polski_francuz 15.11.14, 14:34 tuz przy malym Putinie. Putin sie skurczyl czy co, bo nie myslalem, ze az taki kurdupel... PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tornson Francja za rządów tego chłystka nawiązuje do swoih 15.11.14, 15:12 najmroczniejszych kolaboranckich "tradycji", kiedyś poddała się Hitlerowi, dziś poddaje się dyktatowi bandytów z Białego Domu. To rzecz niepojęta że prawicowcy jak Chirack czy de Gaulle byli w stanie postawić się bandyckiej amerykańskiej dominacji, a "lewicowiec" (buuuuuuuuuahahahaha!!) Holland robi za amerykańską wycieraczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przeslanki niesluszne 15.11.14, 15:40 opis postaci wierny, wnioski niesluszne. Hollande sie postawil, bo jak na sasiednim watku napisalem, jest politycznie na dnie w kraju i potrzebuje sie wyprofilowac na "charakter" profilu na arenie miedzynarodowej. Co mu tym latwiej przyszlo, bo Putin jest mniejszy od niego:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przeslanki niesluszne 15.11.14, 17:13 I włażenie w dupę jankesów i popieranie faszystowskiego reżimu na Ukrainie mam mu przysporzyć poparcia lewicowego elektoratu? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Przeslanki niesluszne 15.11.14, 18:37 W tym szczegolnym wypadku mysle jako Polak bo wybor Hollande'a byl w polskim interesie (wybor dotyczacy Mistrali...). Wszystkich niesposob zadowolic. PF Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przeslanki niesluszne 17.11.14, 14:19 polski_francuz napisał: > W tym szczegolnym wypadku mysle jako Polak bo wybor Hollande'a byl w polskim in > teresie (wybor dotyczacy Mistrali...). Wszystkich niesposob zadowolic. Nawet biorąc pod uwagę idiotyczne polskie fobie anty-rosyjskie, to nawet z tego punktu widzenia lepiej by Rosja inwestowała w okręty niż w czołgi, bo jak atak na Polskę to z lądu a nie z morza. Mistrali niech boją Japońce, bo cały czas fikają Rosji w temacie Kuryli. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Francja potrzebuje nowego De Gaulle'a, ale... 15.11.14, 15:54 polski_francuz napisał: > tuz przy malym Putinie > . Putin sie skurczyl czy co, bo nie myslalem, ze az taki kurdupel... ...Francuzi wybieraja p@rdolowatych miernot. Jeden polityk z calego kraju nadaje sie na lidera, ale i ten w spodniczke. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 za pozno , Romek... 15.11.14, 16:20 -Nomenklatura etniczna zaryglowala caly system... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: Gigant Hollande 15.11.14, 21:09 Jedna moja znajoma (juz starsza pani) powiedziala mi kiedys , ze zawsze wybierala sobie lysych facetow nizkiego wzrostu , bo cala ich sila poszla w glowe i ...korzen. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: Gigant Hollande 15.11.14, 21:49 Nie wiem. W tym momencie nie miala meza tylko bardzo sympatyczna corke. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Gigant Hollande 15.11.14, 21:54 Hm, Twoja przyszla zone pewnie, he? No to potraktujmy to powaznie. Bo juz chcialem se pozartowac... PF Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: Gigant Hollande 15.11.14, 22:03 Nie. Wspomniama starsza pani nigdy nie byla moja tesciowa. Mielismy wylacznie stosunki o charakterze praktycznym Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Gigant Hollande 15.11.14, 22:46 "stosunki o charakterze praktycznym" Hm, masz bogate zycie seksualne. Mlodys jeszcze pewnie:) A jako, ze mnie rano czeka wyprawa sportowa to zycze Ci Doranoc PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasta.la.vista1 Gigantyczne duo 18.02.15, 16:47 0.s.dziennik.pl/pliki/7403000/7403433-hipsterski-maoizm-520-381.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier calkiem fajnie im sie gadalo 18.02.15, 20:42 dopoki Ameryka nie weszla im miedzy koniak i homary ze swoim bourbonem i kanapka z mcdonaldsa Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan oni są jednego wzrostu, według wikipedii 18.02.15, 21:24 ale Hollande nosi wyższe obcasy. Miedwiediew jest przy nich malutki, ma 162cm, jedynie Sarokozy jest niższy, bo tylko 160cm. Berlusconi to przy tych ostatnich jest olbrzymem, ma 164. Ale wzrost u polityków jest odwrotnie proporcjonalny do ambicji Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: oni są jednego wzrostu, według wikipedii 18.02.15, 22:14 kompleks nizszosci i wszystko w temacie a maly i rudy to dopiero bylby nieszczescie Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: oni są jednego wzrostu, według wikipedii 18.02.15, 22:43 Moze byc maly aby byl dlugi a gruby..... Odpowiedz Link Zgłoś