ellka-sullzer 24.09.13, 20:24 news.cnet.com/8301-13578_3-57603992-38/nsa-job-post-for-civil-liberties-privacy-officer-goes-live/ hehehe, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wtopek Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 20:46 nie masz się co martwić o swój byt, ofert pracy masz mnóstwo :) www.poloniusz.pl/o1-204e6l/ Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 20:54 wtopek napisał: > nie masz się co martwić o swój byt, ofert pracy masz mnóstwo :) > > www.poloniusz.pl/o1-204e6l/ Musze mojemu pejsatemu powiedziec ze mam go w doopie bo twoja oferta lepsza, hehehe. Niech sobie sam ekran czysci. Zakladajac watek co innego mialam na mysli ... w swietle niedawnych rewelacji zwiazanych z nielegalnymi podsluchami przez NSA i jej brytyjskiego odpowiednika. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 20:58 nie wiedziałem, że do twoich zawodowych obowiązków należy także nadstawianie dooopy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 21:12 wtopek napisał: > nie wiedziałem, że do twoich zawodowych obowiązków należy także nadstawianie do > oopy :))) "Miec kogos w doopie" to raczej ma inne znaczenie no ale jak to wytlumaczyc ... bystremu czlowiekowi? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Dla bezrobotnych 24.09.13, 21:15 nie jestem dobry w te klocki, na tematy doopy i innych wydalin pogadaj z kolegą emerytem majorem z kanadyjskiego bejsmentu, on jest ekspertem w tych tematach i ciągle o nich pisze fascynujące....jak was komunistów ciągnie za ten ocean.... Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Ironia znow sama sie pisze 24.09.13, 21:24 Kandydat na stanowisko 'Civil Liberties & Privacy Officer' * --"rapidly adapts to...unexpected obstacles," * --"deals effectively with pressure; remains optimistic and persistent, even under adversity," * --"complies with established control systems and rules," and * --"perceives organizational...reality and acts accordingly." ***** The NSA surveillance scandal is no joke, of course. It threatens both the Constitution and, possibly, the agency's effectiveness at fighting terrorism. But given the NSA's perceived double-talk on the issue, one might be forgiven a snigger or two at the job post. news.cnet.com/8301-13578_3-57603992-38/nsa-job-post-for-civil-liberties-privacy-officer-goes-live/ A w te klocki dobry jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Ironia znow sama sie pisze 24.09.13, 23:25 Jasiu sie robi w koncu czlowiekiem. Ten koktail koshera z zawartoscia pieluchy zadzialal..... Odpowiedz Link Zgłoś