Dodaj do ulubionych

Sytuacja rewolucyjna

10.10.14, 19:46
nadchodzi kiedy ludzie juz nie moga wytrzymac tego co przezywaja realnie i tez wirtualnie.

Francuzi sie zbuntowali w 1789 roku m.in. z powodu kontrastu miedzy ich codzienna bieda i zachowaniem glupkowatej Marii Antoniny wydajace forse publiczna na swoje gowniane zachcianki.

Polacy sie zbuntowali 12 grudnia 1970 roku jak rzad oglosil podwyzke cen zywnosci, ktora dla wielu ludzi byla nie do zniesienia.

Uwazam, ze to forum jest w sytuacji rewolucyjnej. Nazywa sie Forum Swiat a jest poswiecone wylacznie Rosji i rosyjskim problemom. Przedstawionym przez tych, ktorzy pisza albo w rosyjskim interesie albo ktorzy temu interesowi sa przeciwni.

Pozwolcie mi powiedziec, ze mam gdzies rosyjski interes i rosyjskie problemy. Moga one zajac 5% albo 10% wpisow tego forum. Ale nie wiecej bo juz sie o nich nie da czytac.

Niech administracja nazwie to forum Rosja albo niech zmniejszy tak czy inaczej liczbe watkow na rosyjski temat.

Bo juz sie tego forum nie daja czytac.

PF
Obserwuj wątek
    • eva15 Rewolucja głuptaków 10.10.14, 19:52
      A nie mógłbyś zamiast po raz kolejny histeryzować i lecieć na skargę, otworzyć jakiegoś ciekawego wątku na inn temat?
      Ano nie mógłbyś i w tym cały twój problem i ciągła frustracja.
      • szwampuch58 Re: Rewolucja głuptaków 10.10.14, 20:24
        "intiligent" na emigracji,nic nie da sie zrobic te "okazy "juz tak maja
      • adamusb Re: Rewolucja głuptaków 10.10.14, 20:36
        Co z tego, że p_f założy fajny wątek! jak ruskie trolle, założą 10 o wspaniałej Rosji, dyskutując ze sobą nawzajem dla ich podbicia.
    • brat_ramzesa popieram apel 10.10.14, 19:54
      Wystarczy zablokowac wypociny platnych trolli jak kazet, dupeteczek, borrat, weteranus, adamusb i liczba watkow zminiejszy sie o 70-80 %
      • eva15 Re: popieram apel 10.10.14, 19:58
        To prawda, to są główni producenci wątków o Rosji. Ale przecież, to co oni wypisują, powinno się p_f podobać.
      • mara571 uderzyc w stol i nozyce sie odezwa 10.10.14, 20:34
        a kto zakladal kilka watkow na dzien? Masz juz 802 wpisy w tym roku, 90% na temat Rosji i Ukrainy.
        Polacy przystapili do samoobrony, nic mniej nic wiecej. To forum i tak jest w chwili obecnej tuba rosyjskiej propagandy. Portale typu kresy24.pl i polskie wersje oficjalnych mediow kremla nie maja wziecia.
        • eva15 Specjalistka od polskości zabrała głos. 10.10.14, 20:46
          Taaak, Brat _r to nie Polak . Polacy to kazet, dupeteczek, borrat, weteranus, adamusb. No i mara brylująca w tym "polskim" towarzystwie.
          • pijatyka Dyżurna czekistka prawiąca o polskości... 10.10.14, 21:25
            ...to już w ogóle kabaret... LOL
      • adamusb Re: popieram apel 10.10.14, 20:34
        Bękart Putlera, masz przecież swoje forum, założone, przez igorka, ja i inni tam nie zaglądamy, możesz się na nim podniecać do woli moskiewskim karłem i całym synem, które jest jego dziełem.

Ps. Może cię to zdziwi, ale mnie, Kzeta i wielu innych nikt nie opłaca, to ty pracujesz za ,005 kopiejki za wpis i tym się różnimy.
        Mnie się po prostu ńie podoba ten ruski syf jaki tu urządzacie, te wasze antysemickie, antyukraińskie, czy homofobiczne wypowiedzi.
      • kzet69 Słuchaj kremlowski capie 11.10.14, 00:19
        kasę to ja zarabiam w zawodzie tak skomplikowanym i odpowiedzialnym, że twoja zryta sowiecka mózgownica i tak tego nie pojmie, tutaj pisuję po to by mój synek nigdy nie musiał przymusowo uczyć sie cyrylicy więc won ode mnie kacapska świnio.
    • wojciech.2349 Re: Sytuacja rewolucyjna 10.10.14, 19:57
      Problem rozwiązuje podforum Rosja.

Analogicznie jak to zrobiono w przypadku
      podforum Bliski Wschód.

• bywszy1 Re:jest takie forum+ 10.10.14, 19:59

-rosja i okolice sie nazywa.
      Ciekwie ale bracia syfilitykow oraz ciotki roznego rodzaju wraz z zalozycielem tego forum nie chca tam pisac.
      • el_matador9 Re:Rosja hitem wszystkiego 10.10.14, 20:23
        problem tkwi w tym, iż we współczesnym świecie nie ma nic bardziej interesującego niż sąsiadująca z nami MATKA ROSJA !
        • pijatyka Re: Matka Rosja 10.10.14, 20:46
          Komu matka temu matka - dla nas to jakaś wściekła ku... z sąsiedztwa.
    • pijatyka Re: Niech administracja nazwie albo zmniejszy 10.10.14, 20:41
      Tutaj pisz na Berdyczów ;->
      • kaszebe12 Cytat znamienny... 10.10.14, 20:54
        ....moze nieco brutalny w formie , ale jakze prawdziwy ! Cytuje bywszego..."Rzydki robia po swojemu a smierdzace polaczkowie - jak im kaza !"
    • dupeteczek Re: Sytuacja rewolucyjna 10.10.14, 20:55
      Po pierwszo:
      Sytuacja na Ukrainie i w Rosji dotyczy bezpośrednio naszego regionu i Polski!
      Po drugo:
      Forum Świat stało się kacapskim, propagandowym trollowiskiem, więc trochę rozsądnych dyskusji nie zaszkodzi.

Myślę, że dopóki konflikt Rosja vs Ukraina nie wygaśnie, to będzie tak FŚ wyglądać.
      • polski_francuz Smak 10.10.14, 21:11
        " Myślę, że dopóki konflikt Rosja vs Ukraina nie wygaśnie, to będzie tak FŚ wyglądać."

stanowi sie naprzeciw.

PF
        • dupeteczek Re: Smak 10.10.14, 21:31
          Z gustami się nie dyskutuje.
        • kzet69 Re: Smak 11.10.14, 00:21
          Założyłem swego czasu wątki o sytuacji politycznej w Tajlandii czy Wenezueli i tak kacapskie trolle mi je zdominowały swoją propagandą, więc po co się wysilać? Dopóki moderacja nie zrobi tu porządku z kremlowska propagandą to tak to będzie wyglądać, wszelkie inne wysiłki to tylko rzucanie diamentów przed kacapskie wieprze... :)
    • gosc_ze_smolenska Re: Sytuacja rewolucyjna 10.10.14, 21:12
      Czujesz sie zobowiazany do udzielenia sie w kazdym watku FS?
      • polski_francuz Doping, wlasciciel i tchorzostwo 10.10.14, 21:18
        Czuje sie z tym forum zwiazany. I zalezy mi na tym by bylo to forum ciekawe.

Dlaczego?

Ano z 8 lat temu zdopingowal mnie owczesny admin, Kropka, bym staral sie pisac ciekawe watki. Poczulem sie zdopingowany i staralem sie jak moglem.

To nie jest moje forum i wlasciciel moze robic co chce. Ale czy to wlasciciel cos robi? Jesli juz, to wlasciciel tchorzy przed rosyjska propaganda.

A tchorzostwo tez mi nie lezy.

PF
        • gosc_ze_smolenska Re: Doping, wlasciciel i tchorzostwo 10.10.14, 21:29
          Re: Doping, wlasciciel i tchorzostwo
          Rozumiem, innymi slowy: Bog, Honor i Ojczyzna. Jak tak, to nie musisz narzekac tylko scisnac zeby i walczyc. Mam nadzieje, ze nie bedziesz sie czul zawiedzony z powodu na prozno zmarnowanych lat.
          • polski_francuz Re: Doping, wlasciciel i tchorzostwo 10.10.14, 21:33
            Amen

Nic dodac nic ujac:)

PF

P.S. Jestes inteligentnym czlowiekiem i troche szkoda kogos takiego na kraj jakim sie staje ten w ktorym zyjesz...
            • gosc_ze_smolenska Re: Doping, wlasciciel i tchorzostwo 10.10.14, 21:40
              Uwazaj, sympatia do wroga jest pierwszym krokiem do zdrady. Musisz byc twardy i bezwzgledny.
              • pijatyka Re: Musisz byc twardy i bezwzgledny 10.10.14, 21:44
                Wróg bywa groteskowy z tym swoim pędem do pouczania - nawet jak go samego prawilno nienawidzieć ;-P
              • polski_francuz Re: Doping, wlasciciel i tchorzostwo 10.10.14, 21:47
                Niemcow juz polubilem. Szanse wiec sa...

PF
    • mrs.courvoisier Re: Sytuacja rewolucyjna 10.10.14, 22:55
      A co w tym dziwnego że po ostatnim resecie polityki amerykańskiej, znowu jest "moda" na Rosję, a ponadto to w końcu też polski sąsiad od stuleci. Na drugim miejscu, po Rosji, znajdują się w tej chwili wątki dotyczące USA, Bliskiego Wschodu oraz naszego sąsiada Niemiec, w dowolnej kolejności. Francja odgrywa dziś poślednią rolę w Świecie to i wątków francuskich tyle tu dziś co kot napłakał, a byłoby jeszcze mniej gdybyś ty ich na siłę nie zakładał.
      • pijatyka Re: znowu jest "moda" na Rosję 16.12.14, 02:57
        Było - minęło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka