieta jest zawsze nie winna, zawsze dostaje dzieci przy rozwodzie, dom, u > trzymanie itd i jest gotowa do następnego oszustwa na następnym naiwniaku. Sklonnosc do oszustwa to nie jest cecha jednej plci - mezczyzn lub kobiet. To cecha calego spoleczenstwa / kraju. W niektorych krajach "smykalka do oszustwa" lub tzw. "cwaniactwo" uchodzi za zalete. W innych krajach ogromna wiekszosc ludzi jest z natury uczciwa. Z uczciwosci slynie np. Skandynawia (niejeden Polak powiedzialby, ze to "naiwnosc"), z "cwaniactwa" natomiast slynie np. Turcja lub kraje slowianskie (moze z wyjatkiem Czech). "Nie masz cwaniaka nad warszawiaka". Tak wiec kazdy sadzi po sobie - "cwane" kobiety podobnie jak "cwani" mezczyzni. Wpajanie "cwaniactwa" od dziecka. Uwazam, ze to glupota, bo to zawsze predzej czy pozniej odbije sie "rykoszetem". Bardzo niekorzystnym. Uczciwosc to najlepsza "polityka". Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Czas sie wziac za Dubai. Nie myslicie? 19.07.13, 13:38 Tak jest uczciwości i Ch. moralności nam trzeba. Zachodnia kobieta, podróżuje samotnie, rozmawia luźno z napotkanymi facetami w języku którego pewnie dobrze nie rozumie, chodzi do hotelu sama, gdzie obcy ludzie maja dostęp do tego co spożywa. To jest recepta na problemy nawet dla faceta we własnym kraju z dala od swojego środowiska. Tak masz racje, ze z natury większość ludzi jest uczciwa, ale wiadomo to nie oni wypełniają kryminalne statystyki. Propagandzie zapewne chodzi tylko o kraje gdzie jest planowana wojna w przyszłości, ale to nie znaczy, ze podobne zajścia nie maja miejsce gdzieś indziej, po mimo braku informacji w mediach. Ale z tymi Cechami to mnie zaskoczyłeś. Jak jest charciarz jeden słowiański kraj OK, to już jest nadzieja i tam należało by szukać sobie zony. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Re: Czas sie wziac za Dubai. Nie myslicie? 19.07.13, 12:37 Te dyktatury istnieja dzieki wsparciu USA Katar jest szyicki Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Ale gdzie tam 20.07.13, 00:14 brat_ramzesa napisał: > Te dyktatury istnieja dzieki wsparciu USA > Katar jest szyicki Katar to gniazdo wahhabizmu. Pomylilesz z Bahrejnem, ten jest w 75% szyicki. Kiedy szyici zaczeli buntowac, na rozskaz USA Saudici wprowadzili do Bahrejnu wojsko i stlumili zamieszki natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Cóż, takie jest "prawo" w UAE. 19.07.13, 14:41 I nic na to nie poradzi. Assange też został bezpodstawnie oskarżony i teraz Szwecja go ściga wg ichniego prawa. Przykładowo w Szwecji, jak kobieta powie "stop" sekundę przed orgazmem mężczyzny, a ten nie wyciągnie, to jest to, wg szwedzkiego prawa, gwałt. Pomimo, że biologicznie mężczyzna nie jest w stanie zakończyć stosunku sekundę przed orgazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jak najbardziej. 19.07.13, 15:00 W sumie juz dawno trzeba zrobic porzadek z monarchiami arabskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jak najbardziej. 19.07.13, 19:54 Kara śmierci za gwałt jest w Piśmie Świętym również i to nie jest prawo jakiegoś monarchy. Zastanów się. Jak kogoś maja skazać na śmierć, to chyba dobrze, ze żądają dowodów, a skoro kobieta ich niema (albo ma te uznawane na zachodzie, gdzie wystarczy jej słowo), to jak już przyznała się do seksu, który jest u nich zabroniony przed ślubem (jak w PS), to ja wsadzili do więżenia (końcu to nie kara śmierci i jeszcze z tamta wyjdzie). A czy wiesz co się dzieje BEZKARNIE z Rosjankami/Ukrainkami, jak zostaną zwerbowane do pracy np. do sprzątania w domach "wybrańców"? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jak najbardziej. 19.07.13, 20:37 Dowod jest taki co mowi ten facet. Pojechala tam sluzbowo z bogatej Norwegii Chyba nie szukac jakiegos dzikusa arabskiego. Maja tego szajsu tam w Norwegii dosyc. Juz sie przekonali ze trzeba sie od nich trzymac daleko....Najlepsze jest to ze wsadzili ja do wiezienia. Palanty placza strasznie tutaj nad jakim Nawalonym co narobil przekretow i nakradl. Jeszcze nawet nie siedzi a juz wielki aj,waj. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jak najbardziej. 19.07.13, 21:04 Piszesz: "Maja tego szajsu tam w Norwegii dosyc." Taki dowód to tylko na zachodzie kobiety używają, oskarżając facetów o: gwałt, seksualne nadużywanie w pracy, pobicie itd. Wszystkim takim oskarżenia facet musi zaprzeczyć przedstawiając dowody/alibi itd. Jak ich niema, niema światków itd, jak ich niema ta kobieta w Dubaju to facet siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jak najbardziej. 19.07.13, 23:57 Na jakiej podstawie ja wsadzili do pierdla ( Ciekawe ilu ja tam zgwalci). W takich wypadkach ktore sa powiedzmy "niepewne" to sie odrzuca sprawe. Miala szczescie ze ja nie skazali na ukamieniowanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jak najbardziej. 20.07.13, 00:14 Zgaduje, ale jedno co mieli pewne(na pewno stanie przed sadem), to to, ze ona sama przyznała się do seksu poza małżeństwem jak zgłaszała gwałt i to mogło wystarczyć. Ty już wyrobiona opinie masz. To kamieniowanie już działa na ciebie i co cokolwiek jeszcze media wymyśla. Wroga w każdej wojnie pozbawia się człowieczeństwa, bo jest ciężko ŻOŁNIERZA mordować niewinnych ludzi a zwierzęta jakoś ..................... Np. w IWS lodżią na zachodzie opowiadano jak to wojska niemieckie nosiły niemowlęta na bagnetach, co nigdy nie miało miejsca, o czym dowiedziano się dopiero po wojnie. Przed wojna z Irakiem, ze niemowlęta wyrzucano na Posackie z inkubatorów itd. A już największym było to, ze ponoć należy atakować ten Iran za to, ze maja bron masowej zagłady, której nigdy nie znaleziono. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jak najbardziej. 20.07.13, 00:27 W Polsce się uczy "historii" ze to Niemcy" są ty zaczepnym narodem i należy z nimi walczyć. Dalej, ze Niemcy wywołali obie wojny światowe. A teraz, znajdź jak naprawdę zaciela się np. IWS i nie pytaj Igora. Hahaha. Podpowiem ci ze zaczęła się od ataku na Turcję, ale kto ja zaatakował (jest ważne) i tym rozpoczął ta wojnę? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jak najbardziej. 20.07.13, 00:33 www.google.ca/search?q=stoning+to+death+video&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=W77pUdKUIeLJiQKg2YHoBA&ved=0CDwQsAQ&biw=1280&bih=919 Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jak najbardziej. 21.07.13, 04:08 Wyglada na to ze sobie dobrze "podlala" bo jak mowi obudzila sie w hotelu i zdala sobie sprawe ze zostala zgwalcona. Jak to sie mowilo kiedys w Polsce "chlopak poszedl na padline". Tak ze w/g mojego kodeksu karnego nie zasluguje na wiezienie a jedynie na 50 batow na gola dupe..... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14310912,Norwezka_zgwalcona_w_Dubaju_udzielila_wywiadu___Dziwiono.html#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: zrodlo problemu pod sad ! 21.07.13, 04:48 Poniewaz ojciec i matka wychowali swoja core na ponetna dziewczyne, wiec ich trzeba dac pod sad. Gdyby cora wygladala jak ta ostatnia zdzira , przykrywala kfefem swoja facjacie, nikt by nie mial ochoty na nia. Wezmy przyklad amerykanski, bank okradnie swoich klientow i bankrutuje, klienci sadza bank, ktory przez swoich legalnych obroncow przesluchuje klientow, ktorzy musza udowodnic skad mieli te funie, czy zaplacili podatki itd. Teraz okaze sie ze wiekszosc klientow bankowych wkladala swoje oszczednosci do banku nie zdajac sobie sprawy ze bez odpowiednich dokumentow jest to poprostu normalna strata, i wogole oszczedzanie w banku nie ma sensu, poniewaz bank ma licencje na kradziez. Czy Dubai powinien byz uznany winnym takiego rorumienia prawa, Oczywiscie ze nie, przeciez te wspaniale wysokosciowce w Dubai naleza nie do Arabow tylko do NAS. Jezeli Dubai ma dziwne rozumienie prawa, to nas nie powionno interesowac, jest nam nawet niezbedne dla naszych interesow w tym rejonie swiata. A prawa czlowieka - jedynymi ludzmi to MY, Arabowie do tego nie dorosna nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: zrodlo problemu pod sad ! 21.07.13, 04:58 Musiala by zeczywiscie wygladac jak sam diabel aby arab na nia nie polecial. Oni duzych wymagan nie maja. Powinni informowac te wariatki przed wizyta takiego Dybaju ze tu moze byc niebezpiecznie. Nie chlaj i patrz co sie dzieje bo cie przeleca po pijaku a policja jeszcze cie kopnie w dupe ze sie dalas.....PS. Moze mam zwichrowany gust ale ona dla mnie to taka piekna nie wyglada. Moze to przychodzi z wiekiem ale za diabla bym ja nie ruszyl jak by lezala pijana.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hloopcze, Ty nie mysl za duzo... 21.07.13, 05:24 Pierwszy i ostatni kraj islamski w jakim bywalem to Turcja - bo tam jeszcze (poki co) wodke mozna legalnie wypic. (Syrii nie licze - bylem tam na zaproszenie pierwszego mojego magistranta - 30 lat temu). Generalnie nalezy to towarzystwo ogrodzic drutem kolczastym i czekac - az samo sie wykonczy. PS. Poviedz - z czym masz problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: hloopcze, Ty nie mysl za duzo... 21.07.13, 06:42 Zebys nie nosil J-K tego pampersa to w Dymaju ciebie tez by wydymali. Ja problemow nie mam bo ta druga strona byla zawsze bardziej pijana odemnie. Pamietasz polskie powiedzenie? Baba pijana, dupa sprzedana.... Nawet nie potrzeba Dymaju aby pijana baba zostala wyru...a. Do tego ta Norwezka to glupia jak but. Nawet w Polsce by ja popedzili. Taki scenariusz: Budzi sie rano i patrzy a tu "krople Waleriana" ma miedzy nogami. Idzie na policje i mowi. Zgwalcili mnie, rano to odkrylam. Kto? A nie wiem. Taki czarny z broda....OK Gdzie siniaki i znaki "przemocy" ? Nigdzie. Zpier....dalaj stara k@@@wo bo ci tu zaraz pala dolozymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nic dziwnego, że Polki wolą nawet Arabów. 21.07.13, 13:31 Po poniższym bełkocie zaczynam je rozumieć: 5magna napisał(a): > Zebys nie nosil J-K tego pampersa to w Dymaju ciebie tez by wydymali. Ja proble > mow nie mam bo ta druga strona byla zawsze bardziej pijana odemnie. Pamietasz p > olskie powiedzenie? Baba pijana, dupa sprzedana.... Nawet nie potrzeba Dymaju a > by pijana baba zostala wyru...a. Do tego ta Norwezka to glupia jak but. Nawet w > Polsce by ja popedzili. Taki scenariusz: Budzi sie rano i patrzy a tu "krople > Waleriana" ma miedzy nogami. Idzie na policje i mowi. Zgwalcili mnie, rano to o > dkrylam. Kto? A nie wiem. Taki czarny z broda....OK Gdzie siniaki i znaki "prze > mocy" ? Nigdzie. Zpier....dalaj stara k@@@wo bo ci tu zaraz pala dolozymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Nic dziwnego, że Polki wolą nawet Arabów. 21.07.13, 15:04 Ty jestes bezpieczny wszedzie. Napisz sobie tabliczke. Nie ruszac, mam kile..... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hloopcze, mniej pisz, wiecej czytaj. 21.07.13, 16:52 Gdyz to bzdety ani dowcipne, ani informujace... kazdy jezdzacy troche po Swiecie powinien wiedziec, ze z wyjatkiem Turcji (gdzie wszedzie pelno policji) chodzenie samemu (jesli ma sie zachodnie rysy) po ulicach islamskich krajow jest niebezpieczne, a kobiet w ogole niedopuszczalne. I czynia to na wlasne ryzyko - a to nie pierwszy tego typu przypadek. Ogolnie - zadawanie sie z miejscowymi moze skonczyc sie roznie i nie polecam - chyba , ze siedzi sie w Abrahmsie, czy F-16. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: jasiu z magistrantem 21.07.13, 06:51 tego jeszcze nie bylo, czyzby to byl Kwas ??? Czy Polske tez bys otoczyl rutem kolczastym bo te polskie goje to tylko wode umia ciagnac a nie druta, co Jasiu tak faworyzuje. Lektura Jasia postow jest weselsza od ogladania Mister Bean. Parents Teacher Meeting (Rowan Atkinson as NIT-D Prof) Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: jasiu z magistrantem 21.07.13, 07:12 Jasiu jest one of a kind. I love that guy.... PS. Jasiu.... Tylko nie wez tego doslownie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Są dwie, zasadnicze możliwości. 21.07.13, 15:14 1 możliwość: Skandynawki są otwarte na seks i mówienie o nim, zatem może faktycznie była zgwałcona, ale (na szczęście) jako Skandynawka wie, że to nie jej wina, i że ma się zgłosić na policję. Jeżeli tak było to życzę jej szybkiego wyjścia z islamskiego bagna i powrotu do Norwegii. 2 możliwość: Przespała się z Ahmedem po pijaku (albo na trzeźwo), a rano nie spodobał jej się, to postanowiła oskarżyć go o "gwałt", jak często czynią kobiety na Zachodzie. Jeżeli tak było, to niech siedzi i 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Są dwie, zasadnicze możliwości. 21.07.13, 17:29 Trzecia mozliwosc to taka ze Ahmed byl taki leniwy ze polozyl sie na niej i czekal na trzesienie ziemi. Trzesienie nie przyszlo i ona tak sie wq....wila ze poszla na policje... PS. Jasiu ty lepiej nie chodz po Turcji z ta dupa wypchana pampersem bo to moze byc niebezpieczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jaki Jasiu??? 21.07.13, 20:50 Nie, ja mam tylu sluchaczy ze probuje odpowiadac zbiorowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jaki Jasiu??? 23.07.13, 03:25 Mowi ze jeszcze nigdy taka szczesliwa nie byla. Emir ja ulaskawil razem z tym kolega 24cm "projektantem wnetrz". Tak jej "wnetrze" zweryfikowal ze takiego ogona jeszcze nie miala. Tak ze cieszmy sie wszyscy razem, pelnym gazem... javascript:_em.setCkVt('afb2b30a8ca963f53aacb4db284551edd9df00f870-6542032751edd9df'); _em.setCkV('73faeea06366def12d5c5cc32ed151edd9df00f923-2432000551edd9df'); _em.hlCallback(2); _em.setCkHl(1); _em.hideStage(); Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Jaki Jasiu??? 23.07.13, 03:28 www.france24.com/en/20130722-dubai-pardons-norwegian-woman-rape-case-sex-outside-marriage-sentence Odpowiedz Link Zgłoś
mlody776 Re: Jaki Jasiu??? 23.07.13, 14:28 Oni wiedza jak zrobić kobietę szczęśliwą. W Norwegi jak by zgłosiła coś podobnego, to by ja wysłuchali/uwierzyli i wsadzili faceta do więżenia, a ona i tak nie była by tak szczeliwa. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś