z_zapijaczony_ryj
21.07.14, 07:47
I wisi mnie to, ze zaraz się niektórzy "bohaterowie" rzucą na mnie iż trzęsę portkami.
Tak trzęsę ze strachu przed tym co by się stało jak jakiś idiota nacisnąłby pierwszy guzik.
I nie boję się o siebie, bo ja jako mieszkający blisko takich firm jak Sejm, URM, czy pałac prezydencki zapewne wyparują w ciągu sekundy.
Boję się o swoje dzieci i wnuczkę, którzy żyją sobie całkiem nieźle, a w razie wojny to komfort przyjdzie im pewnie zamienić na ziemiankę.
A najciekawsze jest w tym wszystkim to, ze do wojny dąży przywódca narodu, który w czasie ostatniej wojny zapłacił największą cenę, zapłacił zyciem ponad 20 milionów swoich obywateli, a teraz rodziny tych poległych już to zapomniały i go nawet w tym szaleństwie popierają.
A zwolennicy Partii inaczej Sprawnych nie tylko nie zdają sobie sprawy z zagrożenia ze strony Rosji, ale nawet nawołują do wojny z nią!
I dlatego właśnie też się boję powrotu tych szaleńców do władzy.
Pamiętam jak PiS_i się nabijali z Tuska gdy powiedział, ze nie wiadomo, czy we wrześniu dzieci pójdą do szkoły, a jak teraz widać premier wiedział co mówi.