Dodaj do ulubionych

Mlodzi Afroamerykanie bawia sie :-)

20.11.13, 19:49
Czarnoskore nastolatkowie ,sorry,niepelnoletnie afroamerykanie wynalezli bardzo fajna zabawe,w ktorej chodzi o to,zeby jednym ciosem powalic przypadkowego przechodnia na ziemie.Zabawa nazywa sie Knockout i nie ma nic wspolnego z napadami z cela okradania ofiar.To taki rodzaj zawodow,w ktorych wygrywa ten,kto najwiecej zalatwi przechodnie.
Istnieje w tej zabawie jedna regula -ofiara nie moze byc kolorowa,bic trzeba wylacznie bialych.W zalinkowanym przez mnie filmiku widac,ze czarni nastolatkowie nie widza w tej zabawie nic zlego i ta gra opanowuje co raz wieksze obszary USA.

p.s. malkontent,jak zobaczysz podobnych nastolatkow na swojej drodze,to albo od razu w nich strzelaj,lub uciekaj .
Obserwuj wątek
    • igor_uk Amerykanska straz graniczna rowniez bawi sie :-) 20.11.13, 20:23
      Pija,jak te czarne ruski :-)

media.10news.com/photo/2013/11/14/BPAlcoholAwareness_1257993_ver1.0.pdf
    • wojciech.2345 rosyjska ruletka 20.11.13, 20:34
      To jest dopiero zabawa.
      Na koniec ktoś jest sztywny.
      • igor_uk Grac w rosyjska ruletke potrafia tylko silni. 20.11.13, 20:41
        A bic przechodnie na ulice,wiedzac,ze masz za plecami wsparcie,to udzial slabych.
        Wojtus,jak z Niemiec i Francji zaczna do Polski wysylac migrantow z Afryki,to i ty mozesz zostac uczestnikiem takiej zabawy.
        Moze juz teraz zmienisz swoja bielusienka skore na czarna?
        • wojciech.2345 Re: Grac w rosyjska ruletke potrafia tylko silni. 20.11.13, 20:44
          igor_uk napisał:

> A bic przechodnie na ulice,wiedzac,ze masz za plecami wsparcie,to udzial slabyc
          > h.
          > Wojtus,jak z Niemiec i Francji zaczna do Polski wysylac migrantow z Afryki,to i
          > ty mozesz zostac uczestnikiem takiej zabawy.
          > Moze juz teraz zmienisz swoja bielusienka skore na czarna?
          ---------------
          Igorku,
          za 8 lat w armii rosyjskiej będzie 50% muzułmanów.
          Przygotuj się

i zacznij czytać swoim reniferom Koran.
          • misterpee Re: Igor, to nie tak 20.11.13, 20:49
            czarni as najbardziej podatni na zepsucie moralne TV i Hollywood, W koncu i biali beda zupelnie podobni.
            • igor_uk Wiem o tym,Bracie. 20.11.13, 20:56
              Czarnych przywiezli do Stanow w ladowniach,jak wegiel.Przez setki lat byli taktowani gorzej od bydla,to w ich mentalnosci pozostalo sie nadal i dla tego tak latwo poddaja sie na wplywy o ktorych ty wspominasz.
          • wtopek młodzi rosyjscy patrioci :))) 20.11.13, 20:50
            to co co mordują "cziornych"?
          • igor_uk Wojtus,ale to nic nie zmieni w twoim zywocie. 20.11.13, 20:59
            Ty bedziesz albo czarny,albo bity.Nie masz innego wyboru.
      • wtopek rosyjska policja :))) 20.11.13, 20:54
        www.youtube.com/watch?v=JIgaLzJr1fw
        • igor_uk wtopek,pajacu ty zakompleksiony. 20.11.13, 21:00
          I co,troche ulzylo ci?
    • malkontent6 Re: Mlodzi Afroamerykanie bawia sie :-) 20.11.13, 21:07
      Igor, ja już od dawna piszę o tym, że w USA statystyki przestępczości nadijają czarni. Pokłóciiłem się kiedys o to z kylax-em.

I tym przypadku pobicia nauczyciela było tu głosno kilka tygodni temu. Nie jest to (jeszcze) zjawisko powszechne, ale generalnie czarnoskóra młodzież jest dziwna. Dlatego biali rozumieją dlaczego George Zimmermann zareagował bardzo gwałtownie gdy zobaczył Trayvona Martina w swoim osiedlu.
      • igor_uk malkontent,a przeciez ja tego nie neguje. 20.11.13, 21:12
        Mnie interesuje dla czego tak dzieje sie.
        Czy mam racje,piszac o tym,ze setki lat niewolnictwa zmienilo ich psychike?
        Jak tak,to wlasnie biali ponosza za to wine.
        • malkontent6 Re: malkontent,a przeciez ja tego nie neguje. 20.11.13, 21:22
          igor_uk napisał:

> Mnie interesuje dla czego tak dzieje sie.

Mnie też.

> Czy mam racje,piszac o tym,ze setki lat niewolnictwa zmienilo ich psychike?

A może oni taką psychike już mieli? Popatrz na statystyki przestępczości w Afryce.

> Jak tak,to wlasnie biali ponosza za to wine.

Biali ponoszą wine za wszystko. :)

"white, blue-eyed people - not Indians, nor black, nor poor people - had created and spread the crisis throughout the world."

White, blue-eyed... No tak, Polacy, Rosjanie.. :)
          • malkontent6 Link 20.11.13, 21:23
            Zapomniałem o linku.

news.bbc.co.uk/2/hi/business/7967546.stm
            • mara571 dzieki za link, chociaz nie najnowszy 20.11.13, 21:43
              "President Lula said white, blue-eyed people - not Indians, nor black, nor poor people - had created and spread the crisis throughout the world. "
              • malkontent6 Re: dzieki za link, chociaz nie najnowszy 20.11.13, 21:46
                Link jest stary, ale potwierdza tezę, że za całe zło na swiecie odpowiedzialni są Polacy i Rosjanie. I Niemcy. :)
                • mara571 Re: dzieki za link, chociaz nie najnowszy 20.11.13, 21:51
                  ja bym jeszcze Skandynawow dolaczyla.
                  • malkontent6 Re: dzieki za link, chociaz nie najnowszy 20.11.13, 21:54
                    Tak!!! Skandynawowie.
            • igor_uk malkontent ,to nie moja wina :-) 20.11.13, 21:51
              Nie potrzebnie bralem na siebie wine,przeciez ja mam zielone oczy,a nie niebieskie.
              • malkontent6 Re: malkontent ,to nie moja wina :-) 20.11.13, 21:53
                igor_uk napisał:

> ja mam zielone oczy,a nie niebieskie.

Aaa, to przepraszam. Ja mam niebiestkie, żona i córka też. :(
                • igor_uk Re: malkontent ,to nie moja wina :-) 20.11.13, 22:00
                  Nu i co teraz zrobisz?
                  Czy nie uwazasz,ze wypadalo by pare Afroamerykanow przygarnac pod swoj dach?
          • igor_uk Re: malkontent,a przeciez ja tego nie neguje. 20.11.13, 21:35
            malkontent,sam jestem bialym i nie jest mnie latwo brac na siebie wine :-)
            Jacy oni tam byli u siebie w Afryce,to generalnie nie nasza sprawa.To nie oni nas brali za niewolnikow,a tylko my ich.

p.s. Nie wiadomo jak bylo by w Afryce,jak by biali kolonizatory tam nie po najechali.
            • malkontent6 Re: malkontent,a przeciez ja tego nie neguje. 20.11.13, 21:45
              igor_uk napisał:

> malkontent,sam jestem bialym i nie jest mnie latwo brac na siebie wine :-)

Czarni maja na ten temat inne zdanie. :)

> Jacy oni tam byli u siebie w Afryce,to generalnie nie nasza sprawa.To nie oni n
              > as brali za niewolnikow,a tylko my ich.

Niewolnictwo istniało też w Afryce. Nawet w USA niektórzy uwolnieni czarni mieli póxniej swoich niewolników.

> p.s. Nie wiadomo jak bylo by w Afryce,jak by biali kolonizatory tam nie po najechali.

Tak samo.
              • igor_uk Moze i tak samo. 20.11.13, 21:49
                Ale nie bili by na ulicach amerykanskich miast bialych przechodnie.
                Walili by w morde swoich u siebie w Afryce.
                • malkontent6 Re: Moze i tak samo. 20.11.13, 21:51
                  igor_uk napisał:

> Ale nie bili by na ulicach amerykanskich miast bialych przechodnie.

Skąd wiesz? Do Europy nie przywożono niewolników z Afryki. Sami przyjeżdżają i robia to samo co w USA.
                  • 5magna Re: Moze i tak samo. 20.11.13, 22:14
                    Trzeba wprowadzic z powrotem niewolnictwo. Wtedy bedzie: Massa tak, massa dziekuje.....
                    • 5magna Re: Moze i tak samo. 20.11.13, 22:16
                      Jak bylo niewolnictwo to i problemow nie bylo. No to co lepsze????
    • brat_ramzesa przeginasz 20.11.13, 22:23
      choc spotkalem sie z tym, wiecej socjalizmu w koncu biali mocno pracuja na to
      Generalnie porawnosc polityczna wymusza pewne zachowania, do czasu
      • igor_uk W czym przeginam? 20.11.13, 22:30
        Nic nie wymyslilem .
        • brat_ramzesa Re: W czym przeginam? 20.11.13, 22:57
          jak nacjonalizm przysloni ci humanizm jestes spalony ;)
          • igor_uk Re: W czym przeginam? 20.11.13, 23:01
            Chyba cos nie tak widzisz.
    • brat_ramzesa pojebalo was jak bedziecie sie licytowac na kures 20.11.13, 22:29
      two
      Licytowac sie kto bardziej zdziczaly swiadczy o malosci
      • igor_uk O co Ci chodzi? 20.11.13, 22:31
        Gdzie widzisz kurestwo?
        • brat_ramzesa Re: O co Ci chodzi? 20.11.13, 22:50
          Nakrecasz spirale podzialow
          Igor chcesz sie licytowac kto ma wiecej problemow?
          tak, sa takie problemy ale ja nie moge sie zgodzic ze jest to jakis mega spoleczny problem,
          Mam znajomych wszedzie np moja bardzo dobra znajoma jest malezyjka, muzulmanka ortodoksyjna ale lepszej kobiety do tanca i sylwestrowego hulanca nie znajdziesz, kurcze bardzo nie lubie takiego wrzucania wszystkich do wora ideologicznych bzdur
          • igor_uk Ja nakrecam? 20.11.13, 22:59
            Czy tylko tyle zrozumiales z tego,co napisalem?
            Przeciez staram sie uswiadomic malkontentu,ze nie jest wina czarnych,ze tak oni maja.
            To my,biali,do tego ich doprowadzili.Na ogol nie lubie cytowac wikipedii,ale tym razem tam znalazlem zajebisty tekst :
            "Tak więc handel czarnymi niewolnikami, licząc od połowy XV w., trwał ok. 400 lat, w tym intensywny ok. 250 lat. Jego efekty dla Afryki były porażające. Całe regiony środka kontynentu zostały ogołocone z ludności, znikło wiele plemion murzyńskich, gdyż, według szacunków, na każdego dowiezionego do Ameryki żywego Murzyna przypadało pięciu zabitych w Afryce i zmarłych w czasie transportu. Według skrajnych obliczeń, proceder uprawiania handlu Murzynami-niewolnikami spowodował ubytek w Afryce do 100 mln ludzi .............Należy przy tym pamiętać, że były to najczęściej jednostki najsilniejsze i stanowiące podstawę rozwoju każdego społeczeństwa. Zahamowany został przeto rozwój wielkich obszarów kontynentu na dwa-trzy stulecia."

A jakie spustoszenie zostalo dokonano w duszach murzynow! Zostanowiales sie nad tym?
            Dla czego Michael Jackson tak chcial byc bialym,chociaz mial wszystko ,jako czarny.

p.s. Moim zdaniem to ty przesadziles,nie czytajac uwaznie tego,co ja pisze.
      • malkontent6 Re: pojebalo was jak bedziecie sie licytowac na 20.11.13, 23:25
        Czy jesteś pewny, że wpisujesz się we właściwym wątku?
    • j-k goria, hloopcze, 1/3 czarnych siedzi w pudle 20.11.13, 22:31
      w wieku 20-30 lat....
      gdy zajdzie potrzeba - beda siedzieli wszyscy.
      masz z tym jakies problemy ?
      • igor_uk Jasiu,wiem jedno. 20.11.13, 22:33
        Ty z tym problemu nie masz .
        Bo ciebie to nie dotyczy .Nawet najgorszy bandyta nie podniesie reke na tak starego czlowieka,jak ty.

p.s. A ty w ogole wychodzisz z domu?Czy jestes skazany na lozko.
        • j-k To sie zgadza... 20.11.13, 22:36
          igor_uk napisał:
          > Ty z tym problemu nie masz .

to sie zgadza.
          ja mam problem z tym - kiedy odbierzecie Pietropawlowsk Kazachstanowi ?
          tam jest wiekszosc rosyjska
          i prowadza wazne linie kolejowe z Rassiji na Syberie...

zaprawde jestem za.
          • igor_uk Jasiu,nie jestes szczery. 20.11.13, 22:39
            Przeciez obaj dobrze wiemy co jest twoim problemem:
            Starosc,impotencja i nadmiar koszeru
            • j-k goria, hloopcze... 20.11.13, 22:43
              twoim problemem jest upadek Rassiji...
              a przeciez staram ci sie pomoc...

reforma rolnictwa...
              itd...
              na wzor Canady,

macie dobra przyszlosc przed soba...
              trzeba sie tylko zabrac do roboty.

Tfu(j), jak zawsz, Dr. J.K.
              ekonomista.

Buenas Noches.
              • igor_uk Jasiu,a czy to pomoze na twoi dolegliwosci? 20.11.13, 22:51
                Moge uwierzyc w to,ze odmlodzisz sie,nawet uwierze w to,ze znow cie wstanie.Ale w to,ze odstawisz koszera ,nie uwierze nigdy.
                • 5magna Re: Jasiu,a czy to pomoze na twoi dolegliwosci? 21.11.13, 00:33
                  Jasiu mam interes do zaproponowania do ciebie. Zbudujmy komore gazowa i wypozyczymy ja Amerykanom. Ty bedziesz ja obslugiwal za 1000 dolary na godzine.
    • wojciech.2345 Putin pisze historię Rosji na nowo 21.11.13, 11:02
      W podręczniku nie ma sowieckiego terroru, paktu z Hitlerem... Putin pisze historię Rosji na nowo

Nowy podręcznik historii, pisany na zamówienie prezydenta Władimira Putina, otrzyma każde dziecko w szkole średniej na terenie Federacji Rosyjskiej. Krytycy ostrzegają, że to najnowszy pomysł na zrehabilitowanie sowieckiej przeszłości kraju.

Władimir Ryżkow, liberalny polityk, historyk i dziennikarz radiowy, nazwał projekt czymś, co "mogłoby napisać Ministerstwo Prawdy w książce George'a Orwella »Rok 1984«". Wytyczne do podręcznika przygotowało Rosyjskie Towarzystwo Historyczne. Teraz czekają tylko na akceptację Kremla.

www.polskatimes.pl/artykul/1047006,w-podreczniku-nie-ma-sowieckiego-terroru-paktu-z-hitlerem-putin-pisze-historie-rosji-na-nowo,id,t.html

Podoba mi się ten termin "Ministerstwo Prawdy."
    • kylax1 Igor, jak zwykle gadasz głupoty. 21.11.13, 13:59
      Brawo, znalazłeś 4 przypadki na prawie 40 mln Afroamerykanów w USA.

Po prostu gratulacje...
      • malkontent6 Igor ma rację. 21.11.13, 14:19
        To co Igor nam tutaj pokazał, to ilustracja tragicznej sytuacji stworzonej przez Afro Amerykanów.

"blacks, while 13 percent of the population, committed over 52 percent of the nation's homicides and were 46 percent of the homicide victims. "

www.creators.com/opinion/walter-williams/liberal-views-black-victims.html
        • kylax1 No właśnie. 21.11.13, 16:08
          Tylko, że są to głównie przestępstwa popełniane na innych afroamerykanach. A znaczna ich część siedzi nie za przestępstwa z użyciem przemocy, ale za posiadanie i handel narkotykami.

Igor znalazł kilka przypadków ataków na białych. Nawet nie wiadomo, czy we wszystkich rasa była dominującym powodem.

W USA jest prawie 40 mln Afroamerykanów, no ale igor wie, że wszyscy biją białych. Brednie rodem z Kremla.

Zgodnie z taką logiką, powinienem napisać, że Rosjanie lubią zabijać nożami 9 letnie dziewczynki o niesłowiańskiej urodzie.

I jedno i drugie, to brednie....
          • igor_uk Kylax,przestan osmieszac sie. 21.11.13, 16:31
            Jak nie znasz angielskiego,to zapytaj tych co go znaja ,o co w tym materiale filmowym chodzi .
            • wojciech.2345 Re: Kylax,przestan osmieszac sie. 21.11.13, 16:33
              igor_uk napisał:
              > Jak nie znasz angielskiego,to zapytaj tych co go znaja ,o co w tym materiale f
              > ilmowym chodzi .
              ----------------
              Igorku,
              czy na tym filmie są renifery?
              Jeśli są, to obejrzę ten film.
              • igor_uk Tak,wojtus. 21.11.13, 16:42
                na filmiku widac reniferow,jak by znales angielski,to by wiedzial,w ktorym rogu oni pokazali sie.
                • wojciech.2345 Re: Tak,wojtus. 21.11.13, 16:51
                  igor_uk napisał:
                  > na filmiku widac reniferow,jak by znales angielski,to by wiedzial,w ktorym rogu
                  > oni pokazali sie.
                  ------------
                  Ja nie znałeś angielski.
                  Wojtuś nie otwiera linku.
                  • 5magna Re: Tak,wojtus. 21.11.13, 16:55
                    Wojtus a jak jest "wedzony kartofel" po angielsku???
                  • igor_uk Ja to wiem,wojtus. 21.11.13, 16:56
                    Kiedys mialem niezly ubaw z ciebie.
                    • wojciech.2345 Re: Ja to wiem,wojtus. 21.11.13, 17:00
                      igor_uk napisał:
                      > Kiedys mialem niezly ubaw z ciebie.
                      ------------
                      Igorku,
                      napisz coś o informatyce.

Zawsze wtedy jesteś "zwycięzcą."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka