Dodaj do ulubionych

Dla bezrobotnych

24.09.13, 20:24
news.cnet.com/8301-13578_3-57603992-38/nsa-job-post-for-civil-liberties-privacy-officer-goes-live/
hehehe, dobre.

Obserwuj wątek
    • wtopek Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 20:46
      nie masz się co martwić o swój byt, ofert pracy masz mnóstwo :)

www.poloniusz.pl/o1-204e6l/
      • elka-sulzer Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 20:54
        wtopek napisał:

> nie masz się co martwić o swój byt, ofert pracy masz mnóstwo :)
        >
        > www.poloniusz.pl/o1-204e6l/

Musze mojemu pejsatemu powiedziec ze mam go w doopie bo twoja oferta lepsza, hehehe.
        Niech sobie sam ekran czysci.

Zakladajac watek co innego mialam na mysli ... w swietle niedawnych rewelacji zwiazanych z nielegalnymi podsluchami przez NSA i jej brytyjskiego odpowiednika.
        • wtopek Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 20:58
          nie wiedziałem, że do twoich zawodowych obowiązków należy także nadstawianie dooopy :)))
          • elka-sulzer Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 21:12
            wtopek napisał:

> nie wiedziałem, że do twoich zawodowych obowiązków należy także nadstawianie do
            > oopy :)))

"Miec kogos w doopie" to raczej ma inne znaczenie no ale jak to wytlumaczyc ... bystremu czlowiekowi?
            • wtopek Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 21:15
              nie jestem dobry w te klocki, na tematy doopy i innych wydalin pogadaj z kolegą emerytem majorem z kanadyjskiego bejsmentu, on jest ekspertem w tych tematach i ciągle o nich pisze

fascynujące....jak was komunistów ciągnie za ten ocean....
              • elka-sulzer Re: Ironia znow sama sie pisze 24.09.13, 21:24
                Kandydat na stanowisko 'Civil Liberties & Privacy Officer'

* --"rapidly adapts to...unexpected obstacles,"
                * --"deals effectively with pressure; remains optimistic and persistent, even under adversity,"
                * --"complies with established control systems and rules," and
                * --"perceives organizational...reality and acts accordingly."

The NSA surveillance scandal is no joke, of course. It threatens both the Constitution and, possibly, the agency's effectiveness at fighting terrorism. But given the NSA's perceived double-talk on the issue, one might be forgiven a snigger or two at the job post.

news.cnet.com/8301-13578_3-57603992-38/nsa-job-post-for-civil-liberties-privacy-officer-goes-live/
                A w te klocki dobry jestes?
                • 5magna Re: Ironia znow sama sie pisze 24.09.13, 23:25
                  Jasiu sie robi w koncu czlowiekiem. Ten koktail koshera z zawartoscia pieluchy zadzialal.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka