polski_francuz 07.04.14, 09:53 Tylko nie wkraczajcie na wschodnia Ukraine bo Czesi (wspomagani przez Polakow rzecz jasna) sa przeciw!. Brawo Zeman. Tak trzeba rozmawiac z awanturnikami. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszebe12 Tak trzymac , pefcia ! 07.04.14, 09:59 -Rosyjscy faszysci nie beda kradli , gwalcili , zabijali i jedli nasze kury ! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Uwazajacie awanturnicy 07.04.14, 09:59 Putin schował się na Kamczatce, jak usłyszał to ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 To juz koniec krwawej dyktatury ! 07.04.14, 10:03 -Czeskie lotniskowce wplywaja na Morze Czarne ! Odpowiedz Link Zgłoś
igor.z-uk Na Kamczatce? 07.04.14, 10:04 Z tego co wiem, od razu poprosil azyl w Izraelu. p.s. Czy zalozyciel watku musi ciagle robic z siebie idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Uwazajacie awanturnicy 07.04.14, 10:23 polski_francuz napisał: > Tylko nie wkraczajcie na wschodnia Ukraine bo Czesi ( > wspomagani przez Polakow rzecz jasna) sa przeciw!. > > Brawo Zeman. Tak trzeba rozmawiac z awanturnikami. > > PF cholera...swieta Wielkanocne chcialem spedzic z rodzina w Polsce a tu na front moga wyslac ciekawe tylko na ktory? Krymski,Smolenski(odzyskac tutke) czy od razu na Moskwe z Czechami mowiesz? hmm..Francuzi pomoga podobnie jak w 39r.? wspolnie do Bugu powinnismy dojsc bez strat Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Na front, na front 07.04.14, 10:42 jak Cie wezma daj znac. Przetrzyj sciezke, dolacze sie i na Ruskich...Ura:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Na front, na front 07.04.14, 10:46 polski_francuz napisał: > jak Cie wezma daj znac. Przetrzyj sciezke, dolacze sie i na Ruskich...Ura:) > > PF ja mam przecierac? mlodszych sie pusci w pierwszej linii,tych najbardziej napalonych...wojtka,borrke i podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Na front, na front 07.04.14, 10:53 Ja tez bym chcial z pefcia na front , na Moskwe...ale co bedzie ,jak nas Czesi wyprzedza ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Na front, na front 07.04.14, 11:42 ...no to kiedy w koncu pojedziem tych ruskich bic ? Odpowiedz Link Zgłoś