Gość: michnik IP: 138.89.11.* 08.08.04, 18:14 MOSSAD dorabia na boku. www.iht.com/articles/120519.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Pakistańska wioska żyje ze sprzedaży nerek IP: *.acn.waw.pl 08.08.04, 19:17 Oddam nerke na polska skaldke dla Unii Europejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona Re: Pakistańska wioska żyje ze sprzedaży nerek IP: *.dyn.optonline.net 18.08.04, 07:05 Kto nie ma doczynienia z tym problemem jest ciezko zrozumiec, co rodziny przezywaja wraz z osoba czekajaca na nerke. Moj maz jest w koniecznej potrzebie tego daru zycia. Donacja organow jest bardzo kontrowersalnym tematem, rozne sytuacje w zyciu powoduja podjecie tej decyzji, duzo ludzi dobrowolnie to robi. J jedna nerka mozna miec tez normalne zycie. Pozdrowiam MA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Pakistańska wioska żyje ze sprzedaży nerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:32 I co to za sensacja, przecież w krajach III-go świata jak Pakistan czy Polska to normalne. Jestem po 40-stce, niedawno zwolnili mnie z pracy, nie mam oszczędności i pewnie niedługo sam będę szukał i prosił żeby ktoś coś ze mnie kupił. W Pakistanie to przynajmniej jest to zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ wkrótce przybędzie poważny konkurent IP: *.top.net.pl 08.08.04, 20:00 mianowicie miasto Nadżaf. Cóż to jednak znaczy wobec głównego dostawcy organów - Rosji? Kraj ten sprzedaje także dzieci pedofilom całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontiki A w Polsce dusza kosztuje 8 tys. PLN IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 22:58 Ksiądz dobrodziej Objął dobrodziej blondynka o oczach jak szafiry Całuje, dotyka, ach czemu on taki wstydliwy? Napiera mocniej nieco, szepcze czule do uszka Dziecko, z księdzem można, jam wszak jest boży sługa Wyrywa się chłopczyk mały, coś niecoś on już słyszał Będziesz się w piekle smażył, do ucha mu wydyszał Uciekło pachole z plebani, nikomu nie powie Będą go wszak mieli za nic gdy ktoś się o tym dowie Mijają lata długie, a skargi ślą parafianie Biskup nie rady temu, brat przeniesienie dostanie Pojechał więc ksiądz dobrodziej na drugi koniec kraju I robi dalej co lubi, co robić miał w zwyczaju Tu ludzie są pobożni przed księdzem respekt czują Nie będą skarg słać nigdzie, choć tego nie aprobują Kruszy się jednak nagle powszechna zmowa milczenia Czy jednak szafirooki uwolni się od cierpienia? Nie umiem w subtelne słowa przyoblec mego gniewu Śpiew syren niech zostanie domeną prawdziwych poetów Odpowiedz Link Zgłoś
abigail3 Re: Pakistańska wioska żyje ze sprzedaży nerek 08.08.04, 23:07 a cóż tym biednym ludziom pozostało, sprzedadzą organy to dla dzieci coś będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Antysemcki idiota! Bo z tych nerek zyja doskonale IP: *.range81-156.btcentralplus.com 09.08.04, 00:23 PAKISTANSCY lekarze w Wlk. Brytaniii. Scislej - zyli, bo juz 2 z nich tutaj za te nerki siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerkodawca Oddam neki, kupie nerki IP: *.telia.com 18.08.04, 07:14 Oddam nerci. Po 100 kr za sztuke. Uzywane , nieco nadwyrezone alkoholem , sledziem w cokrze i kawa. Funkcjonuja , jeszcze dobrze. Kupie nerki od mlodego wegetariana z biednego kraju. Cena max 1000 USD7 sztuke. Odpowiedz Link Zgłoś