mara571 Re: Sochi. Kamery internetowe. 04.02.14, 22:04 prawie jak w Londynie. Ja juz nawet nie patrze gdzie sa zainstalowane, bo sa wszedzie. Nie wiesz przypadkiem wedlug jakiego klucza przyznaje sie pokoje w wiosce olimpijskiej? Polscy panczenisci jedna dostali kawalerka dla 3 chlopakow. I jak tu wierzyc, ze Putin jest przeciwko homo... www.sport.pl/soczi2014/1,134692,15394604,Sm.html Odpowiedz Link Zgłoś
1blueelvic Ach te pokoje ... 04.02.14, 23:33 i urokliwe lazienki. W zapachu swiezej farby wspominac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Sochi. Kamery internetowe. 05.02.14, 13:49 Jakby mnie przydzielili do pokoju gimnastyczek artystycznych, nie miałbym nic przeciwko takiemu bałaganowi. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Sochi. Kamery internetowe. 05.02.14, 15:15 Na przykład - www.youtube.com/watch?v=akyim6vF1bA Człowiek by tak nie potrafił... Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Sochi. Kamery internetowe. 05.02.14, 11:21 No ale te kamery niczego nie pokazują. Np. brązowej wody w kranach, braku prądu w hotelach, gniazdek na prąd na wysokości 2m w hotelach, braku recepcji w hotelach, braku ścianek działowych w kiblach, . . . . . . . . .. Jakieś skrzyżowania, parkingi, . . . ., po co to komu? Marny z nich pożytek Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda65 Re: Sochi. Kamery internetowe. 05.02.14, 13:17 A jeśli mogę umieścić kamery internetowe w łazience, prawdopodobnie przyglądał, nie patrząc od ekranu? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Sochi. Kamery internetowe. 05.02.14, 13:07 mara571 napisała: > Nie wiesz przypadkiem wedlug jakiego klucza przyznaje sie pokoje w wiosce olimp > ijskiej? > Polscy panczenisci jedna dostali kawalerka dla 3 chlopakow. > I jak tu wierzyc, ze Putin jest przeciwko homo... Mara, Ty nie myślisz logicznie. 3 chłopaków w jednym pokoju to ma zapobiegać homo - ciągotom, bo jeden robi za przyzwoitkę. Na olimpiadzie w Londynie i wcześniejszych to była pełnia homo. W każdym pokoju po parze chłopaczków, dziewczynek zresztą też. Prawdę mówiąc, nie wiem jaki był klucz przydziału pokojów, bo pokazywani w rosyjskiej TV sportowcy z innych krajów (w tym niemieccy) mówią o pokojach dwuosobowych i bardzo je sobie chwalą. Może Rosjanie uznali, że takich Niemców czy Holendrów nie można już ustrzec przed homo i dlatego kwaterują ich parami, a Polacy są jeszcze do uratowania? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda65 Sochi 2014, Galeria zdjęć 07.02.14, 08:22 Sochi 2014, Galeria zdjęć Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś