Dodaj do ulubionych

Chore "Gender"...

19.01.14, 10:03
Obok tej wstrząsającej historii nikt nie może przejść obojętnie. W Argentynie, która pod rządami prezydent Cristiny Fernández de Kirchner tonie w ideologii gender, doszło do urzędowego okaleczenia dziecka.

Sześcioletniemu Manuelowi pod koniec września ubiegłego roku zmieniono dokument tożsamości. Z chłopczyka stał się dziewczynką, ponieważ matka uznała, że jej „córka, pomimo że ma męskie genitalia, od kiedy nauczyła się mówić, wyrażała się: ’ja dziewczynka, ja księżniczka’. Zawsze prosiła mnie o ubranka dla dziewczynek, spódniczki. Na początku myślałam, że jest to taka zabawa, ale zmieniłam zdanie po obejrzeniu na National Geographic programu o transseksualnym dziecku w Stanach Zjednoczonych. Wtedy zrozumiałam, że mam transseksualną córkę”. Do tak potwornego psychicznego okaleczenia dziecka doszło po raz pierwszy w świecie.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Widac mamusia marzyla o coreczce. 19.01.14, 10:08
      A urodzil sie chlopczyk.Mamusia nie potrafila zaakceptowac tego,ze ma dziecko z fiutkiem,zamiast warkoczykow.
      Na 100% jestem pewien tego,ze to mamusia tak chciala,a nie biedne dziecko.
    • mara571 David Reimer byl pierwsza ofiara genderowego 19.01.14, 14:41
      eksperymentu.
      Skonczylo sie tragedia: matka popelnila samobojstwo, brat blizniak tez.
      Ojciec jest alkoholikiem.

www.forum.otworzumysl.com/showthread.php?tid=2453
      W Kanadzie zyje jeszcze przynajmniej jedna osoba poddana identycznemu eksperymentowi: na imie ma Carla, jest kierowca ciezarowek i lesbijka.
      J. Buler i A. Schweizer pialy w swoich ksiazkach z zachwytu nad wynikami tego eksperymentu.
    • kylax1 Wstrząsającej? 20.01.14, 14:39
      Widzisz, Argentyńczycy to normalni ludzie, dla których dobro dziecka trans jest najważniejsze.

Dla forumowego komsomołu najważniejsza jest prawicowo-chrześcijańska dzicz, która woli gnoić i dyskryminować małe dzieci, byle tylko zwalczać mityczny "gender".

BRAWO ARGENTYNA.

PS:

Dzietność w Argentynie: 2,25 na kobietę

Dzietność w Rosji: 1,6 na kobietę
      Dzietność w Polsce: 1,3 na kobietę

Widać konserwatyzm doprowadza do wymierania.
    • kylax1 Tu coś do poczytania. 20.01.14, 18:28
      Jak jest w cywilizowanych państwach (tzn. nie w matuszce):

www.nytimes.com/2013/11/26/health/families.html?_r=0
    • mara571 pytanie do Kylaxa, milosnika gendryzmu, 20.01.14, 21:07
      ktory jednak jest przeciwnikiem pedofilii.
      Jak to sie dzieje, ze pod powtarzajcymi sie wielokrotnie informacjami o pedifilnych ksiezach mozna wylewac kubla pomyj na katolikow, KK.
      Natomiast, kiedy publikowany jest artykul o niezyjacym juz pedofilu z BBC, ktory zabawial sie w gmachu BBC z dziecmi blisko 20 lat nie mozna nic napisac?
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15298368,Dziennikarz_BBC_mogl_wykorzystac_seksualnie_nawet.html?lokale=katowice#BoxWiadTxt
    • martinsam1 Re: Chore "Gender"... 20.01.14, 21:15
      Jak bylem nastolatkiem to mama mnie straszyla ze jak nie zostane macho to mnie jako dziewczyne ubierze:),czyli polska ma cos wspolnego z argentyna:)
    • mara571 cos do poczytanie dla Kylaxa 21.01.14, 23:20
      www.rp.pl/artykul/1079058.html
      www.petycje.pl/petycja/10240/list_w_sprawie_stanowiska_rzsdu_rp_wobec_kampanii_przeciw_aideologii_gendera.html

wpolityce.pl/wydarzenia/72235-kolejna-porazka-zwolennikow-ideologii-gender-znow-nie-docenili-polakow-teraz-ze-skowytem-podkulaja-ogon
      • kylax1 Hahahahahahah 22.01.14, 00:20
        Banda prawicowych idiotów, którzy nawet nie znają znaczenia słowa gender...

PS: Konserwatywne i prawicowe narody europejskie wymierają (Polska, Rosja, Ukraina itd.), natomiast liberalne i prorównościowe mają wysoki przyrost naturalny (cała Skandynawia, Francja, UK, Holandia itd.).

Wot, tyle na ten temat.
        • misterpee Re: kylaxowi klepek brakuje 22.01.14, 00:32
          w liberalnych krajach caly przyrost to migracja z krajow 3 swiata. Przyrost naturalny ludnosci tubylczej jest ujemny, albo minimalny.
          Nie jestem przeciwko Homoseksualistom, kazdy powinien miec swoje miejsce w spoleczenstwie, ale propaganda homoseksualizmu powinna byc zakazana, rowniez swobody seksualnej propagandy powinny miec swoje granice. To ze polityka GENDER jest stosowana w celach politycznej wojny przeciwko kulturze europejskiej nie jest zadna tajemnica.
          • kylax1 Brednie bez znajomości tematu. 22.01.14, 00:37
            Dzietność wśród rdzennych Europejczyków w krajach takich jak Francja, Szwecja, UK, Holandia, Norwegia, Dania jest wysoka, znacznie wyższa, niż w Polsce, Rosji, Ukrainie itd.

Najwyższa dzietność we Francji jest w departamentach, gdzie jest bardzo mało imigrantów. Imigranci muzułmańscy we Francji nie mają znacznie wyższej dzietności, niż rdzenni Francuzi. Podobnie w Skandynawii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka