Dodaj do ulubionych

MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM

IP: 203.33.77.* 07.04.02, 08:31
TEN FORUM TO NALEZY DO POLAKOW A NIE DO NICH. UMIA PISAC PO POLSKU I UDAJA
POLAKOW. CIAGLE PISZA NA TE SAME TEMATY A NIE O TYM CO NAS POLAKOW INTERESUJE.
TRZEBA ICH WYGNAC I POSLAC DO SWOICH MUZULMANOW.
Obserwuj wątek
    • Gość: Misza Zgadzam sie, chociaz... IP: *.ic.ru 07.04.02, 09:57
      ..nie jestem Polakiem a tylko Rosjaninem ;-))

W POlsce tyle "arabow" i "muslimow" bo w mediach idzie propaganda proczeczenska
      i teraz w umach wielu Polakow muslimy zawsze maja racje ;-)))

Misza
      • Gość: Zulu Re: Zgadzam sie, chociaz... IP: *.telia.com 07.04.02, 10:12
        To jest forum miedzynarodowe,kazdy ma prawo wstawic swoje trzy grosze,jezeli
        sie wyilozujemy to bedzie piekielko,atak zawsze jest barwnie,nie zawsze trzeba
        odpowiadac.Zakladajcie sami wiecej ciekawych watkow nie na tematy dotyczace
        problemow muslimskich.Pzdr.ZULU
        P.S Witaj Misza,dawno Ciebie nie slyszalem.
        • Gość: Misza Witaj znowu Zulu ;-)) IP: *.ic.ru 07.04.02, 13:44
          Gość portalu: Zulu napisał(a):

> To jest forum miedzynarodowe,kazdy ma prawo wstawic swoje trzy grosze,jezeli
          > sie wyilozujemy to bedzie piekielko,atak zawsze jest barwnie,nie zawsze trzeba
          > odpowiadac.Zakladajcie sami wiecej ciekawych watkow nie na tematy dotyczace
          > problemow muslimskich.Pzdr.ZULU

Masz racje. Uwazam ze gdyby na tym forum rozmawiali tylk :olacy z Polski, to bylo
          by nieciekawie... bynajmniej dla mnie ;-)))

> P.S Witaj Misza,dawno Ciebie nie slyszalem.

Zdrawstwuj Zulu! Ciesze sie ze widze starych znajomych ;-))
          POzdrawiam
          Misza

• free-minds.org kolejny Polak, Misza 07.04.02, 19:02
        Nazwisko niby polskie, ale co by robił Polak w tym padole?
        Więc moze jednak nie Polak?
        No tak, zapomniałem, rosyjski patriota.
        Jakiego wyznania?
        • Gość: Misza Wyjasnienie ;-)) IP: *.ic.ru 07.04.02, 23:43
          free-minds.org napisał(a):

> Nazwisko niby polskie,

Masz racje - polskie, ale moja prapradziadek wyjechal do Rosji jakies 130 lat
          temu ;-))

ale co by robił Polak w tym padole?

Sorry nie wiem co to jest "padola" i co miales na mysli...

> Więc moze jednak nie Polak?

Ktos Ci podpowiedzial ;-)) ?

> No tak, zapomniałem, rosyjski patriota.

WLASNIE !! ;-))

> Jakiego wyznania?

Jaka to roznica???
          Jestem ateista... serio...
          Religia to opium dla biednych i nieszczesnych ludzi/bajka dla biednych duchem

Misza

• yidele Re: Zgadzam sie, chociaz... 07.04.02, 19:06
        Myślę że twoja analiza jest nieco "zanieczyszczona" konfliktem czeczenskim - ja
        na temat czeczni i czeczencow duzo w polskich mediach nie widzę - raczej chodzi
        o tą żałosną historię "wspólpracy" między komunistyczna Polską a krajami
        muzułmańskimi w latach 70-80. Znałem Syryjczyków ( w USA ) oraz libijczyka i 2
        Palestynskich arabów co się w polsce za komuchów cwiczyli. Swoją drogą to
        włąsnie Polskie firmy budowlane pobudowały Iracka i Libijska infrastrukturę
        przemysłowo/wojenną. Zresztą w Polsce zawsze byli ludzie ( na całe szczęście
        mniejszość ) którzy z chęcia angażują sie w dowolny idiotyczny wybryk, byle
        antysemicki.... Neo-szmalcownicy....
        • free-minds.org Czy masz też neo-stalinistów wsród kolegów? 07.04.02, 19:17
          Chyba bliżej ci do tych środowisk, niż do tych drugich?
          A swoja drogą... ciekawe masz kontakty.
          • yidele Re: Czy masz też neo-stalinistów wsród kolegów? 07.04.02, 20:45
            A widzisz, wcale ten umysłnie nie jest taki wolny....
            Mieszkałem w USA przez przeszło 20 lat, pracowałem i chodziłem do szkół z
            róznymi ludźmi... np. Palestynskimi arabami, hindusami, nigeryjczykami,
            wietnamczykami - całym kulturowym bogactwem tego kraju. Neo - stalinistów nie
            spotkałem na zachodzie, natomiast w Polsce ponoc ich sporo. Lepiej zmien nick,
            IMHO "hopelessly biased" bardziej ci odpowiada niz free minds - wkoncu wiesz co
            mówia: "you get what you pay for"

• free-minds.org Re: Czy masz też neo-stalinistów wsród kolegów? 08.04.02, 16:37
              A jak można odpowiadać żydowskim fundamentalistom, którzy idealizują państwo
              Izrael, wycierając gębę urojonymi szmelcownikami z Polski.
              Wolny umysł w wolnym świecie.
              Śmierć wszystkim fundamentalistom.
        • Gość: Misza Moze masz racje.. IP: *.ic.ru 07.04.02, 23:41
          yidele napisał(a):

Ale i "wolna" czeczenia w parze z kavkaz.org zrobila swoje ;-)))

Pozdrawiam
          Misza

> Myślę że twoja analiza jest nieco "zanieczyszczona" konfliktem czeczenskim - ja
          >
          > na temat czeczni i czeczencow duzo w polskich mediach nie widzę - raczej chodzi
          >
          > o tą żałosną historię "wspólpracy" między komunistyczna Polską a krajami
          > muzułmańskimi w latach 70-80. Znałem Syryjczyków ( w USA ) oraz libijczyka i 2
          > Palestynskich arabów co się w polsce za komuchów cwiczyli. Swoją drogą to
          > włąsnie Polskie firmy budowlane pobudowały Iracka i Libijska infrastrukturę
          > przemysłowo/wojenną. Zresztą w Polsce zawsze byli ludzie ( na całe szczęście
          > mniejszość ) którzy z chęcia angażują sie w dowolny idiotyczny wybryk, byle
          > antysemicki.... Neo-szmalcownicy....

• Gość: hycel Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM IP: 63.100.218.* 07.04.02, 15:41
      Gość portalu: Jan napisał(a):

> TEN FORUM TO NALEZY DO POLAKOW A NIE DO NICH. UMIA PISAC PO POLSKU I UDAJA
      > POLAKOW. CIAGLE PISZA NA TE SAME TEMATY A NIE O TYM CO NAS POLAKOW INTERESUJE.
      > TRZEBA ICH WYGNAC I POSLAC DO SWOICH MUZULMANOW.

TEN FORUM-TO FORUM ZAJELI CALY FORUM-ZAJELI CALE FORUM
      UMIA-UMIEJA
      Mam wielkie watpliwosci co do twojej polskosci!!(nawet mi sie zrymowalo)
      • Gość: Rodło Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM IP: *.gl-jp.digi.pl 07.04.02, 16:06
        Jasiu,zawsze mi się kojarzy imię Jaś z dupą:)),dla ciebie każdy kto jest
        przeciw żydom jest arabem?to ty jesteś zwykły durny ciul!
        KROPKA!
        Już raz napisałem,w moim miejscu pracy na 52 osoby 34 były zdecydowanymi
        antysemitami,13 nie miało zdania ,reszta była za żydami.
        46 osób z nich miało przynajmniej średnie wykształcenie,średnia wieku 42 lata.
        • Gość: profesor Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 07.04.02, 17:12
          Srednia inteligencji ( IQ) : minus 50 .
    • Gość: cym Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM IP: *.hartford-13-14rs.ct.dial-access.att.net 07.04.02, 16:08
      Hej, a moze inaczej - my tez pierdolmy rezolucje rady ONZ.Rozpocznijmy
      sprzedawanie broni kazdemu kto o taka zapyta-dlaczego USA maja tylko robic
      pieniadze?
      czolgi "Twardy" do Iraku
      kalaki do Libi
      "Irydy" dla palestynskich kamikadze-i tak nie poleca nimi dalej niz do
      Izraela
      policyjne palki do korei polnocnej-beda mieli czym mlocic ryz-bezrobocie
      spadnie,dziura zalatana - proste?!
      • normalna pomysl na zalatanie dziury budzetowej 07.04.02, 16:51
        Gość portalu: cym napisał(a):

> Hej, a moze inaczej - my tez pierdolmy rezolucje rady ONZ.Rozpocznijmy
        > sprzedawanie broni kazdemu kto o taka zapyta-dlaczego USA maja tylko robic
        > pieniadze?
        > czolgi "Twardy" do Iraku
        > kalaki do Libi
        > "Irydy" dla palestynskich kamikadze-i tak nie poleca nimi dalej niz do
        > Izraela
        > policyjne palki do korei polnocnej-beda mieli czym mlocic ryz-bezrobocie
        > spadnie,dziura zalatana - proste?!

• Gość: Rodło Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM IP: *.gl-jp.digi.pl 07.04.02, 16:56
        To nie jest śmieszne,tak powinniśmy robić bo to da nam chleb a broń tam i tak
        ktoś sprzeda! Może nawet amerykańskie dupki,tylko pod jakąś
        przykrywką.Chcieliśmy Nato to teraz stulmy ryjki i możemy skomleć!
    • yidele Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM 07.04.02, 18:56
      zajmowanie innego terytorium jakoś ostatnio im nie idzie. Niechże sobie maja to
      forum
      • free-minds.org Wręcz przeciwnie. Idzie za to waszym plemionom. 07.04.02, 19:12
        Godne podziwu.
        • yidele Re: co nam obca przemoc wzieła czołgiem odbierzemy 07.04.02, 20:31
          • free-minds.org W którym wieku zostaliście mniejszością na BW? 08.04.02, 16:38
    • free-minds.org Cykliści i tajny konwent Syjonu - Jan to nie Jan 07.04.02, 19:01
      Muzułmanie udają, że są Polakami. Co wiecej, udają, że pisza po polsku.
      Są wszędzie.
      Udają żydów, chrześcijan i cyklistów.
      Wojo, yidele, beściak to pewnie takze muzułmanie.
      A Jan jest jedynym sabejczykiem, Sabaudczykiem i Saudyjczykiem w tym gronie.
      I czuje się niedobrze, bo jego mama nie była Polką, więc on nie wie, że słowo
      forum jest rodzaju nijakiego.
      Prafcify Polag.
      • Gość: Rodło Re: Cykliści i tajny konwent Syjonu - Jan to nie Jan IP: *.gl-jp.digi.pl 07.04.02, 19:19
        Je też pewnie jestem muzułmanem ale dowiem się jako ostatni:))
        Tylko czy żydzi to żydzi a może już hitlerowcy?
    • Gość: mirmat Nasze ziemie zachodnie a polsko-jezyczna padlina IP: *.dialup.eol.ca 07.04.02, 20:52
      Nasz najwiekszy wspolczesny historyk, Pawel Jasienica nazwal antysemickich
      pacholkow Moczara, rzadzacych PRL-em z woli Moskwy: rzadem ciemniakow. Dno
      wsrod tych ciemniakow prezentuje sie na tym forum od kiedy nie musza juz pisac
      na ubikacyjnych scianach.

Dla nas Polakow najgorszym jest to, ze ta polsko-jezyczna gangrena, swoja
      propaganda nienawisci daje argumenty rewanzystom zza Odry. No bo jezeli
      Arabowie maja prawo do Izraela, to czemu nie wysiedlency Niemieccy nie maja
      prawa powrotu do naszych ziem odzyskanych? Po Zachodnim Brzegu przyjdzie kolej
      na Slask, Pomorze czy Gdansk.
      Zalozmy przez chwile, ze zamiast eksmisji Niemcow z ziem zachodnich
      pozwolilibysmy im zostac i mieszkac z nami tak jak Zydzi pozwolili mieszkac
      Arabom po wojnie z 1967 roku. No i Niemcy w pewnym momencie zaczeli by sie
      w "swojej desperacji" wysadzac w naszych dyskotekach, kosciolach czy
      restauracjach mordujac ot tak przecietnie kilkudziesieciu Polakow tygodniowo.
      Czy nasze sily porzadkowe bylyby tak wyrozumiale jak Izraelczycy????? Mam
      nadzieje, ze nie!!!!

• Gość: Piszesz Re: Nasze ziemie zachodnie a polsko-jezyczna padlina IP: 63.100.218.* 07.04.02, 21:04
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Nasz najwiekszy wspolczesny historyk, Pawel Jasienica nazwal antysemickich
        > pacholkow Moczara, rzadzacych PRL-em z woli Moskwy: rzadem ciemniakow. Dno
        > wsrod tych ciemniakow prezentuje sie na tym forum od kiedy nie musza juz pisac
        > na ubikacyjnych scianach.
        >
        > Dla nas Polakow najgorszym jest to, ze ta polsko-jezyczna gangrena, swoja
        > propaganda nienawisci daje argumenty rewanzystom zza Odry. No bo jezeli
        > Arabowie maja prawo do Izraela, to czemu nie wysiedlency Niemieccy nie maja
        > prawa powrotu do naszych ziem odzyskanych? Po Zachodnim Brzegu przyjdzie kolej
        > na Slask, Pomorze czy Gdansk.
        > Zalozmy przez chwile, ze zamiast eksmisji Niemcow z ziem zachodnich
        > pozwolilibysmy im zostac i mieszkac z nami tak jak Zydzi pozwolili mieszkac
        > Arabom po wojnie z 1967 roku. No i Niemcy w pewnym momencie zaczeli by sie
        > w "swojej desperacji" wysadzac w naszych dyskotekach, kosciolach czy
        > restauracjach mordujac ot tak przecietnie kilkudziesieciu Polakow tygodniowo.
        > Czy nasze sily porzadkowe bylyby tak wyrozumiale jak Izraelczycy????? Mam
        > nadzieje, ze nie!!!!
        >
        >
        >

• Gość: hycel Re: Nasze ziemie zachodnie a polsko-jezyczna padlina IP: 63.100.218.* 07.04.02, 22:01
          Post "Piszesz"to moja pomylka.Nie liczyc tego glosu.
          A do "mirmata"-Gdyby Polacy traktowali ludnosc pomorza zach.(Niemcow jak
          piszesz)itd.jak ,Izraelczycy Palestynczykow ,tez wczesniej,czy pozniej mieli
          by powazne klopoty!Normalne!Nie?
      • free-minds.org nie podjudzaj, prowokatorze 08.04.02, 16:41
        I tak nie jesteś Polakiem.
    • Gość: ◄viri► do JAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:29
      twoj jezyk Polski nie jest do konca taki "czysty"...
      obrzydliwa manipulacja !

ja nie mam nic przeciwko muzulmanom, katolikom, buddystom i normalnym zydom!
      peace, szalom, salam, pokoj, wriemia !
      KOCHAJ BLIZNIEGO SWEGO JAK SIEBIE SAMEGO !
      w srodku jestesmy wszyscy tacy sami !
    • Gość: AP/SS Re: MUZULMANIE ZAJELI CALY FORUM IP: *.tnt1.st-petersburg.fl.da.uu.net 08.04.02, 16:46
      Tak dla Polakow, a nie judkow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka