smagliczka2 01.03.14, 19:00 Rosja zawsze była z moralnością na bakier. Putin wzbudza obrzydzenie do wszystkiego co rosyjskie i na to nic nie poradze. Obrzydzenie i pogarde. KGBowski kurdupel, któremu imperium się znowu marzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukos Ten gnój nienawidzi nie-Kacapów 01.03.14, 19:06 smagliczka2 napisała: > KGBowski kurdupel, któremu imperium się znowu marzy. Nienawidzi za to, że nie chcą być Kacapami. Odpowiedz Link Zgłoś
j.jastrzebiec Mentelnosc Czyngis Chana. 01.03.14, 19:10 Os...ac Rosja i wszystko co rosyjskie Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Re: Mentelnosc Czyngis Chana. 02.03.14, 06:01 j.jastrzebiec ? zes... eś się ? Ze strachu ? Odpowiedz Link Zgłoś
j.jastrzebiec Nie. Wiedzialem ze tu przyjdziesz. 02.03.14, 06:39 Wiem ze lubisz wachac. Odpowiedz Link Zgłoś
j.jastrzebiec Olewac ruskich. 01.03.14, 19:07 To nie jest narod to zwykla holota. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Rosja, to królestwo na skraju lasu i nędzy. 01.03.14, 19:14 Z psychopatami u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Mnie to nieobchodzi. 01.03.14, 19:33 Mam dla dzisiejszej Rosji pogardę i czuję do niej obrzydzenie. To mi wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie upadają 01.03.14, 23:38 wasilko napisał(a): > i upaść nie mogą... Są immanentnym syfem, zakałą świata przystosowaną do żarcia trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Bo to nie nasz s....syn? 01.03.14, 19:11 Pewnie hitler był lepszy s....syn, bo nie był Ruskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Hitler był 80 lat temu. 01.03.14, 19:17 Putin to dzisiejsza rzeczywistość. Dzisiaj Putin gra s...wysyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Co za chamstwo!!! 01.03.14, 19:20 Jak smagliczka może zachowywać się jak cham. Świnie pasać, a nie na forum udzielać się!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Dostałeś po gebie i nie możesz tego przeboleć? 01.03.14, 19:29 Nic z tego proszę Pana. To, co Pan pisze, to stara sztuczka, pozwalająca ze sprytnego debila lub po prostu miernoty zrobić inteligenta. Boli? To dobrze. Baw się Pan sam. Ja z Panem skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Ja się relaksuję. :) 01.03.14, 19:35 Ty naprawdę bierzesz to na poważanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Jedna, ważna uwaga. 01.03.14, 19:51 Putin, jaki jest taki jest, ale jest wytrawnym graczem. Trzeba pamiętać o maksymie: "Nie lekceważ wroga". Dlatego nie możemy pisać, że Rosja nic nie może, bo fakty są takie, że może i to bardzo dużo, o czym właśnie się przekonujemy. Moim zdaniem potrzeba kolejnego Kissingera, bo on ładnie ograł ZSRR sojuszem z Chinami. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Putina wyhodował Zachód. 01.03.14, 19:59 Oczywiście było potrzebne kilka fur gnoju, ale Schroeder i społka gnoju mieli pod dostatkirm. Ten ktoś już niedługo nadejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Może Pan Xi Jinping? 01.03.14, 20:06 Wbrew pozorom sojusz Chin i Rosji jest sojuszem z konieczności, a nie z powodu jakiejś miłości Rosjan do Chińczyków i odwrotnie. Jak Chiny uznają, że nie opłaca się trzymać z Rosją, to Putin może mieć kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko A ci co mordują dronami cywili 01.03.14, 19:23 w Afganistanie, Iraku - to kogo grają? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Szachista 01.03.14, 19:16 Jestes poetka i bardzo dobrze. Ale lysawy blondyn uosabia w jakis sposob Rosjan. Czy powiedzmy, te bezwodkowa czesc Rosjan. Stoi po przegranej stronie. Ale chce przejscie na druga strone negocjowac na swoich warunkach. Nie powiem bym go szanowal. To nie to. Nie lubie szpiegow i nie lubie politykow. Ale z Rosja trzeba wygrac. Jakos wygrac. Jak poczuja porazke to sie zaczna zmieniac. Do tej pory zadnej porazki od 2ws. i Rosjanie czuja, ze Gott ist mit Ihnen. A walczyc to inna sprawa. Tu trzeba miec jaja. I zachod ich nie ma. Ukraincy je maja. Ale sasiadom nie zyczylbym wojny z Rosja... PF Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Historia jest bezwzględna. 01.03.14, 19:20 Nastapi taki moment, i sądze że już niedługo, kóry zweryfikuje w sposób brutalny putinowskie wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Putin grypsuje 01.03.14, 19:26 smagliczka2 napisała: > Nastapi taki moment, i sądze że już niedługo, kóry zweryfikuje w sposób brutaln > y putinowskie wizje. --------------------------------------------- O człowieku dużo mówi język, którym się posługuje. Pozwolę sobie przywołać mój stary post. =================== Po upadku ZSRR do oficjalnego języka rosyjskiego szturmem przebił się slang kryminalny. Prezydent Władimir Putin mówi "moczit", czyli wykańczać człowieka, mówi "za bugrom", czyli w języku więziennym "za granicą". Prezydent Dmitrij Miedwiediew, było nie było profesor prawa, też zaczął mówić "koszmarit", czyli straszyć czymś, czy też "bardak" - burdel, bałagan. Widać, że to dla niego obca leksyka, ale doradcy pewnie mu podpowiedzieli, że dzięki niej on będzie bliżej narodu. forum.gazeta.pl/forum/w,50,133858117,133858117,grypsujacy_prezydent_.html Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Rosja to obrzydzenie. 01.03.14, 19:35 To wschodnie maniery i wschodni obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Rosja to obrzydzenie. 02.03.14, 00:55 Dziki kraj, dzikie obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Res Trolle wasze macki nic nie wartaja 01.03.14, 19:24 prozne wsze trudy. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 wygrać z Rosją? 02.03.14, 00:58 Masz rodzinę w kraju? Takie zwycięstwo może się okazać bardzo kosztowne. A polska elita, która chciałaby przejąć rolę głównego rozgrywającego na Ukrainie zrobiła się bardzo nerwowa. I to w niecały tydzień po wielkim kijowskim zwycięstwie. Jak sądzisz dlaczego? Ja w każdym razie nie życzę moim rodakom tego, żeby nasz kraj starał się za wszelką cenę wygrać z Rosją, gdyż będzie to cena zbyt dla Polski wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Putin to jeden z nielicznych z wysokim poczuciem 01.03.14, 19:27 moralnosci i sprawiedliwosci A ciebie smagliczka czytajac nasuwa sie tylko jeden wniosek, z madroscia i roztropnoscia masz na bakier , zajmij sie trzepaniem dywanow Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Putin to jeden z nielicznych z wysokim poczuc 01.03.14, 19:30 brat_ramzesa napisał: > moralnosci i sprawiedliwosci ----------------- Putin skończy jak Januk lub Ceausescu. Jestem o tym przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Chce się Pan sprawdzic w swojej mądrości? 01.03.14, 19:38 Imperialne ciągoty wiecznie w Rosji żywe0. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan stękanie babki klozetowej i tak nie ma wpływu 01.03.14, 19:39 na to, co się teraz dzieje w świecie. I mieć, całe szczęście, nie będzie. Snieguliczka widać znów na kacu. Jakoś nikt nie miauczy i nie stęka, że niektóre tzw. demokratyczne kraje okupują podbite narody od sześćdziesięciu lat, że innym wystarczy podejrzenie, nieważne, czy uzasadnione czy nie, by mordować, napadać, bombardować, więzić bez wyroku niewinnych. W tym kobiety i dzieci. Putin jeszcze nie zabił żadnego cywila, w przeciwieństwie do obamy, który ma nielichy już cmentarz. Ale w końcu tytuł pokojowego noblisty zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Podobnie rechot głupca niczego nie zmieni. 01.03.14, 19:44 Skośniesymetryczne postrzeganie Panie Bogdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Take it easy 01.03.14, 19:48 Bogdan jest i w moich oczach chamowaty. PF Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 I did. 01.03.14, 19:52 Nie każdy Bogdan jest inteligentny i matka natura to weryfikuje, co było do wykazania. Pozdrawiam Panie PF. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Ale chamstwo ! 01.03.14, 19:53 smagliczka2 zatytułowała temat : Wielkość Putina, to wielkość s....syna. ....................................... Nie obrażaj prezydenta Rosji. Tu jest forum, a nie magiel.... Widły w łapy i do gnoju.. Za darmo ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Ale chamstwo ! 01.03.14, 19:59 drugiwojwa napisał: > smagliczka2 zatytułowała temat : Wielkość Putina, to wielkość s....syna. > ....................................... > Nie obrażaj prezydenta Rosji. ----------------- To stwierdzenie faktu. Na moje oko Putin się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Ale chamstwo ! 01.03.14, 20:09 Tchórzliwy Janykowycz się skończył. Robił wszystko, co mu zachodnie palanty radziły, a gdyby nie Rosja, to dzisiaj albo by już nie żył, albo byłby w klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Do budy. 01.03.14, 20:06 Od dzis moj dominujacy "message" dla trzody czekistowskiej. Zbytnio sie spoufalalem. Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Rosja putinowska jest plugawa. 01.03.14, 20:15 upośledzonych coś łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Rosja i Pan - złączeni wielką ideą. 01.03.14, 20:20 Wiedziałam, że Was coś łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan chlapnij sobie setę, wyrówna ci się, śnieguliczko 01.03.14, 20:07 i zaśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Do niekumatego Bogdana po raz drugi. 01.03.14, 20:10 W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efemeryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Do niekumatego Bogdana po raz drugi. 01.03.14, 20:12 Ciebie, głupia cipo, nikt dotąd kultury nie nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Owszem 01.03.14, 20:20 Smagliczka pisze szczerze co mysli. Dyskutujac i obcujac na codzien z webbrygada oduczylismy sie na forum widziec w nich ludzi w sluzbie Diabla. Ona to widzi i to mowi. Odwazna niewiasta. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Daj parę lekcji starczy głopcze. 01.03.14, 20:19 Mnie chcesz lekcji udzielać, krowo? Za tępa jesteś. ,│,, Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Głupcowi nerwy puszczają? 01.03.14, 20:22 Już nawet z sensem nie potrafisz czytać? Co za dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Głupcowi nerwy puszczają? 01.03.14, 20:30 Nie interesują mnie psychotyczne, starzejące się, chamskie, głupie krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Więc nie zadzieraj nogi postarzały kundelku. 01.03.14, 20:35 Obskakujesz niczym rasowy sikacz z ochotniczej straży pożarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Więc nie zadzieraj nogi postarzały kundelku. 01.03.14, 20:40 Coś ci się, krowo, za dużo marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Hau hau hau. 01.03.14, 20:47 Cibie, cipo, tutaj przyuczę. Nie lubię chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Daj parę lekcji starczy głopcze. 01.03.14, 20:31 A kim ty jesteś kurza dupko, by damie ubliżać ? Kury szcz... prowadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Daj parę lekcji starczy głopcze. 01.03.14, 20:49 Nie damie, tylko tępej krowie. Ty moższ twojej starej doradzać. Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Daj parę lekcji starczy głopcze. 02.03.14, 01:04 Ty za to możesz uprawiać bezpłodny samogwałt przed monitorem, snując odrealnione wizje o niespełnionym "przyuczaniu cip"... Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Od kiedy stwierdzenie faktu jest chamstwem???:-))) 01.03.14, 20:29 re: Wielkość Putina, to wielkość s....syna. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Od kiedy stwierdzenie faktu jest chamstwem??? 01.03.14, 20:31 Ty myślisz, że wszyscy będą tak głupi i tchórzliwi jak Janukowycz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Biedna smagliczka. 01.03.14, 20:11 Nie placz,Ukraincy wierza w to,ze Rosja nie pozwoli banderowcom zaprowadzic takie porzadki w calym Kraju: ????? ?????: ? ???????? ??????? ? ?????? ??? ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Biedna smagliczka. 01.03.14, 20:14 Banderowcy wyje.ba.li ukraińską konstytucję, przy pomocy zachodnich sukinsynów, a teraz domagają się przestrzegania prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Panie Igorze. 01.03.14, 20:14 Nie wiedziłam czym pachnie Rosja. Teraz już wiem. Żal mi Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Smagliczka. 01.03.14, 20:21 jak siedzisz na sedesie i myslisz o Rosji,to wiadomo czym to tobie pachnie. p.s. Nie potrzebuje twojej zalosci . Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Rosja i tacy jak Pan piszą opinię o sobie. 01.03.14, 20:28 Mam prawo odbierać Was po waszych uczynkach i na ich podstawie wyrabiać swój pogląd na Wasz kraj. Obrzydliwa Wasza mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie zalezy nam na opinii ludzi. 01.03.14, 20:32 Dla ktorych szowinizm i fobii stanowia sens zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Szowinizm i fobie? 01.03.14, 20:43 Nie. To nie szowinizm, to tylko racjonalna ocena Waszego postępowania. Od tej chwili nawet usiąść w kawiarni obok Rosjanina będzie dyshonorem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Czy naprawde sadzisz, 01.03.14, 20:48 ze zapomnialem twoi kiblowe watki? Daj spokoj,smagliczka,jestes szowinistka . Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 A Wy zakuci w pancerz antyetyczny gołąbki pokoju. 01.03.14, 20:56 Naprawdę żal mi Pana. Rosjanin to brzmi jak wyklęty. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: A Wy zakuci w pancerz antyetyczny gołąbki pok 01.03.14, 21:00 Masz mentalność wyklętej idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Ujadanie nic Panu nie pomoże. 01.03.14, 21:21 Rola kundla dla Pana jest wręcz idealna. Daj głos i do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Smagliczka. 01.03.14, 22:38 Rosjanin brzmi dumnie i wlasnie to ciebie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Smagliczka. 02.03.14, 01:10 Hahahah rosjanin dumnie??? Dawno mnie tak nikt nie rozbawił. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Rosja i tacy jak Pan piszą opinię o sobie. 01.03.14, 20:33 A ja ciebie po twoim chamstwie i głupocie, upośledzona cipo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Smagliczka. 01.03.14, 20:30 Igorku, świat zaczyna rozumieć Waszą mentalność. Będzie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 20:23 smagliczka2 napisała: > Nie wiedziłam czym pachnie Rosja. Teraz już wiem. Żal mi Pana. -------------------------- Ja wiedziałem, ale że posuną się tak daleko, to dla mnie zaskoczenie. I obserwując reakcje Rosjan tu na forum, i w Rosji można bez wielkiego ryzyka postawić znak równości: Rosjanin = Moskal. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 podsumowując 01.03.14, 20:33 Rosja straciła Ukrainę, próbuje utrzymać ochłapy w postaci Krymu a w hasło "banderowcy" nikt towarzysze już nie wierzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: podsumowując 01.03.14, 20:38 Telewizja w Pomrocznej nie pokazuje wszystkich filmów z Ukrainy. To upośledzonym ciemniakom łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Pijany Putin. 01.03.14, 20:49 Napity nienawiścią Imperator chciał pokazać przed światem swoje całe ego. Pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 20:36 Coś bardzo boli ciemniaków z Pomrocznej, że Putin to nie Janukowycz. Dupki chciały za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 20:42 Pimpek, ceny w sklepach rosyjskich poszły 30% w górę. Putin nie umie z tym sobie poradzić. Dlatego szczeka i gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 20:52 Wojciechu, Pan czyta dziwne gazety. Janukowycz we wszystkim ustępował Zachodowi - i jak skończył? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 21:02 pimpus18 napisał: > Wojciechu, Pan czyta dziwne gazety. ---------------- Pimpek, zobacz notowania rubla. Już rubel stracił 25% rok do roku, a ile spadnie za tydzień, miesiąc, ... . Znowu będzie powtórka z niewypłacalnością Rosji? Pamiętasz 1998 r? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 21:10 Martw się o Ukrainę. Jak się MWF za nich weźmie, będą śpiewać jak kanarki. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Panie Igorze. 01.03.14, 21:16 Pimpek, niedługo ceny w rosyjskich sklepach mogą być o 100% wyższe niż przed rokiem. Głód w Rosji to problem dla Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Panie Igorze. 02.03.14, 10:12 wojciech.2349 napisał(a): > Pimpek, > niedługo ceny w rosyjskich sklepach mogą być o 100% > wyższe niż przed rokiem. > > Głód w Rosji to problem dla Kremla. marzyciel z ciebie ..glod ? wiec wezma zyzna Malorus,nalezy im sie jak Psu kosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Panie Igorze. 02.03.14, 10:17 xystos napisał: > wojciech.2349 napisał(a): > > > Pimpek, > > niedługo ceny w rosyjskich sklepach mogą być o 100% > > wyższe niż przed rokiem. > > > > Głód w Rosji to problem dla Kremla. > > marzyciel z ciebie ..glod ? wiec wezma zyzna Malorus,nalezy im sie jak Psu kosc > . ------------------ Moskale mają więcej tej żyznej ziemi niż Ukraina. Więc nie w tym problem. Trzeba włożyć pracę w uprawę tej ziemi no i tu dla Moskali zaczynają się schody. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wielkość Putina, to wielkość s....syna. 01.03.14, 21:12 smagliczka2 napisała: > Rosja zawsze była z moralnością na bakier. Putin wzbudza obrzydzenie do wszystk > iego co rosyjskie i na to nic nie poradze. Obrzydzenie i pogarde. > > KGBowski kurdupel, któremu imperium się znowu marzy. nieznasz histori rosyjsko-polskiej,jedynym rosjaninem ktory chcial polsce dokopac byl Lenin,cala reszta przed i po nim to byli niemcy,gruzini,zydzi i ukraincy rosjanie w wiekszym stopniu niz polacy przez w/wspomnianych wladcow mordowani byli a teraz dwie strony tej samej prawdy: player.rutv.ru/iframe/live/id/21/showZoomBtn/false?time_play=0&isPlay=true&showPopUpBtn=false&showZoomBtn=true oraz druga strona prawdy euronews.com/ spokojnej nocy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
solaqua.333 Putin to tylko patriota, 01.03.14, 23:10 czego nie mozna powiedziec o zdradzieckich rezimach krajow zachodnich na uslugach globalnych mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
solaqua.333 Re: podpułkownik Putin to tylko kgbista /bt 01.03.14, 23:24 blad. KGB i kgbisci rzadza dzis USA i stworzyli tam panstwo faszystowsko-policyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Czep się moralności pie...nego Zachodu, 01.03.14, 23:19 który już szykował dla Ukrainy "plan Balcerowicza" pod lufami banderowskich kałachów! Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Wszystko to juz wiemy 01.03.14, 23:27 nie ma sensu dyskutowa, wiemy co kazdy ma do powiedzenia, nikt Ameryki nie odkryje, Smagliczka odkryla przylbice, niech teraz polyka swoja mace. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Plan Balcerowicza lepszy od planu Putina. 02.03.14, 00:49 I to wszystko w temacie o planach. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ale to plan Balcerowicza dla Ukrainy... 02.03.14, 00:59 Doprowadzil narod ukrainski do nedzy.I to Balcerowicz jest wspolodpowiedzialny za ten stan rzeczy na Ukrainie. Moze dlatego Balcerowicz stal tak agresywnie wypowiadac sie pod adresem Rosji? W ten sposob probuje zyskac alibi. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Ukraine rozkradli rządzący. 02.03.14, 01:10 Prezydent, Premier i oligarchowie. Rozkradli w majestacie władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk I to wlasnie jest planem Balcerowicza. 02.03.14, 01:12 wszystko,co bylo wlasnoscia wspolna,oddac w rece nie wielu za przyslowiowy grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliczka2 Czy w Rosji był również plan Balcerowicza? 02.03.14, 01:37 Bo było bardzo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaqua.333 Polske tez rozkradli rządzący i globmafie 02.03.14, 05:59 zaproszone przez rzadzacych do rozkradania. Odpowiedz Link Zgłoś
solaqua.333 Wielkość Putina, to wielkość super syna... 02.03.14, 05:57 swego narodu. Pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Wielkość Putina, to wielkość super syna... 02.03.14, 20:01 Tak, w jednym rzędzie z leninem i stalinem. Cóż jaki naród (podły) tacy synowie... Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wielkość Putina, to wielkość super syna... 02.03.14, 20:04 tyz tak myslem , na Cara go na Cara Imperatora ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
j.jastrzebiec W tej materii nic sie nie zmienilo. 14.04.14, 23:27 Posac Putina jest nawet bardziej wyrazna. Odpowiedz Link Zgłoś