toja3003 12.08.04, 13:30 nie widze problemu jesli rzecz dotyczy grupy ludzi, ktorzy te prawa z definicji respektuja; niech sie miedzy soba sadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziuta z Rawy Kazda religia wymyslona przez mezczyzn IP: 202.67.65.* 12.08.04, 13:58 Kazda religia wymyslona przez mezczyzn jest nieprzyjazna dla kobiet,Chlop wedlug Koranu,Torah,Biblii ma rzadzic a baba cicho siedziec i spelniac tylko jego wszystkie zachcianki a przed wszystkim plodzic synow.Nasze niby tak cywilizowane chrzescijanstwo tez kiedys glosilo i glosi ze kobieta jest gorsza od mezczyzny gdyz Bog ulepil Adama z gliny na swoje podobienstwo i oddal mu caly swiat na wlasnosc a na kobiete to juz zabraklo gliny i musial uzyc zebra adamowego,czyli ona jest w zasadzie gorsza.Dla kobiet najlepszym rozwiazaniem jest w ogole nie chodzic do zadnych swiatyn i zyc swoim wlasnym zyciem,miec wlasne zainteresowania,wybranych przez siebie partnerow,taka ilosc potomstwa na ile ona ma ochote a ci wszyscy brodaci,czy nie brodaci panowie w sukienkach niech glupoty gadaja chlopom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekot Re: Kazda religia wymyslona przez mezczyzn IP: *.home.cgocable.net 10.09.04, 04:22 Pewnie i prawda, ze religie zostaly wymyslone przez facetow, przynajmniej te najwieksze, ktore daja sie nam we znaki. Czy jednak nie kobiety sa pozniej podpora tych religii? Gdyby nie one, to koscioly zaczely by swiecic pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makta Re: Kazda religia wymyslona przez mezczyzn IP: *.teleweb.at 10.11.04, 20:47 Religia nie gnoi kobiet, to ograniczeni ludzie (obojga plci) je gnebia. Slyszalam kiedys ze w oryginale w Biblii jest napisane ze kobieta powstala z boku, co mozna tez przetlumaczyc z polowy Adama. W Koranie o ile wiem kobiety maja takie same prawa jak mezczyzni, ale powierzchowna interpretacja z dodatkiem tradycji sprawia ze czesto maja niezaciekawa sytuacje. Religia to przede wszystkim ludzie a ci czesto bladza i powstaja takie kwiatki (zgadzam sie jednak ze nie nalezy ich podlewac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista to powolny koniec Kanady IP: 207.181.167.* 12.08.04, 14:09 To koniec Kanady !!! Swiadomie zaszczepili sobie muzulmanskiego raka ktory ich pozre za 20-30 lat !!! Tolerancja=samobojstwo !!! Najpierw ich 'prawo' ma regulowac ich spolecznosc, ciekawe za jak dlugo zaczna ten syf narzucac innym ? Np stwierdza ze nie podoba im sie sklep z alkoholem na danej ulicy, albo ze obecnosc kosciola w danej dzielnicy 'obraza ich uczucia religijne' albo ze dyskoteka za rogiem gra glosna muzyke w ramadan. Albo kobiety przechodzace przez 'ich' ulice musza nosic kopftuchy bo mini spudnice i dekolty 'obrazaja' allaha. Ciekaw jestem jak dlugo to potrwa !? Islam to gangrena a jedyne lekarstwo na gangrene to amputacja i wypalenie rany goracym zelazem ! Odpowiedz Link Zgłoś
czikago Re: to powolny koniec Kanady 12.08.04, 14:11 Gość portalu: homofob i rasista napisał(a): > To koniec Kanady !!! Swiadomie zaszczepili sobie muzulmanskiego raka ktory ich > pozre za 20-30 lat !!! Tolerancja=samobojstwo !!! > Najpierw ich 'prawo' ma regulowac ich spolecznosc, ciekawe za jak dlugo zaczna > ten syf narzucac innym ? Np stwierdza ze nie podoba im sie sklep z alkoholem na > > danej ulicy, albo ze obecnosc kosciola w danej dzielnicy 'obraza ich uczucia > religijne' albo ze dyskoteka za rogiem gra glosna muzyke w ramadan. Albo > kobiety przechodzace przez 'ich' ulice musza nosic kopftuchy bo mini spudnice i > > dekolty 'obrazaja' allaha. > Ciekaw jestem jak dlugo to potrwa !? Islam to gangrena a jedyne lekarstwo na > gangrene to amputacja i wypalenie rany goracym zelazem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visus Religie do krucht! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 08:05 Wszystkie religie w mniejszym lub większym stopniu upośledzają człowieka i należałoby dążyć do całkowitego wykluczenia ich obecności w życiu publicznym, a przede wszystkim pozbawić rozstrzygnięcia religijne jakiejkolwiek mocy prawnej. Wobec dorobku cywilizacyjnego człowieka wiele zasad religijnych (nie tylko muzułmańskich) jest wręcz haniebnych i powinno dawno odejść do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady 12.08.04, 15:16 Jeśli tlerancję jednych wykorzystuje się do wprowadzenia braku tolerancji we własnej wspólnocie, to system jest chory. Bardzo często feministki mnie drażnią, ale poglądy feministek, a pozycja kobiety w islamie to dwie różne rzeczy. Tylko brak wiedzy na ten temat, może usprawiedliwiać Pani zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Kabyr Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie IP: *.sympatico.ca 12.08.04, 16:37 Flyers threatening Muslim students with violence and death have been discovered at Ryerson University, forcing the campus to investigate its second hate crime of the summer. "The Islamic infidels have no belonging in Toronto and in the world at all . . . we ask that whenever you spot a Muslim . . . that you beat them and cause harm to them. Kill these Islamic infidels," reads one of the notices in broken English and signed by a group calling itself the Full Blooded Israeli Brigades. The flyers Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz 12.08.04, 16:42 ale forum angielskie to na innej stronie; tu sie mowi, poki co, po naszemu. panial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz IP: *.devs.futuro.pl 13.08.04, 13:47 Sam się obraziłeś swoim cymbalskim komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya Re: mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz IP: 67.43.129.* 14.08.04, 20:17 hey boddy insult or not who cares?? But this is absolutly truth - this particular forum is polish one, and we don't need to strech ours brains to swap from one language to another.. if some one gets something in foreign dialect - please translate... heya ps canada sucks !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz 16.08.04, 17:12 w kazdym razie tu sie pisze po naszemu czyli po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To nie byl dialekt, ani lingo: to byl bardzo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 04:46 poprawny angielski - gosc cytowal. Ze trudno bylo to zrozumiec? Mysle, ze latwiej niz twoj angielski - ja jestem Anglikiem, tak smiesznie wyszlo: masz b.zla skladnie, slowianska, wiesz? I dobor slow - pretensjonalne, przegadane (powinienes znac pole sematyczne np. "this"), nie jest w usus... Chyba ze w jakims amerykanskim lingo: nie znam i wole nie poznawac. Nb. mnie forumowicze na tym forum maja za zle, dla odmiany, uzywanie jezyka polskiego i przeklady czy streszczenia anglojezycznych linkow. Polakowi to nikt nie dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi English is fine; learn it or get left behind! 10.09.04, 18:13 Gość portalu: heya napisał(a): > hey boddy insult or not who cares?? But this is absolutly truth - this > particular forum is polish one, and we don't need to strech ours brains to swap > > from one language to another.. if some one gets something in foreign dialect - > please translate... > heya English is the world language and I don't have a problem with people using it when it fits. Get over it already! > ps canada sucks !!!!!!! Sometimes; at other times it rocks! Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 jasne, za to ty dajesz swoim przyklad "wysokiej" 16.08.04, 17:10 kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To skad ty dane na temat Kanady bierzesz, jesli po IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 04:31 angielsku (a zapewne i francusku) ni be, ni me... Arabski ci tego nie zastapi. I Gazetka Wybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automat zeskrotami Re: mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:52 Flyers* zagrażający *Muslim* studenci z gwałtem i śmiercią był odkrywany przy *Ryerson* Uniwersytet, zmuszający teren uniwersytetu (prowadzić dochodzenie) po drugie) (nienawidzić) przestępstwo lata. "Muzułmański niewierny nie ma żadnego należenia w Toronto i w świecie przy całym. . . pytamy (prosić) co (żeby; kiedykolwiek, obojętnie kiedy wy plamicie *Muslim* . . . Co (żeby; wy odnosić zwycięstwo ) one (oni) i (powodować) szkodzą(oni). Zabijają te Muzułmański niewierny," czyta jedżę z zawiadomień w złamanym Angielski i podpisał przez grupa nazywający (siebie ( Pełny *Blooded* Izraelskie Brygady. *flyers* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie, i DOBRZE !!! IP: 207.181.167.* 12.08.04, 16:46 Hej mahmucie !!! Jesli sie wam nie podoba to wracac do domu !! Pustyni, lepianek i dromaderow wystarczy dla kazdego !! Jak chcecie zyc w zachodnich krajach musicie przyjac panujace tam prawa i obyczaje ! Nikt was tam nie zapraszal ani nie potrzebuje, sami zescie sie tam wepchali ! Problem w tym ze zamiast stawac sie normalnymi obywatelami przywozicie ten swoj syf i probujecie wciskac go innym. Nik nie ma ochoty ogladac waszych brudnych nocnych koszul, nieogolonych geb, waszych zawinietych w szmatyi kopftuchy bab, sluchac wycia muezinow i karmic z panstwowej kiesy wasze bachory !!! Nie podoba sie ?! WYPIERDALAC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_ja_to_lach wyrzuccie tego debila h& r IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 17:12 Gość portalu: homofob i rasista napisał(a): > Nie podoba sie ?! WYPIERDALAC !!!! Ciebie tez do Niemiec przywialo, bo sie jakis owczarek niemiecki w rodzinie znalazl. Nie mozesz sobie poradzic z wielorakoscia tutejszej rzeczywistosci? Nie ma sprawy: zamknij glupi ryj, albo wypierdalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visus Na dewiacje - "wielorakość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 08:13 "Wielorakość rzeczywistości" - bardzo ładne określenie. Pod tym hasłem można dopuśić i uzasadnić wszelkie dewiacje. Są pewne granice, których nie może przekraczać tzw. kultura, a wyznaczają je elementarne prawa człowieka. Niestety, religie - wymyślone na znacznie niższym etapie rozwoju cywilizacyjnego ludzkości - bardzo cząsto prawa te naruszają. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czarny jak wegiel szef Brytyjskiej Komisji d.s. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 04:55 Rownosci Rasowej, dr Philips, podsumowal niedawno tzw. wielokulturowosc i jej idiotyczne pulapki, umyslow przez nia zniewolenie. A swoj wywiad dla The Times zakonczyl wezwaniem do imigracji muzulmanskiej: " Witamy kazdego,kto chce czerpac z naszej kultury, rozwijac ja i wzbogacac, ale ci, co pragna ja zmieniac na swa wlasna modle, powinni pozostac w swoim starym kraju". Ani chybi: homofob i rasista... Nasz lach wyraznie staje sie niemodny. I jak wielu polskich imigrantow na Zachodzie od aktualnych tam trendow odstaje... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie, i DOBRZ 12.08.04, 18:54 Gość portalu: homofob i rasista napisał(a): > Hej mahmucie !!! Jesli sie wam nie podoba to wracac do domu !! > Pustyni, lepianek i dromaderow wystarczy dla kazdego !! Jak chcecie zyc w > zachodnich krajach musicie przyjac panujace tam prawa i obyczaje ! Nikt was tam > > nie zapraszal ani nie potrzebuje, sami zescie sie tam wepchali ! > Problem w tym ze zamiast stawac sie normalnymi obywatelami przywozicie ten swoj > > syf i probujecie wciskac go innym. Nik nie ma ochoty ogladac waszych brudnych > nocnych koszul, nieogolonych geb, waszych zawinietych w szmatyi kopftuchy bab, > sluchac wycia muezinow i karmic z panstwowej kiesy wasze bachory !!! > > Nie podoba sie ?! WYPIERDALAC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie, i DOBRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:14 Mysle ze masz racje i rozumie twój gniew mam nadzieje ze nie wszystkie reczniki sa tacy zli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie, i DOBRZ IP: 207.181.167.* 12.08.04, 19:35 Gość portalu: Mad napisał(a): > Mysle ze masz racje i rozumie twój gniew mam nadzieje ze nie wszystkie reczniki > sa tacy zli Nie mowie ze WSZYSTKIE, ale to ONI powinni oddzielic ziarno od plew. Ale albo nie umieja albo NIE CHCA ! Gdy w czasie II wojny swiatowej byla nagonka na emigrantow Japonskich, Niemieckich czy Wloskich, wszystkie te grupy etniczne przescigaly sie w deklarowaniu i udowadnianiu lojalnosci wobec nowej ojczyzny. Ze strony mahmutow jakos tego nie widac ? Dlatego mam prawo kwestionowac ich lojalnosc i dobra wole !!! Skoro ktos decyduje sie na emigracje (jak ja kiedys) to niestety musi respektowac prawo i zwyczaje w nowym kraju, a nie na sile dopasowywac je do swoich nawykow 'praw' czy 'religi' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie, i DOBRZ IP: *.hc-sc.gc.ca 12.08.04, 19:48 Gość portalu: homofob i rasista napisał(a): > Gość portalu: Mad napisał(a): > > > Mysle ze masz racje i rozumie twój gniew mam nadzieje ze nie wszystkie > reczniki > > sa tacy zli > > Nie mowie ze WSZYSTKIE, ale to ONI powinni oddzielic ziarno od plew. Ale albo > nie umieja albo NIE CHCA ! > Gdy w czasie II wojny swiatowej byla nagonka na emigrantow Japonskich, > Niemieckich czy Wloskich, wszystkie te grupy etniczne przescigaly sie w > deklarowaniu i udowadnianiu lojalnosci wobec nowej ojczyzny. Ze strony mahmutow > > jakos tego nie widac ? Dlatego mam prawo kwestionowac ich lojalnosc i dobra > wole !!! Skoro ktos decyduje sie na emigracje (jak ja kiedys) to niestety musi > respektowac prawo i zwyczaje w nowym kraju, a nie na sile dopasowywac je do > swoich nawykow 'praw' czy 'religi' Gdy w czasie II wojny swiatowej byla nagonka na emigrantow Japonskich, > Niemieckich czy Wloskich, wszystkie te grupy etniczne przescigaly sie w > deklarowaniu i udowadnianiu lojalnosci wobec nowej ojczyzny. Ze strony mahmutow Jeszcze pare innych nacji nie deklarowalo lojalnosci. Ten tok myslenia jest wysoce niepoprawny i tendencyjny. Wiesz, to sad ma wykazac, ze ja jestem zyrafa, a nie ja, ze nie jestem zyrafa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jaki sad i jakie prawo? Kanadyjska SZARIA??? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 04:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pogrozki wobec ..Do homofoba i rasisty IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 04:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14858011&a=15640990 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gege Re: Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie, i DOBRZ IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 17.08.04, 12:51 ...dobry tekst do jankesow w Iraqu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.kolumna.arab.vancouver.bc.ca Re: Pogrozki wobec Muzułmanow w Kanadzie 23.11.04, 11:52 juz niedlugo poleca glowy niewiernych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Do autora: prowincja Ontario, nie stan Ontario IP: *.hc-sc.gc.ca 12.08.04, 19:53 Kanada ma inna strukture niz USA. I ma prowincje oraz terytoria. Ontario to prowincja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirus Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.cvx.algx.net 12.08.04, 21:21 Jeśli redakcja decyduje się drukować informacje przpisane przez Panią Kruczkowską z innych gazet, to dlaczego z takim opóźnieniem (w prasie amerykańskiej i kanadyjskiej pisano o tym co najmniej 2-3 tygodnie temu). Dramatyczne poszukiwanie tematów w sezonie ogórkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: Banda IP: *.vnet.wnec.edu 12.08.04, 23:18 Koran napisala grupa bandziorow w przerwach miedzy mordowaniami a gwAlatami, to jest piekne jak oni tam dopasowali sobie wszystko aby im tylko bylo dobrze. Podzial lupow, pranie zony, morderstwa i wogole wszystko. Nic dziwnego ze w milosci Islamu jest nic milosci a najwaznejsze jest pranie innych szczegolnie niewiernych i rabunki . Zwierzeta tez dostaja za swoje chocby psy ktore bite i kopane sa wszedzie, druga po psie jest zona ktora sie kopie i tlucze z byle powodu. Ciekawe ze Koran nie zabrania chlopa stosunkow seksualnych pomiedzy soba. A co mowi arab aby pozbyc sie swojej zony: to jest formulka ktora trza powtorzyc trzy razy cytuje w doslownym tlumaczeniu --Chuj dupa i kamieni kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady 13.08.04, 13:48 kiedy bedzie Cnada CANADASTAN?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.carnival.com 13.08.04, 18:10 Mieszkam w Mississauga, gdzie spotkac ich to tak jak Polaka w Warszawie. Rocznie ich przyjezdza okolo 12-15 tysiec, a dzieje sie to tak, ze dobieraja sie "rodzinami" i przyjmuja jedno nazwisko sprzedajac swoje poletka i kurne chaty gdzies w dalekich prowincjach Indii czy Pakistanu, alboz zubozalego Bangladesh. Wala sie chmarami do Kanady, bo stupid immigration law pozwala na to, ale kiedy chodzi o ludzkie laczenie rodzin europejczykow, to nie da rady, ale reczniki wala do nas na zasadach "otwieramy business bo mamy 100 tysiecy kawalkow". Wykupuja domy w kilka osob i czasami mieszka ich w takim domu 15 osob, spia od piwnicy do strychu. A kobiety jak maja period do na dol na materac do piwnicy, bo ona jest "brudna". A tu ciekawostka, podstawa ich jedzenia jest przyprawa zwana currie, to ma bardzo specyficzny zapach (lubie to, ale okazyjnie) i jest uzywana absolutnie do wszystkiego od rana do wieczora. Po kilku miesiacach dom przechodzi tym smrodem, ze sciany trzeba przewalac aby sie tego pozbyc. Ale najciekawsze jest, ze Hindu nie kupi domu od Hindu, bo jest brudny, najbadziej dla nich poszukiwanym na rynku sa domy sprzedawane przez Polakow a pozniej Wlochow. Ze wzgledu na ilosc muslims w naszych sasiadujacych dwoch miastach Mississauga i Brampton nazywamy je obecnie Muslimssauga and Bramgladesh, he he he. Pozdrowionka z Canadastan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnat Re: stupid immigration law IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.04, 19:44 Istotnie to prawo imigracyjne musi byc niemadre skoro przepuscilo takiego palanta jak Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: stupid immigration law IP: *.carnival.com 13.08.04, 20:15 A ty mnie nie obrazaj Gnacie, bo palanta to masz chyba w rozporku, a do dyskusji o prawiej emigracyjnym w Kanadzie to niedorosles, bo na stojaco pod szafe wchodzisz, pakuj ksiazki, bo do szkoly od 7 wrzesnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jesli Hindu to nie MUZULMANIN. Oni sie nienawidza. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 05:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan M. Znowu niedouczony "dziennikarz". IP: *.sympatico.ca 13.08.04, 18:35 Autor tego artykolu powinien pouczyc sie lepiej geogragii. Kanada nie jest czescia USA w zwiazku z tym nie dzieli sie na stany, a na prowincje (province) i terytoria. Ontario jest prowincja Kanady a nie stanem. Wes sie lepiej do nauki nieuku jeden, a nie wciskaj ludziom kitu. Swiadczy to o poziomie dziennikarzy w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: Znowu niedouczony "dziennikarz". IP: *.welnowiec.net 13.08.04, 19:01 jesteś strasznie niedouczonym dupkiem - "STAN" to w prawie wszyskim językach krajów (zwłaszcza tureckich)- po prostu "KRAJ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ani bengali ani penjabi nie naleza do grupy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 05:09 jezykow tureckich, a z opisu na tego typu imigracje wyglada (+ hindi, ale Hindusi w szkolach maja angielski, wszyscy jakims angielskim mowia). A wiec, chyba i ty musisz sie douczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp GNAT IP: *.client.comcast.net 14.08.04, 00:57 Ty hinduski obciagaczu. Nie zabieraj glosu jesli nie miales z nimi do czynienia. To nacja gorsza od zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . KTO? Hindusi (wyznawcy hinduizmu) Sikhowie(z IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 05:16 wlasna, bardzo ciekawa religia), Bengalezi (Muzulmanie), Pakistanczycy (Muzulmanie) etc. - ty ani roznych nacji, ani ich religi nie odrozniasz, a wiec lepiej, bys sie nie wypowiadal: jesli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz - polski ekspert mi sie znalazl! Nb. Jesli chodzi o Polonie w Kanadzie, to mysle, ze w etnografii b. Imperium rownie glupia, i ze jak w UK Polacy i w Kanadzie biora kazdego Pakistanczyka za Hindusa: "Ten Indianin, ta Indianka..." Oj, Polacy, Polacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 15.08.04, 18:46 Czy wojna chrześcijańskiego Zachodu z islamem jest nieunikniona? Straszą nas tą wojną, nikt nie szuka odpowiedzi, w jaki sposób moglibyśmy żyć - jeżeli nie razem, to obok siebie na tej planecie. I to bez wyrzekania się swoich podstawowych wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady 15.08.04, 21:31 Gość portalu: takatam napisał(a): > Czy wojna chrześcijańskiego Zachodu z islamem jest nieunikniona? Straszą nas tą > > wojną, nikt nie szuka odpowiedzi, w jaki sposób moglibyśmy żyć - jeżeli nie > razem, to obok siebie na tej planecie. I to bez wyrzekania się swoich > podstawowych wartości. Juz sie zaczela nie bac slepy maitri.diecezja.gda.pl/gazetka/my_37/niewolni.htm www.opoka.org.pl/biblioteka/I/IR/dzihad_swwojna_04.html www.radio.com.pl/spoleczenstwo/temattygodnia/default.asp?id=364 www.888webtoday.com/beezley575.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 przyszlosc---------------- Kanady ---------tutaj 15.08.04, 21:36 www.geocities.com/jean0989/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa kanada nigdy nie istniala IP: *.client.comcast.net 16.08.04, 06:35 zaciecie nacjonalistyczne kanadoli jest smiechu warte, dupki w quebecu chca byc niezalezni i mowic po francusku, reszta uwaza sie za kandyjczykow nienawidza inne nacje, szczegolnie usa, a sami nie maja nic oprocz paru miast i milionow hektarow tundry. Dajcie spokoj, kanada to nie kraj, nigdy nim nie byla i nie bedzie. To czastkowo zasiedlone nieuzytki, bez zadnej przyszlosci, jedyny ratunek to przylaczyc sie do usa jako dodatkowy stan, ale kanadole nienawidza usa, nie dziwie im sie, idziesz do sklepu w kanadzie placisz 100 dolarow usa a oni ci daja towar i reszty 150 dolarow kanadyjskich. zycie z takim upokorzeniem jest straszne, rozumie troche ich nienawisc, ale to dupki, co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin usa. Nie podpowiadaj im. Ja nie chce Kanady w USA. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.09.04, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Dania juz jeczy pod jazmem islamistow 16.08.04, 07:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7295645&a=7295645 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Nie strasz..... IP: *.tkg.bc.tac.net 16.08.04, 22:08 ...niewola muzulmanska. Daleko wam dupki z Polski do takiej tolerancji i wielokulturowosci jak w Kanadzie. Ciagle w tyle za murzynami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Polaczek z Kanady ciagle wierzy w multiculturalism IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 05:22 To juz w Empire wychodzi z mody, prowincjo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14858011&a=15640990 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Kanadol ma problem z angielskim i dlatego. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 15.09.04, 16:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.home.cgocable.net 17.08.04, 14:35 W Kanadzie nie ma i nigdy nie bylo stanow.Sa prowincje i terytoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.abhsia.telus.net 10.09.04, 06:53 Gość portalu: zygmunt napisał(a): > W Kanadzie nie ma i nigdy nie bylo stanow.Sa prowincje i terytoria. autorka blyszczy swoista wiedza na temat kanady. jeszcze jak by tak zajzala do encyklopedii, rzucila okiem na mape moze jakis przewodnik turystyczny przejzala to kto wie, moze nikt by sie nie zorietowal ze nie ma pojecia o czym pisze... tak sie domyslam ze "starszy brat" z izraela podrzucil jej materialy do nagonki na islam. w kanadzie sa stany, w usa chyba kantony a w meksyku napewno wojewodztwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo szczurowisko kanadyjskie IP: *.sympatico.ca 10.09.04, 05:34 Do takich skrajnosci dochodzi tylko i wylacznie ze względu na tumiwisizm kanadyjski, który można przetlumaczyc inaczej jako wielokulturowasc w tym kraju. Żeby nie być zobowiazanym wobec nowoprzybylych i zwcisnieto ludziom w/w tumiwisizm którym zamyka się mordy wszystkim po to tylko żeby tubylcy i stara wredna emigracja mogla wykorzystywać mloda i naiwna emigracje. Wyzej wspomniane problemy to konsekwencje pseudo wielokulturowosci w tym kraju. Wszystko co w tym kraju jest to jeden pic na wode – tu chodzi tylko o mamone i zwykla chciwosc która rosnie z dnia na dzien, na tyle na ile roznica poziomu zycia miedzy Kanada i USA wzrasta.Do takich skrajnosci dochodzi tylko i wylacznie ze względu na tumiwisizm kanadyjski, który można przetlumaczyc inaczej jako wielokulturowasc w tym kraju. Żeby nie być zobowiazanym wobec nowoprzybylych i zrzucic obowiazki jakie ma gospodarz wobec swoich gosci wcisnieto ludziom w/w tumiwisizm którym zamyka się mordy wszystkim po to tylko żeby tubylcy i stara wredna emigracja mogla wykorzystywać mloda i naiwna emigracje. Wyzej wspomniane problemy to konsekwencje pseudo wielokulturowosci w tym kraju. Wszystko co w tym kraju jest to jeden pic na wode – tu chodzi tylko o mamone i zwykla chciwosc która rosnie z dnia na dzien, na tyle na ile roznica poziomu zycia miedzy Kanada i USA wzrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: szczurowisko kanadyjskie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 14:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14858011&a=15640990 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Tak jak przewidzialem 5 lat temu. Wystarczy Koran IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.09.04, 14:26 czytac. Glupcy co nie czytali Mein Kampf i nie wyciagneli wnioskow sa teraz popiolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor toja durak. W jednym panstwie rozne prawa. A jak IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.09.04, 17:20 muzulmancom Koran nakazuje zabic kiedy kiey ktos ich opuszcza i chce byc ateista to co? Tez dac im prawo zabicia. U nich jak corka jeb''' sie przed slubem to nalezy jej glowe uciac. To tez sie na to zgadzasz? A jak baba zdradzi meza to kamieniuja na smierc. Chlop moze i nic. To tez tak chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi "Prowincja" a nie "stan"... 10.09.04, 18:08 W Kanadzie sa prowincje a nie stany. Komus sie kraje pomylily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.aine.pl 15.09.04, 15:42 Wlasnie wrocilam z UK. Mieszkalam w akademiku i mialam przyjemnosc poznac przystojnego muzulmanina... Po trzech dniach dowiedzialam sie ze jestem "JEGO". Bardzo o mnie zabiegal ale tez bardzo duzo wymagal - kazda moja wolna minute mialam spedzic z nim. Nie chcialam mu powiedziec gdzie pracuje - wiec mnie sledzil. Raz zostalam ukarana za to ze rozpylilam dezodorant do jego oka - klapsem jakiego nie pamietam nawet z okresu dziecinstwa. Nasza znajomosc trwala 6 dni - to bylo nie do wytrzynania. Znienilam adres. Dziewczyny trzymajcie sie z dala od muzulmanow - to nie sa ludzie to sa potwory. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin aska. Poszukaj rachelki na forum i powiedz jej to. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 15.09.04, 16:09 Chyba, ze rachelcia jest masochistka a to juz "mniejszosc seksualna". Odpowiedz Link Zgłoś
softpol Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady 23.07.05, 01:50 Ty glupia zapomialasz ze najgorszy narod to polacy poniewaz sa : pijaki, zlodzieje i klamciuhi -co robia z toba muzulmanie , ty nadajesz tylko de jednej rzeczy : do ............Szkoda slow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: *.bchsia.telus.net 12.11.04, 04:52 ontario to nie jest stan ale prwincja Odpowiedz Link Zgłoś
wojo1111 V kolumna islamska zarznie gospodarzy i okradnie 12.11.04, 04:54 ich z ich ojczyzny. Zadyma i morderstwa wszedzie gdzie jest islam Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Wielokulturowosc wzbogaca 23.11.04, 13:52 Kiedy zobaczylem po raz pierwszy Toronto bylem zafascynowany jego wielokulturowoscia. Jadac subway'em (metrem) widzi sie, ze okolo 50% pasazerow to Chinczycy (lub inni podobni Azjaci), a z pozostalych tylko polowa to biali roznych typow, od wloskiego do skandynawskiego. Duzo Murzynow, Polakow, Rosjan, Portugalczykow. Sporo takze oczywiscie muzulmanow. To wszystko absolutnie mi nie przeszkadza, wrecz przeciwnie. Po 11 wrzesnia zaczalem jednak, chcac nie chcac patrzec na muzulmanow inaczej. W Kanadzie, immigrant staje sie Kanadyjczykiem wlasnie przede wszystkim dlatego, ze go nikt do tego nie zmusza, robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli. Muzulmanie i ich zwyczaje mi nie przeszkadzaja do momentu kiedy ich tolerancja wobec innych nie odbiega od tolerancji innych wobec nich. To co dzieje sie ostatnio na swiecie nasuwa jednsk coraz wiecej watpliwosci na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Jakbys postudiowal muzulmanow to bys zauwazyl IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 23.11.04, 16:23 ze oni nikomu nie przeszkadaja dopoki ich jest malo. Spokj, spokoj, spokoj i nagle masz duza ilosc ludzi, ktorzy atakuja tolerancje dla samych siebie. Nie chca np. przestrzegac praw, ktore im tez daja wolnosc porzucenia islamu. "Ciekawa" religia, w ktorej najwazniejszym problemem teologicznym jest ubranie kobiet a kolejnym, uzasadnianie zabijania w imie alfonsa. Krotko mowiac, swiat jest zalewany przez psychopatow seksualnych zwacych siebie "poddanymi woli Allaha". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: 142.106.149.* 02.12.04, 19:21 Ontario to nie stan a prowincja glupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erik Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady IP: 216.123.247.* 24.12.04, 19:57 Ontario nie jest stanem lecz provincja. Ucz sie geografi jesli piszesz dla miedzynarodowego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
softpol Re: Muzułmanie testują granice tolerancji Kanady 23.07.05, 01:40 Jestem muzulmaninem i nie ma w Islamie ze zona musi oddac swoje zarobione pieniadze swojemu mezowi !!! Te bzdury ktore kraza w internecie i w prasie o Islamie i muzulmanach to jest klamstwo , nie maja nic wspolnego z prawda !!! Jeszcze jedna rzecz , te zamachy w Londynie i z 11.09.2001 i inne tylko i wylacznie ZYDZI ( MOSSAD ) stoi za tym - do tego sa DOWODY !!! ORAZ ZACHOD WIE DOSKONALE ZE SA TO ZYDZI .!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś