Dodaj do ulubionych

G-20 zakonczone

22.09.14, 03:15
uczestnicy pojedli,popilil,pobalowali i ustalili jedynie kolejne spotkanie w listopadzie w Brisbane
(tradycji stalo sie zadosc)
polskiej flagi nie widzialem?
ktos wie dlaczego?....potega przemyslowa ponoc jestesmy
moze upadek eksportu jablek o tym zdecydowal?
Obserwuj wątek
    • misterrob Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 03:22
      Dlaczego nie bylo polskiej flagi?

Z tych samych wzgledow, ktore dotycza Norwegii, Austrii, Szwecji, Finlandii i jeszcze paru innych panstw.

• melord Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 03:41
        misterrob napisał:

> Z tych samych wzgledow, ktore dotycza Norwegii, Austrii, Szwecji, Finlandii i j
        > eszcze paru innych panstw.
        >

wynika z tego,ze Polska jest daleko poza 20-tka skoro bagatsze kraje nie byly tam reprezentowane
        • misterrob Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 04:05
          Nie wiem jak daleko z tylu jest Norwegia, Polska i inni, ale wiem, ze kiedy powstanie G-40, to oni wszyscy beda mieli duze szanse.

Na okolo 190 panstw wynik bylby calkiem dobry.
          • 5magna Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 05:57
            Aby byc pewny ze Polski nie zabraknie proponuje G 300......
            • mrs.courvoisier Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 07:20
              Polska się do G. nigdy nie dostanie, bo nie musi, bo przecież reprezentują nas tam Niemcy czyli Europa.
    • przyjacielameryki Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 08:32
      melord napisał:

> uczestnicy pojedli,popilil,pobalowali i ustalili jedynie kolejne spotkanie w li
      > stopadzie w Brisbane
      > (tradycji stalo sie zadosc)
      > polskiej flagi nie widzialem?
      > ktos wie dlaczego?....potega przemyslowa ponoc jestesmy
      > moze upadek eksportu jablek o tym zdecydowal?

Prokremlowski p. . . jeb cieszy się, że Polski nie nie było na G-20. Polska baranie moskalski wygrywała w tym czasie mistrzostwo świata w siatkówce w Katowicach, cała Polska żyła tym wydarzeniem i cała Polska cieszy się z tego wspaniałego zwycięstwa. Oczywiście miło jest przyjmować płynące z całego świata komplementy za najlepiej zorganizowane mistrzostwa siatkarskie i najlepszą na świecie publiczność siatkarską. Ale to tępego p. . . jeba kremlowskiego zupełnie nie interesuje i nie obchodzi co w gruncie rzeczy jest normalne.
      Ale po co to goowno prokremlowskie w ogóle wypowiada wyraz "Polska"? Przecież to obce dla ciebie słowo i pojęcie baranie moskalski.
      • pies_na_czarnych Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 09:54
        Siatkówka ważniejsza od gospodarki. Tak trzymać.
        Tą buczącą publiczność nazywasz najlepszymi kibicami? Dla mnie to niewychowane bydło.
        • des4 Re: G-20 zakonczone 22.09.14, 09:55
          byłem na meczy, nie było buczenia, Brazylijczycy zebrali oklaski, chodź gawiedzi telewizyjnej tego nie pokazali :D
          • 5magna Wystarczy G-1 22.09.14, 16:29
            China....

blog.milesfranklin.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka