greenblack 18.10.03, 16:18 Od wczoraj krążą pogłoski, że to Golf zdobył COTY. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tutu3000 Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 16:35 ..bladego pojecia nie mam...ja stawialem na pore Golf/Panda, a co z nia,ktore miejsce zajela?pozdr. Odpowiedz Link
cytryniec Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 16:38 Nie strasz. A tak swoją drogą w tym roku nie było nic takiego co rzuciłoby na kolana. Odpowiedz Link
thor_tr Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 17:24 Wolałbym wygraną Awensisa.I to auto obstawiam.Kolejne moje typy to Panda 2 miejsce i Golf 3. Odpowiedz Link
greenblack Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 18:34 cytryniec napisał: > Nie strasz. A co w tym strasznego? Odpowiedz Link
cytryniec Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 18:59 greenblack napisał: > A co w tym strasznego? Nuda. Nudne urządzenie mechaniczne do przemieszczania się z punktu A do B. Sprzęt domowy taki sam jak odkurzacz pralka szafa. Zaprojektowany do tego stopnia poprawnie,że nie wzbudza żadnych uczuć. Nic szaleństwa, zero kontrowersyjności - nuda nuda nuda. Najwiekszym szaleństwem w Golfie była zmiana okrągłych świateł w II na jajowate w III. A reszta to tylko lifting. Odpowiedz Link
greenblack Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 19:01 No tak, bo 307, Micra, Focus to superzaawnsowane technicznie supersamochody. Megane to też kompakt tylko z tyłem, na widok którego można się wyrzygać. Nawet sedan i kombi w rzeczywiśtości wyglądają źle. Odpowiedz Link
cytryniec Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 20:03 greenblack napisał: > Megane to też kompakt tylko z tyłem, na widok którego można się wyrzygać. Nawet sedan i kombi w rzeczywiśtości wyglądają źle. Kombi jeszcze możliwe, ale w sedanie kufer wygląda jakby był dospawany. Taka większa thalia. Jakaś dziwna moda panuje na tworzenie brzydkich samochodów. Jakby projektanci zapomnieli,że jest coś takiego jak krzywik łuk zaokrąglenie. Same kanty. I jakieś takie masywne te samochody, ciężkie, jakby opancerzone. Zdecydowanie nie dla mnie ta moda. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 17:40 Moim zdaniem samochodem roku zawsze zostaje jakieś badziewie. Pzdr. Odpowiedz Link
stadox Re: Czyżby Golf? 18.10.03, 21:30 Tak, panowie... słusznie prawicie. :) pozdrawiam, Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Czyżby Golf? 19.10.03, 21:16 A nie mówiłem?:)) Golf - bo VW najbardziej zależy;) Wiktor Odpowiedz Link